Hirdetés
Aktív témák
-
Ilsyde
őstag
En hang alapjan valasztottam nemeket, igy mar elore tudom hogy pl. a male monk jobban bejon mint a female. A WD-nel meg forditva, a female hangja szimpibb. A female barbar viszont ugy beszel mint egy tanulatlan paraszt. A male DH-t meg sem hallgattam mert tenyleg ugy mozog mint egy emos, igy ejtettem.
Ha minden igaz akkor eleinte csak egy negyzetet foglalalt le minden targy, aztan ugy gondoltak hogy inkabb legyen ketto ha nem aprosagrol van szo. Mindenkeppen el akartak kerulni az inventory tetrist, azert lett ilyen. Nem realis, de nem is idegesito.
Azt viszont neked kell eldontened hogy melyik karit inditsd elsonek. En is a barbar meg a monk kozott vacilaltam, eleg nehez volt a dontes. Szerintem menj fel a Blizz oldalara es nyalazd vegig mindket kaszt kepessegeit. Valaszd azt ami izgalmasabban hangzik es szorakoztatobbnak velsz.
-
Huma
addikt
Most hogy játszottam a játékkal megosztanám pár tapasztalatomat.
Ez a vörös körvonalas kijelölés a célon szerintem sem túl jó ötlet.
Míg a melee ütéseknél odamegy a karakter addig a rövid távolságú támadásoknál (pl varázsló elektromos izéi) hatótávolságon kívülről is elereszti a spellt.
A karakterek kinézete:
Wizard F/N: ok
Barbár F/N: ok
Demon Hunter N: ok, F: Úgy néz ki mint egy metroszexuális emós.
Monk N: ok, F: A szakáll nem biztos hogy passzol hozzá.
Witc Doctor N: Még éppen hogy elmegy, F: Borzalom. Egy pocakos, görnyedt. Láthatóan idegrendszeri problémákkal küzdő néger akinek még egy undorító szájkarikája is van.Nem értem, hogy a Blizzard miért nem engedi, hogy jobban testre szabhassuk a karaktereinket.
A tárgyaknál nem tetszik még az, hogy szinte minden két négyzetet foglal el. Nagyon nem reális, hogy egy tőr és egy kétkezes csatabárd vagy egy teljes vért is ugyanakkora helyet foglal.
Most így hirtelen ennyi negatívum jut eszembe.
A craftolás jó mókának tűnik. Végre van értéke az aranynak és értékes, jó cuccokat tud gyártani magának az ember.
A kovácsot hanyadik szintre lehet felhúzni?A WD és a W közt vacilláltam. A WD skilljei, csakúgy mint a kaszt kinézete nem nyerte el maradéktalanul a tetszésem. Vannak jól kinéző skilljei, de pl a pókos köcsögök elég kiábrándítóak. Nem értem miért így oldották meg. Miért nem dobál pl maroknyi póktojást amik földet érve kikelnek?
A W skilljei már jobban bejönnek ha a nagy átlagot tekintem. Nincsenek benne olyan kiábrándító dolgok mint a WD-ban. Viszont cserébe kevésbé hangulatos.A két kasztot összehasonlítva nekem a WD erősebbnek tűnik a játékban. A sok pók és az idézett lények föltartják az ellenséget. Plusz a zombifal meg a föld alól nyúlkáló kezek is nagyon jók. Jóval nehezebb megközelíteni mint a wizardot.
Hiába próbáltam ki mindkét karaktert, nem tudom, hogy melyiket válasszam.
-
-conrad-
addikt
Én is kaptam (annual passom van)... fél óra alatt meg is untam. Ugyanaz az unalmas szedegetős fos questhalom van az új helyen is, valahogy nem jön be, hogy levelingezzek 5 szintet egy hétig aztán minden ugyanúgy menjen tovább, tehát biztosan nem veszem meg a köetkező wow kieget. Ebben az évben összesen nem játszottam egy órát vele, csak nem tudom lemondani az annual pass miatt.
Pandarent indítottam, egy kezdőquest annyira szarul van megoldva, hogy rajta állnak egycsilliárdan, van, aki 3 napja várt, hogy le tudja adni, de nem sikerült neki, én inkább otthagytam. Indítottam másik fajból monkot, ott meg nincsenek kezdőquestek, így agyatlan grind volt addig amíg elértem olyan szintre, ahol már tudtam felvenni nem class-specifikus questeket. Utána elvittem kb. 25-ig de pvp nem megy, így lowlvl bg-ken nem tudtam megnézni milyen a monk, instáztam párat vele de semmi extra. Retalentelni nem lehet, mert a talenteket reseteli, de a speccet nem így az is felejtős. Szóval kilogoltam és sztem nekem ennyi volt a MoP béta. Bármikor cserélném a diablo betara... -
válasz
radi8tor #8592 üzenetére
WoW: MoPról beszéltem, a Dio 3 bétát csak tegnap tudtam kipróbálni rövid ideig - köszi Jsan
-. Azzal meg az volt a gondom, hogy nekem baromira nem tetszett a felszín ködös elmosott hangulata, illetve a vsync hol 30 hol 60 fpsre vette vissza a játékot + be-beszaggatott. Lehet, hogy kevés a hely a winchesteremen, vagy nemtom, mert 1680x1050ben szerettem volna highon tolni és úgy néz ki, hogy nagyobb tömegnél kicsit necces lesz az Fps... Majd alakítok valamit a VGAn, talán váltok 4850ről 7770re, ha minden jól megy.
-
válasz
-conrad- #8590 üzenetére
Már örültem a Blizzes levélnek, azonban:
Congratulations! You've been selected to participate in the beta test of World of Warcraft®: Mists of Pandaria™...
Sebaj. Ez meg per pillanat nem érdekel, mivel már pár körrel előbb kipróbáltam és nem igazán lehetett szinte semmit kezdeni. (A laggot meg a kb másik 250.000 ember által reportolt bugos NPCket leszámítva mást nem nagyon tudtam volna reportolni.
)
-
JSaN
addikt
Most akkor volt vagy lessz osztas? Nem mindegy.
-
execute93
őstag
Én ma bejelöltem a dio3 bétát..S figyeljétek meg, nekem meg majd holnap adnak
-
warcat
veterán
Sehol semmi béta
azt írják EUban is osztottak.
Mindenesetre, ha már ilyen durva hullámot betoltak,valószínű lesz még,ingyen stresszteszt meg PR. -
Wolverine
félisten
válasz
Wolverine #8577 üzenetére
No, így vicces igazán a bétahullám.
-
Wolverine
félisten
Igen, Jay Wilson is kitwittelte.
#8572: a foreground/background fps nem egészen ez; itt adhatod meg, mekkora legyen a max fps, ha a játék a fókuszban levő ablak a Windowsban (foreground) vagy csak a háttérben fut, mert mondjuk épp emailt olvasol (background).
-
Kashim
őstag
Friss hír twitterről+d3 fórum:
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4427704063
Folyamatban van 275.000 béta kulcs kiosztása, amit direktbe Battle.net profilokhoz rendelnek akik jelentkeztek ott a bétára.
Azt mondjuk nem írják EU vagy US userek kapnak csak, mivel US fórumra írták, lehet mi megint kimaradtunk. -
Ilsyde
őstag
válasz
radi8tor #8572 üzenetére
A clutter szerintem az olyan grafikai apróságokra vonatkozik amik novelik a részletességet és változatosságot. Például falevelek, kavicsok, repedések stb. Density meg arra vonatkozik hogy milyen suruen fordulnak elo.
(gondolom olyasmi mint a noise, csak itt egyszeru pixelek helyett rendes textúrákról/modellekrol van szó) -
radi8tor
MODERÁTOR
Letterbox: 16:9-es beállításnál érdekes.
Vsync: ha 60 Hz-es a monitorod, akkor 60 FPS-re korlátozza a képfrissítést.
Anti Aliasing: élsimítás
Low Fx: talán alacsonyszintű effektek?
Clutter density: passzolom
Physics: nVidia kártyánál, ami tud fizikát számolni beállíthatod az erősségét
Fore/Background FPS: elő és háttér jelenetek képkocka száma másodpercenként. -
Kal-El
senior tag
El tudná valaki magyarázni nekem mi mire való a béta beállításoknál?
pl.:
- letterbox
- vertical sync
- anti-aliasing
- low fx
- clutter density
- physics
- foreground/background fpsÉs ezek közül mit érdemes ki, vagy bekapcsolni?
-
thesound
addikt
Megnyílt a launch site-on a második cucc. Book Of Cainből két oldal. (még az amazonon is több van fent, előnézetben
)
-
Scooby Dou
aktív tag
sziasztok!valaki vallalkozo szellemu kollega kolcson tudna adni a beta accjat a holnapi napra?
priviben varom a valaszokat. udv.scooby
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Scholes9 #8564 üzenetére
Pontosan, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy tavaly is jött még patch a Diablo 2-höz. Valamint pont ma kaptam választ egy a bétával kapcsolatos hibabejelentésemre, hogy köszönik a visszajelzést. Biztos lesz váratlan esemény és leállás a megjelenést követően is, de az is biztos, hogy a hibák mindig a lehető leggyorsabban javítva is lesznek
-
JSaN
addikt
16:10ben tolom, de csak 1680x1050ben (adatlapomon is latszik).
4 szemelyes co-opban is meg van a 50-60 fps, feljebb nem engedem. De regebben akkor is meg volt az atlag 70fps, soloban 100 fps.
Ha pedig mind a 4en be ronditunk egy huzosabb nagy tomegbe akkor leesik 30-40 fps-re. De csak egy pillanatra.
Oszesegeben fps problemam sose volt az elmult 1 honapban, es csak 2 magos procim van. -
Pekkk
aktív tag
Már nem azért, de ha megjelenés után is ez lesz, szerintem bajok lesznek...
-
Jazz
veterán
válasz
MegalodonS #8560 üzenetére
Nincs aggro.
-
MegalodonS
őstag
válasz
gyuromoj #8555 üzenetére
Aki wowozott,annak nagyon konnyu lessz,plane ha tul elt par wipe-ot es utana mindenki orditott,plane a javitasi koltsegeknel
Sok mindent at lehet hozni a wow-bol,nekem sokat segitett!!!
Azt nem tudom,hogy itt van eggyaltalan,aggro?? vagy itt csak durr bele mindenki,toljuk ami a csovon kifer.Nekem nincs tapasztalatom a d2 multiban,igy lehet hulyeseget irtam sry
Valaki irna a d2 multirol?Mas mint egy wow insta?
-
Pekkk
aktív tag
Valaki tolja most a bétát? Nem tudok bejelentkezni. Error 1
-
gyuromoj
veterán
Hali!
Jovoheten lesz kesz a gepem es tervezem hogy kiprobalom a Diablo3 betat.(szerda vagy csutortok) Ez ugyben majd szuksegem lenne egy kolcsonzesre. Tokeletes lenne ha fel-egy napra megkaphatnam, mert ocsemet is erdekli. Ha bejon akkor tuti vetel lesz 2 peldany is.
Mekkora hatranyt jelent hogy ha en csak a D2-vel jatszottam meg 6-8 eve par honapot. Ocsem pedig csak wow-ozott eleg sokat.
Elovetelben meg mindig a galaxisnal a legolcsobb?Udv Gyuri
-
execute93
őstag
Minimális különbséget vettem észre LOW-HIGH(Textura) beállítás között! Igazából annyi, hogy kicsit tompább a szín a lownál. High-nál meg élesebb!
FPS érték nekem 143 ig megy fel max!!! annál tovább valamiért nem akar.. 16:10 1440x900 ban játszom. ötlet? minden full és i3-2100+gtx460+4gb ddr3
-
Cicero
őstag
válasz
execute93 #8544 üzenetére
á, átsiklottam fölötte
te amúgy észrevettél különbséget a grafikai beállítások között? úgy értem, hogy én se vizualitásban, se teljesítményben nem láttam változást minimum-maximum között. utána olvastam, hogy ékezetes felhasználót nem szeret, de csak most nézem, hogy a win7-es felhasználó fiokomban nincs ékezet, és a mappa is, benne a konfig fájlal a helyén van..
más, valaki tudja hogy lehet kiíratni az fps-t a képernyőre? mintha 16-os patchben már lehetne ilyet is..
-
JSaN
addikt
Csak nekem kapcsolt szet?
Meg mintha jott egy breaking news, hogy megint szerver kutyulas van. -
execute93
őstag
válasz
Expendable #8541 üzenetére
Én engem nem is egy ért.. pedig kb 2-3 órát bétáztamD:
-
Hanok
senior tag
Úgy gondolom a jelenlegi állapotában játszhatatlan a béta...Nincs game amibe ne lenne bug...
-
Argos
őstag
válasz
-conrad- #8537 üzenetére
Az annyakötsögit' de megragadta!
Remélem ilyen brutál némberekkel nem futok majd össze in-game!(ő, izé IRL se!! )
Am., szerintem belefér a topic-ba a galériás képek linkelése, legalább aki innen készített, az meg tudja a közösségünknek mutatni. Mert nem valószínű, hogy sokan lennének, akik végigpörgetik az egészet.Közben legyártottam én is egy barbisat, kíváncsi vagyok mikor kerül ki - már, ha egyáltalán.
A visszaigazoló e-mail a sigil elkészültéről most rögtön megjött.Viszont a szponzorok, akik eldöntik, hogy ki legyen a híró adott napokon, jó nagy fába vágták a fejszéjüket. Szerintem eszükbe nem jutott, mikor felajánlottak néhány vacak egérkifutót, hogy napi pár tízezer kép fog beérkezni..
Csak azt remélem, hogy nem fog átfordulni a dolog és szépen megunják a vizslatást, aztán csak böknek egyet, hogy na ma ez és slussz.
Mondjuk az eddigi nyerteseket elnézve... (hopp, közvetlen linkelni nem lehet, de csak egy katt a Hero of the day-re)
Btw, a barbi csajszi azért komoly! -
Argos
őstag
válasz
-conrad- #8533 üzenetére
Nagyon jó!
Ha jól látom az ott LEGOlas a képen?
Am., én a képet szombaton délután csináltam, a levél arról, hogy csináltam sigil-t hétfőn jött és ma, hogy kikerült a galériába. Úgyhogy ez alapján lehet nagyjából számítani átfutási időt.
(#8534) Haart :
Nem hinném, hogy reklám miatt. Pláne ámerikában, ahol aztán az ilyen dolgokra olyan reklámtörvények vonatkoznak, hogy.. nézz csak meg egy bármilyen US filmet, tele van nájkicipős, cocakólát szopogató emberekkel. (jó, mondjuk ne a LotR-t, abban kevés van)
Ki fog az sztem kerülni.(#8536) Ilsyde :
Jó értelem? Egyáltalán értelem?
Eh, a válaszom egy szép nagy kategorikus NEM! -
Argos
őstag
Hehe, bár fácsém nincs, de azért köszi! (nem is tudom oda is feldobja vagy csak az oldalon jelöli? mind1 is..)
A 'szűk látókörűek' igencsak beindultak..
Vannak olyan képek, hogy hajjaj...
Még a legjobb barátomnak se mutatnám meg az egyes alkotásokat, nemhogy az egész világnak.. -
Argos
őstag
Yeah, végre felkerült a Blizz oldalára a zászló, amit csináltam!
Lehet, röhögni, vagy teccikelni', ízlés szerint!
-
execute93
őstag
Ez mekkora.. Átálítottam 1-2 beállítást, erre nem jelenített meg a jáék központokat pl. egy embert akihez mentem küldibe, de a térkép mutatta. És ki kellett lépnem majd be, ezekután minden jó volt. Lövök egyet, és a hátam mögött jön a lövés.
(dh). Pingem meg jó volt, zöld csík 200ms
-
emre33
addikt
válasz
MegalodonS #8500 üzenetére
Szerintem szakadozik az interneted.
Ugyan ilyen volt nálam is, mikor kb: minden 4. 5. ping elveszett... -
execute93
őstag
válasz
MegalodonS #8524 üzenetére
Köszi a válaszotok, nem is nyomkodom mint egy állat
-
execute93
őstag
válasz
MegalodonS #8520 üzenetére
Köszi, így igaz
Mióta jelent meg am?
-
need
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #8504 üzenetére
köszi a linket..
VI kerület meg nekem nincs messze..
na és persze akkor már csak ki kell várni a megjelenést.. -
execute93
őstag
Sziasztok, na megvettem az autentikátort. Bejelöltem az aktiválásnál azt, hogy minden belépéskor kérje a cuccot. Érdemes arra rakni? Vagy így hamarabb tönkre mehet?
-
Valójában az RMAHs 10es limit miatt jó ötlet lehet, ha a limit felett is tele vagy jobbnál jobb cuccokkal (bár gondolom a sima AHban nem lesz limit). De!
Egy fórum nem igazán erre való, nem lenne átlátható szvsz. Inkább valami hasonlót kéne összehozni, mint ez: [link] csak jóval kisebben.
-
Cadal
őstag
válasz
CocooN-z #8514 üzenetére
Egyenlőre nem hallottam hogy lenne zártkörű aukció! Amit beteszel AH-ba vagy RMAH-ba arra bárki tehet ajánlatot, illetve kivásárolhatja az adott cuccot. Nem is értem mi értelme lenne a zártkörű aukciónak? Vagy hogy érted ezt a dolgot?
A Trade topik nem rossz ötlet egészen addig:
- amíg a játékon belüli AH-ban nem találsz olcsóbban esetleg kicsit jobb értékekkel rendelkező cuccot.
- az amit el akarsz adni éppen nem kell senkinek és akkor csak "porosodik" a ládádban ahelyett, hogy betennéd az AH-ba. -
Dreimus
senior tag
válasz
CocooN-z #8512 üzenetére
Végül is akkor nem, ha a trade során valódi pénzért megy. Elsősorban arra gondoltam, hogy lenne egy topic ahol mindenki megmutatja (berakja a shotot a tárgyról) a saját ah-s vagy rmah-s dolgát (természetesen lenne egy sablon az első hszben hogy ne legyen összevisszaság a topicban) és így akinek megcsillan a szeme egy két csodán könnyebb lesz a tárgy megszerzése/eladása, de ezt mind játékon belül kell rendezni, hogy tiszta maradjon minden(illetve a csalások kivédése is egyszerűbb).
-
Dreimus
senior tag
Sziasztok,
JSaN ezúton is köszönöm a lehetőséget, így már 100% a rendelést meghagyom.
A karakter amivel kezdeni fogok az is biztos, hogy monk lesz, viszont a játék még nagyon könnyűnek tűnik viszont tartalomban gazdag. A béta játékidőm elsőre saját tempóban 2,5 óra volt amit sok teljes játék megirigyelhet
.
Viszont lehetne majd májustól egy Diablo 3 trade topicot is nyitni, hogy mi magyarok meggyorsítsuk egy egy tárgy eladását.
Dreimus.
-
-conrad-
addikt
Egy dolog jutott eszembe, hogy esetleg még finomíthatna rajta a blizzard.
Amikor meele képességet használ valaki, és jobbklikkel a mobra, akkor a karakter meele range-be fut és úgy használja a skillt. Ha ranged skillt, akkor pedig elkezd lőni a mobra.
Viszont egy kicsit furcsán van megoldva ez a limited (vagy medium) range képességeknél, ezen lehetne finomítani.
Gondolok itt pl. a Shock Pulse-ra. Ha van a range-en kívül egy mob, jobbklikkelsz és akkor is elkezdni castolni ha nem éri el.
Vagy például a barbár Hammer of the Ancients képessége. Egy meele skill, ha jól emlékszem ha jobbklikkelsz a mobra akkor meele range-be fut és üt egyet, ellenben ha Rolling Thunder rúnával használod már egy medium range spell lesz, és ha range-en kívüli mobra használod akkor is ellövi.
Szóval itt még változtathatnának rajta, hogy befut a range határára és úgy lövi el (vagy egy out of range hibaüzenet jönne)
Nem nagy dolog, a wizard skill ráadásul még free is, de lehet lesznek később kulcsképességek amikre szinte minden rage/spirit/arcane power etc. elmegy, és nem éri el a targetet.Írnék erről egy forumpostot is, de nincs beta az accomon, és az kell hozzá, hogy postolhassak a beta forumban.
-
Ptech
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #8505 üzenetére
Akkor az tévedett. Mindig van zero day patch, mivel folyamatosan dolgoznak rajta az aranylemezre kerülés után is.
-
MegalodonS
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #8505 üzenetére
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Valaki itt korábban azt mondta, hogy már tul.képp a végleges játékkal játszanak a bétások..
Aha értem..
-
MegalodonS
őstag
válasz
mongoose123 #8501 üzenetére
Nagyon nem jo valami szerintem jon az uj patch
(#8502) rt06 Nezd meg a latency-t,azert csinaltam egy olyan kepet is !!Az viszont normalis
-
rt06
veterán
válasz
ilyen mar volt d2-ben is, ott ugy hivtak, hogy wall of lag
-
mongoose123
aktív tag
válasz
Picit elromlott nálad a random map generatoros dolog
. Lépj be egy új játékba és jó lesz.
Aktív témák
- Proxmox VE
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Xbox Series X|S
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) + RX 6800 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest