Hirdetés
Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Először kb. egy évvel a megjelenés után szokott árat engedni a Blizzard és akkor sem drasztikusan. A Steamnél megszokott akciókat kb. 3 évvel a megjelenés után szokták először bevetni, de akkor is csak valami extra alkalomból. Normális esetben igazán budget kategóriába sosem kerülnek a játékaik.
-
Realradical
őstag
Congratulations!
You have defated Diablo 3 beta!Na már mehetek aludni
-
Xmodule
őstag
Nekem bejön a game. Csináltam egy DH -t lvl5 ig aztan egy WD -t lvl5 ig. Utanna jött a MONK ez valami kegyetlen jo! Nagyon bejön ez a karate
A Barbar meg 2 epic fejszevel lvl4 ig "oneshot" azaz utes mindenki
Reggel tolom még aki akar vegyen fel nyugodtan mehetunk egyutt is akár. Xmodule#1945
-
Wolverine
félisten
A válasz egyébként tökéletes helyiérték szerint, ha a számrendszerünk alapja a 13
Ha valaki az Error 12-t kapja (nincs licensz), akkor váltson jelszót a Battle.net-accountján.
Bashiok egyébként mást is megosztott...
-
Iginotus
addikt
beléptem szép jó volt 3 óra után addig nem engedett játszani, most toltunk ketten egyet 7. szintig tetszik nagyon.
-
rt06
veterán
nem olvastal dougles adams-t?
az ot reszes galaxis utikalauz stopposoknak c. trilogiaban - ha jol remlik a masodik reszben - fordul elo egy helyen a kerdes, hogy "mennyit kapsz ha megszorzod a hatot kilenccel?", s a valasz (mint minden masra, beleertve az elet, a vilagmindenseg, meg minden kerdeset is) 42 -
rasoio
csendes tag
Működik! Végre kipróbálhattam
[Gameplay -
Archanon
őstag
Demon hunterrel kétkezes íjjal nem érdemes menni?
Nekem eddig úgy tűnik, mintha az assassint és az amazont gyúrták volna össze, kicsit necros megjelenéssel.
Fél órája elég durva lag van a játékban... volt, hogy 10-20 mp-ig nem történt semmi, kétségbeestem, nehogy már meghalljak harc közepén... körbe lőttem az összes zombit, semmi. Aztán ~15 mp múlva lvl up, rakás info, kész quest, stb.
Pedig nincs lassú netem (120mbit, de ebből "csak" 65 jön át...), és minden más rendesen betölt. Kicsit terhelt a szerver.
-
warcat
veterán
válasz
WhiteWalker #9685 üzenetére
És ez miért rossz?
Azonnal otthon éreztem magam,első kari WD volt,tetszett de nagyon röghöz kötött,azóta felhúztam 5-6 demon huntert Leoricig,eddig ő a nyertes, nagyon jó lesz gyors farmolós ki-belépek játékra a vault+ tactical advantage kombó.
Kell neki egy megfelelő íj/nyílpuska,addig nagyon csalóka lehet,ne felejtsétek el,az összes képesség a fegyver sebzése alapján skálázódik.
Még a wizardot meg kell majd néznem. -
Naveno
tag
valami hivatalos gépigényt tudunk?
vagy mit láttok, milyen, mi kell neki? -
WayneGace
őstag
Most kétszer is egymást követően azonnal beengedett, pedig európai régió van bejelölve. Próbáljátok meg, hátha nektek is megy majd.
-
Archanon
őstag
"de ha adott esetben kiad az ember rá 15k-t, egy sima dobozosért, akkor már csak elvárná, hogy akkor játszon vele, amikor akar, nem amikor a szerverek is akarják..."
Természetesen, de azért nem árt egy kicsit toleránsabbnak lenni, és megvárni azt a pár napot, míg stabilizálnak. Bármilyen játéknál... Ha meg konstans bénáznának a szerverek hónapokon keresztül, akkor persze megérteném az aggályaid.
#Naveno: [link] - az a hd3000 kicsit talán aggasztó lehet nálad.
Persze nem vagyok biztos a teljesítményében...
-
WhiteWalker
nagyúr
érdekes a játék...nem rossz...nem rossz..de nekem olyan 1-1-ben dio 2 felturbózásnak tűnik...
, na azért az előrendelés befigyelt
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
LÁZ
addikt
válasz
Archanon #9680 üzenetére
de ha adott esetben kiad az ember rá 15k-t, egy sima dobozosért, akkor már csak elvárná, hogy akkor játszon vele, amikor akar, nem amikor a szerverek is akarják...
nem volt tervezve a vétel, azzal is tisztában vagyok, hogy béta, azért remélem a 3nap alatt sikerül bejutni 1x, a karaktergenerálig már eljutottam
,de most a risen 2 ce jobban mozgat
-
Naveno
tag
tudjuk már, hogy miféle gépigénye lesz?
-
Archanon
őstag
Semmi sem garantálja, hogy megjelenéskor is ilyenek lesznek a szerverek. Valószínűleg addigra bőven stabilizálják, és ha mégis lesznek fennakadások, nehogy már az gátoljon meg a vételben, hogy nem tudsz azonnal játszani.
Megjelenés után meg elvileg szintúgy lesz starter edition, ami felér egy bétával... szóval ha a 3 nap alatt nem sikerülne továbbra sem belépned (amit kétlek, nekem is sikerült), nem kell föladni a reményt. Véglegesben biztos nem lesz ilyen...
________Ami a játékot illeti... e--ee-e-e-ez... direkt alig néztem róla videókat, meg nem olvasgattam túl sok infót, hogy minél újabb legyen. De egyszerűen nem bírok betelni vele. Pedig még New Tristram-on se jutottam túl.
Megmondom őszintén, én a grafikától féltem régebben is, hogy "WoW-os lesz". Így élőben valahogy mégsem ez jön át... persze, lehetne csilivili, hiperrészletes, meg élethű, de nekem kifejezetten bejön ez a festményszerű környezet. A karaktereken látszik azért, hogy csöppet idejétmúlt a grafika - bár kicsiben egáltalán nem azt figyelem, plusz mozgás közben szinte észrevehetetlen -, de legalább a legtöbb gépen szépen el fog futni.
Az a zene... azok a hangok... az a hangulat... nem néma a karakterem! No meg egyelőre nekem nagyon "szép darkos" az egész, pedig én is sírtam korábban miatta.
Azért egyszer ki fogom úgy is próbálni, hogy kicsit állítgatok a színeken.. de egyelőre tökéletes az élmény + Diablo hangulat.
Jah, és a hapsi demon hunternek ez a görnyedt futás városban...
Igazi sunyi dög, tiszta necro.
-
LÁZ
addikt
hát, lóf@sz se változott nálam, a vicc, hogy ha kamu pass-t adok be neki, akkor is 37 van, érdekelni érdekelne a játék, de ha ilyen állapotok uralkodnak majd a megjelenéskor, inkább kihagyom..
-
sith7
félisten
válasz
jim_raynor70 #9666 üzenetére
na igen
-
Sonja
nagyúr
Hopp, belefutottam egy bugba! Az egyik szinten (Cathedral Level 2) kicsiben van térkép, de Tab-ra csak feketeség!
Lassan abba fogom hagyni, szóval egy hely lesz üresen.
Szerk.: Párszor a Tab-ot nyomkodva, azért előjött.
-
8zabi
őstag
most hagytam abba, kb 21:10-kor engedett be, úgy látszik szerencsém volt
-
WhiteWalker
nagyúr
közbe beengedett...vki gondolom pont kilépett
... belépett a játékba , irány dungeon
-
Archanon
őstag
válasz
radi8tor #9670 üzenetére
A helyzet az, hogy létre van már hozva 3 karakter is, de játszani egyikkel sem tudok, mert error 24000. Start game-re kellene kattintani, ugye?
Ha bemegyek a profile-ba, akkor pedig error 316921, azaz nincs érvényes Diablo 3 profilom.
szerk.: Switch hero fölött üres, unknown hero van. hiába választanék ki egy kész hőst, marad üresen... valószínűleg ez okozza a hibakódot, mert gyakorlatilag nincs kiválasztva karakter.. Ezt hogy lehetne kiküszöbölni?
#Bazzzs: Szuper, köszi az infót.
Aztán van ez a battletag... ez hogy van? Lehet akár 10 "Valami" nevű battletag is, csak a mögé tett azonosítószám változik?
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Archanon #9667 üzenetére
Nem lesz olyan, hogy valaki más elhappolja előled a karaktered nevét, mert nem ez alapján fog azonosítani a játék. Mindenkinek van egy egyedi BattleTag azonosítója, ezt fogják az ismerőseid látni, ezzel írsz a chatre, ezzel veszel fel barátokat stb. A karaktereidnek olyan nevet adhatsz, amilyet csak akarsz. Akár az összes hősödnek megadhatod ugyanazt a nevet.
-
WhiteWalker
nagyúr
amerikai regióba 37-es,ázsiaiba és európába 3003-as hibakód
-
Archanon
őstag
Bent vagyok!
Remélem karaktergenerálás után is el tudom kezdeni majd.
No, számomra hiperúj lesz most a Dió, mivel eddig nem nagyon követtem az eseményeket, karakterleírásokat, melyik miben jó, stb.Kérdés: karakterek nevét el lehet foglalni? Mármint úgy tudom, Dio2-nél nem volt ilyen... vagy mégis? Csak mert megjelenéskor tuti nem fogom tudni megvenni, aztán nem csípem, mikor foglalt az általam megszokott nick.
Sebaj... nem is vesztegetem az időt... nyomás. Elsőnek Demon Hunter.
szerk.: Hehe, error 24000. Na, olvassunk.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Sonja
nagyúr
Na végre, megvan a Town Portal!
Így csak könnyebb közlekedni.
Nagyon bejön a játék!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Archanon #9658 üzenetére
Állítsd amcsira. A 37-es hibakód csak annyit jelent, hogy nem tud több játékost beengedni. A 3003 viszont a helytelen régiót jelöli, vagy legalább is a hibás régió beállítás az egyik kiváltó oka annak, hogy hiba lép fel a beléptetésben.
Legalább is én nagyjából erre jutottam. A játékba viszont még nem.
-
sith7
félisten
Ahogy elnézem, nem igazán sikerült a stressz teszt ...
-
mephi666
nagyúr
na, első benyomás kimondottan pozitív: hasonló érzés, mint amikor 12éve a dia2-vel találkoztam diablo1+hellfire után
fura-fura, szokatlan, de alig bírom abbahagyni, pedig már majd lefordulok a székről a fáradtságtól
szerintem hamarosan dőlés, de esélyes hogy 4-5körül már felébredek és nekiesek izomból...
nekem egyelőre nem csalódás a játék... majdhogynem fura amiatt is, hogy végre egy játék, ami nem okoz csalódást a hosszas várakozás után (sc2 valahogy nem kötött le annyira, mint az első rész... más kiadóktól pedig ott volt több tucat cím, amikben csak csalódtam sorban)
-
Archanon
őstag
Bnet accom még SC2 béta időkből van. Elvileg ugye email cím+jelszó párossal kéne belépni... rögtön olvastam a bétahír topicja elején, hogy kell battletag-et gyártani accon belül. Kell vagy nem, készítettem egyet. Mindent jól csináltam? Most már csak arra kell várnom, hogy végre beengedjen (illetve újra teljesen online legyen a szeró), ugye?
A másik meg, hogy enGP verziót töltöttem le, alapjáraton európai szerverek voltak beállítva ingame. Bejelentkezésnél error 3003, ami elvileg az, hogy megváltoztattam (????!!) a szervert amcsiról, állítsam vissza. Most akkor állítsam vissza? Vagy ne?
Amcsin error 37, néha 12, illetve disconnect fogad.
Kinek milyen üzenetet ír ki "Breaking News" alá? Nekem még mindig azt, amit a legelején.. röviden: elkezdődött a béta... hurrá.
-
TomWexX
addikt
Most beengedett!!!!!
-
Ilsyde
őstag
Poén lett volna ha ezt a megjelenéskor játsszák el.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
GeneraL_XTX #9652 üzenetére
Előjöttek hibák a sikeres startnak köszönhetően és emiatt átmenetileg lecsökkentették a létszámát azoknak, akiket beenged a rendszer.
Ha kijavították a login hibákat, akkor ismét beengednek mindenkit.
Addig 37-es hibaüzenet fog fogadni.Ilsyde: Az esély megvan rá.
-
Sonja
nagyúr
Jajj de jó, hogy még mindig nem léptem ki. Pedig nagyon éhes voltam.
-
-conrad-
addikt
Na info, authenticatorral nem fog beengedni. :S van egy accom amin van, azzal folyon disconnected from the bnet, amin nincs azzal meg beengedett elsőre.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Stauffenberg #9645 üzenetére
Ez nem a terhelés megtippeléséről szól, hanem a szerverek és a belépési authentikáció finomhangolásáról.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
KubanitoS #9633 üzenetére
De ott nem egyszerre szakad rá a 10 millió játékos a szerverekre, hanem szépen el van osztva a terhelés.
Szinte az összes open béta arról szól (az első napon biztosan), hogy stressz teszteljenek. A Battlefield 3 open bétája is megrogyott az első napon (igaz később a teljes verzió is 5 napig küszködött mire nagyjából helyre állt a rend).
Én csak azt nem értem, hogy miért nem tudják helyesen megtippelni a várható terhelést... annyira durva piackutatóik vannak, hogy megtippelnek egy várható vásárló számot az első napra, de közben azt nem tudják felmérni, hogy az open bétába hányan fognak egyszerre belépni.
Szerintem az lenne az értelmes ha nem egyszerre indulna mindenhol, hanem időzónákra lenne osztva és mindig helyi idő szerint indulna.
-
sittes79
addikt
A 3003 error mit takar?
-
Archanon
őstag
-
Bazzzs
senior tag
válasz
WayneGace #9629 üzenetére
Ha csinálsz egy olyan fiókot, amiben nincs ékezet, akkor jó lesz. Az enyémben is van, szintén nem jegyezte meg a beállításokat, majd kreáltam egy új fiókot ékezetek nélkül, úgy jó lett. Jeleztem a Blizz felé is úgy két hete ezt a problémát, visszaírtak, hogy köszönik a bejelentést. Szerintem ez már csak a teljes verzióban lesz javítva.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MegalodonS #9635 üzenetére
Lehet azért 208 oldalas a könyv, amit a Collector's Edition-hoz adnak?
-
-conrad-
addikt
Remek.
-
Neró
őstag
válasz
MegalodonS #9626 üzenetére
Nagyon erős, igazi darálógép. Már az első skillek is tetszenek, majd mi lesz később. Ez lesz meg majd Monk.
-
WayneGace
őstag
Mit kell csinálni, hogy ne felejtse el a beállításaimat?
-
Argos
őstag
válasz
mephi666 #9602 üzenetére
Hehe!
Akkor eks neked is, én azóta már vagy kétszer reload-oltam... a poharam!Eccer' bejutok, kicsit illuminált állapotban, megmondom Leahbabának, hogy bocs szivi, nagybratyó ráér, én most megyek, mert beszédem van azzal a fogpityiszka csontikirállyal!
Utána találkozhatunk a fogadóban egy törpipálesz társaságában, a szobád meg úgyis ott van a söntés mellett...(#9617) KubanitoS :
(#9620) orichalcos :
Ez se rossz! -
Speeedfire
félisten
Új error code: 12-es...nincs aktiválva nálam a béta...
-
Neró
őstag
Nagyon állat a játék. Daemon Hunter -el kezdtem. (mert ő az avatarom)
Már 7 -es, nagyon fasza.
Eddig nem dobott hibaüzit.
(#9623) KubanitoS: Igen, mára elég - megyek alszok mert hulla vagyok. Majd holnap korán kelek
Hajrá mindenki!
U.I: Még várnom sem kellett, hogy bekerüljek, egyből beengedett.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Másik fórumon a srác hozzászólása tetszik.
"Rosszabb ez mint a Neptun."
-
KubanitoS
veterán
Ha elég sokat nézitek a holdat a menüben, akkor előbb-utóbb kirajzolódik egy Trollface. Nekem 25 sikertelen próbálkozás után jelent meg.
-
-conrad-
addikt
Valaki be tudott lépni annual pass-al?????
Most azt az errormsg-t dobálja ki, hogy nincs beta accom, na ha ez az AP miatt van, mert ugye már rajta van a teljes, akkor qvamérges leszek. -
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, beírom mail címet meg jelszót és nem történik semmi.
-
mephi666
nagyúr
europe/asia szerverre 3003-at dob, usára meg szinte folyamatosan 37-es kód (busy) ...előbb továbblépett, de az authentication-nél akadt le akkor meg... de nem adom fel... viszont most hozok valahogy egy újabb sört és rágyújtok
rohadjak meg, nem alszok, míg ki nem tudom próbálni
bent vagyok!!!!
...csak rá kellett gyújtani...
-
mpierre
veterán
Error 75. Bnet is... szopacs....
-
Nesti
tag
Nem enged be már vagy 40-szer próbáltam.....
-
Haart
addikt
Mi ez az error 315000? Senkit nem tudok hozzáadni a friends listához ezzel a szöveggel eldobja.
-
Sonja
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8 #9603 üzenetére
Nyomom, már 4. szinten vagyok és van pár jó fegyverem is!
Csokis666#2992 a nevem!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Facebook Diablo 3 Community: !!! OPEN BETA STRESS TEST 3 DAYS ONLY !!!
Hmm
Nyomjátok srácok, teszteljétek a cuccot rendesen
-
mephi666
nagyúr
én úgy bezabáltam, hogy fel sem bírok kelni... pedig az első sör már a végét járja és valahogy ki kell menni a hűtőig a következőért... frissítek addig vga-drivert és próbálom újra: error 3003-al nyitottam és elvileg lehet oka a videokártya
egs... vodkát most nem iszok asszem... kevés van már belőle
Aktív témák
- Nagyon kedvező áron! Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) + RX 6800 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Logitech G513 - 5.000Ft (apró hibás)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest