Hirdetés
Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
persil #49830 üzenetére
Igen..eladni az én bambaságom volt...de igen is a Blizz nyomoréksága hogy 12 itemet jegyez meg a vendor...mintha külön szerverpark kellene +15itemhez..
Bezzeg ha ACT3 elején leütsz egy mobot ami dob egy fehér itemet az azmodan kill után is ott fog virítaniBaLee Ugyanazt adja mint a régi csak 20al kevesebb STR-t
Franklin @ Mrdevil: Nem használok segítőt
-
mikromanus
veterán
válasz
persil #46659 üzenetére
Szerintem a ww helyett a seismic könnyebb
Alaptámadás+sprint majd mindenre elég. Esetleg elitnél jöhet a yeti. Asmot lenyomtam úgy, hogy yeti módban szaladgáltam körülötte. A fekete-vörös takony se sebzett annyit amennyit az 1-2 tucat forgószél visszatölt LoH-gal. Cseppet gáz. Seismic vagy ww csak gyorsít picit. Seismiccel nem kell közel menni az ellenfélhez, ennyiben könnyebb
(#46664) drk88
a leap opcionális, bár igen kedvelt. Sok tank nem egyedi. Itt a lényeg az volt, hogy a legjobbra "értékelt", vagy valamilyen szempontból (elite kill?) első barbárok közül mind ugyanazt nyomja mert hatékonyabb a tanknál és gyorsabb. Nem túl fantáziadús. Tankban az alaptámadás ugyanaz és az megy legtöbbször. Mit akarsz ebben változatosságot? A többi rész lehet eltérő. Leapet és revenge-t se használ mindenki. Ezek is lecserélhetőek. Csak olyan kényelmes ez így "készen adva" és kevesebben kísérleteznek... -
mikromanus
veterán
válasz
persil #45962 üzenetére
Nem értem a céljaidat. A fegyver alapvető célja, hogy megfelelő alapot biztosítson a bónuszaidhoz. Kivéve ha tank vagy, esetleg csapatban nyomulsz és nem teszel hozzá szinte semmit a sebzéshez.
A crit dam a critelés sebességét nem növeli, hanem "csak" sebzés, így a végső számérték számít a damnál és nem a crit dam léte. Az intén szintén ilyen tényező. A vita nem fegyverre való (kivéve a fenti két esetet, vagy ha annyira jó a fegyver, hogy csak ezen lehet érdemben nyerni vele). Ha a sebzésed minden nélkül a fegyver alapját nézve is magasabb a "rossz új" fegyverrel, akkor miért ragaszkodsz a régihez? mellesleg lehet kevésbé crapot is nézni ha nem 100k a keret. 150int + semmi extra alapfegyver 800k-ért kint van 980 DPS-sel. Az elfogadható? +200 alapsebzés és még parasztvakításnak van kis int is. Upsz mégsem. Az barbár only( de 700k-ért kard 917 dps-sel van)
amúgy ha még mindig zaccos az összevetés, akkor jobb ha leteszed az offhandet. Lehet azt nem számítja bele.
-
mikromanus
veterán
válasz
persil #45944 üzenetére
Na akkor kicsit számoljunk. A kard viszonylag gyors fegyver, így az ütésenkénti dam alacsonyabb mint a DPS, de egyszerűség szempontjából vegyük azonosnak a damot és DPS-t. EZ esetben a 60% crit dam az ha 100%-ban betalál, akkor 462 dam. Mivel csak 40% megy be, így valójában 184 damot ad átlagban. Emellett van tescos felszerelést feltételezve is minimum 1500 intje a wizának. Ez az alapot figyelembe véve (15+1)*alap sebzést feltételez (12320 dam). Nézzük a mezei példát a kék szemét 100k cuccal:
919 DPS
a kevesebb int miatt van 1350-ed
919*14,5= 13325
Ez picit több azért mint a 12320+184Persze van még egy rakat bónuszod, meg crit damod máson is gondolom. De minden % az alapra rakódik rá. Mellesleg a kard támadásonként nem 770-et damol minden bónusz nélkül sem, hanem átlag 550-et (770/1,4)
Hol értek valamit félre. Miben jobb a mostanid??? -
mikromanus
veterán
válasz
persil #45934 üzenetére
És pontosan mi az az iszonyat érték ami miatt ez kiemeli fejét a szeméthalmok alól? Az alap DPS nem versenyképes. Erre aztán halmozhatod a bónuszokat kedvedre. Vita nem kell fegyverre csak ha annyiar el vagy már eresztve, hogy nincs jobb sebző cucc. A crit dam és az int is csak az alapra épül. Az meg nem jó. Egyszerűbb ha veszel egy szimpla sok intes cuccot 100k-ért és +100-150 alap DPS-ért. Szerintem minden speckó nélküli kék szar is jobb ennél. Elég sok plusz alapsebzést nerhetsz vele, hogy az összes meglévő % bónuszod mellett jobban járj. 100k-ért kapsz 870 DPs +160 int sárgát, vagy mezei 919 dps-es kéket.
edit: rendezd lejárat szerint. Van egy 1 milla körül álló 57 perc múlva lejáró jó anyag. sok int és 98% crit dam. Biztos van más jó préda is. Vagy marad a crap kevés tulajdonságos DPS gyárak egyike...
-
-
SSJPeter
őstag
válasz
persil #45888 üzenetére
Hát pedig "papíron" könnyebbnek kellene lennie.
Ez alapján legalább is:
Act I Elite monster health reduced by 11%
Act II Normal monster health increased by 4% Elite monster health reduced by 8%
Overall damage done by all monsters reduced by 8%
Act III and Act IV Normal monster health increased by 10% Elite monster health reduced by 2.5% Overall damage done by all monsters reduced by 15%Meg az arcane sentry sebzését is csökkentették 30%-al..."papíron"...
Persze, én még nem próbáltam, estig nem is fogom tudni kipróbálni.
(#45895) persil:
Az kellemetlen tud lenni.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
persil #45498 üzenetére
Jah de írtam is, hogy sohasem használtam a Rend-et, szóval fogalmam sem volt hogy az most végig ennyivel sebez, vagy elosztva Szerintem sokkal jobb volt a / sec-es mértékegység... Nem annyira értem mire jó ez. Úgy is elosztja az ember, ha szeretné megtudni másodpercenként mennyit szív le...
Mod: Szerintem meg kellett volna hagyni a / sec leírást is + a végére hogy az egész mennyit sebet összesen...
-
Ren Hoek
veterán
válasz
persil #45489 üzenetére
Tévedtem a 70-700-ban...
de akkor ez mi? Mostmár nem értem:D.hungary-n olvastam még korábban:
"Egy másik példának itt a Rend:
Weapon damaget megnöveltük 210%-ról 700%-ra, valamint 3 másodpercről 5 másodpercre
Lacerate weapon damaget 271%-ról 903%-ra valamint 3-ról 5 másodpercre
Bloodbath weapon damaget 60%-ról 100%-ra és 3-ról 5-másodpercre növeltük"
210%->700%
271%->903%
az se lóf*sz azért...Tehát akkor olvasatodban, ez elosztva lesz sec-re? vagy folyamatosan ennyi...
(Tény, hogy én ezt sohasem használtam, tehát még azt hittem tovább is sebez, többet) -
mikromanus
veterán
válasz
persil #45457 üzenetére
Mindig is picit ritkásabb buildekkel próbálkoztam, vagy ha az nem működött, akkor a meglévőek "nem túl gazdaságos és elterjedt" verziójával. Így lett a megaarmor-borulóskevés-life tank is létrehozva. Csak mer' azt mondták a nagyok, hogy sok élet kell. Pedig nem is
Ja, meg a fullarmoros agresszíven skillezett act 2-es ellentmondás build. Act 3-ban azért azzal sokat estem-keltem mikor megkiséreltem átültetni
Esetleg még egy no-main-skill barbit össze lehetne dobni. csak amilyen topa vagyok tuti lenulláznám a furyt aztán ott álnék abszolut védtelenül az ellenséges horda közepén. De sok crit mellett megoldható az is...
-
mikromanus
veterán
válasz
persil #45451 üzenetére
Jaja. Csak be kell indítani és helyezkedni kell ezerrel, mert hajlamosak lövöldözni mindenféle gyanus szörnyek. Meg jobb ha nem érnek be. Amúgy is van benne gyakran bal gomb, meg battle rage spamelés (több élettöltés, vagy spórolás miatt, vagy az örök yetiért). Igazából csak egy példa, hogy nem csak a tank és a pörgettyű működik act 3-4-en
-
RockHaRD
addikt
válasz
persil #45274 üzenetére
jelenleg sehogy sem lehet dmg-re keresni
egyedül min bleed damage van, az pedig az inflict bleed-re vonatkozik, szal a source, v mojo alap sebzésére sehogy sem lehet keresni most, és szerintem ez ezután sem fog változni... ahogy pl fegyóknál se lehet majd a base dps-re keresni, és ezáltal kiszűrni pl a 900 alattiakat
szerk.: The text color of gems, potions, crafting pages and tomes dropped on the ground has been changed from white to light blue
erre ennyit kellett várni? -_-
szerk2.: Class-specific sets are now guaranteed to have the class’s core stat on every item in the set
Ez sem egy rossz ötlet... amikor a zunimassa set teli van dex-szel, meg strengthel, meg az immortal kings will inttel... az úgy annyira nem jó érzés
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
persil #44740 üzenetére
a3 elejét/közepét tolom, bár ma még arreat cratert nem próbáltam.
bunkóbb csapat előfordul, van amit skippelni kell.
igazából diabloval az a baj, hogy 1hitel pl a fire ringjével, illetve a shadow clonenak akkora reflectje van, hogy magamat ölöm meg vele. DHval alapvetően más jellegű proglémák vannak, mint a többi karakterrel... actbossok keményebbek tudnak lenni.
ja és a klón kétjátékossal nagyon nem akart ma még eltűnni, de lehet azért, mert a másik csapkodta.
szerk: ja, teljesen más stílus egy barbár, de még egy wizardhoz képest is. tankot csinálni belőle esélytelen, innentől a taktika az, hogy előbb kell vele ölni, mint hogy leütnek
. egy actbossot meg annyira nem hatja meg, hogy az ember indításnak alápirít több, mint félmilla damot
. skill egy dolog, de 3-10 percet megütés nélkül kitelni azért húzós tud lenni.
tatabánya: sharpshooterrel ennyi a damod? egyébként ja, nekem is esett ma bőven lvl52, de inkább a helionokon húzom magam
.
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
persil #44703 üzenetére
attól még mindig a legtöbb ranged karakter 1 ütésből (maximum 2) meghal
amúgy minden boss egyszerű, ha kitanulod. kivéve ghom. az rohadt nehéz minden szinten
tényleg ghomnak a fingását fogják gyengíteni 1.0.4-ben? igazán jó lenne ha másfél perc után nem lenne tele az egész szoba azzal
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
persil #44678 üzenetére
a bossoknak nem veszik ki? báázzeeg...
pedig legalább belialnál kéne, ami pont nem olyan boss hogy el tudsz futni előle, regenelni, stb.
legalább annál kivehetnék...
Cingáriusz: speciel ezért adtam fel a DH-t. igaz hogy van smoke screen, de tök esélytelen ilyen szűk járatokban csinálni akármit.
amit te még tudsz csinálni, az hogy összeszedsz 1-2 értelmes barbárt vagy monkot, akik betankolják neked.
-
mikromanus
veterán
válasz
persil #44424 üzenetére
Tegnap infernon volt ilyen 3 vagy 4* nálam. A könnyű prédára hamar rászokik a barbárfajzat
(#44430) KonzolKartel
Opciók:
- létrehozol egyet és használod
- belépsz arra a szerverre ahol megvannak a korábbiak. Amit eu-n használsz az pl us-en nem látszik. Ez ilyen fura dolog... -
sunnymarcell
aktív tag
válasz
persil #44419 üzenetére
rájöttem hogy csak a DH
szaramivel nem tudok játszani. amúgy milyen solo diablo screenshotról beszélsz?speciel most monkkal magatalált cuccokkal nightmaren faceroll a legtöbb elit pack. per pillanat HC barbbal tolom act 2-ben, abban legalább van valami kihívás még normalon is
proci895: kétszer normalon, egyszer nightmaren, és egyszer hellen vittem végig. = négyszer
gyuri27: akárhogy számolom, csak 31k hp-juk lesz a kutyáknak
-
DjDanee87
addikt
válasz
persil #44263 üzenetére
Persze de Barbár itemből csak 80 all res-t szerezhet míg monk 80+nemtudom mennyi az egyedi res maximuma. Tehát nem kell nekik annyira erős buff, mert a passzív miatt ugyan az tárgy erősebb resistet ad nekik adott esetben.
Mind1, a lényeg hogy barbárnak nincs kötelező passzív (csak kötelező buff), monknál viszont az a passzív kb nélkülözhetetlen. És ugye skillből lehet 6 különböződ, passzívból meg csak 3, tehát nagyobb szívás ha 3ból 1 kötelező, mint 6ból. Ez nem tetszik a Blizznek, de nem jöttek még rá a megoldásra szerintem.
-
Sirandrish
legenda
válasz
persil #43857 üzenetére
Hát biztos király cucc lesz de én még mindig tartom magam ahhoz hogy ezek inkább csak vicces cuccok lesznek..
Biztos nem fog a Moltened sebezni 5K/sec-el mert az kegyetlen OP lenne és konkrétan csak Move kéne aztán futnál a mobok elől és szia..
Szerintem nem fog akkorát sebezni hogy megérje rákölteni mittomén mennyi többlet goldot... -
Sirandrish
legenda
válasz
persil #43844 üzenetére
Persze...de a molten effekten kívül minden rámehet sima rare cipőre is.
És ha maga a Molten nem fog eleget sebezni akkor tökmindegy hogy milyen statok vannak rajta ha ugyanazt rare-ban fele annyiért meg tudom venni...SLYM Az első zombik nem csinálnak semmit..a te problémád ott fog kezdődni mikor elkezdenek égetni/mérgezni/arcanezni/fagyasztani/aládgyújtani ésatöbbi...a resistjeid nagyon kevesek infernora..
-
Sirandrish
legenda
válasz
persil #43833 üzenetére
főleg ha sebez majd a tűz vagy 4et...
Szerintem ezek inkább vicces és érdekes speckók lesznek, minthogy cserealap...SLYM Szerintem a 2kezes Axe-t felejtsd el..inkább 1 egykezes+pajzs..azzal nyersz statot is meg armort is..
És nagyon szép az 1700STR de 170All ressel kb kivégeznek még ACT1en is..bár azon még átmászhatsz ha ügyes vagy de ACT2-n tuti felejtős.. -
-
Drizzt
nagyúr
válasz
persil #43361 üzenetére
Szokták javasolni a 1H+páncélra cserét, de nekem nem nagyon jön be a stílus, de act3-on lehet már muszáj lesz. Nekem most 800 az allres, 6000 körül armor, 21k unbuffed damage, olyan 31K-ig tudom felbuffolni 30-40 secig. Ezzel act2 farm megy simán, csak 0-s mf-fel túl sok értelme nincs, inkább megy a kereskedés. dps-t kéne növelnem nagyon, meg dex is jól jönne még, s igazából armor, meg allres is elférne.
Cathfaern: all resen kívül stackeled valamelyik rest az OWE-hez? Én az arcane-t.
-
killerjohn
addikt
válasz
persil #42941 üzenetére
jaja, amikor nagy nehezen lenyomtam öcsém segítségével inf act1-et (addigra ő már act3-ban farmolt...) örültem mint majom a farkának, aztán act2-ben az első 4 szúnyogot kiteoltam 2 percig és végül csak megdöglöttem
LOLA szombat reggeli mákoslecsó: most vettem egy 164 int, 160 vit, 8.5 crit%, ~1500 thorns amu-t kerek 1.000.000-ért
-
SLYM
veterán
válasz
persil #43020 üzenetére
először nem jöttem rá, hogy min vitatkozunk, de most már értem. 2 dolgot félreértettél, az egyik, hogy én nem írtam, hogy nem lehet végigtolni a játékot AH nélkül. én csak azt írtam, hogy szeretem ha simán mennek a dolgok, nem szeretek szenvedni, ezért vettem pár cuccot az aukciós házban. aztán nem pénzért vettem a cuccokat az aukcióz házban, hanem aranyért. (bár nekem semmi ellenvetésem sincs az ellen, hogy valaki kiadjon pénzt a cuccokért, mindenki döntse el maga, hogy mit áldoz a játékra, ha valakinek megér pár, vagy párszáz eurót egy jó karakter, akkor csinálja nyugodtan, ezzel nincs semmi baj). szóval akkor most min vitatkozunk?
-
SLYM
veterán
válasz
persil #43016 üzenetére
persze, ha találsz normális cuccokat. de mivel ez random, ezért ebbe nincs semmi beleszólásod. én pl találtam viszonylag olcsón jobb cuccokat az aukciós házban, mint amik most vannak, így hülye lennék nem megvenni ezeket. a skillek a lényeg úgyis, ezeket nézegettem sokat, meg lefordítgattam amiket nem értettem, így nemrég újraállítottam párat, emiatt most nagyon megy az írtás. várjuk meg mi lesz később, majd írom, hogy teljesítek infernón. (addig még azért kell jópár nap)
-
Cyberbeni
addikt
válasz
persil #42986 üzenetére
nyers sebzés=+dmg
ezen kívül még van +%dmg, +stat, +chd, ias, loh, ami nem érheti el az ilvl63-as szintettudni kell olvasni a sorok között.
@proci985: 1.0.3 előtt nálam a 3. fázissal nem volt probléma, és azóta nem sokat változtattak
ha ezekkel a skillekkel megcsinálod 3. fázisig, akkor elég egyszerű lesz:
-akármilyen hatred töltő
-cluster arrow - loaded for bear
-preparation - invigoration
-vault - tumble
-ebből a háromból 2: shadow power - gloom, smokescreen, bat companionpasszívból ez a fontos: nightstalker (illetve emellé még elég jó a sharpshooter is)
taktika: középen hátul állsz, és ha kicsit kell csak kitérni, akkor gyalog mész, ha nagyon, akkor vault, ha látod, hogy jön a lehelet, akkor shadow power, vagy smokescreen (utóbbi jobban véd, előbbit kevésbé kell időzíteni, mert tovább tart)
természetesen amikor tudod, akkor cluster arrow, egyébként meg hatredtöltés -
Cyberbeni
addikt
válasz
persil #42975 üzenetére
nézdd meg mennyi dps-t érhet el most egy ilvl61-es fegyver. beállítottam max 10k buyout axe-ra és csak ilvl62-63-as fegyvereket láttam, az utolsó amit listázott, az 616dps-el volt, de tegyük fel, hogy 600dps-t elérheti az ilvl61-es fegyver, ahhoz ugye hozzáadódik max 60, amire ugye rájöhet a +%dmg, tehát kerekítsük fel 100-ra. Tehát legjobb esetben sem fogják elérni az ilvl61-es fegyverek a 700dps-t, ha az általad vázoltak szerint változnak a fegyverek. annyival meg max egy ww barb offhandet tudnék elképzelni.
míg ha az van, amit én mondtam, hogy az alapsebzés marad, és a +(min+max)/elemental dmg modok lehetnek rajta, és más nem változik, akkor ugyanazzal a moddal, mint most egy 1200dps-es ilvl63-as van (1200-(60*1.5))/1.5*1.4=1036 dps-es fegyver is lehet (számolás: először ugye - alapdps, aztán meg a max %dmg tegyük fel csak 40 lehet)
az már úgy elég használhatónak tűnik, és ilvl61-2 gyakrabban esik, mint 63 -
Cyberbeni
addikt
válasz
persil #42958 üzenetére
Mindösszesen csak annyit írtak le, hogy a nyers alap sebzés elérheti a 63asok szintjét. Ott van, nem én találtam ki, hanem a blizzard írta le.
Nem a base dmg-et növelik!!! Úgy fog működni, ahogy előbb írtam (kivéve talán, hogy a %dmg határok megmaradnak, és nem lehet +50%dmg ilvl61-en)
Napi 1 millió goldért cserébe nem kéregetek többet.
@proci985: szerintem elég világosan hangsúlyozzák, hogy csak buffolni fognak gyenge skilleket/rúnákat. act3-4-re meg csak annyit tudok mondani, hogy l2p
-
Cyberbeni
addikt
válasz
persil #42938 üzenetére
kicsit félreértelmezed a dolgokat.
az alapdps marad, csak ilvl61-et cucc is kaphat ilvl63-as modokat.
tehát tegyük fel van egy ilvl61-es kardod 80-185dmg-el, erre kap +300-600 fizikai sebzést meg +50% sebzést, ezután 570-1175-et fog sebezni, ami 1221,5 dps lesz ráírva.
ilvl63-as kardnak kb 60-al több az alapdps-e, tehát ugyanezekkel a modokkal, az 1311,5dps lenne.
Mostani állapotban az ilvl61-es fegyver csak feleennyi, vagy még kevesebb +dmg-et kaphatna, és %dmg-ből is kevesebbet, ami alapján nem lehetne ilyen elfogadható 1,2k dps-es fegyver, csak egy ratyi 750dps-es.@sunnymarcell: nem egy ember meg tudta csinálni olyan cuccokkal, amit ma már 10k-ért sem lehetne eladni, szóval annyira mégsem volt lehetetlen.
mondjuk úgy, hogy aki igazán meg akarta csinálni, annak sikerült 1.0.3 előtt -
sunnymarcell
aktív tag
válasz
persil #42941 üzenetére
emlékszem mikor még a haverjaim abbahagyták a diablo 3-at május végefele, annyit mondtak el róla hogy "infernó legalapabb szörny annyit sebez mint hell diabló". az volt a szomorú hogy kipróbáltam, és tényleg igaz volt. infernó tényleg nagyon esélytelen volt 1.0.0-ban. főleg hogy AH sem volt.
-
szallasi007
őstag
válasz
persil #42938 üzenetére
igen igazad van, rosszul értelmeztem, viszont kénytelenek lesznek 63as fegyverek damage-at növelni, mert ha azok 200ról indulnak (indentify nélkül) akkor a 61-62 es plafonja nem lehet ennél több indentify nélkül, ls gondolom egy hihetetlen bonyolult generátor meg azt mondja hogy 200 dpsből max 800 lehet. Ami ugye nem lenne gond viszont azzal speckó én nem vagyok vele kibékülve.
Viszont ezt az elméletüket átmentik a többi tárgyra is (lehet a szemem átugrotta) vagy csak fegyverre és majd a távoli jövőben (amit nem értek most miért nem lehet beletenni) megcsinálják?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
persil #42669 üzenetére
karakterfüggő. a wizardom kb 4m környékén volt ruházatilag, bár vit/int/allres hegyezéssel, de a2őn leginkább skippeltem vele.
ehhez képest DH, 29k life, 47k dam (nem használok sharpshootert) egy alapvetően defenzív (evasive fire kiter) builddel, 220 ressel és 3k alatti armourral facerolloltam A1et és A2 elejét magdáig. persze, a molten invulnerable minion vortex extra health kombó csúnya volt a summoner szektásból, de az is lement. és egyébként sokkal nyugisabb, gyorsabb és egyszerűbb volt, mint wizarddal, vagy dual ww barbbal. aztán csak lehet a stílusomhoz jobban passzol. kíváncsi vagyok meddig jutok vele, eddig 5mből szerintem elég jól halad (főleg, hogy ennek a harmada-negyede az övre ment el, sisaknak 100kért vettem egy 87dex 5crit kéket).
res tényleg nagyon kevés, de ott a vault és a smoke screen, meg a 48.5%os crit olyan 70-80ks beütő sebzésekkel, azaz a1-a2 eddigi részein az átlag mobok közül csak a legmasszívabbakat (pl fák és vad tehenek) nem 1hiteltem. ja és kegyetlenül gyorsan mozog.
-
Sirandrish
legenda
válasz
persil #42625 üzenetére
Nightwish-re gondoltam mert eléggé komálom őket de ezt a dalukat még nem hallottam
Mindenesetre
Nekem detto...a kardom ami drága volt de azt már inkább csak a saját szórakoztatásomra vettem, lévén hogy ACT4-en így sem igen sebeztem Tank-ként viszont én is betoltam Diablot 400M-es gear nélkül is
-
F-ECT$
titán
válasz
persil #42152 üzenetére
Wiznél a 900 loh messze nem jelent "minden ütésnél kerek 900-at". Ugyanis egy csomó spell csak 10-30% körül kap belőle, és van olyan is, ami 0%-ot. Szóval 50k dps felett már lehet, hogy a life steal is szépen teljesít.
A kettő együtt meg még jobb, fincsi kis tank fegyver ez. Ha socket is lenne rajta, akkor 20-25m-t is érne, szerintem 5-ért akár el is tud menni ez. -
priti
addikt
válasz
persil #42215 üzenetére
ergó szétcritelted az egész karit és futottál minden elől ami mozog ha nem volt HG a képen, hát jahh, nem kicsit para ez a verzió is. Meg persze a HG is elég jó matek, ha nem veszi fel 100 láb messziről, de ha meg felveszi akkor meg kevés, mert akkor veszi fel amikor nem kéne. Bekapott sebzés nélkül tuti nem úsztad meg te sem, ergó nem unatkoztál
-
priti
addikt
válasz
persil #42213 üzenetére
Eladni eladom, csak nem a kovácsnak, hanem AH-ban jó pézé.
Ahogy a szavaidból kiveszem te inkább vagy regen párti, mint steal, ergó először futsz, átgondolod aztán támadsz, biztos kevesebbszer is halsz. Én támadással kezdem támadással folytatom és támadással fejezem be. Közben döntéseket hozok, néha rosszakkat is, de tuti többet anyázok a lagg miatt, mint te. Én lagg alatt nem azt értem amikor már akad a játékban a kép is. Jóval korábban észre lehet venni és persze nanáhogy akkor, amikor elitek is vannak a pakliban. Tipikus példa, hogy még nincs rajta a pajzs grafikusan, de már nem kapod a HP-t ha lövöd, aztán persze megjelenik, de nekem az a HP kellett volna.
A mégdurvább amikor meg egy-két secre semmi HP-t nem kapsz aztán egyszerre kapod meg a 2-3 sec alatt befarmolt adagot és addig vagy túlélted vagy nem és mindeközben a kép folyamatos, szóval 40FPS fölött van. Regennél mivel futsz nincs akkora pörgés, nincs akkora lag. -
priti
addikt
válasz
persil #42188 üzenetére
A regen tipikus gyáva skill szerintem. Nem nő arányosan a mobok számával. Eleve választható passzívra tettem volna. Nem való itemre. Annál több HP kell minél több az ellen. Minél többet kell ütni egyszerre, az az egészséges, mert a legjobb védekezés a támadás.. Mit csinál a gyáva? Elkezd futni, hogy kapja a regent meg várja, hogy újuljanak meg a skilljei. Ahogy fut széthúzza a mobokat így elbukik egy rakás life-ot a loh-ból is mert csak egyet-egyet üt amikor visszafordul és a regenből közben lejön amit bekap a távolsági moboktól, akik azért el-el találják közben. Összeségében szenved és lassú. Alig halad előre. Azoknak jó, akik nem tudnak gyors döntéseket hozni vagy többet laggol náluk a játék, de szerintem a regen gyors elitnél túrót nem ér. A legjobb védekezés a támadás. Inkább halok meg laggtól, mint regen. Persze ahhoz regen kell, hogy ciki csukizzunk a teleportkőnél az elitekkel, de az nem játék. Akkor már inkább farmolom act1-et ha máshol a kapuig vissza kell futnom annyira semmi vagyok. Még a megkerülés az egyetlen amire azt mondom hogy tényleg kell a tervezési hibák miatt. Arról nem a játékos tehet ha irreális sebzésű ellen került a vonatkozó szintre.
-
KicsiPaszuj
tag
-
Mumee
őstag
válasz
persil #42193 üzenetére
Hát sajnos nem volt türelmem annyira feltápolni magam, hogy meglegyen az 1 milles crit.
951k volt a legnagyobb.Igen Sirandrish, no offense semmi rossz szándék nem vezérelt, én barbárral játszottam szinte mindig, nekünk eleve van öv is life steal meg passzív is, tehát jóformán van ingyen 6% life steal.
-
priti
addikt
válasz
persil #42152 üzenetére
de a mobonkénti sebzés összeadódik, mint bevitt sebzés és egy sugárral hármat-négyet-ötöt lazán pörkölsz egyszerre és mint mondod a loh eleve keményen tápol alaphangon. Azért azt is vedd hozzá, hogy közben már körbeálltak és mivel elitek ezért durván csípkednek és a kalapácsütéstől nem mennek arrébb. Ha nincs a DS ami alatt feltöltenek ezek a cuccok, akkor kereszt van hamar és két DS között ki kell bírni olyankor már nincs hová menni, ütni kell aztán vagy lesz valami vagy nem. De az biztos tuti hogy termelek vagy 4 gömböt magam köré aztán valaki csak ráfut egyre.
Wiz annyira gyenge armor-ra, hogy még a loh se biztos hogy elég, azért volt hogy még így is potizni kellett. Jó, persze sok ez act1-re értelmes csapatban, de most abból indulj ki, hogy a csapattagok bénák és egyedül vagy szite teljesen egy wizzel. Ha nem bénák akkor act1-ben a negyedik ember teljesen felesleges, sőt már a harmadik is. -
priti
addikt
válasz
persil #42139 üzenetére
"A life steal meg eleve nem ér túl sokat."
Nem mi?
Hatalmasat tévedsz. Változz át wizzel és nézd meg. Pont az a probléma a wiznél, hogy eliteknél nem tudja kijátszani az ember az archon-t normálisan csak ha tankol valaki, ha nem tankol senki akkor mozognia kell archon alatt is különben körbeállják és leverik. Emiatt az archon kevesebbet szed le és hamarabb vége van, ergó mégkevesebbet szed le.
Viszont ha van steal, mivel archon-nal nem egy mobot sebzel hanem egy rakást ami benne áll a sugárban irgalmatlan mennyiségű életet bezsebelsz, fullra tölt szívdobogásról egy mobcsapat és közben még kapod a loh-ból is ha már csak az elitek maradtak. Simán kijátszod egyhelyben végig az archon-t. Emiatt pont hogy nem sok egyedül egy elite pack hanem még magadra is kell húzni melléjük sima mobokból is, hogy az elit mögött álljon légvonalba mob is ami közben hullik. A többiek meg csak pánikolnak, hogy mindenütt ellen, neked meg pont ez a jó. Ú nagyon lehet hentelni. -
sunnymarcell
aktív tag
válasz
persil #41691 üzenetére
ha olyan dropjaid lennének, mint nekem, már sírva diszkonnektáltál volna a szerverről.
egyetlen egy dropolt itememet nem sikerült eladni eddig 80000 felett (és nem, nem tippeltem be rosszul az árat). egyszer eladtam egy cuccot 400k-ért, azt is vettem előzőleg az AH-ban 100k-ért (tulajdonképpen ezért tudtam előrehaladni pár questet)
az összes összeszedett goldom a profilom szerint 2millió, és ebből legalább 800k farmolt, és ugye az a 400k-s item (tehát a játék során 800k-t gyűjtöttem be inferno act 2-ig). örülök hogy egyáltalán nem halok meg háromszor a legelső elit packnál.
legalább tennék be a PVP rendszert végre (ja és úgy hogy nem nerfelik a DH-t
), és lenne valami fun 2 goldrun között
Mumee: ez is lehetséges, csak az a gond, hogy pl. nem tudom milyen stat melyik arányban mennyit ér. pluszban még nem akarok órákat eltölteni azzal, hogy AH-t böngészem olcsó itemek után.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
persil #41673 üzenetére
az a jellemző az egész játékra, hogy vagy farmolsz, vagy véged van.
az hogy neked sikerül mert pl. esnek jó cuccok, az máslehet hogy sok tízezer játékosnak sikerül (mert jön valami jó drop, vagy szerencséje van az AH-ban), de többszázezernek nem.
nekem mindegy, én leálltam ezzel a szarral, várok valami életképes patchre. kész vicc ez a játék.
-
tatabánya
senior tag
válasz
persil #41585 üzenetére
mutatsz egy buildet tárgyakról képességekről kipróbálnám egy ideig? tudom játékos függő, de lehet nekem is be fog jönni
gondolom valami más élettöltő képességet azért használtok... vagy a bekötött szemes, nulla kezes játéknál tartotok
egy monkom van el se tudom képzelni máshogy a kis fehér egy szem fallen is vagy 500at levesz ütésenként a 26k HPből -
F-ECT$
titán
válasz
persil #41095 üzenetére
Nem játszottál wizzel, de nem hiszed el, amit egy wizzel játszó ír? Persze, lehet, hogy bénán játszik, de a wiznél 2 dolgot nagyon figyelembe kell venni: kevés sebzést tud elnyelni (kivéve a tank wizek, de ahhoz jó cucc kell), és szinte nem tud gyógyulni. Nincs olyan skillje, ami érdemben gyógyítana, és a life on hit egy csomó spellre nem vagy csak nagyon kis %-kal működik. Így már az A2 is úgy néz ki, hogy folyamatosan helyezkedni / futni kell, miközben dps-elsz. És bizony a 40k némelyik pack ellen kevés, mert te is fekszel 3-4 ütésből, és nem minden pack kiteolható.
-
mikromanus
veterán
válasz
persil #41146 üzenetére
Ja. Arcane resist
72% körül -> kis hatásszünet majd mint a villám szánkázik lefele a life
75,5% -> körbepakolnak 5-7 csapdával, kicsit csapkodok még középen, komótosan kisétálok, közben átmegyek 4-5 sugáron és még minmdig marad minimum 12k life a 24k-ból. MurisMásik téma az elitek véletlen képességeiről:
7 elit csomaggal találkoztam Act 3-on. Mind a 7 nightmarish volt. Egyszer miután zsinórban négyet lecsaptam az 5. és hatodik összecsúszott. Véletlen mindkét pakk health linkes is volt. Ja. véletlen, mi?
Aktív témák
Hirdetés
- DeepCool LQ360: Ötödik generáció
- Kompakt vízhűtés
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jogász topic
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Itt a részletes One UI 7 frissítési ütemterv
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Bezámítás! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest