Hirdetés
Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
Azért kell hozzá némi skill, a gear sem minden. Én simán bele tudok halni Act 3-ba abba, hogy nem jó sorrendben használom a skilleket, vagy épp nem jókor (ez van, ha nincsen 100 millás gear, csak 10 millás). Meg ugye az a másik oldala a dolgoknak, hogy mit nevezünk skillnek. Ha szigorúan a gyorsaságot és a pontosságot, akkor igen, tényleg több kell egy FPS-hez, viszont a Diablóhoz másféle skill kell.
Példa: ha valaki a tetőn dolgozik, nem árt, ha jó tetőfedő, ha valaki könyvelő, akkor nem árt, ha jól könyvel. A két szakma teljesen különböző, de nem lehet azt mondani egyikre sem, hogy nem kell hozzá "skill".
-
whabaky
tag
Nem kötekedni szeretnék, de akkor a Blizzard miért is felejtette ki a follower +át?
A follower plussz MF-je addig adódik hozzá, amíg tud (tehát, ha max MF van a follower-en, ami 24%, akkor 276%-ig van értelme a followeren lévő max MF-nek), de 300 a plafon, illetve erre jön még a max 75% valorból, tehát 375% a max. (Az is igaz, hogy tovább is mutatja az értéket, de 375%-nál többel nem fog neked akkor sem számolni).
Amúgy a paragon miatt maximálták 300%-ban, mert, ha meg van a 100-as paragon, akkor nem kell semmi MF cucc. Mi értelme lenne, ha így a 300%-os maximalizálásnak?
Hangosan gondolkozva - Akkor vajon nem 276%-ban maximalizálták volna? -
-
Cyberbeni
addikt
diablóhoz már nem kell tehetség, és lassan már felszerelés sem. 1.0.2-ben még egy kicsi kihívás volt, akkor csapatban végig is toltuk Cydeától D1rect-tel meg Huma-val, de 1.0.3 óta már semmi értelme nincs csapatban játszani, mert egyedül is elég könnyű. (Max fun kedvéért ismerőssel)
de ha gondolod megint leölhetem a barbival diablót war cry nélkül, úgy hogy te is bent vagy.@radi8tor: 1500 fölött már nem nagyon kell több str, csak ha van bőven crit chance, crit damage, attack speed.
-
sunnymarcell
aktív tag
neked lehet
-
ProEvoFan
nagyúr
Na ezért utálják meg sokan a játékot.Nem azért mert neked esik, félre ne értsd.Hanem pl a haveromnak nem esik SEMMI 1 hónapja, nektek/nekünk meg szarja a legendaryt.
Ez a drop nem fair!Ez nem jó!(#48374) G^zC^mp€r
El is hiszem...szar lehet úgy játszani, mikor tudod h megvan a "megfelelő" játék idő, de nincs siker élmény...(#48375) Cyberbeni
Itt most nem erről van szó...a drop kiosztás förtelem és igazságtalan..Hosszútávon ez nem lesz így jó.Hosszútávon senkinek. -
ProEvoFan
nagyúr
Még annyit, h Barbi buffal 1300+ all resem van.Ha alám pakolnak trutyikat (elmenekülök, visszahúznak) akkor az 1300 all res elvész az éterben.Pedig elég jó védelmem van mellette.
Ezzel azt akarom mondani h lehet ki@aszott magas a dmg, de van egy határ ami már a védelem kárára megy.
Sőt, a komoly védelemmel megáldott Barbik is halnak a trutyiban.Hidd el, nem gyenge Barbi tulajokkal tolom a játékot.(#48277) Bronco80
Szólóban act4 full bejárva eddig a rekord 2 halál.De 4-5 fölé nem szoktam menni. -
ProEvoFan
nagyúr
A top Monkok nem 50 milliós gearban mászkálnak, hanem 1+ milliárdos gearben.
Na meg az egy vicc, hogy a két kezes mivolta miatt van olyan top Monk, akinek az all res 500 alatt van...de a dmg az 150k.Vannak olyan elitek, akikhez kell védelem, nem elég a nagy dmg.
Persze az sem mindegy ki mennyiszer szokott meghalni, azt itt nagyon sokan szeretik jól eltitkolni. Meg a top Monkok b.net profiljukon nincs feltüntetve h mennyiszer haltak meg.Talán ez így jobb is nekik(#48276) drk88
A trutyiban állva nagyon lemegy a hp.Elmenekülni sem tudsz mindig, mert van h visszahúznak, blokkolnak, megfagyasztanak.De te biztos milliárdos Monk tulajdonos vagy. -
-
Sirandrish
legenda
Bocs hogy elhittem amit írsz...többet nem fordul elő
Mondjuk nem tudom mit lepődök meg amikor EZT IS te "nyilatkoztad" aztán meg ott a 8M-s kavics a sisakban..
Nah mindegy...fail..G^zC^mp€r Délelőtt nyomattam egy kis Farmot..akkor nem volt gond
-
DjDanee87
addikt
Nekem a tank beállítottságú barbárommal eddig Act2 volt a jobb. Act3ban marad 0,5-1,5M HPja a dögöknek WoTB + Earthquake CDk után, míg Act2ben még le sem jár a WoTb de már halott a champion pack. Főleg emiatt toltam eddig Act2-t, sőt már az armor passzívokat nem is használtam Act2ben, de Act3ra kötelező, mert még így is nagyot ütöttek a skeltal cleaverek vagy mik.
Patch után nekem úgy tűnik nem lesz már hatalmasat ütő dög, tehát lehet ott is cserélhetem az egyik, ha nem mindkettő, armor passzívot.Cyberbeni: "de ha elértem 100-as szintet a DH-val meg a barbárral, akkor HC-ben folytatom a WD-met"
Aha, az tippre olyan 2-3 év múlva lesz -
Amur
addikt
Ruby ára tényleg nagyon felszaladt! most nézem hogy perfect square pl. 50k/db!
Gyorsan lecraftoltam 10-et az összefarmolt készletemből,és feldobtam.természetesen nem válasz akart lenni drk hsz-ére csak mellényomtam!
ez a paragon hozhatja azt is hogy az MF cuccok ára esni fog.
-
Cyberbeni
addikt
azt se felejtsd el, hogy a WW dmg-et növelik
@Rankerz: az a +500-1000 armor bőven nem elég ahhoz, hogy behozza a barbárokat armorban.
egyébként meg barbárnál is van dodge, elég sokan cuccokból összeszednek 500 dex-et, hogy meglegyen a 20% dodge, plusz wotb is ad 20%-ot(vagy megfelelő rúnával 60%-ot), meg war cry-ra is van 15%-os dodge rúna -
mikromanus
veterán
dropnak szép. Nem akarlak megsérteni de nagyok az igényeid. Talán a patch után az elit nerfekkel megtalálod amire vágysz. Inferno = casual gamer átlagcuccban végigrohanós nehézség.
Nem kihívásnak kellene lennie az infernonak? Szerintem ha ilyen könnyedén lenyomod a legerősebb ellenfeleket stabilan, akkor nincs elég kihívás. De lehet különc vagyok és te képviseled a józan észt... Mennyi kell még az Act 3átgázolós motyóhoz? 20-30 milla vagy jobb a helyzet? -
mikromanus
veterán
mostani fegyvereim: 3,5 milla - 1magatalálós. Mindegyik szép darab.
Megnéztem a barbidat. Most komolyan nem értelek. veszel egy böszme drága vágóeszközt aztán teleaggatod magad mf cuccal. Van harci felszerelés is, vagy ezzel farmolod act 3-at? Ezzel 30 másodperc egy pakk? 18k alap? vagy ez már a max? Furák az igényeid picit... Vagy csak elméletben beszéltél és act 1-2 fölött nem láthatunk? -
mikromanus
veterán
Hm. Banyek. Most megint duzzogás lesz a vége és én leszek a megatroll, de te melyik bolygón élsz? Tuti ugyanazt a játékot jétszuk? Most komolyan... CSAK 60 milla kell, hogy életképes legyen a kari? Aztaaa. Ammár tuti. Csak pár apró megjegyzés
- a 60 misi is g*cisok. A legtöbb játékosnak azért nincs annyi és esélye sincs rá
- nem, nem csak ezzel lehet act 3-4-et farmolni és nem is mindenki ezzel nyomja. Én sem. Vagy valami hibrid féltank módszerrel nyomulok (35k dps, kevés life és jó sok armor, elégséges resist), vagy full offenzív skillezéssel. Mindkettő amolyan mész és elsimítod a terepet módszer és mindkettő életképes. A tankjellegű kicsit lassabb, de majdnem teljesen elnyűhetetlen, az offenzív módszer meg jó gyors, csak néhol picit érzékeny a pajzs hiánya miatt. Semelyik buildhez nem kell 400 milla. 60 sem, bár nekem azért van benne annyiEz legalább +2 build.
- Kripp lehet nem az első ezzel a builddel, de sokat finomítgatta és szerintem elég keményen ráhatott arra, hogy elég ismert build lett a pörgettyűbarbi build (most miatta is ilyen veszett drága a critic cucc. Gonosz alak)+1: veszett sok suskából és nagyon jó felszereléssel minden build félig-meddig noskilles lesz. Sokkal kevesebb odafigyeléssel is elvagy. Én már csak tudom. Amilyen béna vagyok délutánonként munka után rosszabb felszereléssel iszonyat veszteséges lennék.
Cyberbeni: szerintem korábban te említetted, hogy sok buildet kipróbáltál és a ww barb tetszett meg leginkább. Ennek igazán örülök. Viszont mintha azt is említetted volna, hogy belenyomsz a mancsába egy gagyi pajzsot és ott a tank, vagy a megy-és-lecsap tipusú barbi. Ilyenkor kételkedek, hogy alaposan tesztelted-e a többi buildet és tudod egyáltalán miről beszélsz. Attól hogy a porcelántcsészét átfested még nem lesz ólombögre. Ezzel a cuccal mész és az első kanyarban darabokra törnek a gonosz kis darazsak act 2-n is az elitek meg röhögve túrják szét a hamvaidat. Kicsit zsenge vagy (vagy voltál) te a zömökebb buildekhez. Ahhoz picit több armor és resist kell (tudom van aki 5k armorral gyalázza szemtől szemben diablót fél kézzel olyan skilles, de ez nem a legáltalánosabb). Én se lennék attól életképes WW barbár, hogy felveszek egy második fegyvert és átnyomom a skilleket. Picit kevésbé átjárhatóak a buildek azonos cuccokkal.
gdevil: +1 a barbárra. A monk is jó, de a barbár jobban bejött
-
persil
nagyúr
Az a játék egy értékelhetetlen szar.
Lehet, hogy elsőre komolynak tűnik az a skilltree, de azok csak passzív skillek és a 90%-a semmi mást nem ad csak stat pontot, szóval pl íjászként helyből csak és kizárólag a dex irányba fogsz menni, vagyis a skill fa többi ezer ága fel sem vetődik, mint opció.
Aktív skillek meg annyira szarul vannak megcsinálva, hogy olyan, mintha nem is lenne.
100x több build van a diablo 3-ban.
-
KicsiPaszuj
tag
nem is a vita a lényeg, nehéz ehhez érdemben hozzászólni.
A lényeg, h ha nincs mit felmutatnom akkor nem verem a nyálam.
Más tolla meg nem az enyém, mit osztom a világot arra alapozva?
Legyen szó akár infiniteAR-ről, akár DTről. Ha minden amit mondok már ottvan egy topikban, és ezzel dobálózok, akkor nehéz elhitetni, h van akár egy ép gondoatom.Ez a PoE nem gyenge... hogy maradt ez ki nekem?
-
Rankerz
senior tag
Remélem 1.0.4 után lehet majd másfelé is elmenni. Hammer of Ancients szerintem elég pöpec lesz. Csak nem tudom mi helyére fér be egyelőre
Amúgy a passzívokat is buffolják szerintetek? Egy kettőre ráférne némi újratervezés,bár a Barbárnak talán pont hogy a legjobb passzívjai vannak azért nem írták előzetesbe.
Kíváncsian várjuk a többi karakterrel mit művelnek, mert valljuk be Barbár nem igazán szorult buffra és elég szépet fog kapni így is. Witch Doctor és Monk buff jobban kéne szvsz
-
Cyberbeni
addikt
Végre valaki, aki nem szaroz le valamit kipróbálás nélkül
Egyébként meg Kripp kb annyit változtatott a builden, hogy:
-bash-t használ a nagyobb fury töltés miatt - ez teljesen logikus (mostmár szerintem majdnem mindenki ezt használ)
-mace/axe helyett mighty weapon-t (3fury/ütés, a mace/axe +10%chc-ja meg kevesebb, mint 1,5fury/ütés-t ad) - kevesebb dps, viszont biztosabb a fury, ezért a wotb is könnyebben megmarad
-harmadik passzívnak animosity-t használ, mert elég jó gearje van ahhoz, hogy kibírja a -armort (vagy a 20% elemental reduction-t)(Ezzel/Ehhez hasonló builddel már bőven 1.0.3 előtt is farmoltak act3-at, ő meg elég későn kezdte)
-
Rankerz
senior tag
-
Neró
őstag
Ez egy interjú volt. Így már mindenki tudja hogy működik a dolog. Ha valaki el akar kezdeni botolni, akkor szinte már mindent megtalál hozzá a neten, nem ezen fog múlni. Így legalább a tisztességgel játszó játékosoknak is lesz fogalmuk arról, hogy mi is, ez hogyan működik, miért csinálják.
-
Gyuri27
félisten
Hát igen. Az összes boter csak ezt várta. Igaz, hogy a kinaiaknak meg kellett tanulni magyarul, hogy el tudják olvasni.
Keress rá a gugliban diabla3bot meg fogsz lepődni.
Gyanitom a kezdő boterek is ezt teszik.
Szóval nem ártana picit gondolkozni. Ráadásul a cikk forditás. Angolról természetesen. -
Gyuri27
félisten
Nálad is problémák vannak az értelmezéssel úgy tünik.
Kezdjük ott, hogy hol írtam azt, hogy mestere vagyok a wd-nek?
Keresd vissza azt, hogy hol írtam, hogy act3-n nem tudnék tovább menni?
Amúgy neked is áll a zászló. Tessék egy wd-t inditani és játszani. Persze így 1.0.3 után picit előnybe leszel. De ezt elnézem. Pár száz óra wd után meg visszatérünk a beszélgetésünkre.Mindenesetre érdekes, hogy a wd-hez mindenki ért.
Az is érdekes, hogy igazán nagy név nem játszik wd-l. Persze vannak jó játékosok ez tény,
de a nagyok valamiért óckodnak tőle. Itt valaki linkelt statot a classok eloszlásáról. A wd ha emlékeim nem csalnak az utolsó volt. Mennyi érdekes egybeesés.Gorneck23: nem fogok magyarázkodni azoknak akiknek 20 órája van wd-l. Másrészt láttál játszani el tudod dönteni, hogy mennyi a skillem.
Harmadrészt ahogyan irod a kényelmes haladás nem lehetséges egyedül tescos gearben. -
tatabánya
senior tag
most olvasgatom azért a game limit betett nekik is
nézegettem scripteket is a sarkoth farm ígéretes
Ren Hoek: tudod gyerekeknek kell az új cipő, feleség is akar egy csinos ruhát
elkéstem én már ezzel igazából, nem gondoltam volna hogy ennyire elcseszik majd a játékélményt, de hát ez van én attól még tolom a gammát nap mint nap
-
mar_tin
tag
Hát igen az amu, meg a fegyver önmagában 10-10 millás tétel mai árakon.
Nekem például 5k DPS emelés 29 misibe fájna a wizardomra (bár amire igazán fájna a fogam az most 500 misiért van fenn). És akkor már kényelmesen farmolható lenne Act3. Ehhez képest van 21 millám jelenleg, és már egy hete nem tudok eladni semmit sem.
-
Gorneck
legenda
Meg is lepett, hogy refis most alig volt, cserébe kifogtunk egy csomó olyan pakkot amit képtelenség volt 1 helyben tartani...és nem elég, hogy mentek, mint mérgezett egér, de mellég dobálgattak is tűzlabdákat, amit rühellek, mert nagyon közel kell menni hozzájuk.
Holnap szabizom, ha gondolod, akkor este mehetünk ACT4be is.
Monkunk elvileg lesz...szal egy dio kill belefér.
Én meg sztem visszarakom bbv+hex párost. Jó dolog Mass Confusion (Incite paranoia in enemies, confusing them and causing some to fight for you for 12 seconds) Paranoia rúnával (All enemies in the area of Mass Confusion take 20% additional damage for 12 seconds.), aminek néha éreztétek a hatását, de 2 magas cd-vel megáldott skill mellett no védelmem lett...
-
Gorneck
legenda
Mondjuk azzal a tankkal nem csodálom...
Ha nem futkoztunk volna néha össze vissza, akkor nekem is könnyebb dolgom lett volna...így viszont be be kaptam 1-1 pofont ami nem tett jót...a zsebemnek...
Mondjuk saját hüleség és új skillsor miatt haltam ennyit...de ez bőven belefér.Aztán mennyire volt érezhető a dps amit toltam azt passzolom...bár nálam kibaszott lassúlások voltak...főleg mikor int buffolok és elkezdem tolni a batmaneket...
-
DjDanee87
addikt
Nyilván van sok bug a játékban, de a legtöbb elviselhető vagy jelentéktelen, nem ? Pl vettem a DHmnak egy 2H bow-t a jelenlegi crossbow helyére. Kb csak a DPS számít kis szinten tehát nem egy nagy feladat eldönteni melyik erősebb AHban, annál amit épp használok. Olyat vettem ami +20 DPSű gemelve, mint amit éppen használok. Kivettem AHból és beléptem a karakterhez. Megnéztem valami jelentéktelen 10-20 DPS növekedést ír alul az összehasonlításnál. Persze mikor beteszem annak többszörösével nő a DPS. Akárhjányszor cserélem, akármelyik van bent rosszul jelzi a változást. De ez pl olyan bug, ami nem igazán zavaró, legalábbis szerintem.
Viszont a visszarántás lag miatti halál már annál inkább, főleg ha egy hc karakterről van szó. Mondjuk nincs róla tapasztalatom, lehet ott nincs is ilyen, mert külön serveren futnak esetleg azok? Nemtudom.
drk88: javaslom neked ezt a darabot: a képen a bal oldali
4M bid AHn, nagyon jó ajánlat -
-
F-ECT$
titán
Ahogy írták is: nagyon hiányzik róla a socket vagy a +life, és persze egy kis vit-tel és/vagy chc-val lenne tökéletes. Viszont erre egészen egyszerűen rá lehet keresni az AH-ban, mert csak 2 lényeges stat van rajta. Szerintem olyan 1-2M-t érhet, bár most nem tudok belépni, hogy megnézzem.
Saccco: de ha ESC-et nyom, az nem pause?
-
Cyberbeni
addikt
igen, de csak 6 statosat éri meg bármiből is craftolni (alapból nem tudja őket a kovács, hanem meg kell találni/venni a receptet)
@frame>24: akkor valamit elég rosszul csinálsz, én simán megkeresek pármilliót csak abból, hogy szar itemek esnek meg egy-két ilvl63-as rare. (meg ilvl60+ ékszer)
ezek persze lehet, hogy nagyon keveset érnek vagy nagyon sokat, de ez már legyen annak a baja/öröme, aki megveszi tőlem unidként.
Aktív témák
Hirdetés
- DeepCool LQ360: Ötödik generáció
- Kompakt vízhűtés
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jogász topic
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Itt a részletes One UI 7 frissítési ütemterv
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- További aktív témák...
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest