Hirdetés
Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
válasz
vendingo #49946 üzenetére
ez nagy hülyeség... nekem wd-vel pont az a 3 sec van rá, hogy megöljem, mert utána kb azonnal megölne, így ha megjön a clone, azonnal spirit walk, és óriás medveroham... bele is hal rögtön
hülye lennék meghagyni... wd az szét szivatna, megidézné a halál f.szát is ha hagyunk rá időt
-
RockHaRD
addikt
válasz
mikromanus #49481 üzenetére
ez a gyűrű sztem nem ér sokat...
így kezdtem el írni a hsz-t, aztán megpillantottam egy aprócska adatot
damage against elite 25%
-
RockHaRD
addikt
válasz
mikromanus #49434 üzenetére
új chest armort, vállast, sapit, és jobb kezes gyűrűt szeretnék, meg esetleg egy erősebb fire walkert, de ezeken kívül késznek nyilvánítom a karit, jöhet a monk
-
RockHaRD
addikt
-
-
RockHaRD
addikt
válasz
kopaszqtya #49176 üzenetére
nem rossz ez, csak most ez is az eladhatatlan kategória.. ha lenne rajta AS, akkor elvinnék ah-ban...
-
RockHaRD
addikt
létezik már normális dps calculator wd-hez? ahova be lehet írni, h melyik slotba mi van, meg hanyas paragon stb, és aztán kicserélgetni, h tudjam, h amit veszek, az jobb lesz-e, vagy nem...
botrány, h ilyeneket nem raktak bele a játékba
pl van egy vállasom, amin van 70 vit, meg 9% life, és nemtudom, hogyha csak vit-et akarnék, akkor mennyit kéne rárakni, h kompenzálja a 9%-t (vagy fordítva)
-
RockHaRD
addikt
kb 50 óra játékkal a patch után kiesik az első legendarym...
ééééés 65 ezrekért van fent ah-ba... annak ellenére, hogy lvl61, tehát a benne lévő brimstone többet ér...
kezd a f.szom teli lenni a droppal
-
RockHaRD
addikt
válasz
cowboy_bebop #48193 üzenetére
3 millánál kezdődik, szal jó kis cucc ez... mi már haverral beszereztünk egyet-egyet
ezzel farmoljuk act3-at
-
RockHaRD
addikt
válasz
Sirandrish #47903 üzenetére
ó, nekem most nagyon jó napom van... eladtam valamit 100k-ért
és a két legendarymból, ami volt még a stashben, kiderült, hogy az egyik 15 ezret ér, a másik pedig 10-et
-
RockHaRD
addikt
válasz
mikromanus #47900 üzenetére
a szemét zsákosok mostanában még sárgát sem dobnak... de cserébe amint meglátnak, menekülnek a moltenfrozenvortexwallerdesecratoravangerextrahealthlinkfirechainek közé
mert 1000 enemy közül a pet mi mást támadna meg? hát a manót b.zmeg
-
RockHaRD
addikt
válasz
cowboy_bebop #47896 üzenetére
nekem sem esett egy darab se, és havernak se... pedig minden este toljuk act3-at... nincs mf-em semmin
ha Sirandrish és Mikroman nem vinné el mindenki elől a dropot, annak örülnék
-
RockHaRD
addikt
válasz
Mr.Csizmás #47815 üzenetére
mi az a festwood?
(#47822) Djuree mi van ott, ami jobban adja az xp-t?
-
RockHaRD
addikt
válasz
mikromanus #47756 üzenetére
Natalya's Erection
-
RockHaRD
addikt
hol tudok utána nézni, hogy pl wd-nél a zombi bear, vagy a köpőcsöves skilleknél a loh-ból én mennyit kapok, + a petek sebzéséből is kapok esetleg?
a mostani amumon 450-es loh van, de tudnék egy oylat felvenni, amibe adna 3-3k dpst-life-ot, de nem tudom, h megérné-e bukni miatta a 450-es loh-ot
-
RockHaRD
addikt
csak nekem updatelt a launcher?
-
RockHaRD
addikt
vettem egy gold skint 2,7 milláért
jó vétel volt, ez volt a legolcsóbb, és egészen jó rollos...
most ezzel farmolok act3-at
197gf
csak úgy fossák a goldot
-
RockHaRD
addikt
válasz
nightmare13 #47213 üzenetére
kuka... fölösleges a strength rajta, és a dps is alacsony 2kezeshez képest
-
RockHaRD
addikt
melyik az a gyűrű, ami random manót generál?
szerk.: köszi mindkét választ
15 millánál kezdődik
-
RockHaRD
addikt
válasz
Mr.Csizmás #47144 üzenetére
póni pálya planhez nem kell diablo kill
simán act4 végéről visszateleportálsz, és ott van az árusnál
-
RockHaRD
addikt
találtam az előbb egy flawless star topaz design-t...
ez az első design, amit találtam, észre se vettem, csak amikor mentem vissza a városba a teli tatyót üríteni
akkor nézem, hogy wtf, miért van nálam tome of jewelcraft?
-
RockHaRD
addikt
válasz
maross #46915 üzenetére
eleve hülyén csinálják a sellerek ebay-en... van kb 5 csapat minimum, akik ha összebeszélnének, akkor sokkal jobb profitot tudnnának csinálni
most az van, hogy egyik adja 10,-ért, akkor a másik meglátja, adja 9-ért, aztán megint alá, aztán megint fel
hullámzik összevissza.
nekem a legutolsó az egy mákos rétes volt, 40 millát 50€-ért... másnap lement kb felére az arany...
-
RockHaRD
addikt
válasz
Sirandrish #46911 üzenetére
pár millát tuti...
jó kis dex + mov speed, meg lot of all res... jó kis cucc ez (armor sem elhanyagolható)
-
RockHaRD
addikt
válasz
maross #46885 üzenetére
"tartaléka"?
ahhoz meg kéne szüntetni a botozást. Amúgy a legtöbb hiretésbe bele van írva, hogy több milliárd van "in stock", szal van még bőven, és valszeg gyűlik is, mert ha van sok pénzed, akkor botoznod sem kell, h több legyen, csak egy-két jó üzletet kell meglátni ah-ban...
-
RockHaRD
addikt
tegnap este örömmel vettem tudomásul, hogy ki tudom pucolni gond nélkül a pónis pályát infernon, aztán ezt megtoldottam egy kis inferno Iskatu - Rakanoth kombóval...
szal remekül működik a buildem infernon...
bár az új wd set-ből szivesen elfogadnék egyet (kard + mojo)
-
RockHaRD
addikt
válasz
mikromanus #46841 üzenetére
ez mondjuk HC-ban lehet, hogy nem lenne olyan vicces
meghalsz mondjuk 500 óra játék után, ez meg kinevet--->monitor, bill, egér kampec
-
RockHaRD
addikt
válasz
ProEvoFan #46767 üzenetére
van értelme a pónis pályát farmolni infernon?
én örömmel konstatáltam, hogy képes vagyok rá a pici wd-mmel, de nem tudom, hogy milyen a drop... amikor végigtoltam, akkor semmi értelmes nem esett, és nem olvasni sehol sem arról, hogy végülis milyen lenne ott a drop (értem ezalatt, hogy hány %-kal esik ilvl63-as item), mert elvileg act1-ben vagyunk, de gyakorlatilag act4 szintű a cuccli...
-
RockHaRD
addikt
válasz
Sirandrish #46689 üzenetére
reinstall lesz itt, hátha
annyit változtattam, hogy a jobb gombon más skill van, mint tegnap...
-
RockHaRD
addikt
csak nekem crashel a játék egyfolytában? Éjszaka játszottam még gond nélkül, most meg full szar...
-
RockHaRD
addikt
MI A TÖKÖM VAN A JÁTÉKKAL?
stnfsztmr
act3 vége, arreat crater, indítom, oda tp-zek, bumm crash... ok, restart, megint tp, jön az elite pakk, lövöm, bumm crash...
ok, akkor indulok a siegebreaker előtti hídtól... megyek haladok, már 5. packot ölöm, tehát az 5. valor következne, erre bumm crash...
-
RockHaRD
addikt
válasz
HZoli87 #46656 üzenetére
azt a black rock-ot annó még senki nem tudta, hogy mit ad majd, de a Lost című sorozatra utal, ezért van belőle 6 lap, aminek a sorszámai 4, 8, 15, 16, 23, 42 lesz. Fogalmam sincs ,h mi lesz ha mindet megtalálja valaki
(felrobban a géped, vagy elmegy az áram az egész utcába, ilyesmikre tudok gondolni
)
-
RockHaRD
addikt
válasz
Sirandrish #46562 üzenetére
no offense, de miért olyan menő az, hogy nem mondod el mennyi volt a Storm Shield?
-
RockHaRD
addikt
arról van valami info, hogy a pónis pályán infernoban melyik droprate játszik? Mert végülis act1-ben vagyunk, de act4 nehézségű a cuccli...
-
RockHaRD
addikt
válasz
mikromanus #46103 üzenetére
hiányzik az enchantress embléma a bal felső sarokból?
szerk.: lóf.szt ott van az
szerk2.: heart of sin?
-
RockHaRD
addikt
van itt olyan, akinek van Ruby designja, és csinálna pl flawless start, és nem kér el érte egy halom goldot cserébe?
-
RockHaRD
addikt
válasz
Sirandrish #45597 üzenetére
jó, de érted, nem annyira OP, mint amennyire így elsőnek tűnik...
főleg, hogy én WD-ként használom ezt az str-es amut -
RockHaRD
addikt
válasz
Sirandrish #45548 üzenetére
ez a nem hivatalos changelogban volt, de a hivatalosba mintha nem láttam volna...
amúgy én ezt díjaznám...
-
RockHaRD
addikt
válasz
sunnymarcell #45525 üzenetére
de amíg nincs a paragon kimaxolva (tehát jó sokáig), addig a +39Mf-et, és +40 gf-et adó amulettem igencsak hasznos tud lenni, és megéri váltogatni... (50 millás amu, nem eladó
)
-
RockHaRD
addikt
srácok, ezzel a paragon szintes témával végülis a gear swappingot nem oldották meg, ugye? Mert én amu váltogatós témával tolom (bár mostanában csak fent hagyom az mf-es amut)
-
RockHaRD
addikt
válasz
Sirandrish #45334 üzenetére
elvileg a botok most megszívják, mert Sarkothba belenyúltak...
egyfelől támadni fognak normálisan, másfelől kevesebb aranyat dobnak
az arany az még hagyján, mert nyilván akkor is dobnak valamit, de ha jól visszatámad, meg szaladgálnak, meg lövöldöznek, akkor a bot nem tudja megölni, és meghal...
viszont a vázák újra dobni fognak aranyat, meg cuccokat, szal érdekes lesz:-/
-
RockHaRD
addikt
válasz
persil #45274 üzenetére
jelenleg sehogy sem lehet dmg-re keresni
egyedül min bleed damage van, az pedig az inflict bleed-re vonatkozik, szal a source, v mojo alap sebzésére sehogy sem lehet keresni most, és szerintem ez ezután sem fog változni... ahogy pl fegyóknál se lehet majd a base dps-re keresni, és ezáltal kiszűrni pl a 900 alattiakat
szerk.: The text color of gems, potions, crafting pages and tomes dropped on the ground has been changed from white to light blue
erre ennyit kellett várni? -_-
szerk2.: Class-specific sets are now guaranteed to have the class’s core stat on every item in the set
Ez sem egy rossz ötlet... amikor a zunimassa set teli van dex-szel, meg strengthel, meg az immortal kings will inttel... az úgy annyira nem jó érzés
-
RockHaRD
addikt
az AH notes-ből nekem nem jött le, hogy lehet-e majd keresni mojonál, meg source-nál a dmg-re? Mert ez eléggé hiányzik a játékból... pl jó lenne ha csak a 300 fölöttieket listázná ki, és máris nem kell az embernek órákon át nézelődni...
-
RockHaRD
addikt
válasz
Sirandrish #45058 üzenetére
vegyél föl te
GazCamp3r#2404
szerk.: várjá, sztornó a dolog egyelőre, mert uninstalláltam a diablot
. Újra rakom, csak kell némi idő, míg felrakja. Addig vegyél fel, aztán majd egyeztetünk
-
RockHaRD
addikt
sokkal egyszerűbb megoldás lenne botok szűrésére.. 1 embert ráállítanak a blizznél, hogy bújja a netet, és keressen botokat, és mindegyik megtalált bot helyet megnéznék, vagy a programokat, és wardent ráálítanák, hogy akinél fut, az ban, stb.. nem lenne túl nehéz
szerk.: VALAKI ADNA KÖLCSÖN EGY 150 INTES CSIZMÁT?
-
RockHaRD
addikt
azt vajon mikor csinálják már meg, hogyha ah-ba ráviszem az egeret egy itemre, akkor kiírja ugyanúgy, mint a játékban, hogy a jelenleg equippelt itemnél miben különbözik...
boj angles csizmám van, van rajta 68 int + 6% AS.. ez egy lvl39 item, és ezzel vittem végig infernot, de nem tudom, hogy pl egy AS nélküli de 150 intes csizma jobb lenne-e ehelyett, mert nem mondja meg a játék.. .2-3 millát meg nem ér meg a szórakázás
-
RockHaRD
addikt
act3-ba mit érdemes farmolni? Honnan érdemes elindulni, és kb meddig? (inferno ofc)
-
RockHaRD
addikt
válasz
FehérHolló #44973 üzenetére
szerintem vmi TAX dolog miatt van a limit...
-
RockHaRD
addikt
valamiért nagyon rám akarja tukmálni a játék ezt az Immortal kings will setet
most találtam meg a 3. darabját... tehát majdnem megvan a komplett set, csak karakterem nincs hozzá...
btw elég szépen dobálja mostanában nekem a seteket a játék.. .3 nap 3 set... kár, hogy sárgából egy használhatót nem láttam az elmúlt hetekben + a talált setek is gagyik... csak poén, h ződek'
-
RockHaRD
addikt
válasz
FehérHolló #44589 üzenetére
csak a magas szintű legendaryknál garantált a brimstone
amúgy nekem eddig sárgából nem esett még soha, viszont kékből már kb 5x... legutóbb két napja, meg is örültem neki, hogy egy kb 0-t érő kékből lett egy 280ért eladható brimstone
-
RockHaRD
addikt
olvastam ezt a pletykát az MF gear váltásról, és azon agyaltam, hogy most hogy működik a gear váltásnál az mf?
van egy amum, ami 40-et ad, és azért azt nem nehéz váltogatni az utolsó hit előtt
-
RockHaRD
addikt
Valami durva tank segítene egy Ghom killben gyorsba?
valorom van még kb 15 percig, és nemtudok egyszerüen mit kezdeni vele...
GazCamp3r#2408
Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest