Hirdetés
Aktív témák
-
-
-
SSJPeter
őstag
válasz
davidsz #38135 üzenetére
A "page of blacksmithing"-et nem lehet megtanítani a kovácsnak, azt a craftoláshoz kell.
Ahhoz, hogy craftolni tudj valamit az alapanyag (essence) és az arany mellett kell még bizonyos számú page of blacksmithing, tome of blacksmithing vagy tome secrets is, a craftolt tárgy szintjétől függően.
(#38139) davidsz:
Ha találsz jó recepteket amit megtanítasz neki akkor javulni fog a craftolható tárgyak minősége, de ahhoz meg kell találni a recepteket.
-
snemeth
aktív tag
válasz
davidsz #37524 üzenetére
Nem tudok Infernóra menni, mivel szarok a cuccok. AH-ban kellett vásárolgatnom, hogy egyáltalán farmolni tudjak. Hiába tolom 2-4órát naponta, olyan cuccokat dobál, ami semmire nem jó.
AH-ban való vásárolgatás nélkül inferno-t el sem lehet kezdeni.Én is így voltam először inf I-ben a wizardommal. Az első elit csoport kb. 20 másodperc alatt kinyírt. Aztán szépen lassan fejlődgettem. 3 milla volt a legnagyobb összeg, ami egyben volt. Ez is úgy jött össze, hogy egy gatyát megvettek 1 milláért. De egyébként nem nagyon vesznek tőlem semmit, pedig nem teszek fel mindenféle szemetet.
Csak aranyat költöttem eddig és most már Inf II-ben vagyok. Ha kitartó vagy, akkor biztosan előbbre tudsz lépni.
Keresgéltem a neten, ki mit használ és jó néhány dolgon változtatnom kellett. Ugyanez volt inf I-ről inf II-re átlépéskor. Az első elit csoport itt is nagyon hamar kinyírt, most meg már kifejezetten várom, hogy mikor bukkannak fel.Persze nem sétagalopp, mint inf I, de tudok haladni anélkül, hogy kinyírnának.
-
archie17
tag
válasz
davidsz #36982 üzenetére
Én is játszom a mai napig a 2-vel. Battle.netet sosem szerettem, de egy kis baráti klánnal gyakran csinálunk ezt-azt, még egy kezdetleges honlapot is beindítottunk pár hete (http://diablocola.webnode.hu/), ahol pl. duelbajnokságot adminisztrálunk.
Ehhez képest a 3-nak vannak előnyei-hátrányai, véleményem szerint az előnyei főleg azoknak érvényesülnek, akik a 2-ben is a Battle.netet ill. a fg-s kereskedelmet favorizálták. Valószínűleg ők a többség, engem ez a része hidegen hagyott, így az újban is kevés dolog ragad magával. No meg sokat is öregedtem, a nosztalgia néha már többet ér, mint a nóvum
(még inkább off: a farmolás és "endgame" is picit változatosabb a II-ben, hisz ott is lehet területet farmolni, mint itt, vagy endbossokat, Pindlet, rúnákért egy külön kategória a Counti-run, esetleg a Hellforge kari felhúzása akár classicban /ilyet nem próbáltam/, no meg az XP farm a magasabb szintért, van egy kezdetleges pvp is /ami elvielg itt is lesz felturbózva/, bocizás, stb. Félreértés ne essék, nem akarom lehúzni a 3-at, csak a szívem a 2 felé húz. Aminek a 3-ban nagyon örülök, az a brutálnehéz inferno, az kellett. Persze a kötelező kereskedelem is szükséges emiatt, ami meg a magatalálós fajtámnak fura, de egyszerre nem kívánhatok mindent.)
-
Dadan01
senior tag
válasz
davidsz #35412 üzenetére
Mivel a 60. szint a legnagyobb, ami elérhető, nincs hova tovább nőni a "csiknak", nemde?
Az hogy hell, illetve se pénz, se posztó, kevés alap ahhoz, hogy bárki is érdemben segíteni tudjon, közöl picit több részletet a karakterről illetve hogy mi a gondod a diablo megölésével.
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Óra topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Fejlesztői videón a The Outer Worlds 2
- További aktív témák...
- CORSAIR RGB LED Lighting PRO INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Hyper 622 Halo White Edition (Alkatrész/Hiányos) INGYEN FOXPOST
- be quiet! Pure Rock 2 FX 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest