Hirdetés
Aktív témák
-
Andie
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #26807 üzenetére
Hát mer neked az a Sata2-es amúgy is elég gyors. Nekem egy sima alap sata vinyóm volt eddig, 5400 rpm, telebaxva mindenféle védelmi dologgal. Nyilván egy üres win7 is sokat dobott volna rajta, de igy még brutálabb
Sith: csak biztatni tudlak! Addig kitartást! Mivan a peres dologgal?
-
szallasi007
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #26799 üzenetére
"Röviden annyi történt 1-2 napig nem léptem be és tegnap nullázódott az aranyam. Nem volt sok rajta kb 150-200k , de nekem azért számított az is. Röviden annyit írtak elnézést kérnek a probléma miatt és visszaállították az aranyam" - a lényeg hogy a blizznél mennek a backup szerverek még mindig
-
Genji
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #26799 üzenetére
Mobil Authenticatort használj! Ingyenesen letölthetőek.
-
Wolverine
félisten
válasz
HartgeH3-2.8 #26719 üzenetére
Ha nem egyedi jelszót használsz, hanem olyasmit, amit más site-okon is alkalmazol - amiket nem a saját gépedről nézel -, akkor is belefuthatsz ilyesmibe könnyedén.
-
Wolverine
félisten
válasz
HartgeH3-2.8 #26709 üzenetére
Nem. A gold nem tűnhet el az accountodról - kivéve, ha feltörtek és lenyúlták az egészet.
Ezek után persze neked is javaslom, hogy szerezz Authenticatort, mondjuk úgy tegnapra.
-
rt06
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #23255 üzenetére
en ayt latnam syivesen, hogz ilzen - mint ey a ph-s - topicüba beirnak, hogz na jolvan sracok, elmentunk syabira, ket het mulva jovunk, addig oldjatok meg
p.s.É magzar billentzuyet ruley
-
rt06
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #22634 üzenetére
a rutin, meg az evek
wow-ban is van heti maintenance es bar megeskudni nem mernek ra, ugy remlik sc2-ben is -
Bobrooney
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #22499 üzenetére
Elég szégyen, hogy 2 hét alatt már patch, főleg h mennyit ment a Béta.....
-
bajtokarpi
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #22466 üzenetére
Szia!
Miről beszélsz? Nem rémisztget itt senki senkit!!!
Olvasd el Zeratul #22401 hozzászólását. Most már érted?
Hogy világos legyen. Én is a Ksz-tól vásároltam, és amerikai verziót kaptam. A hibát ott követtem el, hogy én balga a lemezről telepítettem, és nem a battle.net szerveréről töltöttem le az EU-s launchert. Nincsen semmi baj a Ksz-es diabloval, de aki szinten az amerikai verziót kapta az ne a lemezről telepítsen, hanem töltse le az EU-s launchert.
buherka nyugi, minden rendben van. Tökéletesen fog működni, nem kell megijedni
.
-
bajtokarpi
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #22456 üzenetére
Szia!
Semmi eget rengető probléma nincsen. Aki a Ksz-be vette a dio-t, és nem a magyar verziót kapta, hanem az amerikait, annak patchelés után lehetnek problémái.
UI.: látom már megtaláltad
-
Jazz
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #22456 üzenetére
A legjobb a digitális verzió. Semmilyen problémát nem tapasztaltam. Azonnal kihozta a postás, és a DVD-sem volt karcos. És a kódot sem lopták le.
-
Darth_Revan
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #21513 üzenetére
79%
-technikailag elavult
-gyenge szoc rendszer és itemizáció -
Dyingsoul
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #21467 üzenetére
De erről hol olvastál, megvan még a link a topichoz? olvasgatnék róla bőven.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #21454 üzenetére
Jó tudni, hogy nem csak nálam áll fenn a hiba!
Tudnál ehhez linket adni?
-
rt06
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #21205 üzenetére
probaltam, nem tapastaltam valtozast (bar nekem a cpu a limitalo tenyezo)
-
Sonja
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8 #21205 üzenetére
Próbáltam.
Nem éri meg, mert valóban eltűnik a drop, de cserébe csúnyább is lesz.
-
Laraxior
titán
válasz
HartgeH3-2.8 #18382 üzenetére
hehh?
-
Tauren45
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8 #17327 üzenetére
Öhm ja érdekesre sikeredett, no mind1 a lényeg kiszedhető.
Huma: Jó akk nem mondtam semmit, aki tudja, hogy mit tud a gépe és játszik más nagyobb követelményű játékkal az tudni fogja, aki meg így se úgy se játszik az meg nem fog próbálkozni P1-es géppel ha meg igen akkor ez van. A minimum rendszer követelményt meg már el lehet olvasni, én nem olvastam örültem, hogy kaptam, kész, mükszik téma lezárva részemről.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
HartgeH3-2.8 #17069 üzenetére
ha még lesz ott UKban.
itt svédeknél egyébként a legolcsóbb helyen, ahol kb egy hétig volt rendelhető volt 28, enyém is 35körül volt.
az meg, hogy a kereskedő újít kétesélyes. ez ott van, biztosan. erre egyébként pár bolt is csinált ilyet, volt, ahol utolsó héten dupla áron (értsd, 65-70k huf) adták a CE előjegyzéseket a maradék pár darabra. na ahhoz képest ez még laza.
mephi666: static hellen csak 25%ig vitte e a healthet, nem véletlenül volt a javama a "last hit". volt sorcom is (ChargedBolt/FO és FB/meteor/FO), bossgyilkolásban jóval lassabbak voltak az amánál. viszont a 4-5fpas teleport ezen elég sokat segített
.
-
válasz
HartgeH3-2.8 #17060 üzenetére
Nem túl bölcs dolog olyan dolgot kritizálni, melynek hátteréről a jelek szerint fogalmad sincs.
-
Ghoosty
őstag
válasz
Mindenki annyiért adja el a dolgait, amennyiért akarja/tudja. Senkinek semmi köze hozzá. Szerintem pofátlaság 20-30k HUF-ért adni egy Nike cipőt, mégse írok senkinek, hogy mé annyi.
Ha hiány van valamiből, akkor annak az ára felmegy. A gyémánt például nem jó semmire, mégis egekben van az ára, mert ritka.
CE limitált kiadás, én nem számítanék újabb szállítmányra.
-
headhunter86
senior tag
válasz
Ez nem teljesen igaz. 300.000 példány lett legyártva. De legyen akármennyi is, többet már nem fognak gyártani belőle. Ha most nem is adja el, de jó eséllyel 1-2 hónap múlva biztosan.
Persze aki most akar venni akkor még lehet hogy talál egy-két boltban ha szerencséje van, de ennek az esélye napról napra kisebb lesz. -
disco fever
csendes tag
válasz
HartgeH3-2.8 #16854 üzenetére
ahamm, subba.blog.hu
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
HartgeH3-2.8 #16854 üzenetére
Jah, subba.blog.hu
-
rt06
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #16789 üzenetére
addig ok, hogy nem erted, de miert zavar, hogy mas abban talal kihivast, hogy minel gyorsabban vegig tudja jatszani a jatekot?
ha megnezed, achievement is jar azert, ha egy-egy ora alatt vegigviszed az egyes fejezeteket -
janos1988
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #16139 üzenetére
Kapkodta a fejét az egérmutató után és tapicskolta a mancsával is
De xp-t miért nem kapnak?
-
sith7
félisten
válasz
HartgeH3-2.8 #15925 üzenetére
Majd nightmare - n / hell - n belassulnak, ne félj ...
megint én
Egy szerveren vagytok ? /EU - America/ -
BorkL
tag
válasz
HartgeH3-2.8 #15745 üzenetére
Fake (and gay)
-
ForRedGlory
félisten
válasz
HartgeH3-2.8 #15319 üzenetére
LOL, user fail.... ja, mit lehet elrontani azon hogy beteszed a telepítőt és elindítod a telepítést?
Rosszul kattintok a start gombra vagy mi? Legalább az egyel előtted lévő hozzászólást olvastad volna el, látom nem ment...(#15343) Diablo18: Értem én, de nem netről akarom/akartam leszedni, azért van a telepítő DVD. 4 órát ír letöltéshez, elvileg 20/10-es net mellett... Na ez a bajom, semmi egyéb. Értem hogy leterhelt, de hol érdekel 30k kifizetése után....
-
Blizz
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #14584 üzenetére
Nem tudom nekem ez mar nagyon reg ott van, volt beta hozzaferesem
-
AlyArkhon
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #14488 üzenetére
Az biztos hogy első belépésre tolta a server elfoglalt üzeneteket .. Most meg az authentikáción gondolkodik erősen
Akarom mondani le van térdelve a rengeteg ember előtt.....
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
HartgeH3-2.8 #14048 üzenetére
Ez kb NULLA információval szolgál nekem (CE előrendelés). De holnap úgyis kiderül minden.
freelanced: Itt a telepítő
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Többi fórumon is volt erről szó!
Inkább fogalmazzunk úgy, hogy az internet szépsége/szabadsága -
JSaN
addikt
válasz
Na meg az sg forum.
-
execute93
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #14024 üzenetére
Hát én 11.33 kor kaptam üzit hogy megkapták és holnapra itt van.
Körlevelet még az istenért nem kaptam. De gondolom nem is fogok. Mert nem személyesen veszem át -
execute93
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #14021 üzenetére
Értem, lehet én azért nem kaptam, mert futárral kértem?
-
front3r
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #14017 üzenetére
Én is pont most kaptam.
-
execute93
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #14017 üzenetére
Ez szép, én ilyet nem is kaptam.
Szerk.: De személyesen veszed át?
-
rt06
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #13989 üzenetére
valoszinuleg nem lesz lenyeges elteres a letoltheto es a lemezen szereplo verziok kozott
igaz ugyan, hogy a dvd-nek ido kell, amig elkeszul, csomagoljak, szallitjak, de a letoltheto valtozat is joideje elerheto mar, s az egyetlen modositas (tudtommal nem volt tobb) csak egy 60MB meretu file-t erint, igy gyanithatoan a letoltendo frissitesek nagyjabol ugyanannyi adatot fognak jelenteniPeddy789: a file benne volt a korabbi verzioban is, letoltesre is kerult, viszont a tartalma nem volt ugyanaz, mint a legfrissebb verzional
-
Peddy789
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #13989 üzenetére
Kezdjük azzal hogy NINCS a neten frisebb vezió, ez egy általános tévhit. Amit pár hete leszedtünk pl énis, az 70mbal ksiebb volt mint ami a DVD-n van jelenleg, és ezért kelett ujra leszedni, mert szarvolt a downloader és nemtöltött le egy 70mb részt amit lekelett volna.
Hát mostmár vszeg olyan lassú lesz a letöltés hogy ink hagyd a fenébe majd felteszed dvd-ről.
Én letöltöttem még jó rég mert tudtam hogy addigra nemis lesz dvd olvasó a gépben
-
Helmoras
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #13915 üzenetére
Én haverral megyek konzolok szervízébe 9-re aztán meg vissza éjfélre
-
Wolverine
félisten
válasz
HartgeH3-2.8 #13720 üzenetére
Mert a karakternév nem egyedi a Diablóban, a BattleTag viszont igen. Senki sem mondta, hogy BattleTagnek valós nevet kell megadnod; az is egyfajta nick lesz.
-
Viktor77
titán
válasz
HartgeH3-2.8 #13717 üzenetére
BattleTag nélkül nem tudsz játszani. Ráadásul játékban is ezeket fogod látni, ha másokkal játszol együtt.
-
Wolverine
félisten
válasz
HartgeH3-2.8 #13717 üzenetére
Pedig egyszerű: ahhoz, hogy játssz, kell egy BattleTaget csinálnod. Amíg ez nincs kész, addig nem fogsz Diablózni.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #13712 üzenetére
-
ooooobi
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #13712 üzenetére
a jätékban ezt a nevet lätjäk a csapattärsak, meg itt
-
Gyuri27
félisten
válasz
HartgeH3-2.8 #12997 üzenetére
-
headhunter86
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #12997 üzenetére
Rossz a link. Helyesen: link
-
Gyuri27
félisten
válasz
HartgeH3-2.8 #12990 üzenetére
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
HartgeH3-2.8 #12990 üzenetére
A Diablo történetéről.
10 perc után kikapcsoltam, mert majdnem elaludtam. -
bolha23
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8 #12927 üzenetére
A magam részéról azért vettem közvetlenül a Bneten a játékot, mert nem érdekel a doboz,és a lemez.
Van itthon elég nem győzöm pakolászni őket. Csakúgy mint a több száz darabos kazettagyűjteményemet, amit már nincs is eszközöm lejátszani.Az következő indokom az, hogy egyszerűen vannak olyan cégek akiket szívesen megtámogatok a közvetlen vásárlással, ha azok minőségi terméket adnak ki a kezükből. Sajnos egyre kevesebben vannak, de a Blizzard mindenképpen ilyen.
-
kexksz
addikt
válasz
Nem akarnak vacakolni a postával, várakozással, boltba menetellel, instant megveszik a fotelből ülve és kész.
@Ilsyde: Ez ilyen formában helyetelen, mert itt a dobozos és a nem dobozos változatot is be lehet ugye regelni BattleNetre, Steamnél meg egyértelműen ez az indok rá.
-
Ilsyde
őstag
válasz
Miért vesznek az emberek Steamen játékot mikor boltokban és más helyen olcsóbb?
Ugyanaz rá a válasz
-
Xmodule
őstag
válasz
Ez jogos kérdés. Személy szerint nem azért nem vettem dobozost mert doboz fóbiás lennék
Csupán itt ahol élek nem volt annyival olcsobb a dobozos sem. Ráadásul joval késöbb kaptam volna meg, ha éppen el nem téved a postán. Amugy szerintem ha olcsobb lenne a digitális forma akkor is sokan a dobozost vennék meg, mert szeretnének valami kézzel foghatót. Magam részéröl nem fontos, hogy most kézzel fogható legyen. Játszani tudjak rajta. Ennél a diablo3 nál meg ugy voltam vele, hogy ja esetleg nincs is netem szoval nem tudnám majd letölteni az sem gáz, mert net nélkul játszani sem lehet vele ugye. Na mindegy
-
BoC1ka
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8 #12136 üzenetére
dehogy haragszom
Szakmai gyakorlatot csinálok oroszba
még nemtudom hova megyek,,,ezért lesz érdekes ha európai részre meek akkor nincs gond, de ha megint szibéria akkor az már keményen Ázsia...Hát ott nemfogok utazni, csak oda ki meg egyszercsak majd vissza. A diablo-t meg alap h viszem magammal...ha már asszonykát nemtudom
-
MegalodonS
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #12101 üzenetére
Teljesen igazad van!!
Europaban adjak ezt a gagyi plasztik verziot, USA meg adja az embereknek a szep,szines,dombornyomott,papirdozbozos verziot!!A mai napig nem ertem a miertjet?
-
Sonja
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8 #9603 üzenetére
Nyomom, már 4. szinten vagyok és van pár jó fegyverem is!
Csokis666#2992 a nevem!
-
need
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #8504 üzenetére
köszi a linket..
VI kerület meg nekem nincs messze..
na és persze akkor már csak ki kell várni a megjelenést.. -
Ptech
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #8505 üzenetére
Akkor az tévedett. Mindig van zero day patch, mivel folyamatosan dolgoznak rajta az aranylemezre kerülés után is.
-
MegalodonS
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #8505 üzenetére
-
persil
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8 #8305 üzenetére
Jézus fasza...
Nem elülső, meg hátulsó, hanem előtérben levő program, illetve háttérbe tett program esetében mennyi legyen a max fps.
De, ha rajtatartod a pointert egy rövid ideig, akkor ki is írja. -
Cadal
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #8314 üzenetére
"Pinget nem tudom hol nézted"
A gombok mellett van egy függőleges kis csík, az jelzi a pinget. Zöld jó, sárga gyengébb és a piros rossz!
-
sith7
félisten
válasz
HartgeH3-2.8 #8300 üzenetére
Ez az az oldal [link], itt az én procim és az övé van összhasonlítva, a VGA - nk meg ugyanaz, ezért gondoltam, hogy nem lesz gond nála sem.
-
emre33
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #8308 üzenetére
Azt is nézd, hogy a srácnak milyen pingje van.. Nem zöld, tehát szar...
-
mongoose123
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8 #8308 üzenetére
nincs optimalizálva a játék még.
-
bolha23
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8 #8303 üzenetére
Ismereteim szerint jelenleg nincs az a gép amin ne jelentkezne ez a tünet. Nálam is megvan, pedig 99%-ban tökéletesen fut még 4 fős coop-ban is. Konfigom az adatlapomon.
-
Ptech
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #7957 üzenetére
Kb sehogy, mert nem lesz ilyen. A PvP egyetlen formája valószínűleg a WoW-szerű aréna lesz.
-
persil
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8 #7909 üzenetére
Szerintem legrosszabb esetben is csak egy 12 órára kell számítani, ha nem egyszerre indulnak a régiók.
Viszont, ami szerintem jó hír, az előbb linkelte valaki, ott olvastam, hogy a régiók közti aukciós házban nem lesz átjárkálás, tehát ilyen szinten nem lesz előtted senki, mert akikkel egy régióban játszol majd, azok mind egyszerre kezdenek.
Az meg, hogy néhány kínai pár óra alatt kipörgeti a cuccot előttem, sosem érdekelt
Akkor is így lenne, ha egyszerre indulnánk.
Szerk.: meg is van.
"Thinking more on the matter, characters on other regions are non-transferable and items found cannot be sold on other region’s auction houses" -
Cyberbeni
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #7875 üzenetére
azért 5k-s, mert rá van írva a dobozra 5 darab k betű.
#7880: diablo3.hu-n rendelte elő szerintem
-
Djuree
félisten
válasz
HartgeH3-2.8 #7842 üzenetére
én is asszem vele kezdek majd
-
warcat
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #7839 üzenetére
Nem lagol később,alapból cachelget a játék indítás után jelenleg,neki meg nincs külön hddje sem amire a videót vehetné fel,szóval nem csoda hogy akadozgat.
-
execute93
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #7830 üzenetére
Elvileg 00.00-tól már menni fog.
-
Djuree
félisten
válasz
HartgeH3-2.8 #7821 üzenetére
futároknak oda szokták adni megjelenés előtt 1 nappal.
-
execute93
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #7821 üzenetére
Honnan rendelted? Nekem elv. itt lesz 15.-ére.
-
Ilsyde
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #7680 üzenetére
Fognak esni szettek meg unique-ok alacsonyabb szinteken is. Az mar mas kerdes hogy hany embernek eri meg ilyesmire penzt kolteni.
Ugyanez a baj a cuccokkal amiket NPC-ktol veszel vagy craftolsz. Kis ido mulva talalsz valamit ami jobb vagy majdnem ugyanolyan jo (mivel szinteket lepsz, ergo jobb cuccok pottyannak). Szerintem az lesz hogy 60-as szintig nem erdemes penzt/aranyat/alapanyagot pazarolni semmire. -
Cadal
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #7677 üzenetére
-
Ilsyde
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #7677 üzenetére
Real Money Auction House
Lenyegeben ugyanaz mint az eBay, csak a Diablo 3-ba beleepitve. Barmit meg tudsz venni vagy el tudsz adni ami egyebkent is pottyan, meghozza rendes penzzel (euro, font, dollar stb.).Azert van mindenki raizgulva mert ha talalsz valami durva targyat akkor lehet hogy jo penzert el tudod majd adni stb.
Vagy nem. Egyelore talalgatunk hogy mi mennyit fog erni es mekkora lesz a tulkinalat meg a kereslet.
-
persil
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8 #7435 üzenetére
"üdvözlöm az egerének a mikrokapcsolóit"
Egyet kell kattintani csak, bármilyen messzire is menj.
Amúgy nézd meg a mai dátumot. -
DonMedve
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #7251 üzenetére
Megelőztek.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
HartgeH3-2.8 #7251 üzenetére
Csak hardcore módban.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
HartgeH3-2.8 #7243 üzenetére
Meex-nél CE mellé jár BattleNet authentikátor is.
Lesz egy eladó -
MegalodonS
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #7240 üzenetére
Miert nem logikus??Aki tobbet ad es jobb aron attol vasarolnak!
Gondold el,van ket bolt az eggyikben posztert meg egerpadot adnanak a dio 3 melle,a masik bolt nem tudna ilyet adni akkor hol vasarolnal?? A Blizz eggyenlo eselyeket szeretne es tokre igazuk van
-
WayneGace
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #7240 üzenetére
CDG-nél, ha jól tudom posztert adnak mellé. Most komolyan létezik, hogy bármely kiadó tiltaná azt, hogy a bolt saját költségén még adjon valami pluszt a játék mellé?
-
Ptech
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #7226 üzenetére
Én még 9990-ért rendeltem elő tavaly, de amikor megváltoztattam a mobilszámomat a rendelőlapon, akkor eltűnt a rendelés. Írtam nekik mailt, semmi válasz nem volt. Aztán fel is hívtam őket, és azt mondták, hogy valszeg csak egy ezressel drágábban kapom majd meg..
De még ez sem biztos, azt mondták, majd írnak mailt a részletekkel.
Ez volt három napja, kíváncsi vagyok mi lesz. Lehet, hogy inkább a zavvi-ról kellene rendelnem. -
pomk
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #6738 üzenetére
Idáig aki írt ide, és előrendelte náluk a D3-at, mindenki azon az áron fogja megkapni, amennyiért előrendelte függetlenül attól, hogy időközben drágult-e vagy sem. Erről külön emailt is kaptak/tunk.
Én nyugodt szívvel tudom ajánlani őket. De ha biztosra akarsz menni, írj egy emailt vagy hívd fel őket! -
pomk
őstag
válasz
HartgeH3-2.8 #6734 üzenetére
Itt "csak" 600 Ft-al drágább, de biztos forrás, és a megrendelt áron szállítják attól függetlenül, hogy a megrendelés és a beérkezés között drágult-e a termék.
Eddigi információm alapján többed magammal csak ajánlani tudom őket!
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest