Hirdetés
Aktív témák
-
DonMedve
addikt
Ezt nem hiszem el!
-
DonMedve
addikt
Értem,köszönöm.
-
DonMedve
addikt
Urak!
Egy kérdés.Receptet szórt már valakinek kovácshoz?Vagy ahhoz,hogy lehet hozzájutni? -
DonMedve
addikt
Szerintem két dolog van.
1., A könnyebbik,amire a Blizz is számít,hogy szépen bekoslatsz valamelyik AH-ba(Blizz reméli,hogy majd a RMAH lesz az),és bevásárolsz.
2.,Farm ész nélkül.Ez ami időt,energiát igényel rengeteget.Meg ne a Bossokra állj rá,azok nem dobnak.Én személy szerint utóbbit választom,nem 3 hétre vettem a játékot.
-
DonMedve
addikt
válasz
Expendable #24220 üzenetére
Valami gondom van megint 2x sorry.Kipróbálok egy restartot.ll hetekig játszani.
-
DonMedve
addikt
válasz
Expendable #24220 üzenetére
+1!!!
Valaki írta az ingyen DLC-t.Én mostmár úgy vagyok vele,hogyha összehegesztik valahogy használhatóra,utána többet ne nyúljanak hozzá.Se patch,se DLC se semmi.Akkor megint nem kell hetekig játszani.
-
DonMedve
addikt
a coop nálunk nem megy, de most ki is dobott,visszalépni már nem tudok.
-
DonMedve
addikt
A soon-t leváltotta a Thank you for your patience!
-
DonMedve
addikt
Egész nap ezt vártam.Cimbi átjött hozta a gépét,megyünk coopolni.Erre itt szopat.De 15 perccel ezelőtt Ő is meg a nejem is be tudott lépni,most nem enged be,hogy kilépett.
Már nehezen megyek el mellette szó nélkül.Ráadásul a qrva AH miatt van ha jól veszem ki a breaking news-t!Pont ami engem legkevésbé érdekel.
-
DonMedve
addikt
válasz
Cingáriusz #15464 üzenetére
6 órát?
Irigyellek!
-
DonMedve
addikt
válasz
FehérHolló #12608 üzenetére
Arra gondoltok,hogy a mozgást és az elsődleges skillt külön lehet szedni?Ne haragudjatok de nem teljesen világos.Tudom,hogy bennem van a hiba,de felhomályosíttana valaki?
-
DonMedve
addikt
"Jogos, azzal lehet gyorsítani a dolgon, ha már megvannak részek."
Vannak,de mint mondtad sírtál!
Közben összehasonlítottam Helmoras kolléga által linkkeltel a mienket,egyenlőre csak a Wrath of the Berserker-t amit én is beraktam,hát nem tudom srácok,inkább nem mondok semmit. -
DonMedve
addikt
Ez komoly?
Persze,hogy nem holnapra azt én sem gondoltam,csak mi ketten a nejemmel nem igazán tudunk angolul,a drága barátom meg aki tud,nem képes érdemben segítteni,a szaros WD-re várunk két hete,erre egy idegen,egy fórumtárs meg fikázás helyett felajánlja a segítségét.Nagyon köszönöm,meglesz egy fájlba az egész,remélem txt-be megfelel,nem okoz gondot.
A profilodba nem találtam emailt,ha elküldenéd privibe,hálás lennék. -
DonMedve
addikt
válasz
Tatyla #12348 üzenetére
Kiváncsi leszek mikor ér ide.
Mi is tegnap berendeltük.
Tegnap valaki megjegyezte,hogy mennyibe kerül,meg mittudomén!
Azt el sem merem mondani,hogy a projekt amibe vagyunk a nejem,egy barátom meg én az mennyibe lesz.
Egy keménykötésű könyvecske amiben az össze class skilljei passzív skilljei,követők skilljei magyarul.Kis ízelítő:
Ez az egyik oldal csak,még alakul,de nagyon fain lesz.
-
DonMedve
addikt
-
DonMedve
addikt
Urak!
Akinek kell a Guide!!
Sima Guide! -
DonMedve
addikt
válasz
freelanced #11233 üzenetére
Irigylem azt az embert aki 5kasztot 4 nehézségi fokozaton kicsutkáz év végéig.
Az a 20-30óra annyi,hogy végigrongyolsz mindenhol.Ha már magadon kívül fejleszted a kovácsot,meg az ékszerészt,meg ha jön a mystic,hááát...!
#11237 radi8tor1: Na igen,de én arra gondoltam,hogy van rá ideje!
-
DonMedve
addikt
válasz
MegalodonS #10762 üzenetére
Itt nem erről van szó,de ezt szerintem Te is tudod.
-
DonMedve
addikt
Ti is megkaptátok?Most jött emailben:
"
Tisztelt előrendelőink, vásárlóink!
Sajnálattal kell közölnünk minden kedves Diablo III előrendelővel, hogy a Diablo III normál kiadásának végleges, minden vásárlóra egységesen vonatkozó ára 12790 forint lett. Korábban jeleztük, hogy tartani tudjuk majd a korábbi előrendelők számára a megrendeléskor érvényes árat, ami annak a kiadói ígéretnek volt köszönhető, hogy nem lesz további emelés a Diablo III termék árában - ez azonban időközben megváltozott. Az eddigi árszabás helyett azonban, mint kiderült, magasabb áron kapjuk majd a Diablo III-at, így kellett változtatnunk az előrendelői árakon, ami jelenleg egységesen 12790 forint, minden előrendelő számára. Az emelés által érintett korábbi előrendelőink számára kárpótlásul szeretnénk azonban felajánlani egy 1000 forintos Konzolok Szervize ajándékutalványt, amelyet bármilyen későbbi játékvásárlás során be lehet váltani üzletünkben, akár internetes rendelés, akár személyes vásárlás esetén.
Bízunk abban, hogy ajánlatunk így is kedvező marad, hiszen továbbra is roppant versenyképes áron kínáljuk a szoftvert a nemzetközi, vagy a hazai árakhoz viszonyítva egyaránt - és továbbra is ingyenes házhoz szállítást kínálunk előrendelőink számára!
Az okozott kellemetlenségekért elnézést kér:
-Konzolok Szervize"400HUF nem nagy összeg,de akkor is.
-
DonMedve
addikt
Urak!
Megy a barátfelvétel?Mert tegmap este próbáltam a haverom felvenni,de nem ment se maillal,se battletag-al. -
DonMedve
addikt
Szomszédom is WD-vel tolja,nem piskóta az,kemény cast.
-
DonMedve
addikt
válasz
HartgeH3-2.8 #7251 üzenetére
Megelőztek.
-
DonMedve
addikt
Köszönöm a válaszokat!
Ilsyde: Sajnos nem!
JSaN: Ez jutott eszembe nekem is.Mert más RPG-be is lehet eladni karaktert,bíztam bennt,hogy a D3-ban is.
-
DonMedve
addikt
-
DonMedve
addikt
Urak én is jövök majd egy CE-vel szívesen nyomom coopba veletek.Bár én csak a nejemnek veszem meg 05.15-én,magamnak csak miután meglett a gépem.Az meg kb. július.
-
DonMedve
addikt
Mi is 3-an használjuk már 2 hónapja ugyanazt az accot,de még működik!
-
DonMedve
addikt
Nem hinném,de előfordulhat.Holnap kiderül,de ahogy nézegettem a fórumokat másnak is volt ilyen gondja,csak egyrészt nem igazán tudok angolul,másrészt a supportnál én nem intézkedhetek,mert azt írják ha nem tud belépni az ember kergesse a supportot.De köszönöm mindenkinek!
-
DonMedve
addikt
Srácok!
A 13-as patch óta nem fogadja el a jelszót,valakinek tippje van esetleg?Előre is köszi. -
DonMedve
addikt
Köszönöm Urak!
Reget azt a játékból is meg tudom csinálni?Vagy ahhoz fel kell mennem a battle.net-re? -
DonMedve
addikt
Üdv Urak!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy ha minden jól megy holnap kapok egy béta kulcsot egy barátomtól,a kérdésem az lenne,hogy honnan fogom tudni leszedni a bétát?Battle.et-ről,vagy esetleg a Blizzard oldaláról?Válaszokat előre is köszönöm!
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Automata kávégépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- TV beltéri egység / DVB-T tuner / set top box
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest