Hirdetés
Aktív témák
-
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
Van akinek ez a játék, van akinek meg az. Van aki farmolgatni szeret heteken át, van akinek meg nincs hozzá kedve és ideje. Én már WoW-ban is az AH-ban töltöttem az idő nagy részét, mert egyszerűen élveztem a kereskedést.
Nem azért, hogy irl pénzt csináljak belőle, mert a nagy részét elosztogattam amikor már túl sok arany gyűlt össze.Mindenkit a játék más rész fog meg, szerintem ezzel nincs is gond.
-
Ptech
addikt
válasz
mikromanus #33176 üzenetére
A titok az, hogy olcsón kell venni. Utána már nehéz elrontani.
-
Ptech
addikt
válasz
WayneGace #32943 üzenetére
A másik amire figyelni kell, hogy ha idegennel tradelsz így, hogy sosem áthúzással rakni a cuccot az ablakba, hanem jobb klikkel. Ha ő addig bezárja az ablakot, amíg te húzod, akkor szintén leesik a cucc.
Mumee: afaik ha bármilyen digitális dolgot veszel paypalon keresztül, akkor nem szipkázhatod vissza a zsetont. Lehet, hogy Blizz figyeli a nagyon nagy forgalmat az AH-ban..
-
Ptech
addikt
válasz
GeneraL_XTX #32803 üzenetére
Csak kis szinten annyi, lvl60 körül én 35ös szorzóra emlékszem, de ez nem biztos.
-
Ptech
addikt
válasz
GeneraL_XTX #32801 üzenetére
Megnézed a statbeli különbséget a mostani és a kinézett között, és beszorzod a vit szorzóval.
-
Ptech
addikt
válasz
GeneraL_XTX #32796 üzenetére
Karakterlapon meg tudod nézni Vitality-nél.
-
Ptech
addikt
Én kezdem egy kicsit unni a wizardomat. Ami előrelépés lenne gearben az piszok drága, még úgy is, hogy tized áron sikerült vennem egy 800dps+60critdam+socket fegyvert. Resistek nevetségesek, és a 35dps nem elég arra, hogy glass cannonként rohangáljak.
Lehet hogy eladom az összes geart róla ami ér valamit, és kezdek egy monkot. Esetleg felöltöztetem a barbárom. -
Ptech
addikt
válasz
Mr.Csizmás #32428 üzenetére
Random, mint ahogy a hozzávalókból három is random drop. A nyegyediket meg tudod venni randomtól, de az is random spawnol.
-
Ptech
addikt
Inferno Bastion's Keep waypointot kérhetek valakitől?
Battletag: Scarborn 1796
-
Ptech
addikt
válasz
freemanone #31743 üzenetére
Monknál is egyértelmű, dex. Int csak resistet ad, azt is nagyon keveset, hanyagold.
-
Ptech
addikt
válasz
donsimon72 #31708 üzenetére
Meglesz mind. Eddig is volt pár ilyen, egy ideig nem voltak láthatók a cuccok, aztán megint ment, nem kell aggódni.
-
Ptech
addikt
Monkként könnyű dolgod van a resistekkel mondjuk, mert nem kell allreses cuccokat venned ugye.
Amúgy az AS még mindig elég jó, csak már nem annyira OP, mint eddig.
A következő legjobb stat a Crit Chance és Crit Dam, arra érdemes rágyúrni.
Meg kiválasztasz egy resistet, és azt pakolod fel mindenből, One With Everything-el allres lesz belőle százszor olcsóbb, mint az allreses cuccok. -
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
válasz
ProEvoFan #31106 üzenetére
Nem kötelező megvenni minden itemet, pláne nem ennyiért.
Itt sem tudsz skillt venni, csak geart.
Már az előző rész is a kereskedelemről szólt, nem tudom miért van mindenki úgy meglepődve, hogy a D3 is ilyen. Modern fps-ekben annak vannak jobb cuccai, aki sokat játszik, WoW-ban annak, aki hatékonyan raidel, itt meg annak, aki tud kereskedni. -
Ptech
addikt
válasz
Realradical #31103 üzenetére
Majd craftolsz sok gemet nagy nyereséggel, és nem kell az RMAH
-
Ptech
addikt
válasz
megint én #30514 üzenetére
Kis gemeket összerakni egyre nagyobbakba és nagyobbakba sikító baromság, ötször annyiba kerül mint AH-ban megvenni.
FL SQ alatt ott az AH, felette meg lehet azzal keresni, hogy összepattintod őket, de akkor sem sokat épp.
Amúgy most pláne nem éri meg craftolni nagyobbakat sem, mert holnaptól nerfelik a craft költségeket rendesen, fel is fog menni az összes FLSQ gem ára, főleg az Emerald-é.
-
Ptech
addikt
Érdemes néha berakni félszar cuccokat is vicces árakon, tegnap pl eladtam egy amuletet amin volt ~170 LoH, +19 Max dam és 14IAS, de semmi más értelmes stat. 2.5 millióért elvitték
-
Ptech
addikt
válasz
Mr.Csizmás #28788 üzenetére
Vissza GAH-ba, vagy ami még jöbb, eladni közvetlenül.
-
Ptech
addikt
válasz
GeneraL_XTX #28779 üzenetére
Vedd meg az olcsó dolgokat, és add el őket drágábban. Friss aukciók között lehet olyanokat találni, amik ~100k körül vannak venn, de sokszor annyit érnek. Csak keresni kell
-
Ptech
addikt
válasz
GeneraL_XTX #28762 üzenetére
Ott az AH, az az egyik legjobb pénzszerzési forrás.
-
Ptech
addikt
válasz
maross #28688 üzenetére
Legyártani olcsóbban lehet pár ezressel, mint ami ah AH-ban van, csak senki nem veszi. A Flawless SQ. viszont nagyon olcsó, és a többségnek elég is egyelőre.
Én megpróbálkoztam vele, hogy legyártok pár magasabb szintű gemet, és felrakom, de nem nagyon volt eladható. Mondjuk ez release után egy héttel volt, azóta lehet, hogy javult a helyzet, de még most sem a legjobb biznisz szerintem, nem elég pörgős a dolog. -
Ptech
addikt
válasz
Ren Hoek #28308 üzenetére
Erre nem harapnak. EULA-t lusta vagyok most végigolvasni, de még logikus is, hogy nem lenne közvetlen kreseskedési lehetőséget adó trade ablak, ha nagyon ellene lennének a dolognak.
Pedig ott sem kap senki semmilyen jutalékot. Az AH egyszerűen kényelmesebb, nagyobb, ott van rögtön a játékban, és biztonságos.
Ezért meg fizetni kell, amit a többség be is vállal. Szerintem nincs is kapacitás különböző aukciós oldalak vadászására a blizznél, még ha akarnának is foglalkozni a dologgal, ami megint nem valószínű. -
Ptech
addikt
Alcarnus chestet már hotfixelték is, ez sem tartott sokáig, pedig jó kis hely volt farmolásra, dobált néha 1k+ DPS-es fegyvereket
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Automata kávégépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 102 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest