Hirdetés
Aktív témák
-
mikromanus
veterán
válasz
Viktor77 #37806 üzenetére
Normálisabban formázva a max statos összesítő. A másik vagy meg se jelenik, vagy lecsap rá a tűzfalunk... (Personal storage blabla)
Maximum stats for every item slotAzt hiszem "vótmá'" kategória, de most, hogy újra megtaláltam betettem a kedvencek közé.
-
rt06
veterán
válasz
Viktor77 #24430 üzenetére
igen, tudom, de akar noob-sag, akar nem, legszerenyebb velemenyem szertint lekopni is tulzo megtiszteles lenne az olyan embert, aki abban leli oromet, hogy mas kart szenved (legyen szo akar anyagi, akar idobeni, vagy tetszoleges mas kar elszenvedeserol)
ennel finomabban pedig ezt nem tudom megfogalmazni (es amig szabadfon lehet kurvaanyazni a topic-ban, ha tudnam sem latnam ertelmet), mert szerintem ez az embersegnek tenyleg a legalja: a karorom, irigyseg, roszindulat szamomra melyen elitelendo tulajdonsagok
-
Integra
titán
válasz
Viktor77 #14470 üzenetére
ja, volt egy pár okostóni..
na de legalább így fogok aludni és nem leszek holnap zombi a zirodában
pedig már az end user license agreement-ig eljutottam!!!! wazzzeamúgy meg nem csoda, millióan egyszerre, mint egy igazi ddos támadás, olyan ez, blizzard sem képes erre felkészülni.... csodák nincsenek.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Viktor77 #13719 üzenetére
Tehát ha beírom BattleTag-hez: Gabor , és létrehozok egy karakter nevet:Hartge néven akkor játékon belül mindenki a Gábort látja?
Miért nem az éppen aktuális karakterem nevét látja az akivel játszom, nem értem.
Szerk: Ha épp látnak futkorászni multiban akkor az emberke feje fölött lássa azt a nevet amit én a karakter létrehozásánál beírtam. Ha meg a profilomra kíváncsi ott láthatja a rendes nevem is amit megadtam. Ennek így lenne értelme. Ha félre értelmeztem valamit bocsánat, tán késő van.
-
válasz
Viktor77 #3106 üzenetére
Igen, kicsit beteges a kiadás ideje. Az apukák meg örülni fognak amikor a karácsonyi dömpingben még kereshetik az SWTOR DVDt 22.-én a boltokban
Plusz van egy olyan érzésem, hogy a Tabula Rasa sorsára jut. Csak azért megsürgetik az év végi kiadást, hogy ne legyen a megjelenéskor konkurencia.
-
Flash Gordon
senior tag
-
Wolverine
félisten
válasz
Viktor77 #1365 üzenetére
Nem Battle Chset kiszerelésben, de nekem a múlt héten kihozta a futár a Dio 1+2+LoD-ot (oké, rendeltem mellé mást is, úgy megérte...)
priti, amit láttunk gameplay videó címén, abból ne vond le azt a következtetést, hogy ez a játék nagy %-ban készen van. Gyanítom, hogy az egész, amit láttál, scriptelt; és azért használtak karakterenként 3 képességet, mert ennyi van kész jelenleg... Ez erősen prealpha.
-
alien_
őstag
válasz
Viktor77 #698 üzenetére
Persze, ez evidens.
Nyílván nem bejelentésre, screenshot-ra vagy ilyesmire kell gondolni. Jól ismerem a Blizzard módszereit, írtam is, hogy nem valószínű hogy lenne ennek bármi alapja, de kreatívok a sárcok, és az például előfordulhat, hogy valami utalást raknak az ujságba. (Pl megvesznek egy egész oldalat, teljesen fekete lap közepén szép piros betűkkel "It's coming..." egy dátum, meg egy Blizzard logo), vagy "kiszivárogtatnak" valamit, pl egy concept artot, vagy ilyesmit, hogy puhítsák a népet a hivatalos parádéig.
-
-
Steelheart
senior tag
válasz
Viktor77 #251 üzenetére
És ebbe nem tartozik bele a havi előfizetés sem? :f Szentég, mennyi pénzük van egyes országokban
Amúgy a WoW tényleg nagyon jó üzlet a Blizznek: nem kellett hozzá egy hűdeüber motort kidolgozni és a nagy WC fantábor miatt emellett is népszerű, nem kell vele túl sokat bajlódni, egy konkrét csapat dolgozik vele, és bőven megtérül.Remélem, ezzel a befolyt összeggel is a D3-ra kuporgatnak
-
Xelo
addikt
teljesen igazad van, ne a mo.-i körülményeket vegyük már figyelembe... kicsi ország, szegény ország, most nehogymá miattunk legyen ingyenes - olcsóbb, amikor ottvan Amerika ott a legszegényebb emberek is ki tudják szinte fizetni minden gond nélkül.... Blizzy sem Mo.ot tartja a célpontnak, mert a sok országból mi csak egy nagyon pici kis bárányhimlőt jelentünk...
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Fujifilm X
- Azonnali játékos kérdések órája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Autós topik
- Mozgásban a SPINE című akciójáték
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Huawei P30 - kell ennél több?
- További aktív témák...
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest