Hirdetés
Aktív témák
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Wolverine #1902 üzenetére
WoW:2004-2005/aus-na,eu
1. kieg:2007 (itt meg 3 evet vartak)
2. kieg:2008 (itt mar csak 1 evet)
Plusz: 1991-ben meg csak 1 jatekot adtak ki,1992-ben mar 8-at...1993-ban megint csak 1-et,94-ben mar 4-et,95-ben 3-at,96-97-ben 1-1-et,98-ban 2-ot,99-2000-2001-2002-2003-2004-ben 1-1-et! (nem kicsit lassultak le...foleg hogy a fele kieg volt..) Innentol kezdve van meg 2007-2008-2010..mit ad isten a nagy szunet a wow utan kovetkezett be..de biztos veletlenul tortent (vagy neadjisten beutott a fejostehen es szartak a vilagra?)
A tempojuk felelmetesen lassu (az sc2 terran single player kampany es 2v2-es multi mar 2007-ben bemutatasra kerult a blizzconon..)Szal várni azt lehet, majd kapunk 4 karaktert egy alap sztorival és fizetős extrás multival, 0 invencióval, már most elavult grafikával, meg pár évenként egy fizetős kieget + fizetős multival horror áron, sc mintára, szép kilátások
-
Flash Gordon
senior tag
Ja, tudom, majd nyugdíjas napjaimra jó elfoglaltság lesz
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish #1647 üzenetére
Én sem mostanra vártam, csak kiakasztott a kényelmes blizzes tempó (kb. 7-5 éve kezdték el), ha ilyen marad, akkor a 2 ből simán lehet akár 4,
tudom jó munkához idő kell, de egy relatíve primkó h'n's hez, ami eleve egy régire épül, ahol nem sok mindent kell kitalálni, csak adaptálni és egy relatíve új graf motorra hegeszteni, a tapasztalt, min 50 fős bagázsnak ennyire nyögvenyelős
...valszeg nagyon nem szorítja a céget a kiadási határidő, bevételük ugye van bőven így is.
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish #1637 üzenetére
2018
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish #1597 üzenetére
Csak a kérdésedre válaszoltam
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish #1595 üzenetére
Konkrétan HnS ben a dio2 után kigyüvő játékok közül a sacred, sacred2, titan quest messze élvezhetőbb az elődnél logikus okok miatt, pl. grafika.. pillanatnyilag a Blizz oda se szagol a "trónhoz", majd 2 év múlva esetleg...
-
Flash Gordon
senior tag
Meg itt egy monszta
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Wolverine #1571 üzenetére
Ez egyenlőre így van, de a kiadói oldal megváltozott, ami hosszútávon nyomhat a latban, meg persze a vállalati struktúra és a profitorientáció, a jelenlegi Blizz nem azonos a régivel, anno a fejlesztés hozta a profitot (ez volt a garancia), most a meglévő brand en alapuló marketing és a pozíciójukból eredő erőfölény, ezek hatásmehanizmusát elég jól ismerjük pl. a microsoft kapcsán.
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Wolverine #1563 üzenetére
Maga a fúzió ténye is bőven elegendő ok az új irányvétel szempontjából...A World of Warcraftot is jegyző cég fejese, Mike Morhaime egy interjú keretében többek között kijelentette, hogy minden Vivendi által kiadandó játékért mostantól az Activision felel...a Vivendis Sierra elvileg lehúzhatja a rollót (legalább olyan patinás név mint a blizz), a Masive Entertaiment és még jó pár fejlesztő cég a kukába kerül e-miatt...ja hogy a blizz-t ez nemérinti...grat a szűklátókörüségért.
-
Flash Gordon
senior tag
-
Flash Gordon
senior tag
Nem az EA a lényeg (bár nekem semmi bajom velük, mivel baromi sok jó gamát hoztak ki, amikkel min. 10x több időt szórakoztam, mint a vivendis ekkel), mondhattam volna Activision-t is vagy bármi mást, 1-2 ritka kivételtől eltekintve nem azért lett bármelyik kiadó, fejlesztő híres, mert pocsék játékot hozott ki...
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
frame>24 #1486 üzenetére
Fogják is, csak majd a sokadik kiegészítőben, amit majd persze jópézzé eladnak neked, van ám gógyi a cégnél, nem ám ingyé osztogatja a +kasztokat a csóringer gamereknek, ezért kezdenek csak 5 kaszttal, és már most gyúrják közbe a fizetős kiegeket, ahogy azt a drágalátos cégtől megszokhattuk... jó, odafigyelnek a visszajelzésekre, peccs, kieg stb., de mindenek felett a maximalizált profit a lényeg, ennek jegyében nem lennék meglepve, ha a bnet is havidíjas lenne, csak úgy, mert az nekünk mijjen jó
-
Flash Gordon
senior tag
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Vistaboy #1450 üzenetére
Inkább már a Rise of the Argonauts, mint az izlésficamos Sacred
valahogy nekem egy nextgen h'n's inkább az előbbire illik, mintsem egy sacred, dio3 ra...ha meg nem ismerős a TQ, akkor tessék kipróbálni, kb. olyan mint a dio3, csak jobb a grafikája (nem wow os) és 45 féle karid lehet...
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish #1405 üzenetére
Hanem 5, legalábbis ez a hiv verdikt. azt a kiegbe valszeg pakolnak még 2 őt.
-
Flash Gordon
senior tag
A fő különbség a 32bit és a 64bit között a következő: míg a 32bites rendszerek (32bites processzor és 32bites oprendszer) csak 4GB memóriát képesek megcímezni, addig a 64bitesek több terányit. A 4 GB úgy jön ki, hogy a 2-nek a 32. hatványát veszed, és ezt a bájtokban kapott számot átváltod gigabájtra. De mivel az opredszernek nem csak a memóriamodulokban lévő memóriát kell megcímeznie, hanem mást is (pl. videókártya, drága hangkártya x-ramja), ezért ha csak 32bites oprendszert használsz, 3GB-nál több ramot nem érdemes a gépedbe tenni.
-
Flash Gordon
senior tag
Ok, csak összegeztem a lényeget a sztoriban (3főgecc) elvileg KO kivéve Baal kövét, a mellékszereplők nem fogják elvinni a balhét (2 megmaradt algecc), marad Tyrael...ja, ő biztos kavar valamit a dolgon...,a szivárgásoknak a külföldi fórumokon nem néztem utánna, csak improvizáltam
mindenesetre kíváncsi lennék a Te verziódra a sztoriról.
-
Flash Gordon
senior tag
Jó, csak saccolok: nyílván adva van egy főgonosz triumvirátus, amit most újragombolnak, ez a sztori elég kötött (fix bibliai alapok: diabló, mefisztó, baál fantasy szósszal megspékelve), úgytudom pillanatnyilag még alakul a sztori, de azért a vége az lessz, hogy a főgecc megmurdel, nos a kiegészítő(k) asszem nehezen bírnának el egy újabb Diablo feltámadást, tehát kb a star wars mintájára kellene a régmúltba vájkálniuk, ami a D1 es sztori miatt nehezen kivitelezhető...bár az is lehet, h nincs is Diablohent az alapjátékban és a kieg be rakják (amit kétlek)...de akkor meg készen kellene lennie a az egésznek sztorinak kiegestől...szóval nem kell komolyan venni, csak össze-vissza beszélek
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Integra #1318 üzenetére
"blizznél sem hülyék dolgoznak"
Ezzel vitatkoznék, mert ha tényleg igazad lenne, nem csináltak volna a dio klónok után (sacred, tq, loki, stb) egy olyan folytatást, amiben csak 5 kaszt van+szar grafika, erősen kétesélyes mennyire fog bejönni hosszútávon ez sokaknak...marketing ide vagy odatpriti asszem elfogulatlanabbul látja
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
doktordrog #1260 üzenetére
No-no, olvassá kicsit: 1247#
Javítva: kicsit sok lett a dolgom a melóhelyen , lesből lerohant pár alválalkozó... -
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish #1259 üzenetére
Az! nem szokásom ilyenformán személyeskedi
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish #1257 üzenetére
Ne tedd, ratyi
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish #1255 üzenetére
Tutter
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish #1252 üzenetére
Ja, nem, átpattan és ott is előfizet
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
Sirandrish #1248 üzenetére
Má' mé' is lenne felesleges?! Ha nem csinálnak wow klónt, erre ugye kb 0% az esély, akkor csak kibővítik a bázisukat és azok is blizz el fogják tolni, akik eddig nem tették, ez kb dupla bevétel...és mellesleg ez is csak azt igazolja amit már egyszer felvetettem, a wow gamer bázisa folyamatosan töltődik, de a 2-3 éve nyomuló gamerek érthető okokból kifolyólag lassan elkopnak, nekik is jó alternatíva lehet, és a cégnek sem mindeggy hogy innovatív tud e maradni, vagy csak a régi nagy műveit spoilerezi...
-
Flash Gordon
senior tag
" Plusz a Blizzard önmagának állítana egy tulajdonképpeni konkurrenciát, mert nem hiszem, hogy sokan lennének, akik két MMORPG-vel is játszanak egyszerre. Ha viszont megcsappan a játékosok száma, már nem is olyan élvezetes."
-
Flash Gordon
senior tag
A wow ha úgytetszik túl van a csúcson (nem elég usereket szerezni, azokat meg is kell tartani, egy idő után a wow nem nyújt semmi élvezetet tehát a progamer társaság vegetál, a kiegek sem javítanak ezen, elkopik, sőt frusztrálóvá válik a game), a conan sikere is nagyrészt ebből fakad (ugye tudjuk hogy a java a wow os táborból pattant át), tehát igenis mozdulni kell, a dio image és fan mennyiség, meg ideális az indításhoz, pláne ha a Conan addigra kikövezi az utat
-
Flash Gordon
senior tag
A Sacred2 elképesztően giccses lett, a karik mintha valami (hogy lehet minél kreténebb külsőm) vetélkedő alanyai lennének, nem különb a helyzet mob téren is, a környezet tarka, séderes-csilis biszbaszai ról nem is beszélve. Azt tudtuk, hogy a németeknek nincs izlésük, de hogy ennek ennyire átütő manifesztációját létre tudták hozni az minden képzeletet felül múlt. Sajna a régi sem volt tökéletes, bár sokat nyúztam hiánypótlás gyanánt.
-
Flash Gordon
senior tag
A dio 1-2 Kb 3-4 évig rajta volt a gépemen
, bár a hsz em Gergello nak szólt, ki szeretne látni egy dio3 graf. szintű gammát, ezért nem kimondottan a játszhatóságról beszéltem, inkább a grafikáról, a TQ ilyen és min. 2 éves. A battlenet tök más tészta, nem vitatom, hogy a multis rész tök szar a tq-ban, ha nem az lenne ez a dio3 végképp lehúzhatná a redőnyt, mert semmi innovatív dolgot nem tett le az asztalra... a kasztkombinálás ellenben baromira megdobja a kariépítést, ami egy ilyen játék fő eleme. Ez kifogástalan a tq-bqan, bikaerős és sokszínű karikombinációkkal lehet hentelni...ehhez képest visszalépés a sablonos 6 kaszt skillezősdi, ahol a végén full klónhadsereg fog rohangálni ugyaabban a cuccban ugyanazzal az 1-2 skillel tolva a játékot.
A full 3d manapság így 2008 táján alapvető követelmény, nem luxus -
Flash Gordon
senior tag
válasz
Gergello #1106 üzenetére
Pl. nézd meg a 2 évesTQ-t, kb. ugyanazt a graf. színvonalat hozza+némi tereprombolás, ez szerintem manapság már elég kevéske, ráadásul ha még 1-2 évet várni kell hozzá, akkor végképp gáz, pláne ha marad a közel izometrikus nézet és nem lesz full 3d. A többivel sem vagyok kibékülve, pl marad a sablonos 6 kaszt azt slussz, ezt már a TQ ban is izgalmasabban oldották meg, ugyanis ott egy bizonyos szint után kombinálhattad egy másikkal, ennek az (újra)játszhatósági értékét gondolom nem kell ecsetelnem...szvsz ha ezen a szinten marad az egész és 2 évet kell még várni rá, akkor az SC mintájára ujjabb beetetésnek és régibőrnyúzásnak leszünk az áldozatai.
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Automata kávégépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest