Hirdetés
Aktív témák
-
-conrad-
addikt
válasz
F-ECT$ #42794 üzenetére
Sztem sehol. Aki akarta megvette magának már rég a geart, nincs kereslet a kínálat meg bővül minden egyes loottal/craftolt itemmel. Az, aki szánt rá pénzt az úgy gondolom, hogy már elköltötte azt amit erre akart fordítani. (nyilván ha kiad 150-200€-t egy fegyverre akkor nem csak egy casual hanem egy 10 éve diablo-fan egyén lehet, az meg nem most vette meg, a játékot, hanem megjelenéskor, ergo már régen megvette ami kell)
-
-conrad-
addikt
Megvolt nekem is a 10m goldom simán, csak elvertem natalya setre amit azóta sem használok, így nem volt nálam gold mikor nekiálltam, azért írtam be a kölcsönt hogy látsszon, 1 nap alatt simán volt 10m úgy, hogy akkor tapasztaltam ki mit hogyan kellene.
500k-ból 2-3 óra alatt simán van 5m. (ha esetleg valaki rám is felhozná, hogy hazudozok
akkor 1. miért tenném? 2. kérdezzétek meg nyugodtam D1rect kollégát, szoktam neki linkelgeni milyen idióták vannak) Mivel sok a játékos ezért sok a hülye is, abban az időben amikor belogolok mindig találok olyan cuccost amit érdemes megvenni. (persze nem mindegy mikor logol be és AH-zgat az ember)
Rengeteg alkalommal vettem olyan cuccokat, hogy 90k -> 800k, de volt 3,9k -> 1,8m is... nem kell sokáig bújni, hogy bejöjjenek ilyen itemek. Persze a goldból lehetne sokkal több is, csak azért nincs, mert amikor elkezdtem még geart akartam, hogy nekem is elérhető legyen hasonló gear mint a "nagyoknak" aztán rájöttem, hogy felesleges, inkább igazi pénzre váltom így a nagyobb tételeket RMAH-ba tettem fel.
RMAH-zást akkor hagytam abba, mikor az ilyen 180+ int; 180+ vit; 60allres; chestek nem mentek el 15€-ért de még bidelni sem bideltek rá. Meg egyáltalán, egy-két 5€-s tételen kívül hetek óta nem megy el semmi RMAH-ba így inkább csinálok mást. Ami jobb cuccom maradt azt felpakolom gold ah-ba aztán majdcsak elmegy. -
-conrad-
addikt
Semmi lehetetlent nem csinál Mumee, max azok hurrogják le akik nem tudnak AH-zni. Én wowban is voltam de soha nem AH-ztam, itt kezdtem el. 5m kölcsönből kezdtem el az AH-t, amit másnap visszaadtam és megvolt a saját +5m goldom. Kb. 2 hétig toltam rendesen az AH-t, akkor lett belőle 80k huf meg ~60m gold. Most napi 1x logolok be 5 percre és megnézem van-e valami értelmes loot, és még így is jön be valamennyi gold.
Azért nem csinálom már én sem komolyan, mert eladhatatlanok a cuccok RMAH-ban, kifújt a láz, nem nagyon vesznek semmit, nem éri meg. Még gold ah-ban lehet úgy-ahogy goldot felhalmozni, a pvp-patchre készülve lehet még nekiugrok, hogy egy nagyobb mennyiségű goldot (~2-300m ) összeszedjek bár ahhoz többet foglalkozni kellene vele.Szóval aki ebből és az simán tudott nagyon nagyot szakítani a játékon, csak már lecsengett a lendület.
-
-conrad-
addikt
válasz
FehérHolló #42718 üzenetére
Nagy ügy, felhúzta 60ra a karit valaki meg végigölte vele az endbossokat, ez még nem csalás.
-
-conrad-
addikt
válasz
D1Rect #40655 üzenetére
Ja, 3 hétig én is.
Igazad van, tulajdonképpen erre gondoltam én is. Ok, megvan a 2-3 karakterem 60on, aztán nem lehet mást csinálni, csak MF gearben futkorászni, de miért is? Hogy essen valami imba loot? és az minek is? Nincs mit csinálni vele. Eladni RMAH-ban, hogy könnyen legyen pénze belőle az embernek, de a német diplomatagyerekek is megvették már maguknak a lootot, RMAH-ban kezd lemenni mindennek az ára, így ez is kilőve. -
-conrad-
addikt
Sajnos a pénz termelés sok embernek szempont, és nem is igazán a játék a lényeg...
A játék azért nem lényeg, mert szar. Unalmas, monoton, nincs benne semmi amiért érdemes lenne belogolni bármelyik karakterrel. Dio1-2-t évekig játszottam, ezzel is minden nap belogolok ... AH-zni. Figyelem a jó cuccokat, veszek-eladok próbálok kis euro-t csinálni, meg goldot, mert lesz itt még patch.
Hidd el nekem, én lennék a legboldogabb, ha nem ilyen lenne, már a wowba is beléptem (ami mellesleg azért aktív még, mert január óta nem tolom vele, de az annual pass miatt nem tudtam letiltani az előfizetést, amit szintén a diablo 3 miatt aktiváltam ugye.. ) mert unalmamban nem tudtam mivel tolni, itt meg egy 5ös stack NV buffot nem tudok összehozni mert megunom és kilépek (nem halok meg, nem azért "unom meg"
)
-
-conrad-
addikt
válasz
Gorneck #40332 üzenetére
Én max hatredről 3 darab cluster arrow+grenade-s rúna lövök bele a reflect damage-es tömegbe SS alatt, aztán futás amíg regenel a hatred, és megint.
Így nem sebződök a spelltől. elemental arrow-t nem használok (ha egyáltalán játszom a DH-val) mióta csak 1x sebez 1 targetet, tehát a többi mobra is cluster arrow van kinn. -
-conrad-
addikt
-
-conrad-
addikt
válasz
Ren Hoek #39507 üzenetére
Végig tudsz menni de nem annyira OP.
Mindegy mit raksz a charge rúnához, az végig fennmarad amíg meg nem halsz. Pl. heal vagy stun.
Heal az jó, easy leverni vele ghom-ot, viszont az első shieldes packnál gg-van, ha nem gearelt a kari, mert ott nem lesz heal és meghalsz vele.
Stun jobb lenne, csak nem tudom leverni ghomot, mert megöl. :S -
-conrad-
addikt
No, vigyázzatok az unid. tárgyak vételével egy ideig, van exploit arra, hogy megnézd mi is van a tárgyon azonosítás nélkül.
-
-conrad-
addikt
válasz
RockHaRD #37760 üzenetére
"de ha vki beírja, h őt kibanolták pl tegnap, akkor csak volt valami tegnap"
Ja értem, akkor csak kötekedsz, és ezen inkább átsiklottál: "elvétve bannolnak".Itt is minden nap van valaki akinek letiltották az accountját mert nem tudja mit csinál, most ha valaki így jár és felmegy a fórumra trollkodni az nem banhuillám.
6 éve játszom blizz játékokkal kb. és azóta így megy. Majd lesz a köv kieg/nagyobb patch előtt megint egy nagy 200k-s banhullám, addig meg híznak a botterek.
-
-conrad-
addikt
válasz
D1Rect #37752 üzenetére
A blizzarddal egy baj van, hogy félévente bannol ki 200k accountot, addig meg gyűjtik az adatot kb., elvétve bannolnak. Jellemző rájuk ez a banhullámozás, de itt pont megfelel a botozásra.
Megéri venni accot és 0-24 futtatni a botot, mert annyit keres vele, hogy ha hetente kibannolják még akkor is megéri - bottól függően még a laptop árát sem tartom kizártnak, hogy visszahozza. -
-conrad-
addikt
válasz
gainwardgs #37381 üzenetére
Keress keyloggert, változtass email jelszót is, stb. Ha tényleg kétnaponta feltörik az accot a blizz egyszer végleg befagyasztja vagy letilt rajta véglegesen dolgokat. (pl. bankkártyahasználat)
-
-conrad-
addikt
válasz
Nordic #37223 üzenetére
Nem kell uber resist, nekem ez van:
614 res (buffolva ugye 100 felett lesz)
38,5% crit (buffolva 41,5% - viszem a scoundrelt)
150% critdam
2009loh
27k hp
8,6k dps
mellette 143% MF-em van.jó az a 10-20k-s allrezes MF gear, meg vegyél 100-200k-ért két fegyvert,mindegyiken legyen 600-800 LOH, azt mehetsz farmolni, nem ölnek meg
(ww buildre gondolok)
-
-conrad-
addikt
válasz
Nordic #37201 üzenetére
Nemár... tegnap felhúztam a barbárom d1rect segítségével, AH-ban 30 perc alatt összekukáztam ~500k-ból MF geart, aztán mentünk egy másfél órát együtt és esett egy chest ami elment 860k-ért meg egy javelin ami 350k-ért. Tegnap este mentem még egy fél órát mikor hazajöttem mert még próbálgatom a barbárt erre esett 2 legendary fegyver is. Semmi extra az áruk kb. 100k körül van, de 4 legendary esett kb. eddig, ebből ez a 2 tegnap este ~150% mf-el. Szóval könnyű összeszedni, csak neki kell állni.
-
-conrad-
addikt
Valakinek van ideje bejönni megölni ghomot? 2 kört teszek vele azt 50%-on van... -.-
-
-conrad-
addikt
Lehet egyáltalán ah-ban bidelgetni utolsó percben bot nélkül? Egyszerűen nem hiszem el, hogy nem...
AH botozik itt valaki? Tudom, nem lehet, meg tiltja az EULA, de jelen pillanatban vastagon tojok rá, mert a sok hülye ellehetetleníti a játékot, inkább beállok én is a sorba.
Ha igen privizzen rám pls. -
-conrad-
addikt
válasz
kexksz #33811 üzenetére
Erre gondoltam, ez nem tudom mi lehet.
-
-conrad-
addikt
Mivel nem megy a beépített fps mérő ezért kellene nekem az, amivel ingame méritek. Láttam pár screenshoton, írta talán a videokari hőfokát is, stb.
-
-conrad-
addikt
válasz
D1Rect #33542 üzenetére
Ez nézd meg.
(meg mindenki aki utálja, vagy nem érti
)
[link]Nekem nagyon szimpatikus. Játssza a hülyét, meg minden, de nem akkora geek mint gondolnánk, ott a csaja is a videókon, gondolom azért nem baxogatja hogy vidd le a szemetet mosogass el bla bla mert ő is vágja mire megy ki az egész
Meg azért is tisztelem, mert egy xaros játékkal összeszedett annyi pénzt éhező gyerekeknek. -
-conrad-
addikt
válasz
D1Rect #33529 üzenetére
Nem magának gyűjti hanem árva gyerekeknek. Egy millát (dollár? eur?) már összerakott adományokból, a goldot meg majd átváltja pénzre ha elindul és az is megy az árváknak. Nyilván aki tud/akar segíteni az itemet ad, aki tud az goldot, akinek volt módja az meg utalt pénzt. A geart felhasználja a hype építésére abból több néző lesz így több pénz.
-
-conrad-
addikt
válasz
Iginotus #33467 üzenetére
Saját google dokunak mentsd le és weben dolgozz vele, mert excelbe áttéve szétesik a képlet.
Horbal: nagyon kevés a DPS-e, egykezestől is nagyon low lenne. Ha monk akkor tank, így LoH is kellene rá, az sincs rajta. Egy dolog, hogy drágán felteszik, de ez a fegyver semmit nem ér használat szempontjából.
-
-conrad-
addikt
Az askmrrobot.com már dolgozik a diablo-s verzión, ha az elkészül az lesz az igazi, de addig jók ezek
Én a DH-nak egyszer kitöltöttem majd lementettem, aztán ha akarok valami új cuccot akkor csak beírom a statjait és látom mit bukok/nyerek vele, megéri-e megvenni.
alexdeak: van képed arról az xbow-ról, vagy tudod a statjait? Mennyiért árulod?
-
-conrad-
addikt
DPS calculator minden classnak.
Írd be ide az adataidat, majd a mellette lévőbe ugyanazokat, csak a fegyvert írd át arra amit venni akarsz és kiírja pontosan, hogy mennyivel változna meg a dps-ed.
(#33445) :
Monknak meg str ad armort, int ad resistance-t, a poison rest stackelő monkok meg boldogok.Bár tegnap ezzel a gyűrűvel 350k-ért kiröhögtek... sztem azért nem annyira rossz.
-
-conrad-
addikt
Partyval nem rossz az sztem. Van 3 francia player, velük szoktunk együtt játszani, egy este (meccs után) 2x végig tudjuk takarítani act3-at az elejétől, a monk tank valami hihetetlenül jó, szinte soha nem hal meg, DH+DH+wizard dps-től meg hamar dőlnek a pakkok.
Esetleg szívesen csatlakoznék act3 farmoló csapatba, a nem kell a kill akkor inferno staffot is tudok vinni hozzá, ha kell a kihívás. -
-conrad-
addikt
Izé, ha akar valaki inferno ponylevelezni az szánjon meg egy diablo killel és mehetünk.
(elég a legutolsó quest a bothoz vagy maga a kill is kell?) -
-conrad-
addikt
válasz
Gorneck #33364 üzenetére
Én azokat az elite-eket nem tudom hova tenni, amelyik felrobban és eltűnik.
Vannak ugye azok a pufók démonok ami nekedrohan és felrobbantja magát. Na ebből jön ilyen extra health vortex shield arcane, aztán egy vortex után elpusztítja magát, engem nem sebez meg, loot nincs, VN szintén nincs.
Nem is értem miért tesznek be ilyeneket. (jobb lenne pár extra health fast vortex shield-es fa - abból nincs elite....
)
-
-conrad-
addikt
Nekem is van munkahelyem, feleségem, most is főzés közben írok meg ah-zok ha idelépek a géphez, egyszer kell 3 percet rászánni arra, hogy feltöltöd az adataidat az adatbázisba. Amennyiben nem vagy gépközelben akkor ugye diablozni sem tudsz, hogy rossz tárgyat vegyél így viszont nem tudom, hogyan vettél olyan tárgyat amit jobbnak találtál viszont rosszabb lett. Na mindegy nem is foglalkozok vele, nem muszáj hazsnálni, segítségképpen linkeltem akinek nem kell az így járt.
-
-conrad-
addikt
válasz
GeneraL_XTX #33121 üzenetére
Szia,
az első fegyver barbárnak szinte szemét, add el AH-ban, nyomott áron elmegy wizardoknak.
A második fegyver pedig nem éri meg, keress egy kéket sockettel, esetleg str-el vitality-vel stb, és tegyél bele gemet, azzal is megvan a 300 LoH ha arra szeretnél menni.
Illetve ha nem sürgős akkor van egy vitality + ~500 LoH-es fegyverem azt bőven 800k alatt el tudom neked adni, csak ki kel jönnie AH-ból. Délután linkelem neked, ha hazaérek és el tudod dönteni. -
-conrad-
addikt
válasz
mephi666 #33070 üzenetére
Inferno act2-ben 220% MF-es gearben farmoltam a goblint tegnap pár órán át, a sok kék mellett ami rare esett az max. ilvl 61es volt, természeresen mindegyik használhatatlan volt így mentek a vendornak/szétszedésre és az alapanyag AH-ba.
Inf act1-el nincs bajom sőt 2-3-al sem viszont én goldfind gearben akarom tolni, abban meg esélytelen leverni az eliteket act1-ben ezért akarok visszamenni hell-re. -
-conrad-
addikt
válasz
Cyberbeni #33056 üzenetére
Jó, én is vettem 2 milláért chestet, stb. Nyilván lehet olcsón jó cuccot találni, de attól még drágaság van átlagban. Act2 gear nem kell, már act4-ben vagyok, csak az a bajom, hogy most kell nekem 1-2 item: natalya cipő és/vagy gyűrű. Gyűrű 8 milla alatt nincs, cipő van, de statok nélkül, amin van dex. az már nagyon drága (akár 40 dexterity-vel is).
Ez sem lenne baj, de 8 millát összefarmolni azért nem a leggyorsabb.
Tegnap este farmoltam Sarkoth-ot és szépen összejött 700k belőle 1-2 óra alatt.Hell act3-on végigfutok esetleg majd full GF gearben, ott mennyit dob, mennyivel rosszabb a gold drop mint infernon?
-
-conrad-
addikt
válasz
HavocS #33050 üzenetére
Csak azt nem veszed figyelembe, hogy a sok botter behozott irdatlan mennyiségű goldot a játékba ami miatt a nem botozó emberek el vannak lehetetlenítve teljesen. Miattuk 50-60-100 millió egy normális tárgy AH-ban, amit te azzal, hogy farmolgatod act1-et ahol valamennyi GF gearrel még túlélsz, vagy haldokolsz act2-3-ban, szóval azzal az életbe nem szedsz össze.
Kellett volna egy reset RMAH indulása előtt, az lett volna az igazi. Így marad minden ebben a fos állatpotban.
(mielőtt még azzal jön valaki, hogy AH-zni kell, meg nagyban craftolni és abból megélni, ahhoz is irdatlan, 100m környékű lóvé kell amit nem olyan egyszerű összekapni) -
-conrad-
addikt
Na megjött a patch, Sarkoth farm nerfelve, nem 70%-ban van ott, hanem inkább 15-20%...
Remek, hogy minden lehetőséget kivesznek.
Akinek van jó farmhelye mint pl sarkoth volt az pls!!! írja meg nekem privátban! -
-conrad-
addikt
244% goldfind gearben melyik a jobb, act1 végig valor buffal, vagy pedig Sarkoth farm? idő/gold arányra gondolok.
Valaki tesztelte esetleg? -
-conrad-
addikt
válasz
Rankerz #32719 üzenetére
Hát igen, csak sajna 8milla alatt nincs gyűrű hozzá.
Chest meg fejes még nem gáz, de a cipő meg a ring az nagyon drága.Más:
Nektek is kidob és újra be kell lépni, ha resume/leave game-t nyomtok sűrűn? (pl. goldfarm act1)
Tegnap nekem sokszor csinálta igaz public game-ben. -
-conrad-
addikt
Ja, nekem csak az a gondom, hogy felöltöztetem a karaktert esetleg (ami nekem nehéz mert az überimba cuccokat inkább RMAH-ba pakolom be nem goldosba, így a középnezőnyből tudok eladni, illetve öltözni
) aztán majd megint jön a nerf. Kicsit jobb lett volna, ha offline a diablo mert akkor max. nem telepítem a patchet és nincs elbaxva a karakterem.
-
-conrad-
addikt
válasz
sittes79 #32528 üzenetére
Ezzel tolom most:
[link]
Igazából az utolsó változik.
Act3 farmra (partyval) hagyom így az aktívokat csak a Steady aim bejön a Tatical Advantage helyett, ha visszamegyek act1-2-re farmolni egyedül akkor megy be a Fan of Knives+Hail of Knives utolsó helyett, ha goldfarmra megyek akkor meg a görényeket szoktam odatenni.Sharpshooter helyett mehet a Steady Aim ha magas a crit chance.
#32535: [link]
Attack Speed nerf – a jelenlegi megfigyelések alapján nem csak az IAS szorulna nerfelésre, hanem egyéb statok is. Ezek valószínűleg majd az 1.1.0 patchben lesznek finomhangolva, de az IAS nem várhatott, túlságosan kritikus volt a szerepe, elrúgra a pöttyös labdát, satöbbi. -
-conrad-
addikt
válasz
Gorneck #32479 üzenetére
A crit stackelére jó példa ez a videó: jót röhögtem rajta, a végén a hangeffekt meg üt
(az én gearemben kb 40% hp-ra tudom leütni ezzel a kombóval, kell még hozzá többek között crit damage stb.
)
DH-val meg így kell tolni a kiteolást: [link] Az első fél percben az a pakk azért egy tankot is eléggé meg tud csapkodni nem egy defes geares rangedet. Nagyon jól tolja a srác, bár gondolom nem két forint van benn a gearben.
-
-conrad-
addikt
Teleportálós-magáhozrántós: ahogy beránt smokescreen azt kifutok. Meg sem sebez, molten vagy plagued akkor sem.
Butcher: Amíg a nether tentacles még többször sebezte addig beálltam elé, eltoltam a smokescreent jobbklikk és mire kiürült a hatred addigra meghalt.Most az van, hogy lövöm, rakok alá csapdát, mikor nyomja a kampót akkor oldalralépek, mikor a 45°-os aoe csáklyákat akkor meg smokescreen, így is meghal hamar. Tüzekből szintén smokescreennel futok ki.
fast/jailer/vortex/frozen: Kb. ugyanaz mint fent írtam. Nem futok el ha fagyaszt, mert lehet látni mikor sül ki, smokescreen. Desecratornál alattad van a cucc és van időd mikor sebez, csak egyet kell oldalra lépni. Fast, nekem van 20% runspeedem, meg evasive fire-vel tolom a hatred generálást, az van a balkikken, automatikusan hátralök ha közeljön, plusz van olyan passzív talent, hogy smokescreen/evasive fire használatakor megemeli a runspeedet, az nagyon gyors.
Egyedüli ami szívatni szokott partyban ahol sok az effect, na ha ott jön 1-2 act3 denevérekből fireballal, vagy a szintén ott lévő javelinerek, ezeket az effekteket ha nem látom mert takarja valami más akkor az leüt.Tank mögé kell állni, akkor ő bekapja a sebzést és nem jön tovább, vagy pedig mozgok meg pakolom a tankra a csapdát, folyton futkározom így nem találnak el.
Magas crit damage-vel meg 100%-os crit passzívval ha belelövök egy cluster arrow-ot a tömegbe az szokott fájni, 250k körül crittel..tatabánya: sztem inkább hagyjuk. biztosan jobban tudod, hogy mit tudok leverni mit nem...
Egyetlen fajtát hagyok ki, ha egyedül vagyok az pedig az reflect damage+shield kombináció, azt félrehúzom és otthagyom.
-
-conrad-
addikt
válasz
tatabánya #32463 üzenetére
Mert szted majd továdd élsz ha 60k a hp-d? Nem act1-ről van szó, hanem act2-3-4-ben smán leütnek ekkora hp-t is ha nem tanulsz kimozogni / kivédeni.
Annyit érsz el vele, hogy a def statok miatt elbuksz jó csomó offenzív statot és még nehezebben fognak lemenni a mobok. Neki így van 15k dps-e. Nekem meg 100k.A wizardnak éri meg a hp meg a resi, mert neki egyrészt jön intellectből, és mikor azt stackeli azzal dps-t is kap, illetve mivel az armorja hp+resitől függ így neki megéri bizonyos szintig feltolni ezeket a statokat.
De nekem édesmindegy hogy ki hogyan játszik, mindenesetre tankDH nem igazán van sok az ismertebb playerek között.
20k javításra meg csak annyit tudok mondani amit az előbb is írtam, hogy nem kell hagyni, hogy eltaláljanak. Nem hinném, hogy többet halok 18k hp-val mint te 50k-val. (pl. act1 butcher run - ha már szó volt róla ma - simán halál nélkül megolható.)
LucifeI2:
Másik karakterrel án sem ezt a glasscannon stílust tolnám, de DH-nál nem igazán találtam jónak a resis hp-s játékot. Többet estem-keltem mint így, mivel ha 2x annyi ideig kiteolok akkor többet halok mint így. -
-conrad-
addikt
Ha DH-val játszol minek is építesz tankot? A resistet meg a hp-t el kell felejteni, maxolni kell a dps-t, venni kell runspeed-es cipőt meg esetleg chestet/bracert aztán smokescreen alatt le kell lőni a targetet, ha nem hal meg mert elite stb. akkor kiteolni kell.
18k hp-val 69 resistance-vel act4-ben vagyok DH-val.
Az, hogy van 60k hp-d azt fogja jelenteni, hogy egy mob nem 1, hanem 2 ütés alatt öl meg. El kell kerülni, hogy megüssön, ez a lényeg. -
-conrad-
addikt
válasz
Akra_hu #32405 üzenetére
Először azt hittem verset írtál annyira tagoltad.
Sztem ne nyomj entert hanem hagyd, hogy a fórum tördelje mert így szarul néz ki nagyon. Szerintem a NT nem jó már, a hp toltés nem ér semmit egy DH-nak mivel úgyis 1hit vagy minden mobnak tehát felesleges is azzal menni. (még reflect damage mobra sem igazán jött be, nem töltött fel elegendő hp-t így csak smoke screen alatt lövöm őket)
Eddig is az volt az értelme, hogy többször sebezte ugyanazt a targetet.
Én ha választani kellene akkor átállnék a BL-ra.
Én most cluster arrow meg spike trap-ra állok át és próbálom stackelni a critet hozzá. Single-re nekem bejön, partyban meg szintén tetszik mert tudok aoe-zni.Itt is jelezném, hogy van egy ilyen íjam amit cserélnék crossbow-ra, esetleg ráfizetnék. Legyen rajta crit damage és/vagy socket, a dps-e meg legyen ekörül.
Más:
Írja már meg valaki mi a dagadt mobok neve ami felrobbanik és angolnák vannak benne.Melóhelyen vagyok de kellene az infó.
-
-conrad-
addikt
Már linkelték itt ennek a játékosnak a videóját, de ez lol:
[link] -
-conrad-
addikt
act3 farmra keresek csapatot, most lenne kedve valakinek menni?
(vérszemet kaptam az este)
-
-conrad-
addikt
Ötlet siegebreakerre DH-val? Ha kiteolom és SS alatt lövöm enrage-el. Rajta van a hp töltő mark, cluster arrow-ot tolok bele, a gyógyítóst, mert itt jobb, a tentacles lassú és mire beér lejár a SS és benyalom a sebzést.
LoH meg ilyen baromságokkal plz hagyjatok, nem veszek új geart.
-
-conrad-
addikt
sikerült megnézni végre a karakterem, 101k --> 76k
-
-conrad-
addikt
válasz
Cingáriusz #30741 üzenetére
Nyilván a te diablo kliensed különleges mert 2x nehezebbek benne a mobok mint másnak...
Ha nem megy, attól még nem a játék a hülye, gyakorolni kell, vagy el kell fogadni, hogy ez jobbaknak készült mint te. Ez csak egy játék... -
-conrad-
addikt
válasz
maross #30334 üzenetére
Nem tudom, hogy pontosan mire gondolsz, de ha vettél egy authenticatort, azt hozzáadtad az accountjához, a tiéden pedig nincsen egy másik, akkor csak úgy fogsz tudni eladni bármit is rmah-ban, ha odaadod neki ingame a cuccot és ő felteszi magának, majd utólag odaadja neked a pénzt.
Úgy nem fog működni, hogy kiköp neki egy kódot aztán mondjuk telefonon lediktálja neked te meg beírod, mert:
1. az ő accountjához van hozzátársítva, a tiédhez nincs, miért is működne nálad?
2. amikor a blizzardnál sok accot feltörtek, és mindegyikre tettek authenticatort, akkor hozták azt a szabályt, hogy 1 authenticator csak egy acchoz lehet kapcsolva, így nem tudtok 1 authenticatort 2 acchoz kapcsolni. (régen ilyet lehetett, és egy auth. hozzá volt kapcsolva sok lopott acchoz amit így a tulaj nem tudott visszaszerezni) -
-conrad-
addikt
ÜDv,
ma délután tudna valaki segíteni abban, hogy áthúz act3-ban a siegebreaker questig? Act3-ban vagyok én is, most mentem le a "pincébe" de a quillrat + nyelvöltögető szarok nagyon megnehezítik a továbbjutást ott sajnos.
Siegebreaker runok jobbak lennének inferno-n, mert nincsenek ocsmány ranged mobok így DH-val effektívebb lenne a farmolásom. -
-conrad-
addikt
válasz
frame>24 #29683 üzenetére
Az a jó karakter amivel tudsz játszani. Nyilván lehet felállítani listákat stb. de ez is szubjektív vélemény. Én pl. act3-ban esek-kelek a DH-val, de sokan megállnak vele act2 elején mert nem tudnak vele olyan szinten játszani ahogy kell. (én sem)
PVP meg... hát az odébb van. Most azt tudom mondani, hogy ha DH vs. barbár lenne akkor simán behajta a barbár a DH-t. Ráugrik stun 1hit, ennyi. 19k hp nulla rez, mellette hiába van 100k+dps.
Elég ha visszaolvasol egy hetet, teljesen hullámzó.
pl.:
A wizard szar, nem jó semmire, majd 1-2 nap múlva meg oh mekkora OP már farmolja vele inferno-t, mindez ugyanattól az embertől.Szóval közben rájött mit hogyan kellene, aztán csak megy neki..
Egyedüli karakter ami sztem is nagyon gyenge az a WD, jó nagy sebzése van de ahhoz, hogy felstackeld kell valami a közeledben de azok meg levernek, mert védelmed az nincs. DH smokescreen nélkül. -
-conrad-
addikt
Köszi a tippeket, a többieknek is.
Azt akartam kérdezni, hogy ki van rakva a blinding flash, elvileg a cc nagyon le van korlátozva, tehát elite pakkokon nem fog 2 secig hatni hanem csak 0,2 secre, nem? így ehelyett én az earth ally-t tettem ki, az sebzi is őket, hp-t is ad.
A többi része ugyenez a buildemnek.
HP-ra rámegyek akkor jobban, attack speed meg nagyon drága, de majd körbenézek.
Life on hites fegyverből sajna 1.2-es volt amit meg tudtam fizetni -
-conrad-
addikt
Ezekkel a statokkal nem bírok az elite mobokkal act2-ben. Aki tapasztaltabb vele pls. segítsen, hogy mit kellene változtatnom rajta.
Kösz -
-conrad-
addikt
válasz
Neptunfű #29139 üzenetére
Nem "legenerálod" a kódod, hanem a kulcstartón/telefonon fut egy algoritmus, vele párhuzamosan a szerveren is. Amikor megnyomod a gombot akkor kijelzi az aktuálisat, te beírod és összehasonlítja azzal ami a szerveren van.
#29143: Nem. (kb. 10 hsz-on belül leírta már Wolverine.)
-
-conrad-
addikt
válasz
Junkie #29068 üzenetére
Hagyd a rest, hagyd az armort, bármi eltalál úgyis 1 hit leszel. Maxold a dps-t crit damage, ias, dex stackelésével amennyire csak tudod.
Act2 elejére 1-2 tanács:
primary skill legyen az evasive fire.(3 targetes rúna) nincs traveling time a lövésnél, egyből eltalálod a szúnyogokat vele, illetve ha rádugrik a lacuni akkor automatikusan hátraugrasz ha meglövöd. Lacunik ellen nagyon kell a reflex, ha ugrik amúgy is egyből menjen a ss, ha meg kalimpál a kezével akkor is és/vagy mozogj el onnan mert mortart fog tolni oda, ahol állsz.
Szúnyogok easy, simán ki lehet kerülni a lárváikat és oldalról 1-2 lövés elég nekik, evasive fire-vel meg simán eltalálod célzás nélkül is, kb. 45fokban fedi le a területet és azon belül sebez 3 targetet, ha van.
Vault+tumble, smokescreen1,5sec, readiness+healing/30% os rúna legyen beállítva, a 4. tetszőleges, én váltogatom, van amikor stampede-t állítok be mert visszalöködi szépen a mobokat, nem kell annyit futni előlük mehet az elemental arrow spam. -
-conrad-
addikt
válasz
KonzolKartel #29053 üzenetére
Ehhez egy kérdés:
Azonnal visszajön a bid-em értéke, vagy ha lejár az aukció?
Tegnap bideltem egy itemre, aminél írta, hogy "winning" aztán meg felüllicitáltak és most "not winning" van ott. A pénzt viszont nem kaptam vissza. Ha csak akkor kapom vissza, ha lejár az aukció az marha nagy hülyeség, mert mi van, ha kell az az összeg is ahhoz, hogy nagyobbat tudjak licitálni? (vagy másra?) -
-conrad-
addikt
80-90k-kat sebez egy lövés, biztosan kihealeli a 15%-át a life on hit...
DH-val ha normálisan játszod akkor a reflect ellen csak az a jó, hogy ellövöd az elemental arrow-okat, mikor éppen elérik a targetet (mert lassú a lövés) akkor eltolod a smokescreen-t. Ha maradt disc és értelmes mennyiségű hatred akkor mehet megint, ha nem akkor kite amíg termelsz. -
-conrad-
addikt
válasz
Cyberbeni #28411 üzenetére
Egyrészt a recept hozzá 5-6 millió, meg craftolsz kismillió itemet mire egy jó lesz, szóval jobban megéri, ha a recept+próbálkozások árával beballagsz az AH-ba és veszel egy jó itemet.
Ez a craft rendszer így szar, az kellett volna, hogy fix statok legyenek a cuccokon, de több recept legyen, és többe kerüljön az alapanyag.
Így ezzel a random hülyeséggel még craftoltatni sem merek, mert teszemazt nekem is kellene egy OP xbow, odaadom az alapanyagot valakinek, hogy akkor craftoljon nekem egyet, erre bead neki egy 1400 dps-es socketes attack speedes xbow-t ami még zenél is ő meg rámtrade-el egy előzőleg lecraftolt 900 dps-es intellectes szart. -
-conrad-
addikt
válasz
Ren Hoek #28351 üzenetére
Ezt is könnyű detektálni, mivel a Warden (a Blizz védelmi programja) detektálja a memóriában lévő dolgokat, és szerintem az egérmozgást is figyeli.
Nem figyeli. 5-6 éven át horgásztam a wowban egy programmal amit nem detektált soha. Nem volt belőle nagy pénzem, csak odaraktam a karit pár órára, hogy az unalmas pecázás helyett csinálja meg magától és töltse fel a guildbankot hallal, lehessen miből feast-eket főzni.
Az is a képernyőt figyeli, ha moccan az úszó akkor meg rákattint az egérrel.A másik amin gondolkodtam, hogy mindenki azt gondolja, hogy megoldás ez a bannolás, pedig ez már késő sajnos. Bekerült a rendszerbe olyan mennyiségű gold, ami nem fog kikerülni belőle. Eladják RMAH-ban? Akkor sem kerül ki, hanem valaki másnál lesz. Így sajna magasan maradnak a tárgyak árai, mert van egy réteg, akinál rengeteg millió gold van, ezek meg tudják venni a top itemeket 50milliókért, így a gold máshoz vándorol, de később el tudják ezt az itemet adni másnak, a goldot így visszakapják.
Az a gond, hogy nincs ami kiviszi a goldot a játékból a javításon kívül. A wowban azért nem volt ilyen gond, mert ott sok dolgot vesznek vendoroktól emberek (mountok, stb), sok olyan consumable item van ami drága de elhasználódik (kaja buff, potionok, flaskek stb) illetve az itemeket amiket egyszer felvettél nem tudod többet eladni, tehát ha valamit megvettél 1 millióért és felveszed de később lesz jobb és nem kell, akkor az kuka, max. vendor megveszi, de itt meg tudsz belőle megint pénzt csinálni, ergo a pénz nem "kopik" el csak akkor, ha javítasz, vagy ha bénán AH-zol és olcsóbban adod el mint vetted.Nekem nagyon fájna, mert 3 millám van de azt magam farmoltam, de itt csak egy item/gold wipe segítene. Viszont akkor sokan felhörrennének, mert a blizz hibája, nem készült fel a csalások kiküszöbölésére, ez az utómunka ami most van már késő.
Na meg a másik, hogy nem tudom egy wipe után 2 nappal nem jelenne-e meg megint egy bot/cheat/dupe stb módszer.
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Óra topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Fejlesztői videón a The Outer Worlds 2
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- CORSAIR RGB LED Lighting PRO INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Hyper 622 Halo White Edition (Alkatrész/Hiányos) INGYEN FOXPOST
- be quiet! Pure Rock 2 FX 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Black & Decker töltőt keresek
- Samsung Z Fold6 12/256GB, Újszerű állapot, Független, Garanciával!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest