Hirdetés
Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz
-conrad- #32461 üzenetére
de, hogy szaladsz el a teleportalos-magahoz rantos elite-ektol? nekem wizzardal pont ez a problemam....act1-ben siman apritok (butcher fogott meg lugutobb), act2-ben viszont leszednek..hiaba teleportalok el, az elitek jo resze 3x olyan gyorsan szalad mint en, a masik fele ramteleportal/bezar/magahoz rant/lebenit....stb..../pedig resistem is van 700 korul////
-
LucifeI2
őstag
válasz
Nem mindenkinek jön be az a játékstílus, hogy 1 hit vagy (pl. nekem se). Csak mert minden streamelős DH úgy tolja, azért még máshogy is lehet játszani. Egy ideig fun, de nagyon frusztráló is tud lenni a full DPS build szerintem, főleg mióta elég drága a repair. Nem kell tankot építeni de azért nem árt ha kibírsz 3-4 ütést.
-
tatabánya
senior tag
válasz
hát amikor 3-4 halál után 20000es javítási költséged van nem érzed így és ha csak egy milit nem térsz ki már halott vagy... jó mondjuk én nem vagyok annyira pro mint itt a legtöbben... főleg amikor látom a streamingelőket is 300-400k damagellel meg tíz lépésen 20 halállal.. pedig aztán ők tényleg ezt csinálják egész nap. lehet az itt lévő kollégáknak is indítaniuk kellene egy csatornát, ha ennyire jók!
Aktív témák
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest