Hirdetés
Aktív témák
-
-conrad-
addikt
Megvolt nekem is a 10m goldom simán, csak elvertem natalya setre amit azóta sem használok, így nem volt nálam gold mikor nekiálltam, azért írtam be a kölcsönt hogy látsszon, 1 nap alatt simán volt 10m úgy, hogy akkor tapasztaltam ki mit hogyan kellene.
500k-ból 2-3 óra alatt simán van 5m. (ha esetleg valaki rám is felhozná, hogy hazudozok
akkor 1. miért tenném? 2. kérdezzétek meg nyugodtam D1rect kollégát, szoktam neki linkelgeni milyen idióták vannak) Mivel sok a játékos ezért sok a hülye is, abban az időben amikor belogolok mindig találok olyan cuccost amit érdemes megvenni. (persze nem mindegy mikor logol be és AH-zgat az ember)
Rengeteg alkalommal vettem olyan cuccokat, hogy 90k -> 800k, de volt 3,9k -> 1,8m is... nem kell sokáig bújni, hogy bejöjjenek ilyen itemek. Persze a goldból lehetne sokkal több is, csak azért nincs, mert amikor elkezdtem még geart akartam, hogy nekem is elérhető legyen hasonló gear mint a "nagyoknak" aztán rájöttem, hogy felesleges, inkább igazi pénzre váltom így a nagyobb tételeket RMAH-ba tettem fel.
RMAH-zást akkor hagytam abba, mikor az ilyen 180+ int; 180+ vit; 60allres; chestek nem mentek el 15€-ért de még bidelni sem bideltek rá. Meg egyáltalán, egy-két 5€-s tételen kívül hetek óta nem megy el semmi RMAH-ba így inkább csinálok mást. Ami jobb cuccom maradt azt felpakolom gold ah-ba aztán majdcsak elmegy.
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- Automata kávégépek
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest