Hirdetés

Aktív témák

• -conrad-

addikt

válasz oxox #42768 üzenetére

Megvolt nekem is a 10m goldom simán, csak elvertem natalya setre amit azóta sem használok, így nem volt nálam gold mikor nekiálltam, azért írtam be a kölcsönt hogy látsszon, 1 nap alatt simán volt 10m úgy, hogy akkor tapasztaltam ki mit hogyan kellene.

500k-ból 2-3 óra alatt simán van 5m. (ha esetleg valaki rám is felhozná, hogy hazudozok :U akkor 1. miért tenném? 2. kérdezzétek meg nyugodtam D1rect kollégát, szoktam neki linkelgeni milyen idióták vannak) Mivel sok a játékos ezért sok a hülye is, abban az időben amikor belogolok mindig találok olyan cuccost amit érdemes megvenni. (persze nem mindegy mikor logol be és AH-zgat az ember)
    Rengeteg alkalommal vettem olyan cuccokat, hogy 90k -> 800k, de volt 3,9k -> 1,8m is... nem kell sokáig bújni, hogy bejöjjenek ilyen itemek. Persze a goldból lehetne sokkal több is, csak azért nincs, mert amikor elkezdtem még geart akartam, hogy nekem is elérhető legyen hasonló gear mint a "nagyoknak" aztán rájöttem, hogy felesleges, inkább igazi pénzre váltom így a nagyobb tételeket RMAH-ba tettem fel.
    RMAH-zást akkor hagytam abba, mikor az ilyen 180+ int; 180+ vit; 60allres; chestek nem mentek el 15€-ért de még bidelni sem bideltek rá. Meg egyáltalán, egy-két 5€-s tételen kívül hetek óta nem megy el semmi RMAH-ba így inkább csinálok mást. Ami jobb cuccom maradt azt felpakolom gold ah-ba aztán majdcsak elmegy.

Aktív témák