Hirdetés
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz
Gorneck #43890 üzenetére
Én csak addig tudom "megoldani" amíg van discipline, utána a jóisten se ment meg.
Tegnap kifogtunk egy szívatósabb elit pakkot act3-ban rögtön a híd után, aztán a nagy kavarodásban sikerült odahúzni még egyet. Ezután az első pakk egy idő után enragelt, már attól meghaltam ha valamelyikük megjelent a képernyő sarkában
Azért csak meglett mind a kettő. (A javítási költséget nem részletezném)
A felállások közül szerintem legjobb a 2+2.
-
Gorneck
legenda
válasz
mpierre #43892 üzenetére
Inkább tapasztalat...
Act3-4 1-1 felállásba még oké, 1-2/1-3 felállás esetében 1 tank kevéske, 2-2 sztem teljesen oké, 2-1 is ok, 3-1 tud érdekes lenni, ha nincs csapatmunka és megy minenki össze vissza faszagyerek módjára oszt a dps kari meg csak szop.
Legalábbis eddig ezt tapasztaltam... -
mpierre
veterán
válasz
radi8tor #43894 üzenetére
10k fölött, de 11k alatt wc-vel. Itt nincs nálam az új pajzs...
Szerk.: A pajzzsal lehet, hogy több is... Nem emlékszem. 1,2k allres olyan 80-85% sebzés mínuszt jelenthet kb. Vagy tévedek?
Gorneck23: A múltkori menet elég professzionálisra sikeredett... Nagyon együtt voltunk.
-
SSJPeter
őstag
válasz
radi8tor #43882 üzenetére
Ez de durva.
Ezek a kínaiak...na és a Blizzard...szánalom!Én amúgy D2-t kizárólag a "kani.hu" nevű magyar szerveren játszottam. Nem volt ugyan annyi jó cucc a játékosoknál, de nem voltak se botok, se ilyen csalások.
Visszasírom azokat az időket.
Most is átmennék egy magyar szerverre. -
mpierre
veterán
válasz
Gorneck #43888 üzenetére
Szarkazmus... rulez...
De van benne valami.
Minap vettem egy pajzsot, így megvan az 1k rezisztem wc-vel, meg a 40+k hp-m is. Esetleg gatya, meg páncél csere és majdnem god mod, 1,1 - 1,2 k reziszttel. A fegyvert jó sokáig nem fogom tudni lecserélni, mert nincs 20 gurigám elfekvőben.
-
DjDanee87
addikt
válasz
vhunor #43878 üzenetére
Nem 140 LOH, ott a másik gyűrű amin van 325 még. Amúgy 16k fölött van a DPSem enchantress mellett normális passzívokkal - nemtudom miért nem a két armoros van bent, azokat szoktam használni csak pár napja nem játszottam barbárral és ezek maradtak bent.
A fegyver meg kivételesen esett, és nem volt kedvem eladni, jó az. (mellesleg a gatya, a stormshield és a sárga gyűrű is drop volt) A fegyver magas DPS, str, vit és a gyűrűk LOHja elégnek bizonyul egyelőre. Igazából Act3 farm is megy max 2-3 halállal, csak oda kellene még egy kis DPS, hogy simább és gyorsabb legyen. Valószínű hogy pont a fegyver viszonylag magas DPSe az, ami miatt a WotB/insanity/ + Earthquake ennyire hatékony nálam. Act2 elitek kb fixen halnak EQ alatt Act3ban is néhány, de azért ott gyakori hogy utána még 1 percig üldözöm őket mert WoTB nélkül kicsi a DPS.
Ezen szeretnék javítani, megtartva a mostani védelmet, de egyelőre nem jöttem rá semmi olyan megoldásra, amit elfogadható áron tudnék megvalósítani. -
SLYM
veterán
megvettem a pajzsot és az egy kezes fegyvert. így már 256 és 325 között vannak a resistjeim [link]
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
radi8tor #43882 üzenetére
szép munka blizzard
minek raknak 823 féle biztonsági zárat az accountra, ha simán tudják restore-olni az egész accountot? ultra istentelen nagy faszság. erre ennyit tudok mondani.
csak hát ugye blizzard, mint a legzsírosabb játékfejlesztő, esik áldozatul a legtöbb hackernek, és ha az ember elköltött 1200 eurót az accountjára, akkor nem tehetik meg hogy a blizzard hibája miatt ő elvesztette az összes cuccát...
-
mpierre
veterán
válasz
vhunor #43878 üzenetére
Azt már próbáltam, de az nem kihívás. Úgy lehet haladni. Az 1 tank, 3 dps is volt. Az se gond, mert a dps karcsik lelövik rólam az ellent. Tank funkció erősen redukálódik.
Na de a 4 tank. Ez a kihívás. Jól skillezve érdekes lehet.
Qru: Az oázis elég nagy mumus, pedig szólóban simán átmegyek rajta.
radi8tor1: Áboszolúte príma volt, pont ezen okból vetődött fel a 4 tankos gondolat. De ott jó előre meg kéne dumálni, hogy ki milyen skillsorral megy és az mit ad a másiknak.
A dupolásra meg csak annyit, hogy.... ˇ°˘^°˛˘ˇ`ˇ^˘°˛^ˇ°˘ł[Ł<]|Íł<{˛Íł}]@!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
SSJPeter #43846 üzenetére
Kiderült a turppisság.
Nincs dupe-olás csak account restore exploit.
mpierre: jah, én is élveztem kár hogy megjött a gép jogos használója így mehettem a laptophoz.
-
vhunor
őstag
válasz
DjDanee87 #43868 üzenetére
Én kidobnám a stormshieldet és az árából (plusz a lecserélt cuccok árából) pakolnék magamra még 400-500 strength-et és 1000+ armort.
Jó cuccaid vannak, de valahogy mégse áll össze a dolog. Ha tankolni akarsz, az a 140 loh semmi, a 2,80% life steal pedig ekkora dps mellett szintén nem ér semmit. Nekem az jön le, hogy két szék között a földre estél.
mpierre: én 2 tank + 2 dps-re esküszöm. Ha a tankok jól bírják, és a dps karik egyenként 60k dps felett vannak, megy mint az ágybaszarás.
-
mpierre
veterán
Kell egy "golyófogó" is a csapatba.
(Ha én épp elszaladok sprinttel kis tronádókat hagyva magam mögött...)
Azért a 3 közelharci karcsi tegnap elég komolyan tudott pusztítani. Jól össze kéne rakni a skilleket és két barb + két monk felállásban le kéne tolni a játékot. Act 1 simán, esetleg 2 is menne, de a 3.-tól alakulhatnának érdekes helyzetek. Lényeg, ki kéne próbálni.
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #43825 üzenetére
Persze volt itt sok nagyszájú, gyakorlott WD-s, de erre a kérdésre bezzeg nem kapok csipőből választ.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #43866 üzenetére
Ott, ha felvettél egy cuccot, akkor az már nem eladható. Ott kell lenni a cucc esésekor, nem az ah-ból öltözöl. (1-2 kivétel van.)
-
Kicsimix
őstag
Szerintem ne ringassuk magukat álomba, hogy minden legendary ilyen lesz mint a képeken.. Max az esély meg lesz rá, hogy akár ilyen is lehet.Ugyan úgy mint a sima rare tárgyaknál. Vagy talán kicsit nagyobb esėlyel jobbak lesznek mint egy átlag cucc. De nem lesznek csak ritkán brutálissabbak.
-
mpierre
veterán
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
a diablo 2-s embereknek ez nem újdonság
elég vicces hogy a diablo 3-hoz előbb van bot és dupe mint a diablo 2-höz...plusz unid item exploit, 3x loot, stb.
tök olyan vonalat követ mint a diablo 2, ami kb. 9 nagy patch után lett normálisan játszható (teli volt bugokkal, hibákkal, stb.) -
DjDanee87
addikt
válasz
vhunor #43828 üzenetére
Szép DPS, de mint írtam, nem szeretnék a védelemből lejjebb adni, és úgy növelném a DPSt.
Itt az én karakterem, akárhogy is nézem drága mulatság lenne bármit is cserélni sajnos. -
sunnymarcell
aktív tag
válasz
WhiteWalker #43850 üzenetére
szerintem a mantrát cseréld le evasionra armor rúnával, és szerezz be még +150-200 all/fire resit.
az az 5000 armor szerintem kevéske.
-
F-ECT$
titán
válasz
Sirandrish #43793 üzenetére
wow-val játszottál? Ott a legtöbb cuccot egyszer sem lehetett eladni
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Sirandrish #43861 üzenetére
miért ne sebezhetne 5K/sec-et, egy tank barbárnak is legalább 3* ennyi dps-e van (SC-ről beszélek, és persze nem a fanatikus/troll tankokról), amire rájönnek még a támadásból eredő modok.
sprint mellé amúgy nem lenne rossz, főleg ha proccolja a loh-et.szerk: hc-ban konkrétan nincs az AH-ban és sc-ben is csak 6 oldalnyi van, szóval elég ritka cucc, főleg ha értelmes statokat akarsz rá. (mostaniak 1,2M-től vannak jelentéktelen modokkal, a jobbakat már meg sem mertem nézni mennyiért mennek)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Gorneck #43854 üzenetére
Jah, Mpierre folyton szórja rám az áldást. Most így farmolásra ok, olyan 800-900-as resim van mindenből. Azt act 2-re bőven elég, főleg, hogy hátulról jövős taktiválal nyomom.
SLYM: Co-cop-ban farmolunk, úgy azért sok aranyat össze lehet szedni. Napi pár óra játékkal is heti 1 milla simán megvan. És akkor még nem is AH-ztad el a jobb talált cuccokat...
mod:
lényeg, hogy sokan (4-en) kell menni és akkor jóval több aranyat dob.
-
Sirandrish
legenda
válasz
persil #43857 üzenetére
Hát biztos király cucc lesz de én még mindig tartom magam ahhoz hogy ezek inkább csak vicces cuccok lesznek..
Biztos nem fog a Moltened sebezni 5K/sec-el mert az kegyetlen OP lenne és konkrétan csak Move kéne aztán futnál a mobok elől és szia..
Szerintem nem fog akkorát sebezni hogy megérje rákölteni mittomén mennyi többlet goldot... -
Cyberbeni
addikt
válasz
bugos néha a randomgenerátor, és van, hogy 2-szer rövid időn belül ugyanazt dobják az ellenfelek, vagy hogy többször egymás után ugyanazt kraftolod. (youtube.on van kripp-nek is róla videója)
de a legújabb dupe módszer, amit hajnalban írtam, itt ismerteti a #1 theorycrafting guru 22:55-től -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Nagyon durva. Utána linkeltek képet egy másik ürgéről, akinek hajszál pont két ugyanolyan gyűrűje van/volt.
http://i.imgur.com/E5XlS.jpg
http://i.imgur.com/Z9VNQ.jpgNem sokkal később teljesen levetkőztette a karakterét.
-
persil
nagyúr
válasz
Sirandrish #43851 üzenetére
Jogos, ezzel én is egyet értek, de mivel jelenleg esélye nincs, hogy ekkora király legyen egy legend, patch után meg lesz, ezért, akinek lesz rá lóvéja és olyan félefajta figura, akkor megveszi a legendary-t, ami egyébként egyedi külsőt is kölcsönöz
Szerintem sanszos, hogy brutálon fognak menni. És fognak menni.
-
Mumee
őstag
Még act3-ra se kell 300-nál több all res, ha kompenzálni tudod damage-el meg 35-40k hp-val.
(Persze barbárról beszélek SLYM-re reagálva, dea 2kezes egyelőre valóban felejtős) -
Sirandrish
legenda
válasz
persil #43844 üzenetére
Persze...de a molten effekten kívül minden rámehet sima rare cipőre is.
És ha maga a Molten nem fog eleget sebezni akkor tökmindegy hogy milyen statok vannak rajta ha ugyanazt rare-ban fele annyiért meg tudom venni...SLYM Az első zombik nem csinálnak semmit..a te problémád ott fog kezdődni mikor elkezdenek égetni/mérgezni/arcanezni/fagyasztani/aládgyújtani ésatöbbi...a resistjeid nagyon kevesek infernora..
-
WhiteWalker
nagyúr
ez lennék én...act 2 eleje egész jól megy...a vége felé viszont nagyon oda kell figyelnem...Belial sima liba...most jutottam oda,hogy kellene cucconként kb 1 milla, hogy act3-ba tudjak majd haladni...most próbálom act2-őt farmolni....de van néhány elit ami megszivat...
esetleg vmi jótanács mi a gyenge láncszem?
(a bal oldali, socketed nélküli fegyvert licittel nyertem , aszem ~250K goldért
)
-
SLYM
veterán
válasz
mephi666 #43837 üzenetére
basszus, most vásároltam be 250.000 aranyból, azt gondotlam tök jó cuccokat vettem.
na mindegy, este majd megnézem hogy megy a játék infernón, bár az első zombik még elég gyöszösek voltak, de láttam amikor öcsém tolta, hogy milyen főemberkék mászkálnak. most nézek egy pajzsot meg egy egykezes fegyvert gyorsan
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Gorneck #43845 üzenetére
Elég ha tolom fel a fire-t.
mod: Mert az a legmagasabb, attól nem vok előrébb, hogy a 18-as poisonhoz hozzádob még 50-et, mikor a fire 400-as.
Tudoma fire-höz is hozzácsap az all resis, de vhol kompromisszumot kell kötni, ennyiért nincs ilyen dex+vit növelő ami all. resit-es is. Act 1-2-re meg elég ez is farmolni.
Bár az Oázisban azért megtudnak **opatni a elitek. -
persil
nagyúr
-
SSJPeter
őstag
Azért látom nem csak a botolás, hanem még a dupe-olás is probléma.
Ez egy érdekes topic, 6 személy használja ugyanazt az über wizard off-hand-et, ugyanazokkal a statokkal, ugyanazzal a névvel...aminek az esélye:
1 a 4,784,474,572,579,344,957,650,000,000,000-hez...
Eddig tartana 100 földnyi (!) embernek 30 acc-al kifarmolni ezt a 6 ugyanolyan tárgyat:
15,035,131,488,372,800,000 év
Lehet, hogy csak véletlenül van 6 embernél ugyanolyan cucc, nem?
Azért durva. -
persil
nagyúr
válasz
Sirandrish #43838 üzenetére
Természetesen nem, de jelenleg esélye nincs egy legendarycrap item-nek ilyen statokat begyűjteni. A legtöbb átlag feletti sárga 100x jobb.
A patch után viszont, ha egy legend-en(ami ugye azért eleve drágább) ilyen rollok lesznek, plusz erre jön az új molten effekt, akkor valszeg nem 20 gold lesz az ára
Szerintem király, hogy ennyire feltúrbózzák őket, bár kezdeni kellett volna így.
-
persil
nagyúr
válasz
Sirandrish #43835 üzenetére
Azért a 300dex, 100vit, 70allres, 12% moving se lófasz.
-
Sirandrish
legenda
válasz
persil #43833 üzenetére
főleg ha sebez majd a tűz vagy 4et...
Szerintem ezek inkább vicces és érdekes speckók lesznek, minthogy cserealap...SLYM Szerintem a 2kezes Axe-t felejtsd el..inkább 1 egykezes+pajzs..azzal nyersz statot is meg armort is..
És nagyon szép az 1700STR de 170All ressel kb kivégeznek még ACT1en is..bár azon még átmászhatsz ha ügyes vagy de ACT2-n tuti felejtős.. -
persil
nagyúr
Hm érdekesek az új legend cuccok.
A fire walkers mennyi lesz majd? 31 ezer euro... ?
-
SLYM
veterán
vettem pár cuccot az aukciósházban, kíváncsi leszek infernóra, remélem nem vallok kudarcot. itt a karakterem infernó elején: [link]
-
vhunor
őstag
válasz
DjDanee87 #43821 üzenetére
Nekem most full tank passzívokkal 23,5k dps van. A cuccok közül a vállas és az öv volt "drágább" (5m és 6m), a többit szerencsére olcsón megúsztam. Akartam magamra egy kis MF-et is.
Pajzs 1m, kesztyű 2,5m, crites gyűrű és az amulet 500k, fegyver 3m, bracer 1,5m, cipő 250k, chest armor 2m körül.Battle rage-dzsel 32k dps, weapon master és relentless, de valamelyik armor passzív megtartása mellett 4x k.
A max, amit ezekkel a cuccokkal ki tudtam sajtolni, az relentless, weapon master, berserker rage passzívokkal, és a damage rúnás frenzyvel 59k, WoTB alatt 110+k.
Csak ez a resist bug megy az agyamra, egyszer végigfut rajtam egy arcane, vagy beleállok a moltenbe 2-3 másodpercre és meghalok, ilyen armorral, resisttel és HP-val ilyen nincs bammeg. Még act 2-ben is meghaltam, ahol már vagy másfél hónapja nem.
-
mephi666
nagyúr
válasz
radi8tor #43824 üzenetére
azért a statokon is rántanak és adnak olyan bónuszokat, amiket semmi más nem
...jó lesz ez
kíváncsi vagyok lesz-e negatív bónusz, mint pl d2ben a delirium pajzsnál: ha megütöttek volt rá talán 1% esély, hogy átváltozol olyan mini csontivá, amik a3ban mephisto előtt szépen belerobbantak az ember pofájába
a cucc irtózatosan jó bónusza mellett volt negatívum is
#43827: az még betenné a kiskaput
...szerencsére elvileg ilyet nem terveznek... (hacsak nem hoznának be idővel mondjuk rúnákat, amik törhetetlenné teszik a tárgyat... úgy mondjuk lenne értelme, hogy nagyobb statok/dam/def, mellé socket és egy baromi drága rúna bele)
-
FehérHolló
veterán
WD-nek van egy Fierce Loayaty skillje, ami átadja a regent a peteknek is. Mi számít regennek? Csak a regen life, vagy a LoH, illetve steal is?
-
drk88
senior tag
Személy szerint várom, nagyon jónak tűnik!!!!!
-
DjDanee87
addikt
válasz
SSJPeter #43812 üzenetére
Persze de nem szeretnék kompromisszumokat kötni. Most is olyan a fejesem hogy jó, csak nincs socket. Str-t sem veszítenék szívesen, így is kevésnek találom a 17k DPSt jó lenne legalább 20-25, bár ez szinte lehetetlen milliárdok nélkül - persze úgy értem hogy ne menjen a védelem rovására a támadás erősítése.
Nus: Ha te meg még 10 ember betesztek csak 100k goldot valami meg vesz 1 milliót az simán előfordulhat hogy tőletek veszi meg a 10x100k-t és nem mástól az 1M-t egyben. Mivel mindenki alapáron teszi be a goldot - sőt igazból nem is érne annyit csak idióta blizz és a minimum értéke - ezért a rendszer dönti el kinek a goldját adja oda a vásárlóknak. Ugyan így van gemeknél/tomeoknál is.
Cyberbeni: Persze DT barbárral, de én tankként használom és nem szeretnék váltani. Csapatban ezt gondolnám előnyösnek + erre van gearem amúgy is.
-
Nus
tag
Az, hogy lehetséges, hogy valaki megvett tőlem 100000 goldot? Engem nem enged goldot vásárolni 1 euro alatt ami kb 400000 gold.
-
Diablo18
senior tag
Beszélgetés helyett FARMOLJUNK
Mert hát a tegnap esti szereplésem (igaz nem is tudtam koncentrálni a játékra ) de eléggé gyér volt XD
-
Cyberbeni
addikt
válasz
sunnymarcell #43815 üzenetére
random jönnek, nekem pl a legutóbbi 2 act1 runom alatt 3 legendary esett.
Más is észrevette, hogy letörölték azt a "remek" cikket a botolásról a diablohungary.hu-ról? Milyen kár érte.
-
skater86
tag
válasz
Sirandrish #43793 üzenetére
Én mindenesetre vátoztatnék egy-két dolgot az AH-n, hogy legyen értelme a játékban farmolni, esetleg eventeket nyomni stb...így konkrétan, az emberek 90 %-a farmolgatja A1-2 őt, van 2-3 milliója állandóan, vár a csodára, próbálja eladni a nem über cuccait (mert az nincs), AH-ban kereséskor meg fél elkölteni és vár a szerencsére hogy ki rak fel itemet 200-300 ezerért. Aztán meg ha elkölti az összes pénzét, marad az unalmas farmolás, újjabb AH prédára. VAGY AH-n vadászik egyfolytában olcsó cuccokra és még az AH botok előtt megveszi, majd visszateszi drágábban...de így megint nincs meg a játék farmolási feeling. Esetleg még lehetne valami csere dolgot kitalálni, mondjuk AH-n belül, lehetne felajánlani a cuccért másik cuccot és ha jó az eadónak elfogadja. De ezek csak ötletek, azt meg csak megoszthatom.
-
-
Szasinka
tag
Éljen, éljen:
Sikerült végre eljutni Diablóig, így meg van a solo inf kill 4687634315.-nak de meg van!
Lehet farmolni orvérzésig, lehet az új patchel már érdemes is lesz (Bár eddig is volt egy két igen jó droppom, remélem megmarad a szerencsém mert ehhez más nem kell....) -
DjDanee87
addikt
válasz
ProEvoFan #43810 üzenetére
Most van rajtam kompromisszumos és gondoltam azt cserélem le olyanra ami valóban jó = allres, vita, str, socket.
A mostanim az kb 130 vita, 90 str, 40alllres + bonus int+dex
Néztem és amin kicsivel kevesebb az all res de hasonló statok + socket (ugye life%os kő nem lenne rossz) az 20M sajnos. -
DjDanee87
addikt
Van socket nélküli Helm of Commandom gondoltam majd patch után veszek jobb statokkal, sockettel egyet erre nem változtatják
Jó persze megértem, elég jó item az így is, sokan használják.
Aztán gondoltam, hogy akkor veszek most Helm of Commandot nehogy felmenjen az ára ha bejönnek a tuningolt legendaryk, hogy tartsa a szintet velük árban, de ahogy látom nem fogok venni - 20M körül vannak a jó darabok azt meg sokallom egy socket-ért (annyival lenne jobb csak)(#43806) miko_: Persze hogy lehet, egyáltalán honnan jött ez hogy videófelvételért banolnak?
-
SSJPeter
őstag
Szerintetek meddig érdemes várni a befőttek és a brimstone-ok eladásával?
Fog-e az áruk még feljebb menni vajon?Brimstone-ból van vagy 16db.-om...
-
pulcsi
tag
Na baromi jo tegnap hazamegyek, vegre 1 het szabi diablo indit gepem elkezd pislogni szo szerint 3 mp sotetseg 2 mp latszodik a kep kis pottyok mindenhol a monitoron beszart a vga fasza mikor amikor szabin vagyok ilyen nincs.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
radi8tor #43798 üzenetére
Persze hogy a drop pillanatában dőlnek el egy cucc statjai, különben elég durván próbálkoznának, hogy azonosítás után úgy diszkonnektáljanak, hogy ne mentse el a változásokat. Persze így meg nem lehet eladni az unid cuccokat, mert egy bug miatt pontosan meg lehet állapítani, hogy milyen lesz id után.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest