Hirdetés
Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
sunnymarcell #44497 üzenetére
Hidd el, hogy engem nem érdekel, hogy ki költött több euro-t a karakterére, amivel lehet, hogy játszani sem tud.
Csak gondoltam szólok, hogy olyan miatt oltogatod a másikat, amit valójában te értettél félre.
Szóba sem került, hogy a heroscore alapján nem az lenne az első, akit linkeltél. Csak a heroscore maga egy bullshit."az "impairing effects" alatt a diablo 3 mit ért? minden debuff, vagy csak a slow/ensnare/jail/stun?"
Csak ami konkrétan mozgásban gátol. -
sunnymarcell
aktív tag
értem én, hogy pontatlan, de ezen kívül tulajdonképpen csak a pvp dummy score van, ami összességbe méri a hősöket, de annak még kevesebb értelme van
per pillanat ez a legpontosabb gépi összefoglalás, hogy kinek van a legjobb gearje.
persze ha végignéznéd eu szeró összes lvl 60-as felcuccolt monkját, és elemeznéd, akkor pontosabb adatokat kapnálha tudsz pontosabbat írni, hajrá. amúgy meg böngészd a battle.net-es monk fórumot, szerintem ott több választ fogsz kapni mint itt.
az "impairing effects" alatt a diablo 3 mit ért? minden debuff, vagy csak a slow/ensnare/jail/stun?
most nézem hogy a két db 1 handed és az offhand shield befigyel
most akkor melyiket is használja?
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
Végre kiesett az első set ráadásul monk cucc. Inna set öv.
-
persil
nagyúr
válasz
sunnymarcell #44493 üzenetére
Értsd már meg, hogy te nem érted, amit ír D1rect...
A heroscore azért faszság, mert rengeteg olyan dolgot beleszámol, aminek különösebb hatása nincs a karakterre. Például a 75k hp egy monknak elég nagy baromság mégis tetemes bónuszt kaphat e miatt a heroscore-jára.
Ha lenne mondjuk 40k hp, akkor a -30ezer miatt lehet, hogy pont annyival lenne kevesebb a heroscore-ja, hogy már nem is ő lenne az első. -
válasz
sunnymarcell #44493 üzenetére
Szted érdekel, hogy komolyan veszel-e?
Azért mert te nem tudod mérlegelni, hogy az adott karakter jó-e és bedőlsz bullshit pontozásnak nekem nem lesz bizonyítási kényszerem.
Ez pl. egy régi monkgear. Ettől biztosan van azóta jobb is, nem tudom ki a top1.
-
sunnymarcell
aktív tag
-
válasz
sunnymarcell #44491 üzenetére
A heroscore egy bullshit.
Pl.: egészen szép bónuszt kaphat a 75K HP-ra, aminek nem sok értelme van.
-
válasz
sunnymarcell #44486 üzenetére
Heroscore my ass 75K HP-val...
-
sunnymarcell
aktív tag
-
Blizz
őstag
Tettem fel pénzt a bnet accountomra,mennyi idő amig megérkezik?
-
Rankerz
senior tag
"The Earthshatter will be one of the legendary items that will see improvements when dropping after the release of patch 1.04. This weapon will for an example have a Proc added to it, so it now has a chance to cause an Earthquake on the ground where you hit. The tooltip should say something along these lines: “X% chance to cause the ground to shudder when attacking.”
Hagyjad már
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
szallasi007 #44463 üzenetére
[link] Európa legjobbja.
-
Gorneck
legenda
válasz
Gyuri27 #44470 üzenetére
Mert elég nagyot szól tömegben...
"Banish your Zombie Dogs and cause them to explode, each dealing 275% of your weapon damage as Physical to all enemies within 12 yards."
Mellé a sebzés növelős rúna: Provoke the PackZombie Handler meg ugye 4 kutyit jelent...szal durva sebzés...60 secet meg kibírom...
-
Gyuri27
félisten
válasz
Gorneck #44468 üzenetére
Miért kéne robbantani? Rányomod a loh rúnát és csók.
Ha meg nem az alap armor (hanem a csaj által buffolt armort) veszi alapul vagy barbi/monk buffjából számolja akkor 2 emberes multik is jók tudnak lenne (illetve egyedül is erős lesz a kutya).
Az is érdekes, hogy mit fognak még buffolni "Növelik a skillek sebzését, például: Acid Cloud, Firebats, Firebomb, és Spirit Barrage. (Nem csak ezek fognak növekedni.)" és mennyivel.persil: hasonlóan jártam actII katakombába. Azok meg még gyorsak is voltak. 3x próbáltam és utána hagytam.
-
mikromanus
veterán
válasz
FehérHolló #44457 üzenetére
Köszi. be is raktam szépen a könyvjelzők közé
-
Gorneck
legenda
válasz
Gyuri27 #44466 üzenetére
Hááát ellvileg dire sebzés emelkedik, de egyben nehezebb is lesz folyamat tolni...szal marad elől a darts+dire kombó, ami szopi.
Kutyik 2 helyet foglalnak, ami szintén gáz...mármint, akkor már robbantom is őket...Viszont, ha tényleg bírják eléggé egyértelmű, hogy 1-2 cuccot el is fogok felejteni...
Szal sztem élesbe fogja az ember látni, hogy mit lehet finomítani használni...addig max találgatunk...
(#44467) persil: Pedig ez eléggé jellemző...
-
persil
nagyúr
Most kezdek kicsit én is tele lenni a játékkal.
5x egymás után ki-belépés után berakta ugyanazt a csapatot act 3-ban siegebreaker előtt. Arcane, frozen, vortex, plusz szabadon választott negyedik, de kétszer az is megegyezett és extra health volt.
Ez már tényleg nevetséges.Behúztak, a hatszáz darab fagygömbbe azonnal befagytam és 3-4 arcane sugár. 7600armor, ~900 resist és 2sec alatt meghalok. Egymás után 5x, minden alkalommal. Mindig ugyanúgy bejött nekik.
-
RockHaRD
addikt
Valami durva tank segítene egy Ghom killben gyorsba?
valorom van még kb 15 percig, és nemtudok egyszerüen mit kezdeni vele...
GazCamp3r#2408
-
sith7
félisten
Lehet direkt van fenn, hogy ki harap rá ...
.... bár nem valószínű
szerk.
Ezt láttam oldalt , itt a PH! - n, mondom ki volt az aki ilyen topicot mert nyitni ?
Bőszen rákattintottam ........ [link] ... majd rájöttem, hogy kicsit többet kellene pihennem, mert ugrok már minden szóra, szótöredékre ...
-
Pekkk
aktív tag
Ez legálisan van hírdetve?
[link]
Iszonyú nehéz lenne leszedni a Ebay-es supportnak? -
FehérHolló
veterán
válasz
mikromanus #44454 üzenetére
Ugyanezzel a kereséssel barbárra cserélve a wizardot... [link]
Mondjuk a barbár volt ide linkelve legutóbb, ezért hittem azt félig elolvasva, hogy neked a wiz kell. -
mikromanus
veterán
válasz
sunnymarcell #44455 üzenetére
Ahhoz azért kell skill. Ha egy lövésed kicsúszik a smoke screen idejéből és épp critelsz + jó a DPS-ed akkor meg is haltál
Mennyi időd van leölni vele a pakkot? 1,5 másodperc?
-
mikromanus
veterán
válasz
FehérHolló #44448 üzenetére
No, fuss neki még egyszer!
Van valahol valami wizard skillezés-LoH-hoz hasonló leírás vagy táblázat barbárhoz ...Azért köszi. A szándékot értékelem az eredményt inkább nem
-
Myth
aktív tag
válasz
sunnymarcell #44452 üzenetére
44k... Nekem valahogy a smoke screen nem vált be... Meg reflect-es ellenek ellen csak a shadow powerrel tudok életben maradni.
-
-
Myth
aktív tag
A nagy DH tudósokat kérdezném, hogy hol és mit kellene változtatnom, hogy menjen act 2? Mert most egyelőre esélytelen, még ha van velem egy tank kari akkor is 1-2 óra alatt 10szer halok...
Mi lenne kb. megfelelő? Mondjuk 2-300allres meg 40k HP? Mit cseréljek le mire?
-
FehérHolló
veterán
válasz
mikromanus #44446 üzenetére
-
Coyot
őstag
Tegnapi lagghoz hozzáfűznivaló: pingeltem közben egy francia servert, de semmivel sem lett jobb a cucc, olyan mintha a blizz szervere lenen néha kevéske. Hozzáteszem tegnap nem volt vészes a lagg, 5-6 halállal megúsztam a komplett act2 -t
Más, mit tudok még relatíve olcsón csiszolni a DH-n szerintetek?
[link] -
mikromanus
veterán
Van valahol valami wizard skillezés-LoH-hoz hasonló leírás vagy táblázat barbárhoz is valahol? A seismic slamra hat a LoH vagy az nem tölt semmit?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
szallasi007 #44414 üzenetére
Nem olyan rossz ez a Monk.Szólóban act3ra több élet, all res és több alap dmg kell.
Nézegettem a "pro" Monkok profiljait.Hatalmas nagy alap dmgvel vannak megáldva (50k+), de csak 25-30k az életük és ultrafos az armorjukHogy ezzel mire mennek act3-4en azt nem tudom...szerintem semmire.
(#44445) sunnymarcell
Nem mondod...
30k élet act3ra akkor is nagyon kevés.Főleg ha kevés az armor.Dodge megdobja a védelmedet, de az ellen előtt egyszerűen nem tudsz megállni ilyen kaki védelemmel és az a sok dmg nem elég h legyűrt az eliteket a megfelelő időn belül, amit enged ez a kevés élet/védelem.
Ac2re nagyon durva, de az fölött nem. -
sunnymarcell
aktív tag
válasz
proci985 #44442 üzenetére
200 res, 29-30k dps mindenféle buff, ss nélkül
ez a fél másodperc vault késés akkor is idegesít, hogy egyszerű, de halálos lövedékeket sem tudok kikerülni. a DH nekem off.
mephi666: a játékélménnyel nincs gond, engem csak az irritál, hogy az AH miatt nagyon kicsi a drop rate. eddig egy értelmes itemet nem találtam.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
sunnymarcell #44440 üzenetére
DHnak 35k? mennyi res, mennyi dps?
DHnak kell kb 30-35k life, 250-300 res és 40+ dps sharpshooter nélkül, aztán mindjárt egyszerűbb A2. DHt nem szabad tanknak építeni, mert úgy csak halni fog.
-
mephi666
nagyúr
válasz
sunnymarcell #44440 üzenetére
az nem az én stílusom... elvagyok, játszok, szerettem az előző részeket is és ezzel is elégedett vagyok mindent összevetve... az meg kis mellékes, hogy 2hónap alatt összejött belőle kb 25ezer "fizetéskiegészítésnek"
-
sunnymarcell
aktív tag
-
mikromanus
veterán
válasz
sunnymarcell #44422 üzenetére
Inkább játsz bekötött szemmel mint Athene az egyik youtube videón! Abban lesz kihívás. Normon sose-nem-lesz
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
nightmare mindennel faceroll. egyébként viszont egy karival amivel végig lehet tolni A3mat A1 már faceroll lesz.
DH relatíve olcsó, amíg csak dex, esetleg vit cuccokra keres az ember. egyik barátom DHja magatalálós, kb az íja a legdrágább és az is nagyon max párszázezer, és A2őt farmoljuk vele úgy, hogy nekem is dps DHm van. ja és a vicc az, hogy ott a jóval fullosabb wizardja, amivel átjön A2re és szétszedik.
kezdő íj van fillérekért: 1050 dpses íjat life steallel pl a segítőmnek adtam oda, mert AHba már nem volt értelme berakni... mondjuk crit chance + socket (+ life steal/LoH) XBowok őrületes árakon mennek, legalábbis ha az ember akar legalább 900dpst meg mondjuk legalább 125% crit damot max egy star emeralddal. 100dex 100vit cuccok szintén eléggé olcsók, A1be meg nem kell resist. chc jó, de a1ben lehet sharpshooterezni, vagy pl 100dex 6crit fejvédő is még van 100k körül. az 3 javítás kb.
keress vissza a nevemre, 1-2 napja írtam egy listát hogy kb hogyan lehet max 6-8mből (de gyakorlatban akár jóval 4m alatt) kihozni egy DHt, amivel már A2nek neki lehet menni.
de ha nem fekszik a kari, tényleg ki kell próbálni vagy másik skilleket, vagy másik kasztot. ez ilyen.
-
Gyuri27
félisten
válasz
sunnymarcell #44433 üzenetére
Lássuk. Valóban az 18550 ehhez 10000 az 28550 + 20% az 35,5.
Kicsit elvesztem a számokban valóban.
Ettől az a 35,5k nem kevés. -
mephi666
nagyúr
válasz
sunnymarcell #44428 üzenetére
miért? mondjuk az ilyen és ehhez hasonló örömteli üzenetekért:
Item name Reckless Rosary
Time of transaction 14 Aug 2012 04:42 PM BST
Sale price EUR6.50
Transaction fee EUR1.00
Transfer fee EUR0.83
Applicable taxes EUR0.00
Your proceeds EUR4.67 -
Pekkk
aktív tag
Az nem lehet hogy random kiválasztanak egy accountot hogy:
1-es: na neki nem fog dobi sohe semmi értelmeset
2-es: neki hagy dobja, legalább lesz forgalom az AH-ban mert 1-es úgy is kénytelen megvenni
Pl. nekem egy cuccost dobott eddig amit el tudtam adni AH-ban 3,5 M-ért.
Sajnos olyan cucc amit dobott és érdemes volt lecserélnem az akkor volt, mikor elkezdtem a legelső karakteremet és léptem a szinteket. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
KonzolKartel #44430 üzenetére
eu.battle.net-re léptél be?
-
mikromanus
veterán
válasz
persil #44424 üzenetére
Tegnap infernon volt ilyen 3 vagy 4* nálam. A könnyű prédára hamar rászokik a barbárfajzat
(#44430) KonzolKartel
Opciók:
- létrehozol egyet és használod
- belépsz arra a szerverre ahol megvannak a korábbiak. Amit eu-n használsz az pl us-en nem látszik. Ez ilyen fura dolog... -
Gyuri27
félisten
válasz
Nofene. Alap 10k hp a kutyáknak + az én hp-m 35%-a.
A hp-m most 53k (mehetek feljebb is amúgy), annak a 35%-a 39k. 34,4k+10 az 44,4.
Ez eleve több mint az általad emlitett 31. Ehhez veszünk egy jó passziv skillt máris 53k a kutyusok hp-ja. Hol a probléma? -
sunnymarcell
aktív tag
válasz
mephi666 #44426 üzenetére
nekem a vaulton minimum van egy fél másodperces késés, így speciel szólóban nagyon nehéz
csapatban meg mindig olyan huszárokat kapok mint 8k DPS-es 17k HPS barbik, monkok akik nem tudják mi az a mantra (igen, ezeket inferno act 2-nél kapom)
jó, de minek felöltöztetni maxos cuccokba, ha így is meg tudod ölni diablót, és nincs semmi értelme (nincsen pvp, egy ideig nem is lesz)?
-
mephi666
nagyúr
válasz
azért nem mondanám, hogy sz@r a dh
az enyém kimondottan szívesen látott csapatban (csak én nem szoktam csapatban menni, hanem inkább szólózok) és nem sok helyen kellett segíteni (csak instantölő bossoknál: belial/rakanoth), legszívesebben a1ben farmoltam mf-ben, de megy a2-3 is vele... (és egyik cuccom sem többtízmilliós tétel csak a quiver-em versenyezhet messziről athene-ével) ...most vásároltam pár cuccot ah-ból 3-4milla összértékből és adok le vit+allrest dmg-ért, hogy könnyebben menjen a3-4 is... otthon tesztelem majd
#44425: igazából pedig soha nincs vége
akkor lenne esetleg "vége", ha minden karaktered fel lenne öltöztetve a legjobb cuccokba (amiken az összes tulajdonság max értékekkel szerepel) ...mert onnantól tényleg nem tudnál tovább fejleszteni a karaktereden.. de ez sem igaz, mert a játéktapasztalattal folyamatosan fejlődik a játék is és a buildek is millió lehetőséget nyújtanak
ui: kis lag nálam is van, próbálok is vele kalkulálni... vault-ot meg nem használok: a smoke screen vált be
-
persil
nagyúr
válasz
Nightmare faceroll az összes karakterrel, bármilyen cuccban.
A "végigvittem" nálam azt jelenti, hogy belöksz ide egy screenshotot, amikor inferno diablo magzatpózban remeg a lábad előtt.
Ebből említettél 4-et."kétszer normalon, egyszer nightmaren, és egyszer hellen vittem végig. = négyszer"
Ezek szerint kijelenthetjük, nem négyszer, hanem egyszer sem vitted végig a játékot.Egyébként meg azért nem láttál még plan-t, mert inferno-nak a közelében sem jársz, tervek pedig csak infernon esnek(vagy hell legvége, de ott nagyon kicsi az esélye)
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
persil #44419 üzenetére
rájöttem hogy csak a DH
szaramivel nem tudok játszani. amúgy milyen solo diablo screenshotról beszélsz?speciel most monkkal magatalált cuccokkal nightmaren faceroll a legtöbb elit pack. per pillanat HC barbbal tolom act 2-ben, abban legalább van valami kihívás még normalon is
proci895: kétszer normalon, egyszer nightmaren, és egyszer hellen vittem végig. = négyszer
gyuri27: akárhogy számolom, csak 31k hp-juk lesz a kutyáknak
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
sunnymarcell #44407 üzenetére
végigvivés alatt mit értesz?
nekem eddig 5 plan esett, ebből 4 ugyanaz a sisakplan ami kb 1000goldot ér, illetve egy exalted sovereign vampbraces, ami épp 31mért van kint AHban.
uniqueből esett 3, ebből egyet elvitt a reroll de egyébként is használhatatlan volt (41körüli kézkezes nulla dpssel), kettő meg 14es kariknak jó (magefist, meg egy bracers). meg esett egy set armour, avagy tal rasha vért ami most kb 400k. hopp, esett egy gladiators is uniqueből, amit anno 60kért adtam el, amikor 40 volt a fiery brimstone.
ja és lassan egy hete farmolom inferno A2-A3mat, illetve próbálkozunk A4el is.
ooooobi: egyik barátommal együtt szoktunk menni mostanában, ő is WD. három napja használt először macit, Cydeánál és Azmodannál infernon elég sokat segített, egyébként anélkül végigmentünk inferno A3mon. ja meg azóta kiütötte Rakanothot is.
ok, nem éppen olcsó kari, de megjelenés óta játszik és 300+ órája van a kariban. megy az medvék nélkül is.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Gorneck #44378 üzenetére
Neked semmi előnyöd nem lesz papir tigris.
60k hp-nál már majd 40k élettel szaladoznak a kutyulik.
Ha meg jó lesz a mana reg akkor a spirit attun-t ki lehet venni (vagy marad és a végtelenségig spammalni a macikat) helyette Zombie Handler. Ami 4 kutyust ad és + 20% lifét (az peig nem kevés ha az előző értékekből dolgozunk). -
persil
nagyúr
válasz
sunnymarcell #44407 üzenetére
Te még nem tetted "szégyenpolcra" a játékot... ?
Itt rinyáltál, hogy mennyire meg vagy akadva és, hogy sok-sok millió kell a haladáshoz. Eleve nem értem miért játszol ilyen szarral akkor...
Meg persze egy screenshot-ot szerintem sokan szívesen megnéznének, amikor épp megölöd szólóban diablo-t.
-
Neró
őstag
válasz
szallasi007 #44417 üzenetére
Enchantress bónusz még megdobja egy kicsit. Igazából nekem a life on hit segített. Mikor kezdtem a játékot akkor csak a dps -re mentem - dexre. Aztán elérkeztem Act 2 re - ott nem tudtam tovább menni, 50 óra alatt eljutottam oda. Aztán további 100 órát töltöttem el míg átszabtam life on hitre.
Előnye hogy elég nehezen tudnak leütni, a (1800 loh) - hátrány hogy kevés a dps. Az Armort még lehetne feljebb tornászni - viszont a 900 dps + 600 loh vagy ilyen féle fegyverek ára meg az egekben van. Így marad a loh, low dps.
-
szallasi007
őstag
resistek buffolva 812, arcane + all resistek vannak
LOH az valahol 900 körül + van egy fegyóm ami 850ad pluszban, viszont akkor meg kevesebb az armorom tehát azt csak akkor teszem be ha teleatököm üzemmódra rak a játéknézem a tiédet de nem értem hogy toltad végig ennyi armorral (látom hogy 2 egykezessel tolod de akkor is kevésnek tűnik nekem), unskill vagyok solo-ban most már látom
-
Neró
őstag
válasz
szallasi007 #44414 üzenetére
A resisted lesz kevés (szerintem). Mennyi összesen mert csak az arcane resisteket látni?
Nekem 700 körül van.+ még megpróbálhatod azt is, hogy leteszed a pajzsot és beújítasz egy másik fegyót. Látom, hogy life on hit is van - na mondjuk még egy ugyan ilyet. Nekem ez segített. Atc 2 -ig én is pajzzsal mentem.
Monkom. magamról tudom, hogy több armor és dps kellene, a többi ok.
-
szallasi007
őstag
Sziasztok,
monk szakértőket kérnék meg, hogy szakértsék meg mi a para az enyémmel, mert vicc hogy kb act3-4 soloban nekem a futkoss üss futkoss módban megy csak.
Kobakvédőt cserélni kéne tudom de most nem vagyok eleresztve golddal, meg kéne egy 1000+ dps fegyó is de arra nincs sok-sok milla goldom
monk -
ooooobi
senior tag
Ä ennek a WD patchnek annyira nem örülök, az en karim eleve csak act1ben eletkepes, es pont azt szeretem benne, hogy a macikat tolhatom szinte vegtelensegig amivel jo gyorsan le lehet nyomni egy butcher runt, ha van egy kis idöm rä.
-
Rankerz
senior tag
A WD-t most tovább nerfelték? Ez hihetetlen
( Egy másodpercet se toltam vele csak kinti fórumon írják. )
-
sunnymarcell
aktív tag
-
Thrawn
félisten
válasz
Sirandrish #44401 üzenetére
Ezen így meg kell lepődni?
Érzésre egyébként azt mondanám, hogy van amikor jobb a Nether Tentacles (még nerfelve is). -
V.Stryker
nagyúr
Mi az, hogy buffolni?
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ASUS X570 Plus - Ryzen 7 5800X - ROG Strix RTX 3090 - 32GB DDR4 - 2TB m2 SSD - Noctua NH-D15S Black
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest