Hirdetés
Aktív témák
-
vhunor
őstag
válasz
DjDanee87 #43821 üzenetére
Nekem most full tank passzívokkal 23,5k dps van. A cuccok közül a vállas és az öv volt "drágább" (5m és 6m), a többit szerencsére olcsón megúsztam. Akartam magamra egy kis MF-et is.
Pajzs 1m, kesztyű 2,5m, crites gyűrű és az amulet 500k, fegyver 3m, bracer 1,5m, cipő 250k, chest armor 2m körül.Battle rage-dzsel 32k dps, weapon master és relentless, de valamelyik armor passzív megtartása mellett 4x k.
A max, amit ezekkel a cuccokkal ki tudtam sajtolni, az relentless, weapon master, berserker rage passzívokkal, és a damage rúnás frenzyvel 59k, WoTB alatt 110+k.
Csak ez a resist bug megy az agyamra, egyszer végigfut rajtam egy arcane, vagy beleállok a moltenbe 2-3 másodpercre és meghalok, ilyen armorral, resisttel és HP-val ilyen nincs bammeg. Még act 2-ben is meghaltam, ahol már vagy másfél hónapja nem.
Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Óra topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Fejlesztői videón a The Outer Worlds 2
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- CORSAIR RGB LED Lighting PRO INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Hyper 622 Halo White Edition (Alkatrész/Hiányos) INGYEN FOXPOST
- be quiet! Pure Rock 2 FX 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- iPhone 14 Pro Max 128GB, Független, Átlagos állapot, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest