Hirdetés
Aktív témák
-
Blizz
őstag
Stashbe beteszek valamit,azt hardcore karakter nem láthatja? Vagy pedig egyik karakterem se?
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Gyuri27 #6285 üzenetére
azért mondjuk ha nem single játéknak képzeled el, hanem hozzáveszed, hogy 4-en is játszhattok, akkor mondjuk a barbár megy előre és magára vonja a figyelmet, a démonvadász és a varázsló hátulról osztja a sebzést, a monk meg leüti azokat, akik közel mennek hozzájuk, akkor már az összes karakterhez kell skill.
-
Cyberbeni
addikt
Tegnap végre nekem is sikerült kipróbálnom a bétát, és hát azt kell mondjam, hogy a démonvadászt pont nekem találták ki.
Hátulról lehet irtani a démonokat, amíg a többiek a bőrüket kockáztatják a csontvázak és zombik között, és hála a lootrendszernek, nem kapkodnak fel mindent előled.
Persze egyedül is toltam, és ott néha azért volt olyan, hogy egy kicsit futkorászni kellett, hogy távol kerüljenek tőlem az ellenfelek, de a végigjátszás során talált tárgyakkal nagyon könnyen lehetett irtani a gonosz seregét, úgyhogy majd kíváncsi leszek, hogy milyen lesz teljes felszerelésben a sebzése. (remélem többet fog tudni majd sebezni, mint pl egy barbár, hogy a kevés életét kompenzálja, és gyorsabban lehessen haladni infernón, mintha 4 barbárral mennénk)
emellett még a monkot is kipróbáltam, csak vele az volt a baj, hogy néha beragadtam a csontik közé, amikor először azokat kellett volna megölni, akik felélesztik a csontikat, de szerencsére utána megtanultam, hogy sokkal könnyebb, ha egy rúgással elintézem mindetmég a nehézségi szintről annyit, hogy szerintem nem lesz vele baj, mert azért hell vége felé/infernon nem csak ennyi ellenfél fog egyszerre körülvenni minket.
egyébként meg mostmár az eleje tökéletesen jó, mert egyik karakterrel sem kellett health potiont használom, a globeok elegek voltak. (csak az a baj, hogy full hp-val is felveszi őket) -
Ilsyde
őstag
válasz
Scholes9 #6283 üzenetére
En a varazslon meg a witch dokin is gondolkodom de valoszinuleg barbarral fogok kezdeni. Azzal lesz legkevesbe frusztralo, es minel kevesebb kellemetlen meglepetes. Meg nem kell azon szorakozni hogy talaljak solozas kozben jo specko felszerelest (varazsbot, voodoo baba stb.) mert standard fegyverek meg pancelok mindig esnek
De mondom, nekem a demon hunter is megtetszett. Igazabol mindegyik kari bejon. Ugyanezt egyaltalan nem mondhattam el a Diablo 2 felhozatarol.
Falra masztam az amazontol meg az assassintol.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
wikings2 #6284 üzenetére
Nem magával a classokkal van gondom, mert nagyon tetszik mind, hanem a játékstílussal
WD-t próbáltam 2 napja és ugye ott úgy megy, h nyomva tartot a shiftet és úgy klikkelsz oda, ahova a skill akarod elsütni, nos barbárral mégy és zúzol
Remélem átjött, mit akartam írni
Gyuri27. igen így van, de vmiért itt pont a "meele" classok jönnek be és nem a "ranged", ennek totál ellent mond az, h WoWban 3,5 évig "egyetlen" karakterrel játszottam, egy warlockkal, ami szerintem több skillt igényelt, mint mondjuk egy rugó vagy warrior
Lényeg, h még igazából mindig nem döntöttem el, h mivel fogok kezdeni, de most a monk vagy a barbár a befutó
-
wikings2
őstag
válasz
Scholes9 #6283 üzenetére
Dh val bétáztam a legtöbbet, és nem volt ellen a king és 1-2 minibosst levéve aki közel jutott volna hozzám megfelelő felszerelésben , szóval nem tudom mi ez a futást igénylő duma.
Coopban értelemszerűen lesz tank és akkor sem kell félni az 1-2 odamerészkedő ellentől akiket agyonlősz majd Dh-val miközben távolról asszisztálsz a közelharciaknak. -
Scholes9
nagyúr
Egyszeruen szamomra irritalo a menekulos jatekstilust igenylo tavolsagi es tolvaj karakterek
Hú ezt de jól megfogalmaztad
Pont ezen agyaltam tegnap este, és pont emiatt fogok vagy barbárral vagy monkkal kezdeni
WayneGace: valóban nem hittem volna, most rendeltem meg nemrég és 12k-ból meglesz még aznap szállítással együtt, doboza meg nem érdekel most már, h magyar borítós lesz, mert valószínűleg az lesz, csak fent legyen a polcon, haverom és az öcsém had irigykedjen
És így 12k a game+veszek egy Authenticatort, ami 3k+1k futár, összesen 16k nem is annyira vészes szerintem
-
Scholes9
nagyúr
Na én is előrendeltem itt, rákérdeztem és 15-re kiszállítják
Ki is veszek 2 nap szabit aznapra és másnapra
-
maross
nagyúr
Bocs ha mar volt, de lesz benne bind on equip vagy pickup? Nem jatszottam bneten d2-ot, csak wowot es tarsait, nem tudom elkepzelni hogy nem zuhannak a szakadekba a cuccok arai par honap alatt.
-
Jazz
veterán
Olyanokat írsz......toltad egyáltalán bneten a D2-őt?
Az a 100k 200k volt absolute, és bneten. #6262 Jazz
Milyen mod?A CTA-t pont erre találták ki. Egy BO-s fegyver. A "Barbie BO!" felhívás gyengébb helyettesítésére.
Tudod mi pénz volt egy perfect 6-6-6-os CTA? 1000fg. És mikbe pakolták: normal fail-be meg crystal sword-be. Hogy minél alacsonyabb szinten elérhető legyen. Meg ethereal flail-be és akkor a bug miatt nem is látszott.
Arra használták hogy hozzád vágott laza +1000hp-t mondjuk, meg all skill-t is ha jól emlékszem, és rajtad maradt. Az effekt után nem kellett kézben tartani. És volt értelme a W-nek."Blizz: de ha nincs alapból teleport akkor mihez ad +1-et. ééééérteeeed?
"
Hadd válaszoljak helyette: a nullához. 0+1 az 1. -
KubanitoS
veterán
Ti honnan rendelitek meg a játékot? Jelen pillanatban a konzolokszervize tűnik a legolcsóbbnak a maga 12 ezres árával. Tudttok ennél jobbat? Gondolkoztam a CE változaton is, de nekem az a pakk nem igazán ér 30 ezret...
-
Ghoosty
őstag
Annyira biztos az, hogy nem lesz immunitás, amennyire egy fejlesztés alatt álló játékról bármi biztos. Ez volt a legutóbbi nyilatkozata erről a Blizzardnak. Igaz, nem mostanában volt, de azóta nem tudok arról, hogy ezen változtattak volna. Ráadásul amikor nyilatkozták, pont emlegették, hogy nem egyenlően érintette D2-ben a játékosokat és ez így nem szép, meg bla-bla-bla.
-
KubanitoS
veterán
-
Jazz
veterán
Remélem megfelelően balanszolják majd a game-et. Eddig a wizzardka elég gyenguskán szerepelt. Persze majd max lvl-nél derülnek ki a dolgok.
D2-ben azért egy perfekt hammer pala, meg a smith pala über brutál volt. És nem balanszolták őket patch-el, ezt nem is értettem. Smith pala crushing blow %-os sebzése is nevettséges volt. A smith effekt miatt minden ütés talált, CB -33%, azaz über baal az x milliós HP-jával 4-5 ütés volt, és az ütések között 0.2mp telt el.
A hammer palával meg egyenes út vezetett a botokhoz, ehhez még behozták ugye az Enigmát, amivel teleportálni is tudott. Így volt egy über tankos teleportálós, 5k dmg/kalapácsos (50k össz), mindent sebző immun mentes karakter. Tán a blizz akarat készakarva hogy botoljanak az emberek, hogy ezáltal önmagát ölje meg a játék egy idő után és hogy ne játszák a végtlenségig? Erős spekuláció, de a mai napig nem javították ki a fentieket patch-ben.KubanitoS: Bizony, javazon a leg állatabb. 8-as party, Baal run, infinity a csicsón, 1 lövés és feküdt minden monszta, minden wave-nél. Baal ugyan itt 8-as party 3 ütés.
BoC1ka: nem 17k-t ütött a szúrós skill, hanem 140k-t, plusz a mínusz resist az infinityből, meg a perfect griffonból. 200k.
(1 szúrás valami 40 villám volt max szinten, 1 villám 3000dmg, és bizony abból egy se ment félre, mindet bele tolta Baal-ba)
És mind emelett brutál tankja volt a javának, főleg egy sorc-hoz képest. Egy light sorc elbújhatott mellette. És a charged strike-nak még phisic sebzése is volt, így a light immunt is lassan, de lelehetett csapokodni vele.
A lightning fury meg ha jól emélkszem minden monsztán 10 felé szállt, majd az abból szóródók is 10 felé...., így egy csoport szörnynél hatványozott villám áradat volt.(#6248) Ghoosty: ez tuti, hogy nem lesz immun? Király.
Úgy is túlzott szivatás volt D2 hellen a sorcinak. Fizikai immun alig, magic immun alig.....hammerra meg semmi immun, talán 1 db szörny az egész játékban kurast bazaar alján. lol.
Szerintem az nagyon jó ötlet volt Blizz-től hogy újfajta kairk vannak. A régieket már mindenki rogyásig, unalomig játszotta. És elvárás lett volna hogy közel ugyan azt tudja. Így viszont vérpezsdítő új karik keletkeztek.
A demon hunter a D2 íjász és assassin ötvözete. Jól is tették, assa önmagában kicsit felesleges kari volt.
Druida pvp állat volt, másra nem volt jó. itt meg ugye mint hallottuk pvp rendkívül kis hányadát fogja kitölteni a játéknak (szerencsére), energiát nem fektetnek bele, így nincs is jelentősége.A DH nekem sem tetszik. Egy brutál rambo nyílpuskával. Barbival sem játszottam soha. Burtál böszme, lassú, buta karakter...
egy sorcal meg kihívás aprítani. Mindig jobban szerettem kaszálni mint kapálni.
-
maross
nagyúr
Csapatban hogy mukodik a lootosztas? Aki kapja marja, vagy van valami greed/need?
-
Ilsyde
őstag
Nekem nem az szamit hogy mi mennyire eros. Egyszeruen szamomra irritalo a menekulos jatekstilust igenylo tavolsagi es tolvaj karakterek. Kulonbozoek vagyunk, ez igy a jo. Kulonben nem lenne ertelme a kulonbozo kasztoknak/karaktereknek
Viszont a varazslot peldaul szeret(t)em, mert lehet hogy neha arrebb kell vele picit lepni de utana eleg latvanyosan elpusztit mindent. Nem hit&run pitty-pitty nyilazast produkal
De ezt a Demon Huntert nagyon jol osszeraktak, meglepoen szorakoztato jatekstilust igenyel.
Talan azert is mert Assassin/Amazon kombinaciobol lett (D2-ben mindkettot kerultem) es mindkettobol a legjobbakat emeltek at.
En a Monkot erzem kicsit eltulzottnak, mindenesetre latvanyos es rengeteg erdekes kepessegei vannak. Az biztos hogy hosszu honapokba fog telni mire belovik ezt a karaktert mert neki van a legerosebb support beallitottsaga.
-
CocooN-z
őstag
Volt szerencsém végre (1 hétbe tellett: offline szerverek, hosssssszú hétvége stb
) végig vinni a Bétát, és mit ne mondjak, ha legalább ilyen színvonalú lesz, már megérte várni
)
Bármilyen HnS, RPG, MMO, Kalandjátékot toltam mindig egykezes kardos + Pajzsos paplovag volt a kedvencem, és most úgy hiszem a Monk-ot fogom elsőre pickelni
Remlélem lesz lehetőség éjfélkor átvenni a konzolokszervize.hu-nál.
-
Ghoosty
őstag
Én világ életemben a távolsági karaktereket szerettem. Általában a varázslókat, de diablo 1 ben a rouge, 2-ben az amazon (íjászként) volt a kedvencem, de nekem valahogy nem szimpatikus a Demon Hunter. Mondjuk még nem bétáztam, így csak külső szemlélőként nem tetszik. Olyan akciófilmes túlzásos. A varázsló az energiából állítja elő a dolgokat, de a DH-nak elvileg magával kéne cipelnie a lőszert, meg az összes csapdát, rakétát, stb. Nehéz elmagyarázni, hogy igazából miért nem tetszik.
FYI: Nem lesz immunitás D3-ban.
-
KubanitoS
veterán
-
bolha23
aktív tag
Én ott vettem meg, már itt hergelem magam a telepítővel a gépen.
Sokáig a CE- t akartam de végül letettem róla, de nem anyagi okok miatt.
Nekem a vásárlásnak ez a módja megfelel, öreg vagyok én már a dobozok gyűjtögetéséhez, itthon nem győzöm pakolászni, porolgatni őket.
Ráadásul így tutira az első pillanattól belecsapok a lecsóba, bármikor is legyen az. -
Ilsyde
őstag
Kivetel nelkul utalom az ijasz karaktereket minden RPG-ben de a Diablo 3 velem is megszerettette a Demon Hunterrel.
Az a kepesseg nagyon adja. Ledobsz par caltrops csapdat, visszalepsz parat es bedaralsz mindent.
Bar elso karim szerintem a barbar lesz. Ugy velem hogy azzal lesz a legkevesebb gond, nem kell elementalis sebzesre/vedelemre figyelni meg manara, csak hogy minel nagyobb szamok legyenek a fegyvereken meg a pancelzaton
-
Cadal
őstag
Azért 228% megnövelt fegyver sebzéssel, nem hinném hogy gyenge lesz. Csak egy jó fegyó kell hozzá.. vagy kettő.
Pláne egy Fire Support rúnával...
-
Cicero
őstag
de nincs vele szívás sem; nem érkezik meg, honnan rendeljem stb.
csak bele-bele olvasgattam a kommentekbe, valaki írta, hogy a CD galaxis nem is biztos, hogy tudja biztosítani az összes előrendelőnek a lemezt; onnan elfogyott, itt nem biztos; stb..
1-2 ezer forintért én nem állok sorba ennyi időm nincs.láttam még korábban itt egy linket, egy 11 ezer forintos D3-hoz vezetett (talán az a konzolos oldal?..) , az talán érdekelne, mégis csak 6 ezer forint a különbözet, azt elpizzázom játék közben
-
sith7
félisten
Démonhunter - t próbálta már valaki ?
Én nemrég kezdtem el, 5 - ös szinten megadja a rapid fire skill - t, hát mit mondjak .... nyílpuskába töltött lángszóró + golyószóró ....
Nagyon durva, odaállsz vele egy boss elé, ráfekszel a jobb egérre, és mire elfogyna a mana, addigra megpusztul ... nagyon komoly
-
Cicero
őstag
Ki van még rajtam kívül, aki egyenest a blizztől veszi digitális verzióval?
-
wikings2
őstag
Lesz valami launch parti vagy csak 00:00 nyitvatartás?
-
Dreimus
senior tag
Sziasztok,
Belinkelem ide is a másik topicban írtakat a konzolok szervizével folytatott levelezésről.
Az ára 11990Ft és ahogy néztem aki még 10990 Ft rendelte azért is kapja tehát valszeg ez az ár is megmarad és itt is díjmentes a kiszállítás. -
warcat
veterán
Durva, közben éjjel fellőtték a WoW:Mists of Pandaria bétát,oda bezzeg egyből beengedtek, dio kulcs sehol
-
Xaels
félisten
Én a Gameshop.hu-nál rendeltem elő, mert a CDG el van kicsit szállva az árral. Őket ajánlani tudom, több játékot is vettem tőlük már.
-
kovsol
titán
és az alapjárok hol várható legolcsóbbra? Gondolom abból azért nem fogynak ki.
cdgalaxistól kaptam egy levelet abban ezt írják:Diablo 3 [PC játék, előjegyzés, várható: május 15.] - várható ára, 17990 Ft helyett, 16% kedvezménnyel: 14990 Ft
- Ingyenes GLS házhozszállítás a megjelenés napjára vagy Pick Pack Pont átvétel szállítási díj nélkül,
- 1000 forintos kedvezmény kupon a Starcraft 2: Heart of the Swarm vagy a World of Warcraft: Mists of Pandaria árából,
- Ajándék poszter,
- Május 15., 0:01-től éjféli nyitás üzletünkben.(#6223) radi8tor1 egy példányt én is előjegyeztem náluk, de azért még sok víz lefolyik a Dunán mire kijön, lehet 5 másik helyen is lesz jobb ajánlat.
-
boygabi_
aktív tag
Ahogy nézem a Konzolok szervizénél már nem lehet a CE változatot előrendelni.
-
Jazz
veterán
válasz
atok666 #6216 üzenetére
Nézem itt a beta-t [link] hogy mit aprít egy monk, és látom hogy kiír mindent? "blinded, shared..."
Értékelendő a kezdeményezés hogy minél több infó legyen, de ez így már túl sok. Sokszor azt se láttam hol a monszta.
A csonti körül effekt pörög, kék aura veszi körül, megjelennek az okozott sebzés nagyságok, a saját varázslatom effektje-plusz a földön hagyott szimbóluma, a blind effekt, a blind kiírás, meg ha átmész a goldon (felveszed) még az is felugrik szaltót dob a levegőbe, csillog, és szikrákat húz maga után....basszus.
Ez sok. Szépnek nagyon szép. Vagy csak én érzem így, hogy egy kicsit letisztultabb egyszerűbb jobb lett volna? (persze így is nagyon jó, csak egy gondolat volt)
Nem lehet ki-be kapcsolgatni ezeket a blind-shared feliratokat options-ben? -
WayneGace
őstag
-
Scholes9
nagyúr
Az szinte fix, h magyar borítós lesz mindenhol, CD Galaxisnál legalábbis valószínűleg, így gondolom a többi boltban is. Valószínűleg később majd érkezik teljesen angol változat is, mint anno a Starcraft 2 esetében.
Ami még fontos lenne: konzolokszervize 100%, h kiszállítja a megjelenés napján? Van-e valakinek vmi tapasztalata erről, mert pl CD Galaxisnál biztos, h itt a játék aznap, már van tapasztalatom e téren náluk. Nos nekem ez megérni a különbözetet, de, ha konzolosok is kihozzák aznap, akkor nyilván onnan rendelem, és a különbözetből meg egy Authenticatort
emre33: miben kellene help pontosan?
-
Helmoras
őstag
Én most a kovácsolást próbálom fejlesztgetni kíváncsi vagyok meddig lehet eljutni... már csináltam egy 17-es szintre való sárga cumót
kiraktam árulni hátha valami elmebajos megveszi hogy vissza invesztálhassam tanulásába a pénzt...
-
emre33
addikt
Segítséget kérnék:
Beállítottam véletlenül a szülői felügyeletet a másik e-mail címemre.
Fogalmam se volt, hogy mit csinálok.31 éves vagyok.
küldenék a Blizz-enk egy levelet. Csak nem nagyon tudok angolulSzemélyi igazolványomat beszkenneltem.
Segítene valaki?
kösz
-
execute93
őstag
Sziasztok, egy full zöld fülűnek hogy érdemes elkezdeni a játékot, majd ha megjelenik? Mert érdekelne a játék, de eddig nem szerepjátékoztam...:I Főleg távolról szeretek harcolni "microzni"
-
Kashim
őstag
Jó neked. Valaki annak is örül, ha legalább játszhatóan elfut. Mondjuk egy Diablonál úgysem a grafikán van a hangsúly. Szvsz maxon sem néz olyan egetrengetően szóval... Ha a Diablo 2-t kibírtuk, ez is menni fog.
Aki nagy erőkkel tolja a bétát amúgy mi a tapasztalata, melyik melee kaszttal élvezetesebb játszani? Úgy hallottam a monk elég overpowered, de lehet a legújabb buildben már máshogy alakulnak a dolgok.
-
Kashim
őstag
Szerintem nincs min aggódni gépigény terén, ha a BÉTA, ami általában optimalizálatlanabb és lassabb, mint a végleges, így elfut, egy 1.86Ghz-en ketyegő Core 2 Duo-s 2010-es Macbook Air-en, 1440x900-as felbontáson. (persze nem max grafikán, de arra elég, hogy megnyugtassa az embert)
Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 4
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest