Hirdetés
Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hátha érdekel valakit:
-
JSaN
addikt
Az uj patchel eleg jol ujra hangoltak a bosok elet erejet.
Most mar el lehet szorakozni veluk, szegeny barbikam is csapkodta vagy 2,5 percig szeretett kiralyunkat mire kifekudt. Pedig fullos cuccokban, es lvl 12 voltam. video
Jo lesz ez a game, varom nagyon. -
Jazz
veterán
válasz
Stalker-2572 #5991 üzenetére
Hát, így nem biztos.
Tényleg mindenki linkeljen be kismillió félét? Elég alacsony a játék gépigénye. Amelyik noti tud full hd-t és önálló nvidia/ati vidkarival rendelkezik, az már nagy valószínűséggel mind elviszi. De megnézed az ajánlott konfigot, és kismillió ilyen noti közül válogathatsz. Elvinni mindegyik elviszi. Az meg hogy ultra maxon legnagyobb gyakás közepette 60fps meglegyen, az már más kérdés.
-
wikings2
őstag
-
Stalker-2572
veterán
Felteszem mégegyszer a kérdést, hátha kapok rá értelmes választ:
Tudnátok linkelni olyan laptopot, ami elviszi a játékot full HD-ban?
-
emre33
addikt
Van itt aki Bétázik?
Próbáltam felvenni barátokat, nem megy.
Próbáltam más publikus játékhoz csatlakozni, nem megy.Másnak se?
-
Jazz
veterán
Annyira nem lényeg, csak spekulálunk. Valamivel el kell ütni ezt a két hónapot.
A beta engem sem érdekel. Mai napig arra nem vettem a fáradtságot hogy beregeljek. Majd a hétvégén. Még a CD kulcsot is elő kell bányászni. Az lesz a nehezebb művelet.
Bár nem tudom minek, időm nekem sincs.
Én is kíváncsian várom milyen lesz a teljes game. Remélem a hangulat meg a tárgyvadászat oly' annyira magával ragadó lesz, hogy elfelejtjük 2D-s vagy 3D-s e, vagy hogy hello kitty figurákkal csapkodunk neon zöld pamlagon.
-
SimS
senior tag
válasz
Cybertrone #5987 üzenetére
Üdv
Tiszta sor, írtam is utána, hogy úgysem véglegesek, így biztosan lesz ez jobb is. Mondjuk ultra-hoz úgyis kevés lesz a vas (ahogy sc2-ben is az).
Ha már mondod a régebbi konfigot, ki is próbálom az előző masinámon majd - meglátom mennyire szalad azon. Szerintem egy med-low féleség vállalható lesz team-mel is.
SimS
-
SimS
senior tag
Üdv
Nem tudom igazán mennyire jelentős a konfig - meg kell kérdezni / körbenézni a fórumtársaknál kinek mije van, aki kapott.
pl.: én is kaptam ma, simán kidobtam a levelet, spamnak (nem a sima noreply volt a feladó
). Aztán mikor hazaértem csak megnéztem az accom és lám
mondjuk időm nincs is rá, kb. 15 perc alatt meg is untam, illetve kegyetlen lagos volt (általában NA felé 200 körüli pingem szokott lenni, most volt 4-500 bneten, máshol a szokásos). Talán holnap jobb lesz.. akkor végignyomom
Ennyi idő alatt nem lehet következtetni semmire, de benyomásom annyi róla, hogy csúnya - legalábbis a textúrák. Nyilván nem véglegesek még (sc2 beta is ilyesmi volt, aztán lám, most szép).. a színek meg szerintem rendben vannak.
SimS
-
Jazz
veterán
Velem szimplán a logika mondatta ezt. Nincs értelme huszonegymillió csúcskonfigon tesztelni. Minek. Ott a sajátjuk amin dolgoznak, azon kipróbálhatják.
Meg nyilván nem atomreaktorra fejlesztenek. ha meg igen, akkor már régen rossz lenne.
Majd meglátjuk hogy a történések minket igazolnak e. -
nofi
addikt
Ezt nem hiszem el, gondoltam a diablo3.hu -s képkeresésre szánok pár percet ha már itthon vagyok... Frissítettem a főbb oldalakat, és mire elértem az imresszumig és újratöltöttem már elvitték
-
Bazzzs
senior tag
Én főként a Blizzard bétával kapcsolatos FAQ oldala alapján gondoltam arra, hogy a gyengébb géppel rendelkezők előnyben lehetnek.
Ezt írják:
How are beta test participants selected from the opt-in pool?
Beta testers are chosen according to their system specs and other factors, including luck. Our goal is to have a good variety of system types to best test compatibility.Ebből nekem az jön le, hogy nem totál random a dolog, az meg nem lenne logikus, hogy atomerőművel rendelkező játékosokkal teszteltetik a bétát. De természetesen csak spekulálok, a lényeg annyi lett volna, hogy az se tegyen le a bétáról, akinek mondjuk pár évvel ezelőtti konfigja van.
-
warcat
veterán
válasz
Ghoosty #5981 üzenetére
Ezen a részen már rég túlvannak már jön a megjelenés, nem tesztelnek hardvereket,biztos,hogy volt ilyen része a dolognak, WoW kiegészítővel kapcsolatban meg is erősítették,hogy van ilyen fajta válogatás - egyébként a frissen egy hete kijött régi gtx 460-as kártyámmal anno kaptam meghívót bétába,ami már vagy 2 + hónapja zajlott,persze lehet véletlen.
-
Ghoosty
őstag
Azért azon én nem lepődnék meg, ha a ritka gépkombinációval rendelkezőknek nagyobb lenne az esélyük.
Ha én csinálnám a bétát, akkor a lehető legtöbb féle géppet bevennék, hogy minél több kombinációt kipróbáljak már a megjelenés előtt. Ebből következően, ha minden géptípusból azonos számú a bekerülés, akkor a ritkább géppel nagyobb az esélyed.De ez csak spekuláció, semmilyen megerősítés nem jött blizz részéről. De én se árulnám el, mert képesek lennének egyesek minden szar gépet összerakni, hogy abba a csoportba kerüljenek, aztán teljesen másikon játszanának.
-
Jazz
veterán
...Főleg, hogy a gépigényt elnézve, az optimalizálás erősen a közép-alsó kategória felé esett, vélhetően nem arra kíváncsiak hogy egy workstation-ön mit produkál a game. A maximumot, mi mást.
SC2 is nagyon "gép" baráti lett, akár csak a dio előző részei. Ez nem a crysis kategória: egy hét ámulás, egy élet felejtés.
Azt is látják, hogy a dio-tömeg nem az előző kategória győzteseiből tevődik össze. Főleg hogy azóta már felnőtt egy generáció majd'hogynem.Titkon én is ebben bízom. Meglátják a P4-et, és ők fognak könyörögni, csak vigyem már el a beta key-t.
(bár most már nem hiszem hogy újra írják a kódot miattam^^)
-
spammer
veterán
válasz
Cybertrone #5975 üzenetére
Bnet summary oldalon jobb oldalon van olyan hogy beta profile settings, ott meg valami ilyesmi, hogy opt-in ... Letöltesz egy 1 megás systemcheck progit, lefuttatod, az meg felküldi a Bnet accra a géped adatait és elvileg ennyi.
Ja de be kell hozzá regelni legalább 1 játékot seriallal.
-
DonMedve
addikt
Köszönöm a válaszokat!
Ilsyde: Sajnos nem!
JSaN: Ez jutott eszembe nekem is.Mert más RPG-be is lehet eladni karaktert,bíztam bennt,hogy a D3-ban is.
-
spammer
veterán
Na beregeltem Bnetre, jelentkeztem bétára, de látom gépteljesítmény alapján választanak.. Hát nekem már pár éves a laptopom, szóval lehet, hogy semmi nem lesz belőle
Azért reménykedek, egy próbát jó lenne tenni vele...
-
-
wikings2
őstag
-
Jazz
veterán
És abban az esetben hogy lehet megoldani a cuccolást, ha a karik külön accon vannak? (pl. haveré a másik, és csak egy gép van)
D2-ben nyitva maradt ugye egy darabig a pálya, ha gyors voltál a földön találtad a jelszavas játékban a cuccaidat.
Ahogy néztem bnet regnél csak a születési anyakönyvi kivonatot nem kérik el. Érdemes rendesen valós adatokkal beregelni?
-
warcat
veterán
Később került fel mint a sima,rendeltem egyet egyből
Ennyiért nekem brutál megéri, kapsz mellé 4 hónap WoW előfizetést,ami valahol 14-15e forint értékű.De anélkül is megéri,vigyétekPtech: ahogy felettem is írták,maximálisan korrektek voltak velem mindig e téren(is),lehet rendelni bizalommal.
spammer: ha később komolyan játszanál Dio3al,és pl használnád a pénzes AHt(vétel eladás),akkor jobb ha igazi adataid vannak megadva,IP/bankkártya alapján úgyis rájönnek ha akarnak.UK-nak meg sok előnye nem lenne mióta ilyen erős a font.
-
spammer
veterán
Nekem Starcraft 1 + BW van, azzal is lehet regelni? Mert ha így van esélyem dio3 bétára, akkor regelek
Meg még az a kérdésem (mivel abszolút nem vágom a Bnetet), hogy ajánlott a regnél valódi nevet, országot stb. megadni, vagy tökmindegy? Vagy később ez átállítható? Mert ha számít, hogy milyen ország van beállítva, akkor odafigyelek erre, alapból UK-t állítja be asszem.
-
Bazzzs
senior tag
Szerintem fognak még az EU-ban kulcsokat "szórni", úgyhogy megéri beregelni.
Cuccoknak most lesz bőven hely, hiszen sokkal nagyobb lett az inventory, valamint a ládában is vásárolhatsz újabb füleket. A láda ebben a részben egyébként már közös lesz, azaz ha beteszel az egyik karakterrel valamit, akkor azt a többivel is látni fogod. Tárgyakat alap esetben csak te látod, azaz ha többen vagytok a játékban, akkor mindenki saját lootot kap. Viszont ha kidobod a földre, akkor már a többiek is látni fogják és felszedhetik. A kereskedésre egyébként létre lett hozva egy aukciós ház, amiben lehet arannyal és valós pénzzel is fizetni. Te döntöd el, hogy egy tárgyat melyik felületre dobod fel, azonban az utóbbi rendszerben jutalékot kell fizetni a Blizzard felé (levon egy bizonyos összeget).
Ladder-reset nem lesz.
Ptech: Battlefield 3 előrendelésénél elírták az árat (7e körül adták), amit gyorsan javítottak, de aki azon az áron rendelte elő, annak annyit is kellett érte fizetnie. Magyarul még változhat, de ha most előrendeled, akkor rosszabbul nem járhatsz. Ha esetleg ehhez képest csökken az ár, akkor viszont nálad is módosul.
spammer: Bármilyen Blizzard játék számít, amit be lehet regisztrálni, szerintem a Starcraft 1 is jó lesz
Ajánlott valós adatokat megadnod, mert ha ellopják a fiókodat, akkor a személyi igazolványodról egy képet szoktak kérni az azonosításhoz. Gondolom nem mutatna jól, ha közben meg náluk totál más ország és név szerepel.
-
Jazz
veterán
Mi a manó! Rosszul látok?
Gondoltam bejövök röhögni: "Na megjelent már a Diablo?"
Hát megfog. Torzonborz szakállára, ez nem tréfa dolog!Már csak azt kéne kitalálni honnan rendeljem a dobozost. Idő nem számít. ha 10 évet tudtam várni, pár napon már nem sokkozok.
Ahogy olvastam sokaknak még mindig beta kulcs kell. Adnak még? Mert akkor beregelem a D2-őm, aztán hátha kapok és odaadom.
Azt nem tudjátok hogy a mule rendszer (cuccolás) hogy fog működni? Úgy mint D2-nél? Gondolom szükség lesz rá, spóroltak a hellyel most is. Nincs végtelen hely az invben, ládában. És ugyan úgy lesz ladder rendszer, ladder reset? Vagy valami hasonló?
-
Argos
őstag
válasz
execute93 #5943 üzenetére
Nézz körbe a Diablo III.hu-n illetve a Diablo-wiki-n.
Sok infót megtalálsz, magyarra fordítva. -
Ghoosty
őstag
válasz
execute93 #5943 üzenetére
Nehézségi szintet minden karakternek külön kell megszerezni és akkor játék indításakor választhatod ki.
Nehézségi szintet úgy szerezhetsz, hogy egyel korábbin végigjátszod a játékot. Normál végigjátszásra megnyílik a nightmare, azt végigjátszva a hell és végül az inferno."Rá kell érezni, a cuccokra? Tehát meg kell ismerni mi-mikor jó?"
Igen, ki kell tapasztalni, hogy a te stílusodhoz mi illik jobban. Van aki bemegy a tömegbe és öl, neki érdemes a védelemre is költenie, de van aki szereti a széléről csipegetni az ellent, neki nincs akkora védelemre szüksége, így ő tud helyette több sebzést választani. Csapatban ennek lehet szinergiája is, aki bemegy, az magára vonja a szörnyek figyelmét így a többiek nem is kapnak sebzést, így semmi védelem nem kell nekik, minden mehet a sebzésre. (Enyhe túlzással)
"Karakterből melyik kitűnő? Tehát melyik jobb?"
Ha jól csinálja a Blizzard a dolgát, akkor mindegyik egyformán jó. Attól függ, te a játékos mit szeretsz jobban. Lőni, vagy közelharcolni. Varázsolni, kardozni vagy nyilazni.stb
-
execute93
őstag
Nehézségi szinteket hol lehet választani? Elkezdem, a legkönnyebbet átviszem és aztán hogyan tovább? Rá kell érezni, a cuccokra? Tehát meg kell ismerni mi-mikor jó? Karakterből melyik kitűnő? Tehát melyik jobb? Nézegettem a diablo3-mas oldalt, de angol tudás híján, csak nagyából értem a dolgokat.
-
Ghoosty
őstag
válasz
execute93 #5938 üzenetére
Korábbi Diablokból kiindulva, ahhoz, hogy akár egy karakterhez is minden slotba megszerezd a legjobb felszerelést, több hónapig kellene játszani. (játékidőben több hónap) Szóval nem egyhamar jön el, de nem hiszem, hogy ez sokaknak célja lenne. Ráadásul terveznek hozzá kiegészítőket szóval, mire eléred a legjobb cuccot, már nem az lesz a legjobb.
Nekem személy szerint a cél 1 karakterrel infernón végigjátszani. Egyelőre úgy néz ki, a wizard lesz. Meg a többivel eljátszogatni, ameddig élevezem az ölést.
Lehet még játszani HC (1x meghalsz és kezdheted elölről) karakterrel is, az is évezik jópáran. Kíváncsi leszek, mikor ér végig az első HC karakter infernon.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
execute93 #5938 üzenetére
A játék hosszú élettartamát az fogja adni, hogy az igazán durva felszerelések megtalálására nagyon csekély az esély. Először is rengeteg helyszín és kismillió ellenfél lesz a játékban. Ehhez társul még négy nehézségi fok is. Értelemszerűen a legutolsó fokozaton sokkal durvább tárgyak megtalálására lesz esélyed, mint az előtte lévőkben. A tárgyak tulajdonságai továbbá bizonyos keretek között teljesen random módon változnak. Simán előfordulhat, hogy keresel egy bizonyos fegyvert, mert olyan mágikus tulajdonságot adhat, amire neked szükséged lenne. Kismillió ellenfél lecsapása után végre egy szörny kidobja, de pont nem az a tulajdonság generálódott hozzá, ami neked kell, vagy ha még az is, akkor lehet, hogy túl gyenge lett ez az értéke. Ilyenkor jöhet a csere-bere vagy a további keresgélés.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
execute93 #5933 üzenetére
A legnagyobb élményt úgy fogja nyújtani a játék, ha haverokkal együtt játszol. Természetesen végigmehetsz a küldetéseken egyedül is, sokan szerintem elsőre így is fogják, hogy ne kelljen rohanni, valamint így a történet minden apró részletet át lehet élni.
Viszont ez a játék hosszú távon a fejlődésről és a karakter minél jobb tárgyakkal történő felruházásáról szól. Ebben az esetben már jobb haladni, valamint nagyobb nehézségi fokozatokon sikeresebb az ember, ha többféle harcmodorú karakter is van a csatában. Ehhez a legjobb mód, ha haverokkal összeálltok (max 4-en lehettek), majd belemerültök az éjszakákba tartó szörnycsapkodásba. Lesz mód arra is, hogy idegenekhez csatlakozz egy nyitott játék keretében, azonban a legélvezetesebb szerintem mégiscsak barátokkal
Egymás elleni harcra is lesz lehetőség, erre külön játékmód fog rendelkezésre állni. Direkt erre a célre kitalált arénákban lehet csapatokba verődve harcolni a másik fél ellen. Ezt úgy képzeld el, mint az fps-ekben egy team deathmatch módot. Ez a játékmód azonban a megjelenéskor még nem lesz elérhető, csak egy későbbi patch keretében fog ingyenesen bekerülni a játékba.
Szerk.: Úgy látom, kicsit lassú voltam
A többi kérdésedre a válasz:
Maximum hatvanadik szintig fogsz tudni fejlődni a játékban. A felszereléseket mesterembereknél lehet elkészíttetni (kovács, ékszerész). Ez a rendszer úgy működik, hogy bizonyos tárgyakat le tudsz bontani alkotóelemekre, amelyekből némi pénzmag fejében a mesterember elkészíti az általad kinézett felszerelést. A kézműveseket lehet fejleszteni, hogy jobb tárgyakat tudjanak készíteni, valamint bizonyos felszerelések létrehozásához a hozzájuk tartozó terveket is meg kell találnod.
-
Ghoosty
őstag
válasz
execute93 #5933 üzenetére
Röviden a lényege, hogy mindenkit megölj, aki az utadba kerül. Időnként lesznek erősebb lények, fejezetek végén nagy és erős bossok. Ha végeztél a játékkal, akkor jön a nehezebb fokozat. Pályák jórésze random, így nem nagyon fog sikerülni 2x ugyanúgy végigjátszani.
Sokan állítják, hogy haverokkal együtt jobb, de én az ilyen questelős/hentelős játékokat jobban szeretem egyedül játszani.
Egymás ellen, csak külön arénában lehet majd harcolni, de csak később, mert egy patch-ben hozzák majd be.
Elsőre lehet, hogy unalmasnak hangzik, de az érdekessége abban rejlik, hogy nehezebb fokozaton nagyon okosan kell kombinálni a karaktered képességeit, hogy életben maradj. Blizzard szerint legnehezebb fokozat előtt kicsit "farmolnod" is kell felszerelést, mert annélkül is életképtelen leszel.
farmolni: többször végigmenni egy pályaszakaszon, hátha esik a szörnyből/ládából jobb felszerelés.
-
execute93
őstag
Sziasztok, multiplayerben főleg haverokkal érdemes majd tolni? Illetve egymás ellen lehet harcolni? Vagy pontosabban mi is a lényege a játéknak? Főképp SC2-zöm.
-
emre33
addikt
Huh, srácok rájöttem, hogy miért nem tudok írni a külföldi fórumba.
Valamikor régebben beállítottam az accom-ra a szülői felügyeletet.
Szerintem csak kattintottam ide-oda.Szerencsére a szülői e-mail cím még működik és engedélyeztem is mindent.
De hogy lehetne ezt törölni?
Nem találom sehol a törlés funkciót.Kössszz
-
Cicero
őstag
ez a 05.15-ös dátum nem csak blizz szervekről letölthető verzióra szól? 06.01 a lemezes megjelenés ideje, nem?..
-
warcat
veterán
Iponon is előrendelhető a D3, 13595.
akinek megfelelő az ár ,ajánlom,mert náluk nincs trükközés annyiért kapod amennyiért berendelted. -
-
biggamer
veterán
Én is előrendeltem itt ... de ha valaki tud valami jobb boltot esetleg ahol jobban +éri +venni az szóljon ... mondjuk ha esetleg adnak hozzá egy másik régebbi játékot ajándékba ... vagy pólót ... vagy valami ilyesmit.
-
emre33
addikt
Alap kérdésem lehet?
Gyógyulni ugye alapba kétféle módon lehet: Iszol Potion-t (Q gomb) vagy szörny dob egy gömböt.
Többször megfigyeltem, hogy gyógyulok, de aktiv skilljeim biztos nem gyógyítanak.
Nem lehet, hogy 1-2 szörny sebzéskor átad nekem1-2 életetet?
Vagy én néztem el valamit?
Kösz
-
Cicero
őstag
valaki aki bejutott a bétába, egy hétre kölcsön tudná adni az accját?
-
Bazzzs
senior tag
Nem teljesen értem, hogy mire gondolsz a képességek sebzése alatt, úgyhogy bocsi, ha rossz választ adok. Alapjában véve a skillek a fegyverek támadóértékei alapján sebeznek, a százalékos adatokat pedig úgy látod, ha egy skill ikonja fölé viszed az egeret, közben pedig nyomod a CTRL billentyűt. Így nem az alap leírást kapod, hanem egy bővített tooltipet.
-
Ilsyde
őstag
Azt hol látom hogy képességek mekkorát sebeznek? Co-opban végignyargaltunk a játékon kevesebb mint egy óra alatt (tegnap az elso karakteremmel, a barbár karival tobb mint 3 órába telt ugyanez) úgyhogy nagyon nem volt idom szétnézni de nem látom sehol kiírva.
Az addig világos hogy az inventoryban kiírja a fegyver sebzését de mondjuk egy varázslónál honnan tudom hogy melyik képesség pontosan mennyit sebez másodpercenként?
-
Bazzzs
senior tag
Elvileg van benne ilyen lehetőség (talán a 14-es patch óta), de valamiért egyelőre bugos.
A hivatalos fórumon fel van sorolva az ismert hibák között:
User Interface
Players cannot drag and drop skills into their Action Bar when Elective Mode is turned on. -
spammer
veterán
Béta kulcsot lehet még szerezni valahogy? Vagy esélytelen a dolog? Legfőképp azt szeretném letesztelni, hogy futna-e egyáltalán a laptopomon, és ha igen, évezhető-e, vagy felejtős... Ha netán van valakinek egy felesleges béta kulcsa, szívesen fogadnám
Úgy tudom, hogy demo/trial is csak jóval a megjelenés után lesz
-
Ilsyde
őstag
Kár hogy nem úgy oldották meg hogy ráhúzhasd a skillek ikonját arra a 6 ures helyre, így elég korulményes pakolászni.
Ha például másodlagos skillt akarok tenni a bal egérgombra (elsodleges skillek helye) akkor eloszor ki kell jelolni az elsodleges skilleket (hogy a bal egérgombra keruljon az ikon), majd a nyilak segítségével megtalálni a másodlagos skilleket és arra kattintani amit be akarsz tenni.Konzolon biztosan elony a kontroller miatt, de engem elég hamar felidegesített ez a megoldás.
-
Helmoras
őstag
Nyo 9-es szinten a Witch Doctor-al kb. másfél óra alatt végeztem a bétával, kicsit rövid de arra pont elég hogy beleszeressek, nagyon jó lett szerintem, biztos megveszem majd
Eleinte furcsa volt megszokni a health globe-os megoldást, de azt kell mondjam így utólag, jó ötlet.
Viszont a skillek kategorizálása furcsák számomra, sikerült megoldaniuk hogy nem kell reset, te állítgatod a karit az szerint mikor mi kell, viszont az hogy egy kategóriából csak 1 skillt használhatsz számomra zavaró... remélem nem marad ez így, az még oké hogy max 6 aktív skillem lehet, de miért ne használhatnék többet adott kategóriából... ez nem tiszta.
-
maross
nagyúr
-
Djuree
félisten
titan questet nagyon ajánlom. steamen fillérekből megvan a kieggel együtt. szép graf még ma is, nagyon hangulatos játék és hosszú is, kihívás is van benne bőven. már-már diablo szintű cucc.
Aktív témák
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest