Hirdetés
Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Ma láttam egy ilyet.
Volt is facepalm ezerrel.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Wolverine #4292 üzenetére
Egyetértek veled, ezért is próbáltam három kategóriára bontani a változtatásokat. Szerintem csak simán soknak tűnik a lista, de a nagy részükkel kész vannak, mert apróságok (kiszedve, átnevezve) voltak. Amin meg igazából dolgoznak (rúnarendszer), ahhoz se most fogtak hozzá. Persze nem mondom, hogy két hét múlva ki is adják, de a Q1 még szerintem is tartható. Azt is írták, hogy a nagy részük már benne lesz a következő beta patchben, amit meg a hétvége előttre ígértek.
Szerk.:
Bashiok
@BileDriver29 Yes, all of these changes are complete and will be present in beta Patch 10.41 seconds ago
-
Wolverine
félisten
válasz
mcsabee #4287 üzenetére
A Diablo III-ból kb. 2 verziót már kidobtak a szemétbe azelőtt, hogy bejelentették volna 2008-ban.
#4291: meglátjuk. A Q1 végéig még van durván 2,5 hónapjuk, és ennyi idő alatt be lehet fejezni a dolgot. A statok átalakítása szerintem kisebb változás, mint elsőre látszik; a többi módosítás - Town Portal, Mystic eltüntetése - szintén olyan, amit gyorsan meg lehet csinálni. Szerintem az átdolgozott Mystic nem lesz benne a release-ben, majd csak a későbbi kiegészítőben térhet vissza leghamarabb.
A fenti listából valóban a 3. pont a legnehezebb, és eddig is ezek miatt nem jelent meg a játék. -
Bazzzs
senior tag
Bár konkrétan nem írták le, hogy melyik változtatással milyen szinten állnak, de ha jól értelmezem, akkor három kategóriáról beszélhetünk.
1. Már benne lesznek a ma vagy holnap érkező beta patchben:
- Scrolls of Identification kiszedve, helyette jobb kattintással azonosíthatjuk a tárgyakat
- Msytic artisan kiszedve
- Cauldron of Jordan és Nephalem Cube kiszedve
- Stone of Recall átnevezve Town Portalra
- Fehér színű névvel ellátott (szokványos) tárgyakat nem lehet alkotóelemekre bontani
- A Blacksmith kapta meg a tárgyak alkotóelemekre történő bontásának a funkcióját
- Defense, Attack, Precision tulajdonságok kiszedve, helyettük Strength, Dexterity, Intellect, valamint Vitality -> ezek az inventory képernyőn is látszanak az általunk használt felszerelés mellett2. Ami a friss béta verzióig még nem lesz kész:
- Balanszolás: játék nehézsége, tárgyak tulajdonságai, skillek finomítása stb.
- Mystic artisan újragondolása
- Külön slot a gyógyító potiknak3. Ami még igazán nagy munka:
- Skillrendszer átalakítása
- Rúnarendszer kidolgozásaEzekből szerintem a megjelenést legjobban befolyásoló tényezők a harmadik csoport elemei. Kíváncsi vagyok, hogy mit fognak kisütni nekünk, de a cikkben szereplő változások és indoklásaik nekem így látatlanban tetszenek. A rúnarendszerről pedig eddig is tudtuk, hogy még nincs kész.
-
mcsabee
senior tag
"Már rég kész van, ez teljesen biztos"
Ezen jót nevettem
.
Egyébként nincs itt semmiféle agyhúzás. Eddig egyszer azt mondták, hogy 2011 év végén jön, ebből nem lett semmi, aztán végül 2012 elejére tették a megjelenést (szerintem ebből sem lesz semmi). Ez még mindig jobb így, mint amit mondjuk a Max Payne 3-mal (komplett reboot), az XCOM-mal (komplett reboot), a Metal Gear Solid: Rising-gel (Metal Gear Rising: Revengeance, komplett reboot), az L.A. Noire-ral (2005-ös bejelentés, közvetlen ezután komplett reboot), Duke Nukem Forever (ki tudja hány éves fejlesztési folyamat, ki tudja mennyi komplett reboot) műveltek, és ez a lista csak töredéke az elmúlt 1-2 év és a következő 1-2 év "csúszós talpú" játékainak.
Ha valaki emiatt szapulja a Blizzardot, akkor valószínűleg 2 éve játszik PC-n, mert ugyanezt eljátszották az összes játékukkal. Tény, nem 4 évet kellett várni a bejelentés után a megjelenésre, de 3 évet simán... Ez a Blizzard módi, ha nem tetszik, akkor lehet évenként venni a Call of Duty-kat, az Assassin's Creed-eket, a Need for Speed-eket (ha éppen egy évben nem kettő jön belőle...), és még ezt is sorolhatnám bőven.
-
JSaN
addikt
[link] At dolgoznak szinte mindent, nyarig eselytelen hogy ki jojjon agame.
-
Neró
őstag
válasz
HellGreg #4275 üzenetére
Eléggé összekevered más kiadókkal a Blizzardot. Amit most írtál az kb. az EA -re igaz. Most nem akarok átmenni OFF -ba, de elég csak ránézni a most megjelent Battlefield 3 -ra. Kérdezz meg pár embert, hogy hogy átvágták a fejüket.
Amúgy is, ahogy írták - tökmindegy mikor jön ki, így is sikeres lesz. Ha már ennyit vártak a rajongók akkor ez a kis időszak már nem probléma. Minőségi munka lesz és ez a lényeg.
-
WayneGace
őstag
válasz
Twicehun #4278 üzenetére
Fölösleges tippelgetni meg milliomodik elméletet gyártania megjelenésről. Majd megjelenik, ha kész lesz. A játék ugyanolyan siker lesz, ha márciusban vagy, ha decemberben vagy akár 2013-ban jelenne meg. Sikerre van ítélve, már csak a neve és a rajongótábor miatt is. Viszont nem érdekük kiadni, csak azért, hogy megjelenjen, mert egy olyan játékra van szüksége a Blizzardnak, amivel nagyon sokáig játszik az ember és lehetőleg rááll a kereskedésre is. Mert az folyamatosan termeli a bevételt. És a Blizzard ma már csak olyan játékot készít, ami nem csak megjelenéskor hozza a pénzt. Lásd: WoW-havidíj, SC2-esport rendezvények, D3-tárgyak kereskedése és százalék szedés.
-
Twicehun
csendes tag
Nem akarok itt elméleteket szőnyegen, csak leírom a véleményemet. A BLIZZARD idén 3 játékot fog kiadni (papíron legalábbis). Ebből az első lesz a diablo. Ha jól tudom a starcraft q4 közepén fog kB kijönni a wow kiegészítő pedig q3 közepén. Ha tartani szeretnék a játékok közötti időszakot akkor legeslegkésőbb június végén ki kell jönnie. Ez azért elég szomorú lenne. A BLIZZARD írta, hogy általában 2 hónappal előbb bejelentő a játékok. Mármost, véleménye em szerint ez most rövidebb lesz, picit több mint egy hónapja. A BLIZZARD már annyit szivatta a népet, hogy ha már lenne egy március végi időpont akkor is csak február közepén mondanák el, hogy gyorsan elfeledjük az addig dolgokat. Szerintem a rúna rendszerrel vannak még gondok, hogy úgy oldják meg hogy essen is meg nem is. Mert annak nem lenne értelme, hogy fél év után minden komolyabb játékos 7-és szintű rúnaval rohangálnak. Az én tippem egy március közepén április elején fog kijönni a játék.
-
Bazzzs
senior tag
válasz
HellGreg #4275 üzenetére
Nem hiszem, hogy a Blizzard direkt húzná a megjelenést és az agyunkat. Amíg ők nem tartják késznek a játékot, addig nem fogják kiadni. Sajnos köztudott, hogy minden fejlesztésen sokat szoktak kotlani, cserébe viszont még egy alkotásukban sem csalódtam
Valamint nekik szerintem egyáltalán nem kell aggódniuk a megjelenés időpontja miatt. Azok a rajongók, akik több éven át nyomták a szériát, akár a '90-es évektől kezdve, tuti megvennék évek múlva történő megjelenéskor is. Persze isten ments, hogy így legyen
Március közepére kérjük
-
HellGreg
őstag
válasz
mpierre #4267 üzenetére
Hát igen, de aztán nehogy az legyen a vége, hogy azt mondom, köszönöm, már nem érdekel. És jópár ismerősöm van így vele. Lehet hogy az év megjelenése lesz, meg a legjobban várt játék, meg minden, de azért ilyen szinten játszani az emberek türelmével pofátlanság. Már rég kész van, ez teljesen biztos, csak gondolom próbálják belőni a dátumot, hogy mikor adható el a legtöbb belőle, ezért félek, hogy Late Q4 lesz a megjelenésből, de akkor földughatják valahova, mert meg nem veszem az biztos. Március végéig még igen
-
HellGreg
őstag
Jaj, most már csak 2012 első fele? Lesz még ebből karácsony előtt is... Kezdem megunni ezt az állandó tologatást.
-
po1son
addikt
-
po1son
addikt
szerk: Utána néztem más oldal is és úgy nézz ki, hogy csak Dél-Koreában nem lesz. Szóval rossz a cikk.
-
JSaN
addikt
Akor rosszul tudtam, minden esetre akkor marad a steam guard es a bnet authenticator.
-
mpierre
veterán
-
A ctrl+c, ctrl+v-t ugyanúgy loggolja egy keylogger.
Az onscreen keyboard - főleg az alap windowsos - pedig ugyanazokat a jeleket küldi, mint a rendes billentyűzet. A jobbak ellen meg létezik olyan keylogger, ami "lefényképezi" a képernyő billentyűzetet minden egyes klikkelésnél.
A megjegyeztetésnél szerintem ugyanúgy behúzza, mintha beírnád, de ebben nem vagyok biztos.
-
Djuree
félisten
válasz
mpierre #4245 üzenetére
nagyon könnyen. keyloggert még én is tudok küldeni akár a te gépedre is, nem kell hozzá hacker tudás. ha nincs védelmed akkor simán lenyúlom az accod ha akarom. jó megoldás a jelszó megjegyeztetése vagy mondjuk egy txt fájlból beilleszteni, vagy on screen keyboard. így nem kell beírnod, nincs mit logoljon a keylogger.
-
mpierre
veterán
Lehet fura kérdés, de mégis hogy lehet ilyet lenyúlni? (Könnyű jelszó, vagy vírus?)
-
Wolverine
félisten
Ilyen esetben kérni kell segítséget a fórumon, és segítünk visszaszerezni az acc-ot - kapsz egy sablonlevelet, amit elküldhetsz a supportnak segítségkérésként. ugyanis ilyen esetben is visszaszereztehő az account, csak kell hozzá némi levelezés és egy fotó a személyidről.
Amúgy a #4235-ben leírtam, milyen nyelveken tud a Blizzard - ha ezek egyikét beszéled, akkor kérhetsz tőlük segítséget... (a kütyü egyébként a gyártó szerint 6-7 évig biztosan rendben van, eddig bírja az eleme) -
-
Djuree
félisten
na letöltöttem a telóra az authenticatort, jobb a békesség
nehogy valami retek lenyúlja a jó kis accom
-
-
wikings2
őstag
Szerintem bőven jó lesz az a gép. Majd ha kevés a vga a full hd hoz ráérsz akkor vásárolni másikat, erőre felesleges.
-
Cadal
őstag
Véleményem szerint erős géped van amitől miatt inkább tartanék, az a VGA karid memória mennyisége. Azért Full HD-nél ha néhány látványjavító elem be van kapcsolva akkor már kevéske lehet az 512MB Vram. De majd ha megjelenik, okosabbak leszünk.
Dx11 ha lesz benne akkor tuti csak néhány látványelemben fog jelentkezni. -
Scholes9
nagyúr
válasz
haromegesz14 #4222 üzenetére
Ha tippelnem kell, akkor szerintem biztosan lesz benne, legalábbis remélem, bár nem mintha számítana, csak még is, ha már olyan karim van, ami tudja
-
haromegesz14
aktív tag
-
emre33
addikt
válasz
haromegesz14 #4220 üzenetére
Ezt kérdeztem mrá több helyen, hogy game támogat-e valamilyen DX10, DX10.1 vagy DX11 effektet.
Pontosan senki sem tudja.
-
Scholes9
nagyúr
Én is áprilist tippelek és 3 hónap múlva ilyenkor már tolhatjuk
Dx 11 lesz a játékban
-
emre33
addikt
Én VGA kártyámtól félek.
Baj az, hogy mindig MAX grafikán szeretnék játszani. 1980x1080 felbontás mellett.
És erős sejtésem van, hogy ha sok szörny elkezd varázsolni, akkor nagy akadás lesz a vége.
Pedig a 22nn intel CPU meg akartam várni VGA vásárlással.
Az pedig nyár elejeCPU: Q9550
RAM: 8GB RAM
Nvidia Geforce 9800GTX -
Cadal
őstag
Szerintem is márciusban játszani fogunk a Diablo 3-al.
-
mcsabee
senior tag
-
Dyingsoul
veterán
Az RMAH-val kicsit most ködös nekem a dolog: Nekünk, magyar playereknek lesz-e és ha igen, mi paypal-al megoldhatjuk.-e azt, hogy igazi pénzt vegyük ki? Vagy azt a Blizz teljesen kiirtotta a tervből?
Cyberbeni: Én áprilisra saccolok.
-
Ptech
addikt
Aktív témák
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ASUS 18W USB ADAPTER
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest