Hirdetés
Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Wolverine #3198 üzenetére
ja, végülis starcraft 2-vel is csak starcrack launcher-rel lehetett bétakulcs nélkül offline játszani (skirmish), meg replayeket nézni
de itt ugye nem nálunk vannak a mapok, meg lehet, hogy az ellenfelek sem, szóval csak annyi a kérdés, hogy az megoldható e.
persze ez nem változtat azon, hogy meg fogom venni, csak jó lenne az a lehetőség, hogy offline is lehessen tolni, meg esetleg modokkal játszani a rendes játék mellett. -
Wolverine
félisten
válasz
Cyberbeni #3196 üzenetére
Ha a Launcherben a Play gombra kattintasz, akkor máris a Battle.neten leszel. Ha a Launcheren kívül akarod indítani a játékot, akkor is (gyakorlatilag ugyanúgy, mint a WoW-ban vagy a Starcraft II-ben). Offline mód viszont nincs; volt olyan tesztelő, aki otthagyta a bétában valahol a karakterét egy órára, és közben a kliens kirakta - az xp-je és az itemei megmaradtak, de visszakerült az utolsó checkpointjára és verhette megint végig azt, amit egyszer megtett.
Ráadásul ha a játék indítja a Warden itteni megfelelőjét és nem a Launcher, akkor trükközéssel sem kerülheted ki a riasztást.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
Wolverine #3190 üzenetére
battle.neten eddig se lehetet moddolt gémmel menni, de ha csinálnak mapot hozzá, akkor lehet hogy lesz non-official offline mode. (ami miatt nem bannolhatnak, mert ugye akkor a rendes játékot indítod, amikor felmész bnetre)
és azért lehet max négyen menni, mert az egy kerek szám, és más coop játékokban már bevált (pl l4d) -
Ghoosty
őstag
válasz
CooLM@$TeR #3193 üzenetére
Most akkor mégis lesz 4v4, nem csak FFA deathmatch?
-
wikings2
őstag
válasz
CooLM@$TeR #3193 üzenetére
Logikus, de nekem tényleg mindegy
Blizzék tudják mit csinálnak, én meg bízok bennük. Egy deka hírt nem olvastam direkt a várható megjelenésen kívül, mivel szeretném magam kitapasztalni in-game a dolgokat.
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
wikings2 #3192 üzenetére
De gondoljatok bele, hogy igy legalább mindig ki kell maradnia egy karakternek, igy gyak. nagyon ritka lesz az ugyanolyan party összetétel, főleg ha a változatos skill buildeket is figyelembe vesszük.
Ha 5 fős lenne a party, akkor biztosan sokan ugy állitanák össze, hogy mindenkiből legyen egy és akik több csapattal játszanak párhuzamosan nem éreznének változatosságot, csak annyit, hogy most Pistinek hivják a Barbárt és nem Sanyinak.
Igy viszont 4 karakterrel már komprumisszumot kell kötni, ami a változatosságot erősiti. Továbbá igy mindenkire nagyobb felelősség hárul, D2-ben 8 embernél sokan össze-vissza mentek, mert nem érezték magukat fontosnak, ergo nem volt igazi "csapat", azaz hiányzott a közösség-szellem.
Na meg ugye PvP-ben is 4v4 a maximum, mennyi agyalás fog menni azon, hogy milyen karakterek legyenek a csapatban és milyen skillekkel ... fogadjunk lesz 4 fős Monk csapat is, mindenki külön-külön mantrával ami hat a csapattársakra is .... beteg lesz.
-
Ilsyde
őstag
Nem azert nem akarnak 4-nel tobbet engedni mert nem lehetne. Azt akarjak hogy cooperativ legyen a multi es ne legyen megint az hogy a 8 jatekos 2-3 fele szaladgal vagy csak xp-t leechel mert hozza sem fer (vagy nem is akar hozzaferni) a mobokhoz.
-
P00By
nagyúr
Két barátom is el akarja kezdeni a d2-t és tőlem kérdezték mit hogyan. De nekem annyi kapcsolatom volt a játékkal, h barbárral végigvittem egyszer
Van olyan oldal ahol részletesen le vannak írva a kasztok stb.(magyarul)?
-
Cicero
őstag
válasz
Wolverine #3163 üzenetére
Csak csendben megjegyzem hogy a pandemonium event az überek leölése, ami official tartalom 1.11 után.
Egy szóval nem említettem abban a postban moddolást.abban tényleg nem, amelyikre gondoltam hogy válaszoltál.
attól függetlenül láthatod hogy mégis van. és ez még csak a béta fázis, tehát lehet hogy a kulcsával játszik az illető..
-
edgR
őstag
nalam is a monk a favorit eddig
-
Scholes9
nagyúr
Én most fejezem be a Monk végigjátszása videót és nagyon bejövős, igazából WD-Monk és a Barbár az, ami nagyon bejön a másik 2 kaszt nem annyira, nehéz lesz dönteni mivel kezdjek majd, de valszeg WD-monk közül vmelyik és 2. végigjástzásra meg a barbár
Meg mondjuk jó lenne bétába is bekerülni, holnaptól már lesz végre esélyem is rá
-
CooLM@$TeR
tag
-
-
Wolverine
félisten
-
Haart
addikt
Mennyi lesz a max player ahány csatlakozni tud 1 partyba? D2-nél ez 8 ember volt. Most mennyi lesz?
-
Scholes9
nagyúr
Ajánlom ForceSC2strategy videóit. Kíváncsi leszek melyik lesz a legnépszerűbb kaszt. Most, h nézem a Monk videót még az is szóba jöhet, h azzal kezdek és nem a WD-vel
-
Cyberbeni
addikt
wowhoz viszont van egy csomó addon
de remélem diablo-hoz nem lesznek addonok, mert az elvenné az egyszerű mégis pokolian nehéz játék élményét(legalábbis infernora azt mondták, hogy az lesz). modokat kicsit sajnálom, de diablo2-ben is sokkal kevesebbet játszottam moddal, mint az alap játékkal -
whatever
aktív tag
-
Cicero
őstag
úgy látszik könnyen moddolható lesz
-
po1son
addikt
Sziasztok!
Azt már lehet tudni, hogy a DB3 gamecardos lesz-e, mert ha az lesz, akkor inkább kihagyom -
edgR
őstag
válasz
CooLM@$TeR #3146 üzenetére
nem-nem! pont, hogy a d3 egyszerusege tetszett meg! a hud is sokkal letisztultabb, mint a 2ben volt. vagy az alacsony felbontas miatt, vagy nemtudom, de anno attol egyenesen menekultem, mikor meglattam, hogy alig latni valamit, mert mindenhol item-ek, szamok, meg a karakterre felig ravetitve a terkep..
szoval maradnek a "HAS" mufajban, ha mar tanult kollegaim figyelmeztettek, hogy ez az igazi megnevezese ! -
Scholes9
nagyúr
Kicsit off, de Blizz cucc ez is: érdekelne, honnan tudok Autheticatort rendelni, mert Blizz storeból nem igazán engedi, pedig a postázási listában Mo is benne van...
-
P00By
nagyúr
válasz
CooLM@$TeR #3146 üzenetére
Na ja, teljesen igazad van. Vagy próbálja ki a Morrowind-et
-
CooLM@$TeR
tag
Ha látni akarod a különbséget egy cRPG és a Diablo féle hack&slash között, akkor próbáld ki a The Elder Scrolls sorozatot, konkrétan az Oblivionnal játszottam viszonylag sokat, és kb. 100x összetettebb mint a Diablo. Utána ha tetszik a dolog, akkor érdemes utánaolvasni egy PnP (pen and paper) alapú RPG-nek, ami szintén kb. 100x összetettebb mint bármilyen computer RPG, azaz cRPG. Persze ehhez kell egy normális asztaltársaság, vannak klubok illetve számos egyéb oldal ahol lehet csapatokhoz csatlakozni (pl. [link]), ezerszer jobb móka egy igazi asztali szerepjáték, mint bármilyen videójáték társa.
-
Cyberbeni
addikt
a 3. részben már főleg a hack n slash rész a domináns, nem az rpg elemek. (tehát nem kell azon aggódnod, hogy most ugyan magic missile mindennél jobb, viszont 5 szint múlva már arcane orbbal mindenkit írthatnál)
ezért is nem vettem meg az obliviont, mert ott ugye figyelni kell, hogy miből mennyit fejlődsz, nekem meg az a fontos, hogy menjen a gyilkolás orrba-szájba. torchlighttal sem játszottam olyan sokat, pedig ott nem sokat számított, hogy milyen builddel mentél, viszont nem volt coop. (többször is elkezdtem, csak mindig meguntam, amikor meg legközelebb felraktam, akkor meg már nem volt meg a mentés, de legalább legnehezebb szinten az elején sem volt már olyan könnyű (jó, nem voltak gondjaim, de d2 players 8-ban is elég könyyű az elején(még könnyebb is, mert jobban fejlődsz)) -
edgR
őstag
sziasztok!
sosem voltam egy rpg fan, de ez a jatek mar a videok alapjan ugy magaba szippantott, ahogy az egy blizzardos jatektol mar-mar elvarhato
ugyhogy gyorsan el is kezdtem az olvasgatast, infogyujtest (felzarkozast), de aligha hiszem, hogy ez barmire is eleg lesz..toltam egy beta key req-et is, hatha..
mindenesetre csatlakoznek, nagyon bejon -
Cyberbeni
addikt
válasz
FehérHolló #3138 üzenetére
jaaaaa, számomra nem volt kérdés, hogy lesznek
wizardnak amúgy szerintem ez a legjobb fegyver: [link]
esetleg arról tud valaki valamit, hogy a DH tud majd két egykezes nyílpuska mellé még quivert is cipelni? csak mert sehol nem írják, viszont attól félek, hogy nem -
Cyberbeni
addikt
válasz
FehérHolló #3136 üzenetére
-
FehérHolló
veterán
válasz
mongoose123 #3134 üzenetére
-
#PeTeY#
aktív tag
válasz
mongoose123 #3134 üzenetére
Attól, mert egy hatalmas fejsze van a WD kezében még nem fog egy sereg zombi közé berongyolni csapkodni, így a defense sem érdekli.
-
#PeTeY#
aktív tag
Cicero: grat.
Igen ez a cast itt zavaró. Gondolom olyan skillekre gondoltak, mint például barbárnál a bash vagy cleave, ahol oké, hogy számít a fegyver gyorsasága, de mondjuk egy WD nem fog attól gyorsabban békákat hajigálni mert egy gyorsabb kard van nála szerintem.
A kétkezes dolgokra meg akkor minden fegyver típusnál bevezethetnék a +x% class only sebzést, hogy ne érje meg wizarddal bazi nagy kalapáccsal rohangálni.
-
Ilsyde
őstag
válasz
#PeTeY# #3128 üzenetére
Nem értem én sem, blue postban volt hogy a fegyver gyorsasága befolyásolja a casting time-ot:
"Most skills scale with weapon speed as well. So yes, if you get a bigger, slower weapon, you do more damage with each cast of your skill...but if you have a faster weapon, your skill fires off faster and you can use it more often."
Elég nevetséges lenne ha minden kari egy bazi nagy kalapáccsal rohangálna. Talán tesz ellene valamit a Blizzard.
-
Cicero
őstag
válasz
#PeTeY# #3128 üzenetére
attack speed != casting speed
ez tuti
a kétkezes kardos megoldással meg sajna nincs mit kezdeni, majd meglátjuk hogy oldja meg a blizz.. szerintem jobban tennék ha visszapakolnák az egyedi sebzéseket a skillekre.
igen a skill calculator progiban 50 dmg-es skillek voltak, de egyszerűbb lenne ha clvl-el növekednének, nem pedig a fegyver szabná meg a sebzésüket.
1750-ik üzim, őstag lettem
-
#PeTeY#
aktív tag
Szerintem az attack speed nem számít castnál. Egyrészt mert hülyeségnek tűnik így elsőre, másrészt az összes wandnak 1.2 az attack speedje, pontosabban az attack per second értéke. Viszont létezik +x% casting speed, pl.: itt. Mondjuk az nekem nem teljesen világos, hogy ez hogy működik, hiszen ahogy látom a varázslatoknak nincs casting time-ja. A channelled cuccok pl.: Disintegrate sem adott idő alatt tol el x sebzést, hanem amíg nyomom az egérgombot, vagy míg el nem fogy a mana. Esetleg a cooldown-t csökkentené?
Azt meg remélem azért csak nem hagyják, hogy egy wizard kétkezes bárddal rohangáljon.
Mondjuk lehet erre találták ki a +x% wizard only sebzéseket?
-
Cyberbeni
addikt
ha vannak tanky karakterek a bandában, akkor semmi, viszont ha egyedül megy infernon, akkor egy közepes csapat mezei monster
akkor viszont úgy kell fegyvert választani, hogy ne 5attack/sec-je legyen, mert akkor nagyon hamar elfogy az arcane power. meg ugye ne 0,1 attack/sec, mert akkor meg ha az első csapással nem találsz el mindenkit, akkor elég sokat megütnek, amíg újra tudsz ütni/varázsolni -
Ilsyde
őstag
válasz
Cyberbeni #3125 üzenetére
Elvileg számít a fegyver sebessége is. Tehát ha gyorsabban lehet vele utni, akkor gyorsabban lehet vele castolni is.
Én itt csak azt nem értem hogy mi állítja meg a játékosokat majd abban hogy a varázslónak egy órmótlan kétkezes fegyvert adjanak a kezébe, ha az sebez a legtobbet.
-
Cyberbeni
addikt
eddig az volt a baj, hogy OP, mostmeg hogy UP. de a számok alapján a játék végén sokkal többet fog sebezni a wizard, mint ami eddig volt, csak a játék elején már nem annyira erős (vagy lehet, hogy nem változik a sebzése az elején az előzőhöz képest, csak mondjuk 5-10 szinten, ha nem cserélsz fegyvert)
de ezek szerint akkor minél lassabb fegyvert kell keresni wizard-nak, meg egyéb karinak, akinek csak a cast speed számít? (mármint ha hasonló a dps) vagy pedig az attack speed is beleszámít?
egyébként ahogy láttam, fegyveren nem lesz mf (legalábbis ah-ban csak armornak lehet olyan feltételt megadni, h mf), ami kompenzálja azt, hogy rendes spell dmg-hez nagy sebzésű fegyó kell. (magyarán a mf leech wizardok is rendesen tudnak majd sebezni, nem 5-10 dmg dagger of +1500mf fegyójuk lesz) -
válasz
DeckardCain #3114 üzenetére
És hogy lesz most ez a skill tanulás X levelenként kapsz 1 skill pontot amit elkölthetsz és lesz ami kimarad, vagy az összes skill-t ki lehet majd tanulni és nem kell azt nézni, hogy most ha kifejlesztettél egy rosszat akkor ugrott egy pont?!
-
Ptech
addikt
A castereknél fix szám volt, egy vagy két napja tették fegyver alapúvá a spellek sebzését.
mod: Pedig már azt hittem
-
Cicero
őstag
válasz
ez azért egy picit változtat a wizard játékstílusán és felszerelésén. nekem nem bejövős így
-
rt06
veterán
válasz
szinte biztos, hogy eddig is az volt, csak nem ugy kerult feltuntetesre
-
DeckardCain
senior tag
-
Ilsyde
őstag
válasz
Cyberbeni #3102 üzenetére
Lesz egyáltalán értelme craftolni... vagy vásárolni? D2-ben is mindig az volt hogy csomó pénzt koltottem valamire aztán fél órán belul találtam egy jobbat de legalábbis is egy hasonlót.
Veszel/craftolsz valamit aztán tolod tovább a játékot, de mivel elég gyorsan lépsz pár szintet ezért jobb cuccok esnek ergo felesleges volt az egész.
-
válasz
Viktor77 #3106 üzenetére
Igen, kicsit beteges a kiadás ideje. Az apukák meg örülni fognak amikor a karácsonyi dömpingben még kereshetik az SWTOR DVDt 22.-én a boltokban
Plusz van egy olyan érzésem, hogy a Tabula Rasa sorsára jut. Csak azért megsürgetik az év végi kiadást, hogy ne legyen a megjelenéskor konkurencia.
-
"BioWare and LucasArts are pleased to announce that Star Wars™: The Old Republic™ will launch on December 20, 2011 in North America and on December 22, 2011 in the European Launch Territories! "
Mégis kihozzák idén az SWTORt. (Szóval még 2 óra és a Blizzard is átteszi decemberre?
)
-
JSaN
addikt
Most hogy 2012 elso felere toltak a megjelenest, igy nyugodtan le adhattam az ertesitot erre. Korekt ar, es mire jon a dio3 ki is tolom.
-
Cyberbeni
addikt
egyébként észrevette már valaki, hogy crafting materialból csak assorted fragment craftolható? (nightmare legelső cucc). gondolom common scrapből lehet majd bizonyos számút összerakni, de az a fura, hogy többihez nincs odaírva. ha viszont a jobb cuccokat csak inferno-n szétbontott cuccokból lehet szerezni, akkor az elején csak annyit érdemes szétbontani, hogy ami kell, azt ki tudd craftolni, a többi viszont pénznek megy.
persze azis lehet, hogy a többihez felejtették el odaírni -
Ptech
addikt
Azt elfelejted, hogy az egy lvl12 skill. Amíg eljutsz a Skeleton King-ig, addig meg kb lvl 7-8 leszel. Másodszorra ha visszamész, persze, hogy pofonegyszerű.
Minden kasztot szét lehet twinkelni.
Aktív témák
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS 18W USB ADAPTER
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest