Hirdetés
Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
CooLM@$TeR #3598 üzenetére
Azt a reszet nem ertem, hogy miert az euro es dollar atvaltason akadtok fel. Gondolom lesznek eu es us szerverek, es wow mintajara szerverenkent kulon aukcios haz lesz. Igy nyugodtan lehet us szervereken 9.99 dollart irni a legendaryert, eu-ban meg 14.99 eurot, ha mar mas az adozas. Meg hogy Blizzard nem akarja bevallalni a "kemeny adozast"?? Ezert lesz ugyanannyi vagy tobb euro mint dollar, nem az o penzebol folyik, neki mindegy. Lehet rosszul nezem, de en semmilyen komolyabb akadalyat nem latom ujabb par millio euronyi bevetelnek.
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
WayneGace #3595 üzenetére
"Egyértelműen nem 1 az egyben lesz átváltás, ha egyáltalán lesz-e valami mozgás eu és us között. Hisz, akkor megérné megvenni minden ritkább tárgyat dollárért, euróért pedig eladni."
Külön szervereken megy az egész, hogyan vehetnél még akármit dollárért a US szerveren, hogy aztán az EU szerveren euróért értékesitsd? A két realm között nincs semmiféle átjárás.
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
FehérHolló #3594 üzenetére
"Márpedig erre mondj konkrét példákat, mert azzal hogy valós pénzért virtuális terméket értékesit egy cég a saját szoftveréhez
Tema Fortress 2, Guild Wars, Silkroad, Cabal, Morrowind, Oblivion, Mass Effect 2, Magicka, satöbbi."És ők biztosan adóznak is utána keményen, a mondat második felét is el kellett volna olvasnod. A Blizzard ezt nem akarja bevállalni, ennyi a történet szóval felesleges az aggodalom.
"Ez nem Steam, hanem Blizzard. Európai emberek meg csak euróért pakolhatnak majd ki. Többek között ilyen célt is szolgál az eu.battle.net és a us.battle.net szerverek szétválasztása. Az megint más kérdés, hogy a dolláros aukciókat látod-e majd."
Most saját magadnak mondasz ellent. A dolláros aukciókat hogy látnád, mikor le vannak választva az EU és US szerverek. Ha a paypal fogja csinálni a teljes Blizzard Storet, akkor lesz érdekes, hogy az alapvetően dollárban megadott árakat miként váltják át. Erre irtam, hogy a Steamen egy az egyben minden termék ugyanannyi euróban, mint dollárban ami nagyon nagy kiszúrás.
-
-conrad-
addikt
Csak ezt emelném ki:
"...azt jelenti, hogy minden egyes jatekosnak a jatek aranak tizszereset kell elkoltenie az aukcios hazban .... ez szerintem irrealis elvaras"Annyira talán nem is irreális. Sok embert ismerek, aki rengeteg goldot vett már a wowban is. 10k gold az 1700-2000 forint között mozog, egy item ára az AH-ban 15-30k között szokott mozogni. (most a FL-es boe dropokra gondolok, ha érti valaki)
Én contentváltáskor több, mint 90k goldot költöttem el gearre, ez nagyjából az összes farmolt gold volt, de sokan nem farmolnak, hanem feltöltik a haver accountját pár hónapra és kapják a goldot. Eléggé elterjedt forma ez, szóval nem lennék meglepődve 30-40ezer forintos legendary fegyvereken a diablo3-ban... (persze nem a mi pénztárcánkhoz lesz ez mérve, de van aki megfizeti) -
WayneGace
őstag
válasz
FehérHolló #3594 üzenetére
Egyértelműen nem 1 az egyben lesz átváltás, ha egyáltalán lesz-e valami mozgás eu és us között. Hisz, akkor megérné megvenni minden ritkább tárgyat dollárért, euróért pedig eladni.
-
FehérHolló
veterán
válasz
CooLM@$TeR #3592 üzenetére
Márpedig erre mondj konkrét példákat, mert azzal hogy valós pénzért virtuális terméket értékesit egy cég a saját szoftveréhez
Tema Fortress 2, Guild Wars, Silkroad, Cabal, Morrowind, Oblivion, Mass Effect 2, Magicka, satöbbi.Ez nem Steam, hanem Blizzard. Európai emberek meg csak euróért pakolhatnak majd ki. Többek között ilyen célt is szolgál az eu.battle.net és a us.battle.net szerverek szétválasztása. Az megint más kérdés, hogy a dolláros aukciókat látod-e majd.
-
Stalker-2572
veterán
válasz
CooLM@$TeR #3577 üzenetére
És azt lehet tudni a 3 Prime Evil mennyi idős és honnan származik?
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
FehérHolló #3591 üzenetére
"Licitre bocsátásért nem kell fizetni az eddigi infok alapján."
Dehogynem kell, csupán hetente lesz néhány free post lehetőség, de nyilván akit jobban érdekel az nem elégszik meg ennyivel.
"Nem valutát váltasz, hanem devizát. Ezt viszont egy eurós bankszámlával bőven ki lehet kerülni, mert európaiként euróban tudsz kereskedni majd, nem dolcsiban."
Azt ne felejtsd el, hogy a Steamen a Valve 1 euró = 1 dollár "árfolyamon" számol, itt még nem tudni ez hogy lesz, szóval fog itt menni a matekozás, hogy miként éri meg a legjobban ez az egész RMAH sztori itthonról.
"Harmadrészt nem lenne jogellenes, ha Blizzard csak úgy értékesítene ezen a fórumon (AH) saját tárgyakat. Elég jól bevett szokás ez már máshol is."
Márpedig erre mondj konkrét példákat, mert azzal hogy valós pénzért virtuális terméket értékesit egy cég a saját szoftveréhez, ez minden adóellenőr álma és elhiheted, hogy az állam sehol sem legyint ennek a kőkemény megadóztatására. A Blizzard ezt tuti nem akarja bevállalni, ezért sem kinál ő semmit az RMAH piacon.
-
FehérHolló
veterán
válasz
CooLM@$TeR #3589 üzenetére
Licitre bocsátásért nem kell fizetni az eddigi infok alapján.
Nem valutát váltasz, hanem devizát. Ezt viszont egy eurós bankszámlával bőven ki lehet kerülni, mert európaiként euróban tudsz kereskedni majd, nem dolcsiban.
Harmadrészt nem lenne jogellenes, ha Blizzard csak úgy értékesítene ezen a fórumon (AH) saját tárgyakat. Elég jól bevett szokás ez már máshol is.
-
rt06
veterán
a blizz haszna par (szamoljunk mondjuk 10-zel, ami szerintem tulzas) % lesz csak a valodi penzes uzeleteken, ami azt jelenti, hogy minden egyes jatekosnak a jatek aranak tizszereset kell elkoltenie az aukcios hazban ahhoz, hogy az ottani bevetel utolerje a jatekeladas beveteleit - ez szerintem irrealis elvaras
arrol pedig meg szo sem esett, hogy ez egy folyamatosan felugyeletre szorulo rendszer, ami - csak ugy mint a fejlesztes, karbantartas, uzemeltetes - nincs ingyen, szoval ez nem egy feneketlen csodapenztarca lesz -
CooLM@$TeR
tag
A Blizzard nem tesz ki a semmilyen cuccot, csak a játékosok. A cég bevétele abból keletkezik, hogy először fizetsz a licitre bocsátásért, utána fizetsz a sikeres aukcióért majd dönthetsz, hogy megtartod-e a belsős bnet 2.0 számládon amit ezután már csak a Storejukban költhetsz el, vagy ki akarod-e tolni a paypal számládra. Ha igen, akkor ez újabb tranzakciós dijfizetést von maga után, plusz a valutaátváltás még egy külön negyedik költség.
Ki van ez találva rendesen, a Blizzardnak semmi szüksége bármilyen tárgy kirakására, mivel ezzel a saját rendszerük dőlne össze illetve jogellenes lenne az egész. Ők csak mint a piac felügyelői és megsápolói vannak jelen, a kinálati oldalon nem jelennek meg.
"...elore vetiti hogy a gazdag gyerek utolerhetetlen cuccokban fog rohangalni."
Ennek meg senkinek semmi köze, egyrészt abszolút nem fogja befolyásolni a te játékodat másrészt ha ennyire nem tetszik akkor inditasz hardcore karaktert, számukra nem engedélyezett az RMAH használata, csak a sima goldos.
-
atike
nagyúr
A Blizzard részesedik minden eladás után... Ugyan mekkora forgalmat fog generálni a csúcson majd a D3? Elég rendesen lesz abból nekik pénzük... Sőt, ha a komolyabb cuccok komoly áron fognak menni, akkor még lehet, hogy a játékeladást is beéri majd az itt "termelt" haszon nekik...
-
rt06
veterán
a blizzard nem fog kitenni semmit, akkor itemshop-nak hivnak
ez aukcioshaz lesz, ahol a jatekosok az altaluk talalt targyakat adhatjak el aranyert, vagy valos penzert, mas jatekosoknak
a celja pedig nem az, hogy a blizzard hatalmas penzt szakitson belole (imho jo, ha ez a rendszer akar csak onnfentarto lesz), arra ott van nekik a jatekeladas -
maross
nagyúr
válasz
FehérHolló #3583 üzenetére
Nem tetszik ez a 2 kulon AH jovokep...ha valamit csak az egyikben lehet adni venni, csak kp-ert, elore vetiti hogy a gazdag gyerek utolerhetetlen cuccokban fog rohangalni. Latom magam elott ahogy blizzard kiteszi a szuperfenyes extraeros trimetal penget 20 euroert, es elegedetten hatradol, ujabb 50.000x20 =1m euro, well done.
-
Wolverine
félisten
-
válasz
FehérHolló #3583 üzenetére
Értem, akkor kb olyan mint a wowban a "közös" AH, és a rendes AH. Pénzes AHban venni is csak IRL pénzért lehet majd cuccokat?
-
válasz
-conrad- #3576 üzenetére
Elvileg rosszul gondolod. (SC2+Wowos kérdés volt)
Blue post: "You can log on both at once. Just keep in mind that RealID tends to send message to whichever account/game signs in first." forrás
Más: Diabloban az AHval most mi a helyzet mostanában? Kicsit összezavarodtam ezzel kapcsolatban. Ha nem akarom kivenni a pénzt IRL pénzbe, akkor nem von le "jutalékot" a rendszer? Ha viszont kiveszem, akkor a paypal és a Blizzard is lecsíp majd belőle egy darabkát?
Belevágtam az APbe miután megláttam az első képeket a pandákról, így már én is fix D3 tulaj leszek.
-
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
Wolverine #3565 üzenetére
"Mindegyik könyv ugyanolyan hivatalos lore, mint ami a játékokban van."
Azért ez nem teljesen igaz, pl. Bashiok is firtatta a bnet fórumokon ezeknek a kanonikusságát - pl. Kabraxis is eddig csak a The Black Road c. könyvben bukkant fel, szóval nem megerősitett teljes mértékben - tehát nagyrészt igazodnak a loréhez, de ugyanolyan hivatalosnak nem nevezhetőek azért mint a játékbéli információk.
-
atike
nagyúr
Csak jönne már... A következő játék ami meg is lesz eredetiben... És jönnek a nem alvós éjszakák. Megint.
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
Wolverine #3575 üzenetére
"A poklot a 3 Prime (Diablo, Mephisto, Baal) és a 4 Lesser (Duriel, Andariel, Azmodan és Belial) Evil uralta; aztán utóbbiak fellázadtak előbbiek ellen, győztek és Sanctuaryra száműzték őket."
Azért tegyük azt hozzá, hogy az egész Sötét Száműzetést a Hármak és az áruló Izual tervelte ki, a Lesser Evil-ök soha nem tudták volna legyőzni őket.
"Izual ugyanis kezdettől fogva áruló volt, ő vette rá Tyraelt, hogy alkalom adtán a Lélekköveket használja a Három Legfőbb Gonosz ellen, majd miután ez sikerült a Pokoli kohó elleni támadást használva álcaként átszökött a Pokol erőihez, hogy elmondhassa nekik, hogyan használhatják a Lélekköveket a saját céljaikra, hogyan lehetnek erősebbek általuk, és hogyan ronthatják meg végül majd a Világkövet.
Ezután Izual segítségével a Három Legfőbb Gonosz megrendezte saját elkergetését a pokolból, ez volt a Sötét Száműzetés.
Azmodan és Belial vezetésével a Kisebb Gonoszok - kik név szerint Duriel a Fájdalom Ura, Andariel a Gyötrelem Úrnője, Belial a Hazugságok Ura és Azmodan a Bűn Ura - elűzték a testetlen Mephistot, Baalt és Diablot a halandók világába, ide Menedékföldére." -
-conrad-
addikt
Az, hogy a diablo3 is merge-elve lesz a battle.net-el az ugye azt jelenti, hogy amennyiben én wowozok, az idő alatt a haverom nem tud játszani az accomon lévő diablo3-al?
-
Wolverine
félisten
válasz
Stalker-2572 #3573 üzenetére
Nem tudjuk, lesz-e a D3-ban szerepe Diablónak. Vélhetően igen, de a mikéntjéről eddig síri csend van.
A poklot a 3 Prime (Diablo, Mephisto, Baal) és a 4 Lesser (Duriel, Andariel, Azmodan és Belial) Evil uralta; aztán utóbbiak fellázadtak előbbiek ellen, győztek és Sanctuaryra száműzték őket. Ott a Horadrim rend legyőzte a meggyengült nagy hármast és lélekkövekbe zárta őket... a többit tudjuk.
A Black Soulstone-ra hajt Azmodan a Diablo III-ban. Még nem ismert, hogy miért; de az igen, hogy ha megszerzi, akkor egyértelműen ő lesz a legerősebb démon a pokolban.
-
Ilsyde
őstag
válasz
Stalker-2572 #3573 üzenetére
Ha érdekel az eredeti Diablo lore akkor érdemes elolvasnod el az elso rész kézikonyvének végét, elég sok info van benne (replacementdocs.com-ról le lehet kapni).
Egyébként meg a wikit érdemes nézegetni (diablo.wikia.com). Ott a black soulstone-ról is írnak pár sort de nem sokat lehet róla tudni.
-
Cadal
őstag
válasz
Stalker-2572 #3571 üzenetére
Szerintem ezt pontosan majd a játék megjelenésekor lehet megmondani, de ha jól emlékszem az eddig látottakra akkor egy meteor becsapódik az Arreat hegybe ([link] itt a vége felé látni a krátert) ahonnan elkezdenek szivárogni a pokol (esetünkben Azmodan) seregei. És egy másik becsapódás is történik épp Tristramban a katedrálisba, ahova a Black SoulStone csapódik be (Fallen Star) magával rántva a mélybe Deckard Cain-t!. Amit történetesen Leah talál meg. Ebben a videóban (van hozzá felirat) épp ezt tanulmányozza amikor látomása lesz (benne Azmodannal).
Szóval valahogy majd csak összefűzik a szálakat a srácok...
-
WayneGace
őstag
válasz
Wolverine #3568 üzenetére
Idézet a másik oldalról:
"Nem nem nem. Tudtam, hogy valaki össze fogja keverni, szóval két könyv van:
Deckard Cain’s Journal (Deckard Cain naplója) ÉS Book of Cain (Cain könyve).
A napló még a bejelentés utáni első napokban/hetekben jelent meg, ez csupán egy internetes lapozgatható kis könyvecske, az eredetije itt található meg: http://eu.blizzard.com/diablo3/world/lore/journal.xml
A könyv pedig most fog megjelenni november 25-én, tehát nem összekeverendő a kettő"(#3564) Djuree Inkább úgy fogalmaznék, hogy kiegészíti a játék történetét. Ugyanabban a világban játszódik, csak nem a játék sztoriját meséli el újból.
-
Cadal
őstag
Bevallom őszintén hogy csak gondoltam, hogy ez az írás a könyveket vette alapul. Elnézést, ha valakit félrevezettem. Miután elolvastam jöttem rá, hogy inkább a játékok (D1 + D2 + kiegek) történetét foglalja össze, sőt azok előtt kezdődik valamikor. A link hozzászólásai közt esetleg még lehet utalásokat találni a könyvekre, de párhuzamot senki nem hoz az írás és a könyvek közt
. Darc1n ajánlott mégy egy naplót [link] "Ha kíváncsiak vagytok még a történetre, akkor a Deckard Cain naplója is nagyon hasznos összefoglaló olvasmány (a D1-től a D2 kieg végéig)"
-
Djuree
félisten
a diablo könyveknek sajna közük nincs a játékhoz. nekem megvan mind3 könyv, de teljesen más történet. van pár utalás meg ilyesmi a játék történetére, szereplőire de alapvetően más. ettől függetlenül jók.
wikings2: nekem a 3 magyar nyelvű van meg, ez nem követi. de ha van angolul más könyv, az lehet követi.
-
Cadal
őstag
Aki esetleg nem olvasta a diablo könyveket, vagy nem ismeri a sztorit pontosan az itt talál egy rövid kis leírást róla (időrendbe szedve). [link]
-
Wolverine
félisten
Ma hajnalban megjött az ígért komoly patch a bétához, vagyis a jövő héten várhatóan újabb hullámnyi bétakulcsot küldenek ki.
-
Djuree
félisten
válasz
FehérHolló #3552 üzenetére
hekk-elni nem akarok, az már nem olyan, nem jó érzéssel játszanék úgy, inkább szenvedek kicsit
-
FehérHolló
veterán
Single player és egy kis hekk, vagy lazac segíthet a bajodon.
Mellesleg a vérfarkasommal én is a harmadik nehézségen adtam fel Durielnél. Bár sikerült kinyírnom, annyira megtépázta a potikészletem, pénzem és mindenem, hogy a "későbbiekben úgyis rosszabb lesz" felkiáltással hagytam az egészet a francba.
-
Djuree
félisten
meg emlékszem diablonál szoptam sokat nekróval. valamelyik peccsben nem tudtam kinyírni, elfogyott minden lóvém meg potim, volt hogy több óráig ütöttem, fél élete lement, de aztán nem maradt potim. aztán a következőben meg lazán kinyírtam. patchek műveltek érdekes dolgokat. de azért amennyit én diabloztam (főleg az 1-el, sokszáz órát), a 3-at is tolni fogom, ha könnyű lesz ha nem
-
Ptech
addikt
válasz
WayneGace #3545 üzenetére
Azért casualból van a legtöbb, nézd meg hova tart a WoW pl, kivétel nélkül szinte minden elérhető nekik is, max több időbe kerül nekik.
Azért a GAH szerintem mindenkinek elérhető lesz, a RMAH-n valószínűleg csak az értékesebb dolgok fognak landolni.
Djuree: Bugos dolgok voltak persze rendesen, de azért mindig lehetett találni módot rá, amivel tovább lehetett jutni.
-
WayneGace
őstag
Nem hiszem, hogy lecsökkentenék a inferno nehézségét, hisz pont az a lényege, hogy az tényleg nehéz legyen. Akinek nem megy, az nem azon játszik. Mi értelme berakni, ha lekönnyítik? Ráadásul a Diablo közönsége elég hangos hc fanokból áll, akik miatt is került be a +1 szint infernón.
Cuccok árusítása átlag playernek szerintem nem igen fog összejönni. Mert majd több heti játék után örül, hogy kapott egy szett armor darabot. Majd megnézi mennyiért tudná eladni és megdöbbenve tapasztalja, hogy több ezren árulják a teljes szettet fillérekért.
-
Ptech
addikt
válasz
FehérHolló #3539 üzenetére
Hell és Inferno azért remélem tényleg kihívás lesz, ahogy mondták.
-
-
Ptech
addikt
Én csak azt remélem, hogy lesz elég gold sink, és nem fog semmivé inflálódni az arany.
Valahol mondták, hogy a pont neked való gear forrása az AH lesz, egyrészt mert pont olyan statokkal rendelkező itemet, mint ami neked kell, nem valószínű, hogy találsz, másrészt meg Blizznek érdeke, hogy pörögjenek az aukciók.
A BS craftolt cuccokon is szinte minden lesz random stat, szóval az sem olyan, hogy csinálsz egyet belőle, és az tökéletes lesz neked.
-
Cadal
őstag
és attól is függ hogy hányan játszanak a játékkal, és abból hányan fognak majd kereskedni a levetett/nem használt cuccaikkal. Szóval előbb utóbb valóban telítődni fog a piac és csökkennek az árak. Persze ha úgy lövi be a blizzard a droprate-et hogy ne telítődjön hamar a piac, akkor az olyan játékosok, akik csak kevés időt ölhetnek a játékba leshetik, hogy valami értékes cucc hulljon nekik.
Ezért is örülök annak ahogyan kialakították a kovács mesterségét. Így ha összegyűjtesz hozzávalókat nem kell a droppokat annyira lesni, meglesz a hozzávaló aztán összegyúrja neked. Plusz ha talál az ember valami fain receptet, akkor aztán "bármit" összerakhat/össze kovácsoltathat.
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
a gear a diabloban soulbound lesz, vagy ha kinőttem valamit akkor az AH-ban el lehet majd adni?
-
WayneGace
őstag
válasz
Wolverine #3527 üzenetére
Volt is erről egy tanulmány. Hogy hol olvastam már nem tudom. Tehát a játék kiadók is rájöttek, hogy nem feltétlenül érdemes mindent karácsony előtt kiadni. Ugyanis túl nagy a kínálat és több játékkal kell versenyezniük. Emiatt sokszor érdemesebb akár karácsony után kiadni a játékot pár hónappal. Persze Blizzardot ez valószínűleg kevésbé érinti, mint írtad olyan címeik vannak, amik elől inkább a konkurencia tér ki illetve bármikor jelenik meg a nép venni fogja. Azt se felejtsük el, hogy a D3 hack and slash, amiből viszonylag kevés játék készül.
-
Wolverine
félisten
válasz
FehérHolló #3522 üzenetére
A Burning Crusade-et kiadták 2007. január 19-én. Minden akkor létező eladási rekordot megdöntött.
-
wikings2
őstag
válasz
FehérHolló #3522 üzenetére
Örülnék ha olyan február-március lenne inkább mint ez. Szilveszter/karácsony után nem nagyon van pénz általában.
-
Wolverine
félisten
-
Ghoosty
őstag
válasz
FehérHolló #3516 üzenetére
Zavvi-n se kellett előre fizetni előrendeléskor, ráadául ott árgarancia is van. Megjelenéskor kb féláron szereztem így Cataclysmet.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
FehérHolló #3507 üzenetére
cdgalaxis-nál küldenek e-mailt, ha rendelhető a cucc, addig nem kell semmit fizetni, meg nincs kötelezettsség, viszont ha valami korlátozott, akkor csak a valós megrendeléskor leadott sorrend számít. (de rendeléskor sem kell majd fizetni, majd ha csak megjön/átveszed a boltban a cuccot, legalábbis bf3-nál ezt csinálták, ráadásul holnap hozza a futár elvileg, de szerencsére csak 28-tól lehet játszani, mert van még egy pár zh hátra a héten)
-
FehérHolló
veterán
10 hozzászólás alatt remélem ki tudtátok már vesézni, hogy a játékok ára a megjelenés utáni években lefelé szokott mozogni.
-
coolpet
senior tag
válasz
Khelben #3510 üzenetére
Nem
Megvan mind a 2rol a szamlaStarcraft + Broodwar: 2003.06.20 (GLS hozta), 2980FT volt a futarral egyutt
Diablo2 + LOD: 2004.03.26 (Comgame 576 Kft) 4000Ft volt futarral egyutt.Szoval nem ma vettem
De azota azert ahhoz kepest relative uj jatek volt, es nem ertektelenedett ennyit a forint, hogy 4x-ese legyen egy mai jatek....
-
coolpet
senior tag
Hat nezd, igaz nincs sok blizzard jatekom, csak d2+exp, es SC+BW, de ezeket 1500 es 2990Ft-ert vettem meg/rendeltem cdgalaxisbol. Ezek is minosegi jatekok nem horror aron.
Elvarom a jovendobeliktol is, hogy megfizetheto kategoria legyen, ha mar a piaccal is le akarjak huzni az embert.
-
coolpet
senior tag
Erdekes arazas...
a dia2-t exp-el megvettem 2999 ft-ert.
most majdnem 5k-t kernek erte.
A megjeleno jatekert meg 12k az alapert? ps3ra meg xboxra ennyi egy jatek...
max 5k-t agyok hajlando fizetni... Nagyon durva...
Aktív témák
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest