Hirdetés
Aktív témák
-
lordjancso
senior tag
válasz
bélanéni #5198 üzenetére
Kikapcsoltam teljesen az Avastot, újraindítottam és ugyanez a probléma jelentkezett.
Szabad helyem van bőven mindenhol.(#5199) Ilsyde: A játék a c:\ProgramData\Battle.net könyvtárba pakolja a cuccokat (Win7). Innen töröltem a fájlcsonkokat, utána újra próbáltam telepíteni és újra jelentkezett a probléma. Ja és újra létrehozta a fájlcsonkokat.
-
Ilsyde
őstag
válasz
lordjancso #5194 üzenetére
Esetleg nezd meg hogy a TEMP mappadban nincs-e ugyanilyen nevu, kiterjesztes nelkuli fajl.
-
bélanéni
őstag
válasz
lordjancso #5197 üzenetére
Egy archívumból akar kicsomagolni fájlokat. Nem lehet, hogy a C:-n vagy azon a winyón/partíción nincs elég helyed, ahol futtatod?
Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy AVAST-ot teljes mértékben lelövöd, és Win újraindítás után próbáld! -
bélanéni
őstag
válasz
"Ideiglenesen kapcsolj ki minden valósidejű víruskeresőt. Feltételezem, Microsoft Security Essentials-t használsz."
A fordításért cserébe 2 óra D3 béta lehetőséget esetleg?
-
Cadal
őstag
válasz
blzpts00008
Angol megy? -
Cadal
őstag
No, kijött a 14-es patch. Most a karakterek nem kerültek törlésre, sőt az arany és az össezs cucc is megmaradt, de mikor benéztem a demon hunteremhez egy pillanatra kihagyott a szívem
Egy kicsit feltolták a rajta levő cuccok szint igényét...: [link] még nem néztem, de valszeg a többinél is ez lesz. Egy 83-as massacre-ert alig kaptam XP-t, korábban ezekért tööb járt. Jah és most sincs AH. Jó tesztelést!
-
Bazzzs
senior tag
Egy kis érdekesség a HC karaktert preferálók számára, hogy a 14-es béta patchben level 10-től már ilyen módban is játszhatunk. Ez a követelmény a teljes játékban sem fog változni, azaz nem kell végigjátszani normál nehézségen a játékot legalább egyszer ahhoz, hogy HC karaktert indíthassunk.
Forrás: IncGamers.com
-
Rizzo
aktív tag
válasz
Cybertrone #5189 üzenetére
A Blizzard közismerten "híres" az április 1-jei fake híreiről, szerintem ez nyugotan beleférne, úgyis mindenki tudná, hogy ez csak vicc
-
Ilsyde
őstag
Szerintem megvarjak aprilis 1-et es bejelentik hogy nincsenek megelegedve a D3 minosegevel ezert sajnalatos modon beszuntetik a fejlesztest.
En biztos nem hagynam ki ezt a ziccert ha megtehetnem. Legfeljebb kirugnanak utana, de tortenelmet irnek -
wikings2
őstag
D2 Amazon rajongók Strafeje kicsit más köntösben
Bétában mennyi a max lvl?
-
wikings2
őstag
válasz
jim_raynor70 #5180 üzenetére
10 év diablo 2 után felüdülés volt ezzel játszani.
Nem fogtok benne csalódni. Veterán diablo 2 ősként egyedül a képességek gombokra való kiosztása nem tetszett annyira, de megszokható ez is. -
jim_raynor70
aktív tag
válasz
wikings2 #5178 üzenetére
Pedig meg nekem is felcsillant a szemem, ahogy a tobbiek felhoztak ezt a lehetoseget.
De talan jobb, hogy nem probalom ki megjelenes elott... Engem mar a videok megfogtak es megannyi Diablo 2-ben eltoltott ora es tobb szaz MB-nyi mentes utan talan nem is volt kerdes, hogy elorendelem-e a kovetkezo epizodot.
-
wikings2
őstag
Ajándékot továbbadni nem illik
"Sajna" én is kölcsiből tolom -
Cadal
őstag
válasz
wikings2 #5171 üzenetére
Craftoltass a kováccsal erősebb számszeríjat, meg hozzá valami jófajta tegezt. Nekem nagyon megdobta a DPS-em (47,6-ra) mikor lecseréltem a két egykezes hand crossbow-ot egyre és tegezt tettem a másik kezébe. Strafe-vel csak úgy potyognak a szörnyek.
Nagyon jó cuccokat csinál a kovács.
-
wikings2
őstag
Csak nekem tűnik úgy hogy újrajátszás után nehezebb a dolog?
20dps el toltam ki dh val elöször. Akkor semmi gáz nem volt, Leoric előtt haltam ahol aktiválja a pillarokat.
35dps el toltam másodjára, haltam vagy 7 szer annyian jöttek/annyival ?nagyobbat? sebeztek.
Lehet csak reggel volt... -
WayneGace
őstag
-
Ptech
addikt
-
Argos
őstag
Sajnos van... elég ha csak a "Recruite a friend" programot nézed a WoW-on belül...
(#5147) KubanitoS :
Hm.. nem igazán látom, h azzal mi baj lenne, ha a D3-ban eladott cuccokból, ami befolyik Blizz-coin-ban, azt más in-game felhasználható dologra költöm. Ez pont, h. közelebb áll ahhoz, mint ha csak simán AH-znék goldért és goldért tudnék venni pl. WoW-GC-t v. teszem azt peteket.
Annyi időm, esélyem, szerencsém úgyse lesz -és nem is arra találták ki ezt-, h. ebből meggazdagodjak.
Éppenséggel ez pont egy olyan koncepció, amivel legalizálják -az idővel amúgy is megjelenő, ámde EULA-n kívüli, valódi pénzen alapuló kereskedelmet, hovatovább meg is sarcolják.mod.: Jah, igen. Egyáltalán nem azért akarom eleve megvenni a D3-t, mert lóvét látok benne... Nekem a Diablo2 volt az első PC-s játék amivel úgy igazán játszottam. -igen, kicsit későn jutottam el a PC-hez, de végül is nem bánom és nem is ide tartozik.
Szóval abszolút érzelmi alapon fogom megvenni! Azért, mert nekem KELL és nem üzletelni akarok benne, elsősorban, hanem a régi cimborákkal, kis vörös, meg nagy vörös ördögöket csapkodni. Ám ha már van/lesz rá lehetőség, h. netán spóroljak/keressek vele valamennyi gubát, akkor miért ne? -
-
KubanitoS
veterán
Na én pont ezért "félek" kicsit a D3-tól. Félre ne érts, nem veled van a bajom, de már eleve te is azért akarod megvenni a D3-at, hogy a talált cuccokat igazi pénzre, vagy Wow hosszabbításra cseréld el.
Nekem ez az AH marhára nem szimpi. Az egész D3 a farmolásról fog szólni. Ha pedig csak azért veszed meg, mert játszani szeretnél (mint pl én) és esetleg esik egy nagyon menő cucc, akkor a kisörödg meg fog szólalni, hogy el kéne adni pénzért.
Gondolom majd lehet pénzért is venni D3 tárgyakat, amelyeket aztán el tudsz cserélni más tárgyakért cserébe, amelyeket drágábban próbálsz meg eladni, mint amennyiért az első cuccot vetted...
Hova tűntek a régi Diablo 2-es évek, amikor minden csak a játékról szólt. (Persze a D2 pályafutása vége felé ott is a fentebb vázolt dolgok mentek/mennek.
Rohadtul nem szimpi ez az egész számomra...
-
-
-
Argos
őstag
Eszembe jutott egy kérdés.
Amikor majd kijött a játék és -remélhetőleg - sikeresen belecsaptam az AH-zásba, a megkeresett Blizz-coin-okat csak és kizárólag azon az accounton tudom elkölteni, amivel megkerestem, avagy lesz lehetőség más accountra küldeni?
Érthetőség kedvéért, amennyiben lehetséges lenne, akkor a D3-hoz csinálnék egy új accountot, és az azzal megkeresett cash-el feltölteném majd a WoW előfizetést pl.
Már, amennyiben lehet majd erre költeni.So, ha valaki rendelkezik erről -biztos! - infóval, megköszönném, ha megosztaná.
Illetve, azt is, hogy ha ez még nem tudható, és csk realese után jön pontos információ. -
Cadal
őstag
Ismét aktív az aukciós ház. Lehet tesztelni...
-
pomk
őstag
Be kell írnom valamit, mert a Diablo 3 fórum téma eltűnt az "Itt szóltam hozzá" listámról.
-
Bazzzs
senior tag
A következő béta patchben várhatóan megduplázzák az ellenfelek sebzését. Ennek kifejezetten örülök
Forrás: IncGamers
-
Ptech
addikt
válasz
Cybertrone #5129 üzenetére
Szerintem a WoW modellt követik a D2 modellhez képest, tehát nem leszel lvl60 pár óra alatt, mert az XP nagy részét olyankor nem kapod meg, ha egy sokkal magasabb szintű valaki van a partyban.
-
Ptech
addikt
válasz
Cybertrone #5114 üzenetére
Merem remélni hogy az ilyen tápolt karakterek nem lesznek sűrű vendégek a teljesben
Az megvan, hogy a kari tápolásról szól az egész játék, ugye?
Más: az amazon.it levette az ápr17-es megjelenést.
-
warcat
veterán
válasz
Wolverine #5121 üzenetére
Miért lenne kizárva,gondolod megvárnak egy megfelelő kiállítást,már úgyis ráérünk alapon?
Egyébként az olasz amazon levette az ápr.17-et,vagy kamu és azért,vagy igaz és Blizz ejnyebejnyézett.
Várom már nagyon mindenesetre,Wow Ahzás jól ment,ha adtam volna el aranyat,érne olyan 4-500 ezret,reméljük itt is jól fog menni(elsődleges a szórakozás,de nagyon jól hangzik,hogy többet nem kell költeni Blizz játékokra). -
rt06
veterán
válasz
de, surun vendegek lesznek, sot, lesznek ettol durvabbak is
a teljesben is vissza tudsz majd menni akar a 60. szintu kariddal is megolni sk-t, s akkor meg ennyi ido sem fog kelleni hozzamas kerdes, hogy ertelme nem lesz - most is csak azert van, mert mast nem igazan lehet csinalni
-
Ilsyde
őstag
Ketto Diablo 3-mal kapcsolatos prezentaciot lattam a GDC felhozatalaban:
Giant Toads and Zombie Bears: Technical Art Re-envisioned for Diablo 3
Julian Love (Blizzard Entertainment)
Wed 5:00PMThe Art of Diablo 3
Christian Lichtner (Blizzard Entertainment)
Thurs 2:30PMUgy gondoljatok hogy ezek kozul az egyiken fogjak majd bejelenteni a megjelenest? Mindketto grafikai temaju ahol nem tunik relevansnak a jatekkal kapcsolatos hirek bejelentese. Raadasul mindkettore csak csutortokon fog sor kerulni (europai idore atszamolva).
Vagy lesz kulon Blizzard booth?
-
wikings2
őstag
válasz
Volt ideje kitápolni egy ilyen karit. De az ilyen "játékmód" ugye amúgy is mellékes lesz a jó kis pénzes AH mellett...
-
Cybertrone
veterán
[link] Merem remélni hogy az ilyen tápolt karakterek nem lesznek sűrű vendégek a teljesben... lvl13
-
wikings2
őstag
Van aki laplopról tolja? érdekelne kinek milyen laptopon hogy fut.
Dell XPS 15 l502x ezen gondolkodok, de még nem tudom, hátha most valaki megdob értékelhető infóval laptop téren
-
krokk
senior tag
válasz
-conrad- #5105 üzenetére
15:18 van
(ill már 22 a hsz írás végén )
na de hogy más is legyen.
kaptam meghívót bétába
hát eddig tetszettek a videók is, de a játék ezerszer jobb
tetszik a skill rendszer. egyedül egy bajom van vele, az a nyamvadt cooldown amikor váltok.
mert ok kiválasztom és ááá elfelejtettem rúnát választani... na akkor meg kell várni a cooldownt és nem tudok újra választani. de ez remélem csak béta hülyeség.érdekes, hogy d2ben nem szerettem (nagyon nem) a barbárt, itt viszont nagyon tetszett.
na jó azért witch doctor és a demon hunter jobban de azért 3. helyre bekerült -
Cicero
őstag
március van
-
bozont
veterán
válasz
CooLM@$TeR #5101 üzenetére
Lehet art director is egyben, ami nem elképzelhetetlen. Például a Skyrim esetében, egy cikkből: "To find out, MTV Geek spoke to Bethesda Art Director and Lead Designer Matt Carofano..."
Szóval megeshet, hogy itt is erről van szó. És itt az art director szerintem a művészeti vezetőt jelenti magyarul, de semmiképpen sem igazgatót.
-
po1son
addikt
válasz
CooLM@$TeR #5101 üzenetére
Egy kicsit frissebb ez a videó
Nah off részemről. -
CooLM@$TeR
tag
lead designer
lead designer
lead designerTessék és még sorolhatnám a forrásokat, ahol lead designerként adják meg a pozicióját.
Diablo 3 announcement, Mike Morhaime CEO konferálja fel Jay Wilsont, mint a "lead designer of Diablo 3".
Egyszerűen az igazgató nem igazán helyénvaló terminus ebben az esetben, mégha a directort tükörforditásban annak is veszed. Nem véletlen, hogy másnak is feltűnt ez. Az meg, hogy egy darab PH-s cikkben igazgatót látsz (mellesleg Gamepod, de mindegy is már nálad ...), az az itteni cikkirót minősiti. Le merem fogadni, hogy a magyar nyelvű cikkek 90%-ában vezető fejlesztőként aposztrofálják és nem igazgatóként. Sőt, gyakorlatilag ez az első cikk amit látok, hogy igazgatónak nevezik mert minden máshol vezető fejlesztő a pozicója.
A rövidítést illetően meg szintén nem volt igazad, ennyi erővel nevezhetted volna DBL3-nak, vagy akármi másnak. Ez egyszerűen igényesség kérdése, nincs semmiféle kiborulás csak roppant zavaró volt.
"Amúgy jó lenne, ha vissza vennél az arcodból."
Elsőként vonatkoztasd el magadra igy rögtön, főleg ha megvilágosodásról magyarázol itt másnak a gödör mélyéről.
Aktív témák
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest