Hirdetés

Aktív témák

• Argos

őstag

válasz rt06 #5148 üzenetére

Sajnos van... elég ha csak a "Recruite a friend" programot nézed a WoW-on belül... :(((

(#5147) KubanitoS :

Hm.. nem igazán látom, h azzal mi baj lenne, ha a D3-ban eladott cuccokból, ami befolyik Blizz-coin-ban, azt más in-game felhasználható dologra költöm. Ez pont, h. közelebb áll ahhoz, mint ha csak simán AH-znék goldért és goldért tudnék venni pl. WoW-GC-t v. teszem azt peteket.
    Annyi időm, esélyem, szerencsém úgyse lesz -és nem is arra találták ki ezt-, h. ebből meggazdagodjak. :P
    Éppenséggel ez pont egy olyan koncepció, amivel legalizálják -az idővel amúgy is megjelenő, ámde EULA-n kívüli, valódi pénzen alapuló kereskedelmet, hovatovább meg is sarcolják.

mod.: Jah, igen. Egyáltalán nem azért akarom eleve megvenni a D3-t, mert lóvét látok benne... Nekem a Diablo2 volt az első PC-s játék amivel úgy igazán játszottam. -igen, kicsit későn jutottam el a PC-hez, de végül is nem bánom és nem is ide tartozik.
    Szóval abszolút érzelmi alapon fogom megvenni! Azért, mert nekem KELL és nem üzletelni akarok benne, elsősorban, hanem a régi cimborákkal, kis vörös, meg nagy vörös ördögöket csapkodni. Ám ha már van/lesz rá lehetőség, h. netán spóroljak/keressek vele valamennyi gubát, akkor miért ne? :K

Aktív témák