Hirdetés

Aktív témák

• Jazz

veterán

válasz sith7 #6235 üzenetére

Remélem megfelelően balanszolják majd a game-et. Eddig a wizzardka elég gyenguskán szerepelt. Persze majd max lvl-nél derülnek ki a dolgok.:)

D2-ben azért egy perfekt hammer pala, meg a smith pala über brutál volt. És nem balanszolták őket patch-el, ezt nem is értettem. Smith pala crushing blow %-os sebzése is nevettséges volt. A smith effekt miatt minden ütés talált, CB -33%, azaz über baal az x milliós HP-jával 4-5 ütés volt, és az ütések között 0.2mp telt el.:D
    A hammer palával meg egyenes út vezetett a botokhoz, ehhez még behozták ugye az Enigmát, amivel teleportálni is tudott. Így volt egy über tankos teleportálós, 5k dmg/kalapácsos (50k össz), mindent sebző immun mentes karakter. Tán a blizz akarat készakarva hogy botoljanak az emberek, hogy ezáltal önmagát ölje meg a játék egy idő után és hogy ne játszák a végtlenségig? Erős spekuláció, de a mai napig nem javították ki a fentieket patch-ben.

KubanitoS: Bizony, javazon a leg állatabb. 8-as party, Baal run, infinity a csicsón, 1 lövés és feküdt minden monszta, minden wave-nél. Baal ugyan itt 8-as party 3 ütés.

BoC1ka: nem 17k-t ütött a szúrós skill, hanem 140k-t, plusz a mínusz resist az infinityből, meg a perfect griffonból. 200k.
    (1 szúrás valami 40 villám volt max szinten, 1 villám 3000dmg, és bizony abból egy se ment félre, mindet bele tolta Baal-ba :B )
    És mind emelett brutál tankja volt a javának, főleg egy sorc-hoz képest. Egy light sorc elbújhatott mellette. És a charged strike-nak még phisic sebzése is volt, így a light immunt is lassan, de lelehetett csapokodni vele.
    A lightning fury meg ha jól emélkszem minden monsztán 10 felé szállt, majd az abból szóródók is 10 felé...., így egy csoport szörnynél hatványozott villám áradat volt.:)

(#6248) Ghoosty: ez tuti, hogy nem lesz immun? Király.:) Úgy is túlzott szivatás volt D2 hellen a sorcinak. Fizikai immun alig, magic immun alig.....hammerra meg semmi immun, talán 1 db szörny az egész játékban kurast bazaar alján. lol.

Szerintem az nagyon jó ötlet volt Blizz-től hogy újfajta kairk vannak. A régieket már mindenki rogyásig, unalomig játszotta. És elvárás lett volna hogy közel ugyan azt tudja. Így viszont vérpezsdítő új karik keletkeztek.
    A demon hunter a D2 íjász és assassin ötvözete. Jól is tették, assa önmagában kicsit felesleges kari volt.
    Druida pvp állat volt, másra nem volt jó. itt meg ugye mint hallottuk pvp rendkívül kis hányadát fogja kitölteni a játéknak (szerencsére), energiát nem fektetnek bele, így nincs is jelentősége.

A DH nekem sem tetszik. Egy brutál rambo nyílpuskával. Barbival sem játszottam soha. Burtál böszme, lassú, buta karakter...:) egy sorcal meg kihívás aprítani. Mindig jobban szerettem kaszálni mint kapálni. :))

Aktív témák