Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
WATERDACA
őstag
Megint volt egy nappali autós gameplay, alig volt valaki az utcán. Ilyenkor azért kicsit aggódom. A borderes rész nagyon tetszik. Tiszta Röszke.
Ha nem írja felül hogy PS5 gameplay később, észre se veszem hogy már nem PS4
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
Topikgazda
válasz mert_csokis #8393 üzenetére
Szvsz ez is az egyik magyarázat lehet. Amúgy a The Witcher 3 is tele volt giccses grafikai elemekkel, lásd Chromatic Aberration, Depth of Field, Motion Blur vagy Vignette. Az inkább érdekes kérdés, hogy konzolon milyen grafikai opciók lesznek...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
mert_csokis
senior tag
Alapból szét van smooth-olva az egész. Fullon van TAA-val, meg egy rakás giccses post effekttel.
Remélem, ezeket ki lehet majd kapcsolni menüből. Sajnos homlokegyenest más grafikai stílust alkalmaztak, mint a Witcher 3 esetében.
Kár, hogy nem azt az irányt vitték tovább...Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
nesh_019
senior tag
válasz nesh_019 #8389 üzenetére
Amúgy azt se értem h a PS5re miért van ráírva hogy 8k 8Kban megy rajta a Márió? és letud játszani 8K-s blu ray filmeket Vicc aztán még lehet a 4K is kamu, már most voltak olyan tesztek ahol össze-vissza állította automatán a felbontást játék közben.dinamikus felbontás.
Amúgy meg amint lesz raktáron veszek egy PS5 mert tetszik szóval nem lejáratásból írom, PS4 Proval is megvoltam elégedve, csak exkluzív címek miatt vettem mert az összes PS4 exkluzív játék majdnem 10 pontos.
[ Szerkesztve ]
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
Komplikato
veterán
Amúgy létezik egy ilyen nevű kínai cipő márka, kínairól tükörfordítva, ami vagy 120 éve gyárt elég fura kinézetű cipőket, amiktől elvileg jobb lesz az egyensúlyérzék. A régi kuinfu filmekben is sokan rohangálnak olyanban.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
nesh_019
senior tag
hiába írja hogy mennyi P ez csak egy felvétel, a konzolok sokat csalnak ezzel a dinamikus felbontás automatán állítja.
Amúgy meg ezek mellett a PS4 pro nem is tud igazi 4K-t, csak rá van írva, mondjuk jogos hogy ráírják mert egy 4K-s blueray filmet letud játszani, de ki vesz azért konzolt, kevesenCsak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
Deck
titán
-
Fitzgerald
veterán
Én collector's-t akartam, de ugye pillanatok alatt elkapkodták a nepper khecsegek.
A 250 ojrót még ki is nyögném érte, de retail árnál többet nem fizetek semmiért, ne rajtam hízzanak ezek a gennyes alakok, legyen szó akármilyen über-mega gyűjtői kiadásról.
Dobozos játékot meg csak akkor veszek, ha valamilyen extra tartalommal, ajándékkal jön (steelbook, kulcstartó, poszter, póló, stb.), vagy alapból meg van pakolva ilyesmivel, mint a Witcherek. -
sixpak
nagyúr
Tessék, itt a megoldás.
A szoba másik felén is van 2 hasonló (de nem akarom a szar képeimmel szétoffolni a topikot) könyvek, filmek, játékok, magazinok, etc...mindennek (is) lesz helyed.
Amúgy a Jysk-be vettem, 30 valahány ezer...
A világ összes Cyberpunk relikviáját rápakolhatod.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Chalez
őstag
válasz freeknight #8378 üzenetére
Vidékre várom a játékot, személyes átvétel nem lesz jó sajnos... Nemrég rendeltem meg a Death Stranding-et Alza-ról előrendeléssel, aztán mikor tájékoztattak, hogy hétfőre küldik, úgy lemondtam mint a huzat Majd megvettem a PS store-ból éjfél után 1 mp-vel
-
VikMorroHun
őstag
válasz gyimger #8262 üzenetére
Bírom az ilyen definíciókat. Wikipédián fent van a számítógépes mod definíciója. Apró probléma, hogy a Nexusmodson található 30-40 ezer Skyrim mod jelentős részét ki kellene zárni, mert nem felelnek meg a definíciónak.
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
WATERDACA
őstag
válasz freeknight #8378 üzenetére
+1
Arról nem beszélve, hogy Day0 és Day1 patch szinte garantált lesz. Tartok attól, hogy lehetnek gubancok a startnál.
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
freeknight
őstag
válasz m0h0senator #8373 üzenetére
Így-így!
Felnőtt ember vagyok már, nincs az az isten, hogy én egy játék miatt virrasszak, szóval nem számít, hogy 9 órával megjelenés után fogok először nekiülni, legalább nem hullafáradt leszek mikor először kipróbálom, és legalább ott lesz a polcon a játék.Chalez: chill out, nálam minden előrendelt játékot hozott még eddig megjelenés napján a futár. Ha meg személyes átvétel boltban, akkor meg betonbiztos, hogy aznap nálad lesz.
-
Peace
nagyúr
válasz m0h0senator #8373 üzenetére
Nekem már nagyon erősen le kéne állnom minden ilyesmivel, mert vészesen fogyok ki a helyből. Most előreláthatólag még legalább 30 WH40K könyv az, mait tuti megveszek fizikálisan és azzal is bajban vagyok, hogy hova. Ott is erősen át kéne állnom ebook-ra, de egyszerűen imádom a könyvet a kezembe venni. Ez a rohadt szoborvásárlás is kiakasztó. Porosodik is, drága is....de imádok rájuk nézni.
-
Topikgazda
-
Chalez
őstag
válasz gyimger #8368 üzenetére
Amúgy ja, tényleg gyerekes, de szerintem a játékból kinőni nem lehet, max belesavanyodni...
De ha már itt tartunk, a gyerek a jövő hét keddi Fortnite eventet várja, ami este 10h-kor kezdődik. 9 évesen már előre könyörög, hogy hadd maradhasson fent addig... Jön Galactus és elpusztítja a világot (pár napra talán )
B@szok én rá, csak a kukoricámat le ne tapossaCP megjelenésénél legyek ott (bárhol) a startkor a nulladik percben[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
Csak Steam és GOG preload-os?
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
gyimger
őstag
Amilyen gyerekesnek hangzik, szerintem én is így teszek. Jók a fizikai cuccok, de a másik oldalon ott a Steam, a pre-load és a korai kezdés lehetősége.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Chalez
őstag
Én arra leszek kíváncsi, hogy hozzánk eleve mikor jut el a játék. Előrendeltem a Platinumtól egy fizikai kiadást, a papír alapú térkép, és az ajándék kulcsatartó nagyon jó kis cucc... De nincs kizárva, hogy inkább megveszem digitális formátumban, mert olyan isten nincs, hogy ne legyek ott startkor az elején Ha 10-én délelőtt megkapom, akkor az még talán belefér. Talán!
-
WATERDACA
őstag
Igen, jól emlékeztem.
Preload The Witcher 3: Wild Hunt Now - GOG.com - rá 7 napra, május 19-én jelent meg a játék.
Tehát ha a CDPR tartja jó szokását, akár már jövőhéten előtölthetünk.
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
Peace
nagyúr
válasz WATERDACA #8357 üzenetére
Az biztos! Aki türelmes és megvárja a next-gen peccset, új konzollal jár a legjobban. Nálam csak elgurult a gyógyszer és emiatt a játék miatt vettem videókártyát. Aztán a kártya miatt új gépházat...és az új gépház miatt új processzorhűtőt. De most már becsszó leálltam! Ez egy betegség.
-
gejala
őstag
Fun fact: ez lesz az első játék, ahol a character customizationnél a körmökkel való bíbelődés kiemelten fontos lesz. Mivel az egész játékban állandóan látni fogod.
[ Szerkesztve ]
-
WATERDACA
őstag
válasz juliensorel #8354 üzenetére
Nem értelmetlen szó. De ebben a jelentésben a szenzációhajhászás természetesen jobb szó.
Ha így haladunk, meglesz a 10 ezer hsz. megjelenés előtt.
u wanted, i got it \o/
-
bélanéni
őstag
Mindannyian tudjuk mit jelent. Az ember hajlamos helytelen szóösszetételekre (én is, pedig nem olyan keveset olvasok ), de a kedvedért: szenzációhajhász média
[ Szerkesztve ]
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
WATERDACA
őstag
A Fallen Order Unreal motorját kegyetlen mód elb*szták, és nem csak konzolon. PC-n is rengeteg az FPS drop és microlag, tehát elsődlegesen nem csak a konzolokban van a hiba, sőt. Még ma sem javították, pedig nekem is megvan az átlag 80 fps, de microlaggok vannak.
Aki biztosra akar menni az a legújabb konzolokban gondolkodik CP kapcsán, szerintem ez nem annyira kérdés. Ott biztosan nem lesz gond.
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
l.skywalker
félisten
Egy ismert fodrászat neve a TV székház mellett
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Mans20
addikt
válasz m0h0senator #8350 üzenetére
Örülök ha a menüt betölti a 1050Ti.
-
Peace
nagyúr
válasz l.skywalker #8351 üzenetére
Biztos, hogy az lesz! Az összes nagyobb címet végigjátszottam PS4-en és egyikkel se volt bajom. Csak ez most ilyen szemet bántó volt, mert előtte nem láttam Fallen Ordert PS-en futni.
-
l.skywalker
félisten
Ne kezdjünk ebbe bele, mert akkor előkerül, hogy mi mennyibe kerül. Ki milyen build-en játszik stb.
Bízzunk benne, hogy konzolon is élvezhető lesz, ahogy sok játék volt eddig is.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
m0h0senator
őstag
Azért ez most van így mikor egy új technológiával ismerkedik a piac és a játékfejlesztők is. Pár év és szerintem ugyanaz lesz mint dx11-nél. Megveszed az adott kategóriás kártyát az alapján beállítod és kész. Most még a DLSS RT nagyon új ebben az esetben meg kell keresni az adott legjobb beállítást. Kivéve annak aki régebbi kártyával kezd neki.
An odyssey through the realm of consciousness.
-
Peace
nagyúr
Az esetek 99%-ában szerencsére beállítja az ember, lefuttatja a benchmarkot és hozza a stabil kívánt értéket. Viszont tegnap játszott nálam egy kedves barátom a Fallen Orderrel PS4 Pro-n és valami förtelem módon futott. Én PC-n vittem végig stabil 60-al. Azért ilyenkor csak jól esik, hogy nem mondtam le egyelőre a PC-ről. De persze kíváncsi leszek majd a next-gen peccselt CP-ra is PS5-ön, tuti megveszem majd oda is 1-2 év múlva meglesni.
-
l.skywalker
félisten
Mondjuk én aki egyébként konzolon is aktív vagyok, épp ennél a játéknál kicsit aggódok a minőségen... de reméljük nem lesz gond. Mindenesetre én biztos ami sicher inkább PC-re rendeltem meg.
-
mettek
addikt
Azért örülök hogy otthagytam a PC gaminget és ezen sem kell agyalnom meg tesztelgetnem hogy a vga-mon hogy fog futni adott játék. Sajnos anno ezzel órák mentek el hogy beállításokban molyoltam, de játék alatt is az fps számláló vizslattam.
Másik dolog...lehet tudni valamit konzolos előtöltésről?
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
WATERDACA
őstag
válasz tomazin #8341 üzenetére
Hogy felhívjam a figyelmet, mely oldalakat érdemes elkerülni. Most vettem észre, hogy egy másik weblapcsalád tagja (ez nem a reklám helye), ami régen még minőségibb tartalmakat szállított, most már sajnos beszippantotta a bulvárszintű oldalakat.
Cifu: ha jól tudom, a CPRP-nek az Nvidiával megállapodása van (és reklámozzák egymást), így azon se lepődnék meg, ha Nvidiákon egyelőre jobban menne a játék (minimális különbségekre gondolok, driverek is sokat dobhatnak rajta). Ez az RT startot is befolyásolhatja véleményem szerint.
Pénz beszél, kutya ugat. Erre az új nextgenre egymásnak feszül az Nvidia és az AMD, ez már látszik.u wanted, i got it \o/
-
Peace
nagyúr
Én nagyon bízom a CDPR-ban, hogy Valhalla-nál jobban sikerült ez az optimalizáció és sikeresen be lehet lőni majd valami nagyon csini kinézetet tűrhető sebességgel. Majd az optimalizáló srác csinál úgyis videót a csatornájára és akkor az alapján be lehet állítani szépen.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Nálam is.
Nagyon tesztelgetni kell majd hogy mennyit ér egyáltalán az RT, mit bír RT esetében 4K-ban (DLSS-el) a 3080 OC Vga.
Ahogy a vak is mondta majd meglátjuk"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Topikgazda
válasz nubreed #8332 üzenetére
Szigorúan saját vélemény, de elképzelhetőnek tartom, hogy az induláskor is lesz az AMD-n RT támogatás.
Per pillanat az AMD legfőbb problémája az, hogy nincs DLSS-hez hasonló megoldása. A CP2077 RT gépigény listáján bekapcsolt DLSS mellett értendőek az értékek - 4K@RT Ultra szintet semmi sem tudja jelenleg natívban, még az RTX 3090 is térdreborulva kérne kegyelmet (emlékeztetőleg, a sima, RT nélküli 4K@Ultra-hoz ajánlott egy RTX 3070...). DLSS Performance mellett viszont tényleg elképzelhető, hogy 1080p @ RT Medium-ot tudja majd hozni élhető FPS-el egy RTX2060.
Ha nincs DLSS, hogy almához-alma hasonlítás legyen, akkor viszont írtó hülyén nézne ki, hogy az 1080p @ RT Medium szinthez egy RTX3070 kell, az RTX3090 meg talán kihozná 30FPS-re az 1440p @ RT Ultra-át - most csak találgatok, de kb. erre számíthatunk natív esetén. Márpedig az RX6x00 kártyákon ez az opció adott csak alaphelyzetben.
A probléma az, hogy akkor mi a kukutyin legyen, ha az nV kártyáknál DLSS mellett adják meg a gépigényt, míg az AMD kártyáknál natívban, akkor az 1080p @ RT Medium szinten az RTX 2060 mellett lenne kb. az RX6800 (egy 2 éves, ~350$-os kártya vs. vadonatúj, papíron 580$-os kártya...), az 1440p@ RT Ultra szintet pedig szerintem az RX6900XT sem hozná natívban - de max. azt lehetne az RTX 3080 mellé rakni.
Szvsz ilyen feltételek mellett inkább nem írják ki a Ray-Tracing gépigénybe az AMD kártyákat, aztán majd az AMD eldöntheti, mi legyen. Mivel lesz dinamikus felbontás az eddig információk alapján, én arra tippelek, hogy jobb híján arra terelik majd az AMD felhasználókat RT terén. De ezt még ki kell dolgozni megjelenésig...
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz WATERDACA #8334 üzenetére
Aztán majd elkezdenek jönni a speedrun videók
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Peace
nagyúr
válasz l.skywalker #8328 üzenetére
Áhh, világos. Mondjuk az az 1 óra már nem oszt, nem szoroz...11 napig otthon leszek.
-
nubreed
veterán
válasz WATERDACA #8334 üzenetére
Nem érdekelnek az fps battleroyalokon szocializálódott véristvánok, akik most kipróbálják a CP-t majd telesírják a netet, hogy hát ők nem ilyen lovat akartak. Az sem, hogy a nagy nyomorukban mennyi idő alatt tolták végig.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
WATERDACA
őstag
Médiahajhász címek itthon is...:
u wanted, i got it \o/
-
Segal
veterán
A nagy kérdés hogy mekkora lesz a day-0 patch és mennyire lesznek terhelve a szerverek. Én bizakodok hogy a hajnali indulásom előtt még bele tudok kukkantani
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
-
Peace
nagyúr
De miért 01:00, miért nem 00:00? Nem számít, úgysem fogok tudni elaludni, annyira fogok izgulni. Pedig terveztem ledőlni legalább pár órára előtte, de szerintem esélytelen.
-
nubreed
veterán
válasz WATERDACA #8318 üzenetére
Ennél a játéknál semmit jelent az, hogy rövidebb lesz a főszál, ez már most is tisztán látszik a napvilágra került infókból. Annyi side quest és egyéb tenni való lesz, hogy ha valaki a 3 life path-t végig akarja nyomni az lesz alsó hangon 500 óra. Az első végig játszást én 150-200 óra közé teszem.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Segal
veterán
válasz wjbhbdux #8322 üzenetére
battle royal
-
Topikgazda
válasz WATERDACA #8318 üzenetére
Konkrétan a minőségbiztosítás (QA) csoport vezetője.
Leírta, hogy ez egy lassabb végigjátszás (még nem ért ebben a játszásban a végégig), nehezebb nehézségi fokon, ahol a lopakodásra helyezi a hangsúlyt és kilootol mindent, és a játék összes minijátékát kihasználja.A The Witcher 3 alapjáték esetén az ilyen mindent kimaxolok típusú játék olyan 250-400 órát vett igénybe, függően attól, mennyit Gwent-eztél.
-
EXA
aktív tag
Na erre nem gondoltam még eddig.
[ Szerkesztve ]
-
WATERDACA
őstag
Egyébként ha nem tévedek, ő CDPR egyik tagja. Az hogy 175 órát játszott "csak" a Nomaddal, nem jelenti azt hogy tömény gameplay volt az egész. Gyanítom hogy ennek fele teszteléssel folyt (írni sajnos bármit lehet).
A fősztori szál rövidebb lesz mint a W3, ezt már mondták.Cyberpunk napjainkban, olcsóbb verzió: I bought a 400$ silicone face mask… wait why did I even do that - YouTube
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
-
zkxdn
őstag
válasz BloodyEddie #8306 üzenetére
Mikor Gold lett a játék októberben akkor küldtek emailt. (Tudom lame tanács de nézd meg a spam mappád)
Én nemvagyok a legjobb példa mivel tavaly E3 idejében rendeltem elő, ha nekem nem jutna steelbook....gyakorlatilag senkinek se fog -
BloodyEddie
őstag
Köszi mindenkinek, ez elég aggasztó, megpróbálok beszélni velük.
-
zkxdn
őstag
válasz WATERDACA #8303 üzenetére
Most csütörtökön kereken 2 hétre (14 napra) lesz a játék megjelenése. A tesztek előtte egy nappal vagy akár hamarabb is (mint a W3 és a Sonys címek esetében) publikus lehet. Oriic szerint 14 nap elég a tesztelésre.
Ha ma, holnap vagy szerdán nem küldik ki a kódokat....
Akkor megfognak szólalni a vészharangok[ Szerkesztve ]
-
WATERDACA
őstag
Azt valaki tudja esetleg hogy a média mikor kapja meg a végleges tesztpéldányokat? Mikor lesznek először tesztek?
u wanted, i got it \o/
-
Lord_Sordi
csendes tag
válasz BloodyEddie #8299 üzenetére
Október 7.-én rendeltem elő PS4-re náluk., azóta semmi...
PSN: Sordi91
-
m0h0senator
őstag
válasz BloodyEddie #8299 üzenetére
Én konzol világnál rendeltem 2019 júniusában. Jött egy mail idén október elején, hogy igényt tartok e a megrendelésre. Fémtokos verzió PC-re.
Segal: Remélem akkor fogok tudni aludni
[ Szerkesztve ]
An odyssey through the realm of consciousness.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest