Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
Lehet vótmá', de SX és SS konzolokon mennyi helyet foglal majd a CP2077?
Mert van rá esély, h törölgetni kell.szerk, 1-gyel lentebb!
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
McW1
tag
Remélem azért nem lesz itt tömeges érvágás, ha netán bejelentenek egy tavaszi csúsztatást... tudjátok van az az ingyenes segélyvonal, ha valaki nagyon egyedül érezné magát vagy ilyesmi
De hogy ne csak off legyen:
Azt hiszed, hogy mit gondolsz?
-
bélanéni
őstag
Én is pont így látom a kérdést, néha csak pislogok, amikor olvasok egy játék kapcsán a rengeteg bugról. Ezerféle hardver, százféle megoldás egy-egy játékbeli szituációra, biztos hogy csak néhány kombináció esetén jönnek elő a hibák. A legtöbbször valóban az 1% panaszkodik, de az számszerűsítve már jó sok, ezért csak úgy tűnik hogy rengeteg a hiba a game-ben. Én minden játékban megúsztam eddig a bugokat, olyanokban is, amire sok panasz volt. Úgy vettem észre, sokszor régebbi hardvereknél gyakrabban van gond, mint az újabb (talán jobban tesztelt) vasakon.
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
gejala
őstag
Ezek a bugok olyanok, hogy nem mindenkinél jönnek elő. AC: Odyssey megjelenésekor is tele volt minden fórum a bugokkal, én meg első naptól kezdve játszottam vele és szinte semmi buggal nem találkoztam, ami zavart volna. Ha nem olvasok bele fórumba, nem is hittem volna, hogy milyen bugok jöhetnek elő egyeseknél.
Egy ilyen RPG-nél egyébként is úgy néz ki a dolog, hogy egy missiönt meg lehet csinálni 100 módon, amiből 99 jó, 1-nél meg bebugol a mission és nem tudod megcsinálni. 1% az esélyed, hogy pont megszívod.
[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
-
Segal
veterán
És honnan fogod tudni hogy javították?
Ha felnézel a zinternetre cyberpunk témákba szerintem az egész sztorit hamarabb fogod olvasni mint a hibák kigyomlálást, ha meg nem nézel fel akkor meg nem fogod tudni milyen állapotban van.
De úgyis fel fogsz nézni
Nekem inkább legyen már picit bugos, de én fedezzem fel a játékot."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz JenciHUN #9486 üzenetére
Majd 2 nappal hogy fellépett egy előre nem várt hiba és kérnek még fél évet
Doom eternal-nál is másfél hónappal a megjelenés előtt tetták fél évvel késöbbre az időpontot.
Ettől függetlenül én is azt mondom akármilyen állapotban is van tovább nem halaszthatják. Ki kell adni mert még egy halasztást már tutira nem nézne el a rajongótábor.
Most egész jól kijöhetnek az egészből ha kiadják mert a hype éppen a csúcson van, ha meg mégis tele van még bugokkal akkor le lehet nyilatkozni hogy nem akarták tovább halogatni, de éjal nappal a bugok írtásán lesznek és várják a bejelentéseket a hibákról."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
[Prolixus]
addikt
válasz [Prolixus] #9484 üzenetére
Jaja, most már azért én is kezdem elhinni, könnyekkel küszködve, hogy most már tényleg megjelenik.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
JenciHUN
aktív tag
Azért annyi bizalmat adjunk már nekik hogy nem 7 nappal megjelenés előtt mondják azt hogy Sorry majd jövőre...
-
bélanéni
őstag
Persze, a lényeg hogy nem nincsenek teljesen kussban. És hát 7 nap van vissza... ilyet nov.19. előtt nem láthatott senki, talán még 20-at se.
-
[Prolixus]
addikt
válasz bélanéni #9482 üzenetére
Ez mondjuk önmagában semmit nem jelent, a Nov 16 előtti csúszás előtt is tweetelgetett a fiók visszaszámlálást, kiírták hogy már csak X nap meg ilyenek.
Nyilván minél közelebb kúszik a megjelenés annál valószínűbb hogy végül nem lesz újabb csúszás, de ahogy írtam amit ott tweetelnek az nincs feltétlenül kőbe vésve.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
Szőrös
veterán
válasz m0h0senator #8799 üzenetére
Sziasztok, karnyújtásnyira van a megejelenés, ha szeretnétek a játékról discordon is beszélgetni akkor várunk szeretettel továbbra is a Cyberpunk 2077 Hungary discord csatornán!
[ Szerkesztve ]
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
bélanéni
őstag
Most nézem a hivatalos twitter oldalukat, még 1x se néztem rá. Ja hogy 3-4 napja kiteszik minden nap, hogy hány nap van vissza. Akkor valóban nem érdekes, ki mikor kap tesztkódot. Ennél hivatalosabb dec.10. megerősítésre nincs szükség
-
Topikgazda
-
Segal
veterán
Mi van itt scalpel találkozó?
Már kettő is beszökött"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz m0h0senator #9473 üzenetére
Mas neveben nem nyilatkozhatok de nalam evek ota alap h vegigjatszas utan irok tesztet, beszamolot.
Live-Die-Respawn
-
m0h0senator
őstag
válasz bélanéni #9468 üzenetére
Az összefüggést még mindig nem értem a sajtó kódok kiküldése és a játék megjelenése között. Mivan ha csak jövőhéten hétfőn kapják meg a kódot? Szerintem semmi. A sajtósoknak nem 100%ig kell kipörgetni a játékot, hanem beletenni 10-20-30-40-50 órát abból szerintem lehet cikket írni spoiler mentesen. De oriic majd javíts ki ha nem így van.
An odyssey through the realm of consciousness.
-
LK
addikt
Tudom szomorú dolog, de lehet hogy van egy fontossági sorrendjük, hogy kinek mikor küldenek kódot. Illetve múltkor már írtam, hogy meredek dolognak és hülyeségnek tűnik, de ha a kiszivárgott videókra ilyen gyorsan lecsapnak (lásd tegnapi cdpr üzi), akkor egybevághat azzal, hogy esetleg szándékosan akarnak extrém rövid időt adni a tesztelésre. Ki tudja, mitől tartanak még? Sem bennfentes, sem pszichológus nem vagyok
m0h0senator: úgy-úgy, hasonló következtetésre jutottunk, ne csodálkozzunk rajta, ha akár csak hétfőn kap kódot, és ennek ellenére is játszani fogunk a játékkal
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
bélanéni
őstag
Igen, kiegészítve azzal, hogy én is azt gondolom, 99% hogy már nem halasztanak, ettől függetlenül akkor lenne biztos, ha már minden érintett tesztelné. A tegnapi sárga üzenet az elég beszédes volt: elvárja a CDPR hogy dec. 9. déltől mindenki csapassa az infokat, videókat, streameket ami a csövön kifér
-
LK
addikt
válasz m0h0senator #9467 üzenetére
Lehet hogy rosszul, de azt érzékelem, hogy még mindig tartanak tőle néhányan hogy késik a játék (miért nem adják ki vajon a kódokat tömegesen? ), a másik, hogy valami infómorzsára vágynak, ami utalhat arra, hogyan fog futni a játék bizonyos hardvereken. Szerintem is az lesz, hogy mi fogjuk letesztelni. Múltkor én is betojtam, de felszínesen olvastam Cifu írásait, pedig abban benne volt (újraolvastam), hogy PS4 csak 720p-ben stream-el. Szóval nem kéne itt pánikolnom. Meglátjuk 6 nap múlva. -1 nap, ugye mert előtöltéssel is szöszmötölhetünk.
Megpróbálom elütni az időt ilyenekkel: Ghost in the Shell: Arise - Alternative Architecture, Vexille - 2077 Isolation of Japan (2007), Mandalorian. Majd csak letelik."óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
bélanéni
őstag
válasz m0h0senator #9467 üzenetére
Azért mert mindenki kíváncsi, lesz-e ebből dec.10-ei megjelenés. Amíg nincsenek kint, van miért izgulni, dec.10-hez közeledve egyre inkább... gyanítom egy ideje kint vannak már, főleg a nagyobb oldalak tesztelőinél. Persze nem a Gamepod-ot akarom kicsinyíteni, de azért csak MO-n élünk... illetve persze akik szivárogtatnak, azoknál is már rég ott a saját példányuk, de az semmit nem jelent sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
WATERDACA
őstag
Tesztváltozatok még most sincsenek kinn az illetékeseknél?
Nekünk kell majd tesztelni 10-én? Vagy a kokósok lettek az új teszterek?u wanted, i got it \o/
-
bélanéni
őstag
válasz bélanéni #9455 üzenetére
PC-n fogom tolni digitális (GOG) változattal, mint a gamerek 99.99%-a.
=
PC-n fogom tolni digitális (GOG) változattal, 2020. dec. 10. után, mint a gamerek 99.99%-a. nem igazán indít be ez a "mindenáron kell egy példány 3 nappal előbb" dolog Sokkal inkább az, hogy nyugodtan, kényelmes tempóban, az elsőtől az utolsó másodpercig kiélvezve, lehetőleg minimum 100-150 órát beleinvesztálva jussak el az első végigjátszás végére.[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
válasz Bennyboy #9458 üzenetére
Jobbra fent, Cifu neve alatt mindent megtalálsz. Plusz az összefoglaló második fejezetében is benne van minden tudnivaló. Linkek, videók, beállítások, minden más is ott van.
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Bennyboy
őstag
Kerestem de nem találtam egy cyberpunk story leírást itt az oldalon. Azt hiszem főleg az előzményekről szól. Tudná valaki linkelni? köszi
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
bélanéni
őstag
-
Topikgazda
válasz bélanéni #9452 üzenetére
Sehol nem írják rá, hogy milyen belső felbontásban rendereli le a játék a grafikát. Azt írják rá, hogy a külső kimenetnél milyen felbontásban jön ki a kép. Abban nem hazudnak. De ez 10+ éves dolog, már az XBox 360 esetén is ott volt a HD meg FullHD felirat...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
bélanéni
őstag
válasz l.skywalker #9451 üzenetére
Nem szeretek kötekedni, de ez elég nagy kérdőjel. Szeretem a marketinget. (szükséges, de hányinger) (ha meglesz a 900p medium graph-on, már az nagy bravúr)
Amúgy impozáns a cucc[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Felkerült egy Xbox-os gyűjtői csomag fotóalbum is:
https://imgur.com/a/a1LuiP7#Da20DdlNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
addikt
válasz RubbishBin #9441 üzenetére
Patch esetén Day1 szokott lenni, 0 day-nek a fejlesztők által ismert, de még nem kezelt sérülékenységet hívjuk, nem épp játékok esetén.
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
mike1334
veterán
válasz m0h0senator #9428 üzenetére
Konzolon meg mehet a letöltés digitálisan lemez/vásárlás nélkül is. Mire megkapod a lemezt már fenn a játék
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #9420 üzenetére
Csak jöttem utánad!
Nem baj, lesznek benne fasza verdák, motorok!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Topikgazda
A Day1 patch a megjelenés napján aktiválódik, tehát mikor megjelenik a játék, először ezt a patch-et le kell tölteni hozzá.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
nagyúr
inkább előtt, érdemes ezt is kirakni preloadolhatónak. készülj arra, hogy csak másnap játszol. eleve hajnali 1kor indul a játék...
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
őstag
Az élet nagy problémái.
“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”
-
RubbishBin
senior tag
A day 0, vagy day 1, vagy day milyen patch, az mikor szokott jönni? Mármint a day0-1 kifejezések megvannak, de pár órával a start után, ugyi?
Mert perpill csak egy csájníz wifi adapterrel csatlakozok a gigabites netre ( ), és ha éjjel 1-kor még töltenem kell le 20 giga tapaszt, akkor feleslegesen maradok ébren.Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!
-
Vesa
Topikgazda
Utánanéztem. Egyelőre nem tudni erről semmit. Konkrétan az AVX, esetleg az SSE utasításkészletről van szó (de inkább előbbi), melyet/melyeket a CPU-d nem támogat, ennek azonban semmi köze ahhoz, hogy Xeonról van szó, egyszerűen túl régi a platform és azokban még nem volt támogatott.
A minimal system req.-ból lehetne kiindulni, ott ugye i5-3570K van megadva, ami már rendelkezik AVX és újabb SSE támogatással, tehát elképzelhető, hogy gond lesz az X5640-el, de ez sem 100%. Sok játék van, ahol hasonló a req., mégis simán futnak egy 10éves CPU-n mert nem sok játék használja az AVX-et (bár egyre több)Későbbi Xeonokban már van AVX/SSE támogatás, így engem mondjuk nem érint. Ki kell majd próbálnod. Javaslom GOG-on beszerezni, ott 30nap a refund határidő tehát ha gond van, nem buksz semmit.
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
pohár
félisten
válasz sittes79 #9406 üzenetére
jó neked, én november 3. óta itthon pusztulok karanténban, biztos nem engednek el egy hónap recska után szabira, hogy játsszak
pedig már a szabit is kivettem a halasztás után, de hát az élet közbeszólt
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pandras83
őstag
abszolút no hype hangulatban és még 1 bő hét fuuuk. egyetlen félelmem a járműfizika, minden más akkor is jó lesz ha nem lesz jó.
Cyberfuck Patchrunner
-
chris0000
őstag
hi. azt ugye senki se felejtette el, h mondjuk a KV-nál rendelt Cyberpunk 2077-et kizárólag GOG-on lehet aktiválni! a hivatalos Steames only Steamen érhető el! üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Lord_Sordi
csendes tag
Az előbb fent volt megint egy újabb 20 perces videó. De már törölték
Csak bele bele néztem áttekerve, de szépen néz ki. De azért van benne bug. Későn betöltő reklámtábla texturák. Garázs kapun átmegy az autó. Remélem ezek javítva lesznek a day one patchel. De amúgy rohadt hangulatosKb az volt benne ami a PS4 Pro vs Ps5 jelenetekbe, hogy Jackie elvisz kocsival a lakásunkhoz. (A fórumba valaki tett is fel képeket erről) PSN: Sordi91
-
Segal
veterán
1 hét gyerekek is indulunk
Na jó még plusz 2 óra, de most megyek aludni (1 hét múlva nem fogok )"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
zkxdn
őstag
Lehet tippelni mikor lesz a kövi leak. Én 2 órán belülre tippelem
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz jonnyjoker01 #9429 üzenetére
Nem kamu, ott van kettővel feletted a srác gyűjtői csomagja, amit a Best Buy küldött ki neki.
Live-Die-Respawn
-
-
zkxdn
őstag
válasz m0h0senator #9422 üzenetére
Szóval a 70GBban benne lesz? Bár úgyis párnap múlva lesz preload és valaki úgyis megosztja mennyit kell letölteni...
-
sittes79
addikt
válasz m0h0senator #9422 üzenetére
Szerintem is preload al jön a java, max lesz pár giga extra indulaskor... Akkor valszeg Dec 10 hajnalban lehet már kezdeni? Steamen meg van, de ha gog on előbb indul ott is megvesszuk
-
bélanéni
őstag
Nem szoktam ilyen kezdeményezéseket indítani, de látva mennyire atom-badass a photo mode, jó lenne ha mindenki lőne 1-2 fotót a karakteréről indításkor. Lássuk már, ki milyen cyberpunkkal kezd a kalandnak. Lehetőleg vmilyen jó helyszínt választva háttérnek.
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
A sárga hátterű szöveg lényege: megkérik azon szerencséseket, akik a megjelenés előtt hozzájutnak a játékhoz, dec 9. 12.00 előtt ne streameljenek, különben lesz dá-dá. Igaz, szinte lehetetlen, de azt szeretnék ha mindenki egyszerre kezdené felfedezni a játékot. Viszont dec.9. déltől direkt kérik hogy mindenki nyomassa a videókat, mintha nem lenne holnap. A játék az átlag halandók számára, mint amilyenek mi vagyunk elvileg dec 10. 1.00től játszható. Az embargó mindenki másnak szól: tesztelők, ebayen 4000 dollárért vásárlók, kamionról leesett példányhoz hozzájutók stb....
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Akkor a játék 3/4 -ét kb újraírták Tehát lesz preload dec 7-8 környékén majd az 1. nap, 10 -én day 1 patch letöltés? Fasza lesz, túl lesznek terhelve a szerverek szerintem. Vagy a day 1 patch lejön a preloaddal?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Segal
veterán
válasz bélanéni #9411 üzenetére
Akkor most ezekszerint kilencedikén déltől játszható?
Vagy ez csak az nda-ra vonatkozik?
Mert eddig tizedike hajnali 1 volt a megjelenési időpont."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
sittes79
addikt
Ok Dec 10 és 11 off, főnököm hála Isten nagyobb gémer, mint én
Utána meg lehet megbetegszek, kicsit már fáj a torkom...
-
zkxdn
őstag
válasz Vivas43 #9403 üzenetére
Első szakaszban megkérték a "szerencsés embereket" (drogos leakereket ) hogy ne streameljék a játékot. Mert rájukküldik a Max-Tac-et. Minnél kevesebb spoilert szeretnének látni. Utána leírják hogy az embargó Dec 9. 12 órakkor ér véget magyar idő szerint. Utána szarásig lehet nyomatni belőle a tartalmat
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
- Sennheiser CX 400BT True Wireless fülhallgató
- Dell Precision 5540, 15,6" FHD IPS, Xeon E-2276M 4,70 Ghz CPU, 16GB DDR4, ÚJ 256 GB NVMe SSD, T2000
- KERESEK Amazon Kindle Paperwhite 5 (11th Gen)
- Citizen Eco-Drive Promaster Navihawk A-T CB5840-59E 46mm gari
- Értékcsökkent HP ProBook 650 G2, 15,6" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, 27% áfás
- Steam PC játék kulcsok 7. Utalás, PayPal, Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest