Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
McW1
tag
Ultra über kib@ settings-re azért még kiváncsi vagyok
Azt hiszed, hogy mit gondolsz?
-
McW1
tag
Friss hírek:
"CP2077 delayed till March 2021"Azt hiszed, hogy mit gondolsz?
-
McW1
tag
A videóban látottak alapján tartok tőle, hogy "huge downgrade is imminent".
Remélem pc-n marad a brutál látványbeli kimaxolási lehetőség és majd a hardware performansz "hozzánő" az évek során...
-
McW1
tag
Azt lehet tudni, hogy pc-n lesz--e külön hd textúra pakk vagy valami hasonló, ami felturbózza extrába a látványt a konzolokhoz képest?
-
McW1
tag
Remélem azért nem lesz itt tömeges érvágás, ha netán bejelentenek egy tavaszi csúsztatást... tudjátok van az az ingyenes segélyvonal, ha valaki nagyon egyedül érezné magát vagy ilyesmi
De hogy ne csak off legyen:
-
McW1
tag
azt látom, hogy Dynamic scaling van az opciókban, de res upscale-t is tud a játék alapból? (driver-ből nem annyira szeretem állítgatni...)
Mert 1080p-s monitornál nem rossz "felcsavarni" kicsit, ha van még tartalék a vasban
-
McW1
tag
Ez a sok negatív review, komment, bugok, optimalizálatlanság stb. nagyon elkeserítő...
és akkor arról nem is beszélve, hogy az égvilágon semmi hír a ps2, ps3, winxp és régi xbox backward kompatibilitásról... pedig nyakunkon a megjelenés
-
McW1
tag
Új game ready driver ide vagy oda, az rtx még mindig nem az igazi:
-
McW1
tag
A férfi genitália méretét még maxra belőve is nevetségesen kicsi... hát hogy azonosuljon így az ember a saját karakterével ráadásul ez egy rpg akar lenni.... 8 év keserves várakozásnak ez a vége
-
McW1
tag
válasz shotika #18700 üzenetére
Én inkább attól tartok, hogy egy eljövendő „varázspatch” nehogy inkább csak butítson a grafikán az optimalizáció jegyében.
A játék kifejezetten élvezetés és a látvány pedig a maga nemében meglehetősen szép.
A látványnál maradva ugyanakkor grafikailag/technikailag még elég ramaty állapotban van a játék, rengeteg a glitch; bitang gépen is a lod, a draw distance siralmas, gyakorlatilag a szemed előtt „épül fel” 20-30 méterre a világ, a hiányzó/betöltődő/villogó textúrák és fény/árnyék effektek nagyon zavaróak (ezeken persze némileg lehet javítani az ilyen-olyan modokkal, de azok tapasztalataim szerint további problémákat is okoznak).
Én csak wfhd-n tolom, de a (quality) dlss ott rettenet homályosít, gyakorlatilag megfájdul tőle a fejem (mintha rosszul látnék), ámbár wqhd-n vagy 4k-n ezt a játékot még nem láttam élőben futni, ott lehet nem olyan vészes a „létfontosságú” fps növekedés mellett.
-
McW1
tag
Kezdetektől fogva van nálam az a nem túl nagy horderejű, de annál zavaróbb grafikai probléma, hogy Johnny először ilyen "csíkozott" lesz, aztán a story vége felé (pl. Totentanz) már csak ilyen szürkés szmötyi veszi körül. Nemtom jobban leírni a látványt...
Pedig más textúra gondom különösebben nem volt, rtx kártyával tolom
Se az 1.2, se az azóta kiadott számtalan új driver nem javította, tudtok esetleg valami rezolúciót?
-
McW1
tag
Még nem sokat tudtam nézelődni, de úgy tűnik csekély 15 hónap alatt talán tényleg ráncba szedték a játékot; textúrák, árnyékok jók (nem villognak), látótávolság (draw distance) jelentősen nőtt, dlss quality is szép éles végre, nem az a mosottas sz@r, ami volt.
Játékmenetbeli változásokat még nem volt módom megtapasztalni.
Ha a nagyobb dlc-ket frankón összerakják, talán jó lesz ez...
-
McW1
tag
Le a kalappal, ahogy rendbe rakták a játékot ezzel az 1.5-el... csak a zavaró pop-in dolgot nem tudják valahogy megzabolázni... pedig a gta 5 már közel 10(!) évvel ezelőtt is jobban csinálta - furcsa is h senki nem említette még a topikban
-
McW1
tag
Na jó, de azt ne felejtsük, hogy a gta hatalmas open világában nem csak város és sivatag van, hanem sűrű lombos erdőség, meg pl. hegyvidék. A lod distance mégis elképesztő
Ott kérem szépen a hegyi zerge ha egyszer betölt, akkor ott nincs semmi pop-in. Namármost tegye fel a kezét, akit látott hegyi zergét távolról a CP-ben. Na ugye…
Szóval bosszantó, hogy nem oldják meg….Azt hiszed, hogy mit gondolsz?
-
McW1
tag
Nektek ezek közül mi az ami gyakorlatilag működik, mert én szeretném növelni a lod-ot (high end verziók), de égvilágon semmi különbséget nem látok a vanilla-hoz képest...
Egyedül a draw distance boost ini tweak ami működik, de ott bereccsen az engine (villódzó/hiányzó textúrák, árnyékok, nem tölt be bizonyos tereptárgyakat stb.)
-
McW1
tag
Van esetleg valami/hivatalos infó, hogy a most megjelent nvidia kártyák marketingje részeként mikor jön az új raytracing overdrive mód? Idén vagy már csak jövőre?
Nem mintha érintene a vidkártya vásárlás, de ha szebb lesz a játék, az sose baj
-
McW1
tag
Kiskoromban a nagyi csinált klasszik szilvás gombócot, benyomtam az egész vájlinggal, utána három napig hasmenésem volt a sok szilvától…
-
McW1
tag
Előrendeltétek már az ekszpanziót vagy előbb kipróbáljátok a 2.0-t?
-
McW1
tag
Első benyomásra (30-40 perc ingame) ez a 2.0 ká jó lett, performansz, kocsik hangja és új effektek, ui, kb. eddig minden, amit láttam
-
McW1
tag
Az azért vicces, hogy pacifika épületei totál megváltoztak. Értem én , hogy nem volt kész annó a disztrikt, de évekig néztünk pl. egy teljesen más (modern üveg) megjelenésű stadiont, most meg egy romos beton teknő van a helyén
-
McW1
tag
Sikerült belefutnom a "beragadt" óra bug-ba, így most nem telik a játékban az idő, nincs napszak váltás stb.
A korábbi mentésekből kiderült a dlc egyik hosszú, vontatott főküldetése során történt (parti a felhőkarcoló tetején), ahol eleve nem mutatja a játék az időt, így azután még rohangáltam küldik után kb 1 órát, mire leesett...
Tekerni pl. tudom az időt menüben, az működik, meg alvásnál is előre ugrik pár órát, de ott is marad.
Kérdés van-e erre valami gyors megoldás, mert semmi kedvem emiatt 2-3 órát feleslegesen végigkínlódni.
Van-e bármi negatív (gamebreaking) hatása a játékmenetre, ha így tolom ki a maradék játékot (dlc-t) és az új endingeket. Alapjátékot már rég végigvittem, uh pár óra lehet vissza kb.
-
McW1
tag
válasz freeknight #31448 üzenetére
Köszi a választ, sajnos full random a dolog, valszeg csak a visszatöltés segít, nincs más megoldás
Itt egy friss bejegyzés a hivatalos fórumon erre vonatkozóan tájékoztatásul, ha netán más is belefutna a problémába
-
McW1
tag
Tegye fel a kezét, akinek szintén van egy csepp F.E.A.R. utánérzése az egyik dlc küldinél
-
McW1
tag
Szerencsére javították a genges autós üldözések frekventáltságát, kicsit átestek a ló túlsó oldalára, gyakorlatilag beszálltam egy kocsiba bárhol a városban, és három dzsippel jöttek rám 0,5 másodpercen belül...
-
McW1
tag
válasz cyberkind #33314 üzenetére
Emlékszem a megjelenés után pár hónappal olyan 1.2-1.3 verzió környékén kifejezetten butítottak rajta ami a lod/draw distance/asset streaming stb. részét érintette az engine-nek, de jóval később és főleg 1.5 után szerintem nagyon szépen rendbe rakták grafikailag a játékot, manapság pedig (már ha van hozzá vasad persze) mindenféle textúra és lighting pakkokkal, PT-vel szerintem az egyik legszebb gamma a piacon (egyelőre...)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest