Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz kiserik #8889 üzenetére
Én egyetértek Vesa kolléga véleményével. Ha szeretsz bütykölni a géppel akkor kb. 100k-ból egy közepesen erős konfigot össze lehet rakni. (persze csak ha sikerül eladni a processzort és a videokártyát jó áron.)
Ha csak egy "kiveszem a dobozból és megy" típusú ember vagy, akkor az XSS jobb választás, bár az a játékon kívül másra nem lesz jó...
Amúgy gratulálok, jó egészséget nektek!
Egyébként ha megszületik se írd le a játékot. Nekem főleg az első gyerek nagyon rossz alvó volt. Előfordult, hogy fél óránként ébredt. Olyankor már vissza se aludtam, inkább indítottam valami játékot arra a fél-fél órára... -
kiserik
senior tag
Nagyon szépen köszönöm srácok !
-
Vesa
Topikgazda
Cifu leírta a lényeget, talán annyit fűznék hozzá, hogy a PC sem elvetendő, ha használt alkatrészekkel feltolod kicsit a meglévőt. Ebbe a platformba már occsón mennek az i7-ek, pedig még mindig jók. +8Gb Ram sem horror összeg DDR3-ból. A VGA-t és az i5-öt is el tudod adni, valamennyit hozzáraksz és vehetsz egy jobb VGA-t is.
Nem tudom mennyi lenne az Xbox, ehhez mérten ki tudod számolni, ha nézelődsz kicsit HardverAprón-n.
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
bélanéni
őstag
Azt úgy rövidítettem volna, hogy DS3.
Persze nem lehet a D3-at a CP2077-hez mérni, de a lelkesedés nagyon hasonló volt. Ennek már történelmi oka van, aki tizen- vagy huszonéves, nem biztos hogy érti mi lehetett abban annyira jó. '97-től nyomtuk 1-2 haverral LAN-ban az első részt, elvarázsolt a zenéjével, és az újszerű játékmenetével. A 2. részt emiatt nagyon vártuk, 1 év halasztás után meg is jelent 2000-ben és nagyon bejött. A D3 még lelkesebbé tett, "mindössze" 4 év telt el a bejelentés és megjelenés között (2008. június - 2012. május). A Real Money Auction House-ra építkezés kissé csalódás volt, de mindennel együtt hatalmas élmény volt (főleg a RoS expansiont követően), újra fiatalnak éreztem magam Szűk 1000 órácskát feláldoztam rá a szabadidőmből, akkor még sokkal több volt belőle. Persze a D1-2-3 "csak" H&S / akció-looter-RPG, de nálam nem műfajfüggő hogy mi tud a végletekig lelkesíteni és mi nem. Arról már nem beszélve, hogy a Blizzard messze a legjobb csapat VOLT akkoriban, mondjuk a D3 megjelenéséig. Nálam a CDPR az új Blizzard, reméljük sokáig az marad 🙏😎
[ Szerkesztve ]
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
bélanéni
őstag
....az idő rövidsége miatt szorítkoztam a lényegre, mivel nálunk is van egy 2 éves örökmozgó, lopva fórumozok én is gratulálok a legjobb grafikájú és atmoszférájú projekthez, és persze kitartást hozzá, az első pár hónapban mindenképp szükség lesz rá
-
Topikgazda
Először is előre is gratula az apasághoz!
Ez amúgy így ránézésre pénzügyi kérdés.
Az XBox Series S sebesség illetve grafika terén a három felvázolt opció közül a legjobbat nyújtja várhatóan. Szóval ha ez a befektetés nem nagy áldozat, ezzel lesz a legjobb játékélményed. Annyit nem árt még tudni, hogy ha XBox-ra veszed meg, akkor tudomásom szerint a játék a felhasználóhoz kapcsolódik, a mentésekkel együtt. Szóval később egy Series X-el akár jobb grafikával is mehet tovább a dolog, ha éppen úgy alakul az élet (és a játék már meglesz hozzá).Ha nem akarsz befektetni, akkor a PC vs. PS4 nagyjából hasonlót nyújthat grafika és sebesség terén (ha a PC-ben van SSD, akkor persze ott a játékélmény jobb lehet), annyi lesz a különbség, hogy kontrollel vagy billentyűzet és egér a preferált beviteli eszköz.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
kiserik
senior tag
Sziasztok! Tudom, hogy még kicsit korai, de akadt egy kis dilemmám a játékkal kapcsolatban, mégpedig, hogy melyik platformra vegyem meg? Van egy PS4 Slimem meg egy lassan kenyérpirítóvá avanzsáló PC-m (Intel Core i5-4460, 8GB DDR3, RX 480 8GB). Persze, majd ha kijön, akkor lesznek tesztek és akkor majd könnyebben lehet dönteni. A pikantériája, hogy a játékra csak decemberben és max januárban lesz időm, mert utána kezdődik egy másik RPG élethű grafikával (apa szimulátor live ) és nem hinném, hogy sok idő maradna másra, így a ""várok a PS5-re"" nem opció. Hirtelen az ugrott még be, hogy megéri e venni egy XBox SS-t polcról és februárban eladom?
-
bélanéni
őstag
Diablo3
-
Bennyboy
őstag
Majdnem biztos vagyok benne, h nem fogunk csalódni. Tuti lesz benne pár bug (lehetetlen egy ilyen volumenü játéknál, h ne legyen) de a hangulat, story az oda fog baszni rendesen. Kb ez az egyetlen olyan cég akinek szívesen fizetek mert rendkívül szimpatikus az ahogyan a játékosokhoz állnak. Ma már nem sok ilyen van sajnos. Ha bármilyen DLC, kieg érdemi tartalom megjelenik hozzá az is instabuy lesz.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
bélanéni
őstag
válasz Bennyboy #8879 üzenetére
Nekem is az elmúlt 10 évben 3 game volt amit hasonlóan lelkesen vártam. De egyiket se annyira mint a CP-t. W3 < D3 < CP2077, ez a sorrend. A másik kettő nagyon jó volt, remélem ez még azokat is túlszárnyalja
A CP2077 világa könyv nagyon nagyon jó volt. Tetszett a stílusa, a fordítás, hogy egy élvezetes olvasmány volt, remélem a játék is hasonló lesz hangulatában!!
[ Szerkesztve ]
-
Bennyboy
őstag
jaja benéztem, kicsit furcsálltam is mi a szarért jelenne meg bármi is vasárnap
akkor nincs para
Egyébként sikerült azt elérniük, h annyira várom már ezt a játékot mint réges régen a D3-at és azt nagyon vártam de nagyon[ Szerkesztve ]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Bennyboy
őstag
Most nézem, h 10.-e vasárnapra esik. Szerintetek kihozza aznap a futár a játékot? Csak a fémdoboz miatt rendeltem fizikai változatot.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Fitzgerald
veterán
válasz nubreed #8869 üzenetére
Mateusz Nemtudomkimondanianevétevics mondta tavaly egy interjúban, hogy nem akarnak bejárható, üres épületeket tenni a játékba, hogy csak úgy ott legyenek (tényleg nem sok értelme lenne).
Lesznek sokszintes épületek, amelyekből csak 1-1 szintet lehet majd elérni lifttel, ahogy az a hasonló játékokban szokás (pl. Vampire: Bloodlines, Fallout, stb.)
Amúgy sem gondolom, hogy 5 perc elteltével bárkit is érdekelne még az ilyesmi.
A full melee meg preferencia kérdése, az összes hasonló játékban megvan rá a lehetőség. Nyilván nem kötelező így végigjátszani, de biztosan lesznek sokan, akik így (is) végig akarják majd nyomni.
Én pl. a Fallout-ban is tökre élveztem az ilyesmit, nincs is jobb mint végigbaszni valakin egy sodrófával, biliárd dákóval egy szép tavaszi reggelen.[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz RubbishBin #8870 üzenetére
Nem panaszkodom, félre ne értsetek, nagyon várom a játékot, összeségében szerintem hatalmas élmény lesz. Akiknek lehetősége volt 16 óra erejéig tesztelni, nyilván ők sem látták a teljes képet, valószínűleg csak a felszint kapargatták ennyi idő alatt. Jó lesz ez.
Egy dolgot nagyon várnék a játéktól, remélem, hogy lesznek ilyen ún. random encounter -ek, amikor pl. jössz mész az utcákon és hirtelen történik valami, pl egy tűzharcba keveredsz vagy kirabolnak egy boltot banditák és utánuk kell eredned, a trauma team vagy a rendőrség konfliktusba keveredik valakivel, ilyenekre gondolok.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
RubbishBin
senior tag
válasz nubreed #8869 üzenetére
Én el sem vártam a sok bejárható épületet. Szerintem nem lehetne izgalmasan megoldani, csak a fejlesztést nyújtaná meg. 8-10 fajta "beltér" létezik a valóságban is, csak ismétlődő dolog lenne. Iroda, lakás, raktár, boltok, stb.. lehetetlen belőle összehozni egy városnyit, úgy hogy érdekes is maradjon.
A lifepath különbségek hiánya sem zavar, lévén csak egy végigjátszásom lesz. A nomad-on kívül a többivel nem tudnék azonosulni, mert végiggondolva én is csak lelépnék az isten háta mögé, ha ilyen fordulatot venne a világunk. Persze megértem, hogy másoknak ez csalódás.Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!
-
nubreed
veterán
válasz RubbishBin #8868 üzenetére
A vezetéssel nekem sincs semmi gondom, viszont pont a vertikális bejárhatóság az (vagy annak némiképp hiánya) ami kicsit csalódás. Ennél azt hittem "nagyobb" lesz vagy több szabadság lesz benne. De hát majd meglátjuk.
Amit nem értek, miért akarná bárki is full melee -ben végig tolni ezt a játékot. Egy ilyen környezetben (futurisztikus, sci-fi, cyberpunk) a lehető legtávolabb áll tőlem a kardozás, ökölharc, stb, hiszen a lehető legfejlettebb tűzfegyvereket akarom megszerezni. Kiegészítésnek jó, nem mondom, de hogy ez legyen a fő irány, az ki van zárva nálam. Éppen ezért nem is mantis blade armot hanem gorilla armot fogok választani.
És akkor az elmondottak alapján a különböző life path -ek sem lesznek akkora durranások. Kimerül egy picit más intróban és némileg más dialogue opciókban. Hmm...
-
RubbishBin
senior tag
válasz nubreed #8867 üzenetére
Nekem szerencsére nem mondott olyat, aminek ne örülnék, vagy meglepett volna. A vezetésen eddig is látni lehetett, hogy nem lesz egy nagy megfejtés. A masszív vertikális map-ban, sok bejárható épülettel dolgoban meg soha nem is hittem.
[ Szerkesztve ]
Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!
-
nubreed
veterán
Nem tudom, hogy ez volt e már, valószínűleg igen, de hátha valaki lemaradt, elég érdekes dolgokat mond el a srác, az első 16 órás játékából, olyanokat is amiknek egyesek lehet, hogy nem fognak örülni: [Cyberpunk 2077: 11 of Your Burning Questions Answered]
Mármint nem a spoilerek miatt, azok nincsenek, hanem amiatt ahogy meg van valósítva a játékban.[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Akkor a perverzeknek: [How Sex and Relationships Work in Cyberpunk 2077]
-
Segal
veterán
válasz cyberkind #8857 üzenetére
Igen erről van szó.
Mivel steamből alapesetben nem vehető ki a pénz így aki a piacon értékesít valamit az csak elkölteni tudná az áraházban a pénzét.
Viszont így ki tudja szedni és mivel nem került neki sem valódi pénzbe a berakás ezért engedékenyebb. Ez nagyon max is kiskapu kategória
A lényeg hogy itt mind a 2 fél örül.
Megpróbálni semmibe sem kerül mert csak nyerni lehet a végösszegnél"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Topikgazda
válasz bélanéni #8859 üzenetére
Az MW5 nem lett nagy siker, és sajnos okkal nem, nézd meg a topicját, ha érdekel miért nem.
Az, hogy a DLC megjelenésére vonatkozólag a CP2077-re hivatkoznak, minimum megmosolyogtató, érdemes megnézni, hogy az új DLC-t (ami most csúszik) beharangozó videót összesen ~27 ezren látták eddig. Június óta...
Kellett valami indok, hogy miért csússzanak megint (egy DLC-vel!!!) úgy, hogy a játék maga is többször csúszott, és végül kb. 75-80%-ban készen jött ki anno (én még Béta szintet se adtam volna meg neki).[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
válasz gyimger #8860 üzenetére
Erről nem hallottam, jópofa
Mondjuk a Grounded egy tizenkettő egytucat, elég hamar feledésbe merülő próbálkozás, szóval nem csoda, hogy ilyen poénnal próbálták az elvárásokat minimálisan tartani
Reméljük hogy az Avowed sokkal inkább CP2077-hez mérhető game lesz.... (Nekem pl. az Outer Worlds nagyon bejött)[ Szerkesztve ]
-
gyimger
őstag
válasz bélanéni #8859 üzenetére
Én az Obsidian Grounded előzetesén röhögtem jót, ami rögtön úgy kezdődik, hogy "If you're waiting for the biggest game of the year..., then wait for Cyberpunk." Már most nagy hatással van a szakmára.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
bélanéni
őstag
Érdekesség, ők már a 3. vagy 4. banda, akik "teret engednek és elsőbbséget adnak" a CP2077-nek, elhalasztva a saját játékuk (újabb platformon történő) megjelenését, mert úgy gondolják esélyük sincs labdába rúgni egy ekkora cím mellett.
A fent linkelt játék - CP2077 ide vagy oda - nem tudom mekkora siker eddig - engem speciel 100%-ig hidegen hagy -, ami érdekes az egészben, hogy az elmúlt 20 évből egyetlen a CP2077-höz hasonló hatású game-re sem emlékszem, amivel kapcsolatban akár 1 cég bevallotta és megnevezte volna a másik nagyobb címet a halasztása okaként. Szerintem a fejlesztők / kiadók körében elég nagy tisztelet övezi a CDPR-t, és mindenki piszok kíváncsian várja a munkájuk végeredményét. (Tisztelet / irigység mentalitástól és vérmérséklettől függően. )
-
cyberkind
félisten
válasz Fitzgerald #8856 üzenetére
Lehet én értem félre, de szerintem arra gondol, hogy x fizet y-nak nyilván kevesebbet, de y kap 60 digitális jussért, mondjuk 40 valódit, ez talán nem tiltott. Persze ez se annyira mindennapos, én még mindig azt mondom, hogy ott jó nézegetni, amit linkeltem, dobozosban meg szinte az összes konzolbolt, de a nagy nevűek mindenképp.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz cyberkind #8853 üzenetére
Steamen is be lehet szerezni akciósan ha az ember körbenézelődik.
Többször is kerül fel HA-ra olyan hirdetés hogy valaki szabadulna a steam walletjától. Csak meg kell vele egyezni egy mindkét fél számára elfogadható összegben és utalás után ajándékként elküldi
Végeredmény hogy mind a 2 fél jól jár"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
tomazin
veterán
válasz cyberkind #8853 üzenetére
szerintem nyugodtan kezdd el, mert nem véletlen vannak tiltva a szürke oldalak a PH-n. ráadásul ebben az esetben teljesen egyértelmű, hogy illegális forrásból vannak a kódok, hiszen a játék még nem volt olcsóbb soha, hogy valaki megvette volna és egy kicsit drágábban eladná.
-
cyberkind
félisten
válasz gainwardgs #8848 üzenetére
Csak az szürke oldal, de tudom, ne kezdjem megint. Legjobb opció a GOG, majd a Steam, aztán meg az itt található viszonteladók.
[ Szerkesztve ]
-
Vesa
Topikgazda
válasz juliensorel #8851 üzenetére
Nekem 1060 volt, most a 2070 Super is az lett...Nagyon elégedett vagyok, pedig sokféle kártya megfordult már nálam is. Nem mintha más gyártóké nem lenne jó, de az FTW széria tényleg üt.
A tudomány a valóság költészete!
-
Vesa
Topikgazda
-
apollo12
veterán
Köszi az lesz
-
zkxdn
őstag
-
juliensorel
senior tag
válasz RubbishBin #8838 üzenetére
Szerintem nem feltételen bírja, amikor kell neki a kakaó. Én pár hete váltottam 1070ről 1080ti-re (EVGA ftw3, gyári minimum ajánlás: 600W), nekem a Seasonic Focus Plus 550W 80+gold nem bírta el Watch Dogs 2 és metro exodus közben pl (ezekkel teszteltem hirtelen az első napokban, max-on minden, 1080p, 144hz freesync monitor), 10-15 perc után lecsapta a gépet, többször is próbáltam. Én inkább vettem egy komolyabb 650-est (Seasonic PRIME Ultra 650W), azóta szuper
[ Szerkesztve ]
-
apollo12
veterán
Hali hol érdemes előrendelni játékot ?
-
nesh_019
senior tag
Haha, ezt láttátok már? Ez a John Wick szerű pali mostanság kezdett feltölteni videókat.
[ Szerkesztve ]
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
LK
addikt
válasz RubbishBin #8838 üzenetére
Vááárjá még, bírd ki ezt a kis időt még, majd tartjuk egymásban a lelket....
Aztán elmegyünk valami komolyabb kártyáért, ha a sallang lekapcsolása után is gagyi lesz."óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
RubbishBin
senior tag
Valaki lombozzon le plíz, hogy egy 600 wattos gyári HP workstation táp nem elég a 1080ti-nak, mert már kártyákat is nézegetek a játékhoz.
Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!
-
Wesder
félisten
Nem tudom mivel vették fel a gameplay-t, de ha a konzol sajàt szoftverével, ami 60 percet is tud rögzíteni, akkor a videó olyan fps-sel fog futni, ahogy a jàtékot a konzol futtatja.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Topikgazda
A hivatalos twitteren van egy bejelentés, mely szerint a cross-save funkció működik, tehát ha elkezded a játékot PS4-en, akkor PS5-ön tudod azonos felhasználóval használni azokat a mentéseket (és folytatni a játékot). Ugyanez igaz az XBox One -> XBox Series S/X esetén.
[ Szerkesztve ]
-
-
mettek
addikt
válasz l.skywalker #8822 üzenetére
Engem nem nagyon érdekel a felhúzott felbontás meg a Ray tracing csak az a nyamvadt 60fps legyen meg hogy ne diavetítést kelljen nézni. Ha egy Tsushima, egy Days Gone, egy Spiderman elment 60 fps-sel akkor ennek is el kellene csípőből főleg úgy hogy a ps4 pro garfikáján fut.
[ Szerkesztve ]
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
sittes79
addikt
Na Iam ready 5800x és 3080 bepattintva, asszony majdnem elhagyott, de szerintem megerte. How many hours left?
-
LK
addikt
válasz l.skywalker #8822 üzenetére
Addig egy pár karaktert ki lehet dolgozni, ott csak nem akad.
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
mettek
addikt
Ne keseríts el
Egyszerűen frusztrál a 30fps. Több játékot is azért tettem le a ps4 pro idején mert nem tudta a szemem elviselni a szaggatást. Ha most ez lesz a cyberpunknál ps5-ön is akkor kénytelen leszek venni egy vga-t.[ Szerkesztve ]
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
Segal
veterán
válasz Fitzgerald #8815 üzenetére
Akkor az a lehetőség is játszik.
Nem ismerem a GOG-ot.
Mondjuk nem is nagyon szeretném megismerni"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
-
Segal
veterán
Megveszed steamen a játékot, van 2 órád kipróbálni és ha nem oké refundolod. Ennyi.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
EXA
aktív tag
Ki mit mond, egy 290-el neki merjek vágni a játéknak 2k-ban? Most akartam új kártyát pattintani a gépbe, de ez idén nem fog összejönni és nem tudok dönteni, hogy várjak még 2-3 hónapot a kártya miatt vagy belevágjak majd a játékba megjelenéskor ezzel.
-
Chalez
őstag
Ribik vagytok
-
Segal
veterán
válasz bélanéni #8797 üzenetére
Nekem jó lesz 30fps-el is a kép csak hamarabb a sztori végére érjünk
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
stuka20
senior tag
Jéé mi van a videó elején [link] (0:23 +0:44)
[ Szerkesztve ]
-
-
bélanéni
őstag
Most hogy mondod.... én ha 1 karaktert kell irányítani, gondolkozás nélkül mindig férfit generálok, és nem azért mert a hátsóját jobb stírölni (pláne hogy most FP a nézet) hanem jobban tudok azonosulni vele. De ez a játék annyira különleges, hogy most csajjal vágok neki a kalandnak, de szigorúan saját összeállítással, kb 1 órát el fogok szöszmötölni vele
Vagy utcakölyök vagy Nomad lesz, de inkább az előbbi, Nomaddal fognak szerintem a legtöbben kezdeni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Milyen autót vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest