Új hozzászólás Aktív témák

  • Urby66

    aktív tag

    válasz Lajmund #8738 üzenetére

    Nekem is hasonló a setup itthon. 55-ös TV a kanapéról, game módban freesync támogatással. :DDD
    Szintén csináltam fából egy lapot a billentyű- egérnek. Ennek ellenére én kontrollerrel fogom nyomni, meglátjuk mennyire áll majd kézre az irányítás így. A 5700XT-vel szintén 1440p-t próbálok belőni, úgy hogy 50 alá azért ne essen be az FPS sűrű helyzetben sem. Meglátjuk hogyan bírja majd.
    Fitzgerald: Nehéz ezt elmagyarázni, ha angolul játszok, fejben akkor is valahogy magyarul lesz meg a szöveg a szóhasználat, a beszéd fordulatai, és nem feltétlen úgy mint ahogy az valóban hangzik. Ha van felirat akkor az elveszi ezt a szabadságot, és belekényszerít egy keretbe, ezért idegen néha a magyar felirat nekem. Kb. ezt az egészet úgy tudnám magyarázni mint amikor olvasod a könyvet majd megnézed a filmet ami abból készült. valahogy sem a szereplők sem a helyzetek nem úgy néznek ki ahogy a könyv alapján gondoltad. ennek ellenére magyarul kezdem, aztán ha nagyon zavar bármikor lehet váltani.
    bélanéni: Ahogyan a kollégák is írják a legtöbb TV esetén ki lehet kapcsolni a képjavító funkciókat így alacsony lesz a lag. Ezt tök egyszerűen a desktopról tudod ellenőrizni ha elkezdesz rángatni egy fehér ablakot. Én nagyon jól érzem mekkora késéssel mozdul meg az egér mozgatása után. Bekapcsolt képjavítókkal olyan "nyúlós" az egész...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák