Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Szerintem a szezon használata jobb lenne, mint az epizódé...
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Flashback
addikt
Ez mennyire sim és mennyire arcade?
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
- = Zk = -
félisten
ezt is meglehetne oldani egy évenkénti frissítéssel inkább...
3-5 évente új motorral esetleg...kijön a 24... majd jövőre frissítik 25re, licence stb.. és így tovább, amíg el nem érkezik az "engine" cseréje...
fölösleges évente újat kiadni... javarészt reszelik a motort, és frissítik a licence dolgokat" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ledgeri
nagyúr
válasz - = Zk = - #4 üzenetére
Amíg veszi/viszik marad, mint a fifa is...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
- = Zk = -
félisten
megnézném, mennyire viszik....
bár konzolra tuti, mert ott ugye eladhatod a lemezes játékaid nagyrészét.. míg ugye ez PC-én már necces" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
snecy20
nagyúr
válasz - = Zk = - #6 üzenetére
Ezek az autóversenyes játékok jellemzően nem hasítanak annyira a kasszáknál.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
- = Zk = -
félisten
-
Montanaxy
aktív tag
Olyan rossz évek óta, hogy nem veszem meg pedig 2011 óta mind megvan. Sok szabály benne sincs, az m.i. idióta, nem hibázik, steril az egész. Grafika meg 10 éve ugyanaz. Akkor volt engine váltás. Nem szabad megvenni pláne ennyiért.
Átpártoltam motogpre ott az állam lesett milyen zseni játékot csinál a Milestone. F1 se grafikában, se fizikában, se m.i. ben a nyomába nem ér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest