Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exorsized
tag
AzmiazXONE : MrExoQt
-
siriq
őstag
Nehez volt. "reggel" keles majd install es jatek, utana melo. Vegul sikerult 3-4 alkalammal eldonteni mit vegyek fel ami mehet a youtube-ra de meg nincsen keszen. Van par ora lavas es kiderul mi lesz
Lenyegi info-t remel sikerul nagyon de nagyon roviden tomoriteni, mert utana megint alszok.... Egy rovidet.http://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/1pbx9o/bf4_best_way_to_get_early_access_using_proxy_all/
[ Szerkesztve ]
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
ZGO
tag
Épp most néztem meg a Gamepod-on közzétett "Battlefield 4: Multiplayer launch trailer"-t.
Nagyon szuper pillanatokat vágtak bele a multi részből!
Már csak a futárnak kell meghoznia a mai napon, és elkezdődik a vadászat"siriq" csodálkoznék ha kibírnád game nélküli alvást
-
kisza25
félisten
válasz Laraxior #14877 üzenetére
ez a commander dolog úgy lenne jó, hogy ide rakok magamhoz egy tabletet, nyomjuk a gammét, pl. gunnerkedek nálad közben, tableten jelölöm a elfoglalandó célt, vagy küldök egy rakétát a tankokra amikkel éppen küzdünk
(#14888): megjelenésre szinte mindenhonnan megkaptad volna időben, az más kérdés, hogy ti türelmetlenek vagytok, de nyugi beérlek téged, mert én nem dolgozom december közepéig[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
Laraxior
titán
Még holnap munka es utana 3 nap 24/7
Mondjuk ha az 576on múlna akkor egy percet se jatszottam volna ^^*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
siriq
őstag
válasz Attix82 #14885 üzenetére
Sokan nem tudjak, igy erdemes megosztani.
Par perc mulva, indul. (Igazabol aludnek de inkabb ha lehet megoldjuk).
Stream indul mindjart.[ Szerkesztve ]
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
Attix82
addikt
válasz Lavidaloka #14883 üzenetére
Előző Topikba is írtam, hogy engem nem érdekel ki mikor játszik valamivel + hogyan . Csak a PH modik törölhetik, ha törlik hát töröljék.
(#14884) siriq
Ez a Multi beta felvételem: [link]
Szerintem ugyan úgy.
[ Szerkesztve ]
-
siriq
őstag
válasz Attix82 #14881 üzenetére
Multi sokkal kevesebb fps-el fut. Amikor livestream-el, 30 minusz.
Akarnak az emberek megoldas arra hogyan jatsznak? Ha igen es mar le tudtad toletni, akkor irj es felveszem hogyan kell.
Nem sokara inditom a livestream-t. Twitch[ Szerkesztve ]
-
Attix82
addikt
-
LamaCube
addikt
Mivel nagyjából a "szángsháj" mapot tolták az emberek arca elé, így sok rálátása nem volt senkinek, hogy milyen a grafika, abban a környezetben, ahol számít. Valljuk be, hogy egy felhőkarcolókból álló betontenger nem szívderítő látvány még élőben sem. Még mindig tartom, hogy az egy rakat sz.r volt. Ezen a videón már döfi
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
siriq
őstag
Sajnos melo miatt nem tudtam felrakni 29-en a video-t a multirol. Igy majd csak ma fog megjelenni. Single 2 ora, Multi kb 40 perc. Kulonbozo felbontasok es beallitasok mellet ment. Hamarosan felrakom a youtube-ra a a rogzitett jeleneteket, csak meg aludnom kell a melo utan.
Tapasztalat alapjan fhd felbontas kozepes gep: x6 cpu gtx 570 low 90-120, med 60-90. high 50-70.
Reszletesebben es lathatoan a youtube-n vagy pedig figyel eloben amikor a Twitch-en felveszem.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz spanglee001 #14867 üzenetére
Ne számíts nagy durranasra. Dögunalmas. inkabb hasznossa teszen magam egy járműben
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
energy4ever
addikt
MSI afterburner OSD-je nem jelenik meg jatek kozben, igy nem tudom, hany GPU-t kezel a jatek! 1, 2, vagy 4?
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
még hogy csúnyább, mint a BF3... idióták
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
SkyS1gn
félisten
Kezdek belejönni, egyre többet tolom, annál jobban bejön
Meg ha nem crashel vagy laggol, találtam egy stabil szervert azóta nem engedek
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
L4mie
veterán
uhh srácok, szörnyen béna vagyok, pedig bf3 jól ment....de most egyszerűen megkoptam a sok WoT ban
oda nem kell annyira a reflex. minden szerencsétlen leszed...
tegyük hozzá, hogy valszin csak a fanatikusok nyomják VPN el.vajon az NV itt is cheat lesz, ha lesz mint bf3 ban volt az elején?
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
SkyS1gn
félisten
-
pohár
félisten
válasz spanglee001 #14867 üzenetére
8 rémlik
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
spanglee001
addikt
10 es rang felett lehet csak komanderkedni?
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Shodan
addikt
-
Shodan
addikt
Basszus dvdrol telepitve fél óra alatt kb ment 10% ot originről meg kb 15 perc alatt negyedénél van. Azt hiszem a doboz megy is a polcra
Most tenyleg még singleozni se tudok holnap 0:00 ig?www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
törölt tag
válasz Lézerparaszt #14860 üzenetére
Nekem nemetre allitotta vissza de siman elerheto utana ujra a nyelvi valasztas.
-
Snip3r_HUN
addikt
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok, 2 kérdésem lenne. Azegyik, hogy végülis mikor jelenik meg a játék? Egyik cikk azt írja már megjelent, a másik szerint 30, hivatalos oldal szerint nov. 1, tehát már nem tudom mit higgyek. Ráadásul felraktam a win 8.1 -et ami megváltoztathatatlanul visszaállította a nyelvet finnre, ezért az Origin is finnül jön be.
A 2. kérdés: Lesz / van valami Prohardver klán vagy ilyesmi? Eddig Crysist és Quake live -ot toltam, de tetszik a BF, csak sajnos semmit nem értek hozzá. Jó lenne valami csapat féle akikkel lehet tréningezni
Szerk: Kami látom meg is válaszoltad az első kérdést, köszi
[ Szerkesztve ]
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Kami11
őstag
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Shodan
addikt
Lesz egy hülye kérdésem a single már megy vagy azt is csak holnap fogom tudni elindítani?
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz energy4ever #14851 üzenetére
FHD-ban, élsimítással tudtommal igen.
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
energy4ever
addikt
Ez a jatek max beallitasok mellet valoban 2gb-nal tobb videomemoriat igenyel?
-
pohár
félisten
válasz SkyS1gn #14847 üzenetére
nekem akkor fagyott be, miután ki akartam lépni... csak tudnám mitől
egyedül a Fraps megy alatta...kisza25... lehet megnézem nélküle is akkor, de a 3-nál meg semmi ilyen nem fordult elő még sose
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz Firkavadasz #14846 üzenetére
Ez nem a játék hibája.. kifagyás meg Afterburner miatt volt! Ez meg windows BUG!
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Van aki WIN 8.1-et használ? Úgylátom ez valami 8.1 bug lesz hogy kihasználja az összes ramot... széjjelszaggat a játék, még kilépni se tudok annyira, csak a restart marad....
Megoldottam a kifagyást most jön ez
-
TTomax
félisten
Ennyi csitert régen láttam....
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Snip3r_HUN
addikt
Na szabadság holnapra sikeresen kivéve
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
pohár
félisten
válasz devilinsid3 #14832 üzenetére
disablezi *instantfejbelövésannakakieztírta*
-
huby80
senior tag
-
Edem05
őstag
LOL
-
devilinsid3
addikt
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
@rglaaf
veterán
PSN:BiZzare_0 ️
-
H.Ezredes
őstag
Ohh na tényleg ?!?! H-H én még ott tartottam,hogy bemehetek majd érte.......... De nekem ez jó hír jöjjön is csak mert várom
MOD:
Muhahahaaaaaa nem is néztem ma e-maileket csak most:
A mai napon elpostáztuk az előfizetésedhez tartozó bónusz terméket.
Megrendelt tételek:A termék, szolgáltatás megnevezése Nettó összeg ÁFA kulcs ÁFA összege Bruttó összeg
Negyedéves előfizetés
+ BF4 és Premium[ Szerkesztve ]
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
sixpak
nagyúr
válasz Laraxior #14813 üzenetére
Bétában azért kellett bele két teljes tár.
Bár mindegy, mert normálra úgysem megyek többet.(#14818) csibe1: egyik játékban sem észleltem egérlagot.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Hoorus
őstag
Nekem is laggol single-ben.. 60-70 fps, de akkor is akadozik folyamatosan.. Remélem lesz erre valami patch hamarosan.. Vagy a 7870 kevés neki?
-
Kwisatz
tag
Sráccok, még a single playert sem lehet játszani 31.-ig?
-
nanorambo
őstag
-
SkyS1gn
félisten
Másnak nem fagy be? Hang beakad és kész...
-
csibe1
addikt
Annyira azért nem kell elsietni az oprendszercserét.
Egérlagot okoz a Windows 8.1-es frissítés a játékokbanLátom megy a nyüzsi a topikban.Kiváncsi leszek mi lesz majd akkor ha hivatalosan is megjelenik.
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
Plezs21
tag
válasz devilinsid3 #14814 üzenetére
Hát ember Néha Téged sem értelek Másokat bántasz ha nem értik a "poénodat", de ha más mond olyat ami nem egyeztethető össze a valósággal akkor Te meg egyből navigálsz, hogy mi merre hány méter
Gali Tudod miről volt szó
[ Szerkesztve ]
i5-4670, ASUS GTX 760, 120GB SSD, 1 TB, H87 PRO, 8GB RAM, DELL U2312.
-
gali777
őstag
válasz Plezs21 #14811 üzenetére
Jó Nem arról volt szó, hogy mindenben TV van, de nem baj.
"Nem fogunk megkönnyezni ha nem veszed meg
Hát ugye ha menne a szövegértelmezés akkor tényleg nem lenne miről beszélni Légyszi mutass rá mikor mondtam, hogy jó lesz így?'"Igen Ugyanott mivel ha láttad azt már a félkövérrel kiemelt Devilnek szóló szövegrész végén láthattad. Ergó: nem Neked szólt "Ebben én itt nem látom, hogy Devilnek szólt volna, de sebaj.[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
ma 10től 2ig 150hsz volt és 1x nem írtam..
(#14811) Plezs21 42-modern hadviselés, kérlek rakd össze
hülyeségeket beszélsz most már egyhuzamban sokszor..HeatSeeker.. az a megoldás.. majd a gép beméri meg lelövi helyetted.. alapból felesleges a HS szerintem
+ még az is, hogy tv van már a járművek felében.. de nyugi többiek a bombázás is erre a sorsra fog jutni, mert a videóból az tűnt ki, hogy igen jól adja[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Atla
senior tag
Bakker napi 600 hsz pedig még meg sem jelent hivatalosan.
Mióta Devil visszatért a "tápénzről" azóta van ez egyébként. -
Plezs21
tag
válasz gali777 #14810 üzenetére
Képzeld a 42-vel kezdtem. Jéé ott nem ment a vita miért nincs tv mindenben
Igen Ugyanott mivel ha láttad azt már a félkövérrel kiemelt Devilnek szóló szövegrész végén láthattad. Ergó: nem Neked szólt Persze ha kiemeltem volna Elnézésedet kérem no az nem Neked szólt akkor hanem Devilnek A gondolat nem jutott el a cselekvésig Helyes majd ha lesz fenn egy jó összeállítás az epic TV killekről akkor utána beszélünk Amúgy az egy killes tv is megoldható. Először lesebzed egy heatseekerel aztán utána le TV -zed. Igaz ez a távolság rovására megy de majd ügyeskedtek.
[ Szerkesztve ]
-
gali777
őstag
válasz Plezs21 #14807 üzenetére
Még mindig nem fogod fel a lényeget, de akkor hagyjuk. Aki egy kicsit is szereti a BF-et és nem a 3 volt az első, az így gondolkozik ahogy mi.
Hol mondtam, hogy mondtad, hogy jó lesz ez így? Ugyanott vagy szövegértelmezésben ezek szerint mint én.
Amúgy meg megvan rendelve már, úgyhogy nem menekültök meg előlem Na elég a vitából
[ Szerkesztve ]
-
M3nyus
aktív tag
válasz ujlakany1993 #14797 üzenetére
Az van fent...
No, várok majd valami csoda javítást hátha.
Én vagyok M3nyus!
-
-
devilinsid3
addikt
válasz Plezs21 #14805 üzenetére
eddig, ha megpiszkáltam utána semmit nem csinált nem, hogy piszkált.. ellőttem meghalt -.-" törődjön bele
Afrikában meg percenként meghal egy gyerek még sem visznek oda mindent, hogy jobb legyen
ha eltalálom haljon már meg.. ne 8x kelljen ellőnöm bakker -.-"közben rájöttem, hogy trollkodsz.. épp eszű player ilyet nem mond, nem reagálok többször .. ha szerinted ez jó, találkozunk bf5ben a piros gomb megnyomásánál
[ Szerkesztve ]
-
Plezs21
tag
válasz @rglaaf #14800 üzenetére
Ha megdurrantod az egyikkel az egy darabig nem piszkál után. A jet sem ha megdurrantod. Max eggyel több ejtőernyős lesz.
Devil Úgy hiszem senkid még a haverod sem vagyok, hogy becézgess
Gali A köpőcső már a háromban is benne van a gunnernek. Na kinek volt az előbb nagy szája a skillre? Akkor most mégse találjátok el?Én kérek elnézést az előbb mintha Ti írtátok volna, hogy rutinból lövöldöztök.
[ Szerkesztve ]
-
gali777
őstag
válasz Plezs21 #14802 üzenetére
Még mindig nem fogod fel ezek szerint. Ők maguk mondták, hogy nem akarnak szimulátort, eddig nem volt senkinek baja a TV-vel, bár a 3-ban se volt nagyon jó. És akkor most ez?
BF5-be köpőcső lesz a gunnernak vagy mi? Nehogy lelőjön valakit?
#14805) Plezs21 : Ja, hogy te ekkora császár vagy, hogy csak így megdurrantasz vele mindenkit? Akkor én kérek elnézést
Eltalálom, de te ezt úgy írtad, mintha neked ez rutin volna, de gondolom nem az. A 3-ban is hiába találom el, az esetek 90%-ban kiporzik, itt meg majd még csak disable lesz az a 10% is... hurrá LONG LIVE DICE!
[ Szerkesztve ]
-
Plezs21
tag
Ha ez a bajotok akkor forduljatok petícíóval a világ vezető hadseregeihez, hogy álljanak le a fejlődéssel mert nem tetszik, hogy a DICE wikipédián elolvassa az újítások működési elvét
-
Rico45
őstag
Srácot páran bejelölték :-DD
[ Szerkesztve ]
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest