Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
srácok, CDgalaxisban átvehető? O.o csak ma jöttem rá, hogy hiába ábrándultam ki a 3-asból a csalók tömkelege miatt, itt még legalább 2 hetet lehet majd nyugodtan játszani amíg kijönnek a cheatek.
szval gyorsban berendeltem, de semmi xtra kódot nem kaptam.Kérjük, csak azt követően induljon el üzletünkbe a kért szoftver átvétele céljából, ha az átvételi kérés feldolgozásáról szóló emailt, az abban szereplő ##-##-##-## formátumú kóddal megkapta, egyúttal
ezt írják, ilyen meg még nem jött.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
Srácok nekem proxifierrel nem enged online origin
mibaj lehet
nem kell valami VPN es ügyeskedést windowsban is mókolni?Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
válasz ForRedGlory #14272 üzenetére
ennyire nem vagyok béna, persze nem árt a szájbarágás,
a proxy alatt pár weblap, etc nem megy, pl. origin nem bír felcsatlakozni, ph! sem jön be, bezzeg nyamvadt facebook megy.másik, egyik spanomnak itt van nálam a DVD je ő viszont vidéken van, esetleg egy megbízható torrentes rip a DVDkről elérhető valahonnan?
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
válasz ForRedGlory #14277 üzenetére
ok, lehet hülye vagyok, előre is bocsánat,
DVD-t betettem, origin elindul bejelentkeztem, kérte a termékkódot beírtam, elfogadta települ, csak az indításhoz kell majd a VPN?ForRedGlory: jaja, bf3 al nem voltak ilyen gondjaim, ott simán ment a proxy, bár ott nem volt segídprogram, valamit windowsban mókoltam. ezért se értem most mit bénázok.-
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
válasz ForRedGlory #14284 üzenetére
na most telepítek, utána lechekkolom
-
L4mie
veterán
hali, van ajánlott multis szerver?
-
L4mie
veterán
uhh srácok, szörnyen béna vagyok, pedig bf3 jól ment....de most egyszerűen megkoptam a sok WoT ban
oda nem kell annyira a reflex. minden szerencsétlen leszed...
tegyük hozzá, hogy valszin csak a fanatikusok nyomják VPN el.vajon az NV itt is cheat lesz, ha lesz mint bf3 ban volt az elején?
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
3 nap alatt 3 fagyás, abból csak 1 játék közben, többi pálya végén.
-
L4mie
veterán
-
L4mie
veterán
válasz Frozzy #22288 üzenetére
na a hitbox, meg a netkód az valami szörnyűség, de ez már 2 hete nem újdonság sajnos. :[
van hogy teljesen kitölti a célkeresztet az ellen, heavy barrel rajta van a csövön, első lövés így elég potnos, és nem találom el az álló célpontot.a másik amiben valszin én vagyok a béna, az a sarkon, lépcsőn összefutás.
fura, hogy engem oneshotolnak gyakran /headshot/ én meg darálhatom nem ott van az ellen.
e van -.-Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
-
-
L4mie
veterán
válasz Balika23hun #24465 üzenetére
bár azt el tudom képzelni, hogy azt mondták, hogy az első 50 ingyen kapja
na akkor érthető a futás,Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
válasz Svájcinéger #24468 üzenetére
az japánban volt
-
L4mie
veterán
válasz Svájcinéger #24485 üzenetére
persze, hogy viccelek csak japánban vannak olyan agyamentek, hogy képesek ilyenre :] nézz meg pár japán TV show-t
-
L4mie
veterán
válasz Shodan #25319 üzenetére
bf3 ra rátérve.
miután megszüntek a bugok volt 1-2 hét normális pöpec időszak ezek után ellepték a cheaterek az egészet, játszhatatlan lett :S kb 2 hónap után hagytam abba, nem tudom a végére cheatmentes lett-e.remélem itt nem lesz olyan cheaterözön mint 3 ban volt.
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
-
L4mie
veterán
i5 2500 +8GB ram +7870
Low 100-120
med 90-105
ultra 45-60 fps.
tesztpályán mérve. robbanásokkal, repkedéssel etc etc etc.
2 monitor 2 böngésző + megy a youtube és a torrent közben.avg-t nem dobom ki, mondtam neki irtsa ki a vírust, megtette, playclaw meg így is kiírja az értékeket.
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
válasz Lavidaloka #26067 üzenetére
és mi a különbség?
-
L4mie
veterán
PC-n max az EA-vel tudsz tárgyalni az meg köztudottan f***kalap egy cég, bár a magyar EA supporttal nagyon meg voltam elégedve. azok is max akkorfogják visszavenni, ha originen vetted meg, ha nem akkor azt mondják, hogy menj vissza az 576ba és reklamálj náluk.
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
Urak!
hogy lehet MSI afterburnnal kiírni az fps-eket?
más game-nál automata, de ennél valamiért nem írja :S pont teszteltem volna mennyi memóriát eszik ultrán.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
válasz mackosajt #37738 üzenetére
Köszönöm,
Igazság szerint mantle, arra is kíváncsi voltam, hogy mennyi a tapasztalható különbség DX és mantle között, terhelés és fps szinten, így sajna nem fogom tudni megnézni.
Talán nem off, de, ha bekapcsolom a V-Sync-et mantle alatt, előfordultak laggok a processzor és a GPU terhelés is 60% körül mozgott, kikapcsoltama V-sync-et és GPU terhelés felment 100% ra proci maradt 60% körül.
Tudom, béta driver új API de előfordult ez közöttetek másnál is, vagy csak nálam jelent meg?gyors kérdés: technikai jellegű kérdés a játékkal kapcsolatban off és inkább menjek át, vagy nyugodtan feltehetem ide?
-
L4mie
veterán
Urak, lehet már volt, de most nincs időm visszanézni :S
Titanfall + mexikói origin kombóval vettem Bf4 premiumnak megfelelő DLC pakkot.
Bf4 Premiummal próbálta már valaki azzal is működik, nem csak Titanfallal, mert akkor lehet benevezek egy mexikóban vásárolt premiumra mivel kb 1/3 ába került ott a TF hez mint itthon és tökéletesen működik.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
válasz Bjørgersson #40163 üzenetére
az biztos olcsóbb, de hogy nekünk nem lett jobb az is biztos :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Leáll több iCloud funkció a régebbi iOS verziókon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Képregény topik
- Apple Watch
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
- 1080p/1440p Gamer Videokártya: MSI Mech 6600 XT
- PS4 500GB 1DB Gyári Joy v2 drift mentes hibátlan működés Táp Kábel HDMI Kábel
- Álomszép 10.generációs laptop/8Gb ram/256Gb ssd/15,6" Full HD IPS/RGB bill./kiváló akku/
- Eladó hibátlan LG 55UN70003LA 4K LCD TV
- ÚJ - Cooler Master Cosmos C700M (szürke/fekete) - 2+1 év Alza garancia! UTOLSÓ DARAB CSAK ITT!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest