Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Töröltem a hsz-ed, mert értelmetlen hangulatkeltés. Ha moderált valaki, akkor van rá topik, hogy megkérdezd, miért tették. Mivel törölt hsz-re reagáltak még ketten, azokat is töröltem, mert értelmetlen törölt hsz-re válaszként érkezett hszeket megtartani. Nem látom a problémát ezzel.
Mint írtam: legegyszerűbb továbblépni és nem elefántot csinálni a bolhából.
[ Szerkesztve ]
-
-
SkyS1gn
félisten
Na jó ez már tényleg durva
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
veterán
Szerintem hagyjuk annyiban a dolgot.
-
SkyS1gn
félisten
(#13489) devilinsid3
radi8tor buzgó mostanában, írtam a 290X fórumba egy viccesebb megjegyzést hogy bazd meg amd inkább 7990 lesz, erre kiraktak fél órára
[ Szerkesztve ]
-
demmer123
őstag
i5 2500k full hd-ba télleg limit volt már egy 7970-el?
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Ez a jet TV érdekes lesz. Heli, hajó, jet... őssze vissza repkednek majd a TV-k
-
STC Speed
őstag
Nah mostmár nagyon várom a játékot,néztem egy két videót,nagyon tetszik a játékmenet,és a single is elég multis behatású,pályák elrendezése is tetszik,jó lesz ez
-
Laraxior
titán
válasz devilinsid3 #13476 üzenetére
Olvass vissza, hogy hányan akarnak 29-én játszani... "sajnos" ebben sem vagyok egyedül, inkább úgy mondanám, hogy egy vagyok a sok közül
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
devilinsid3
addikt
válasz Laraxior #13474 üzenetére
ha nem úgy nézed a dolgokat, hogy "nekem van igazam" akkor te is beláthatnád már végre, hogy minden nap erről beszélsz vagy megemlíted, hogy te már pedig csak azért is 29.én akarsz játszani és a többi.. szerintem ez felesleges.. akármennyire azt hiszed, hogy nincs igazam
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Laraxior
titán
válasz devilinsid3 #13472 üzenetére
(#13451) devilinsid3: 29-e lesz az a 31... a többiek meg nem 31, hanem november 1.
Minek letölteni kétszer, ha a VPN megoldja a gondokat? Lazítsál... béke van, nem kell mindig okosabbnak lenned, hidd el nem minden úgy van ahogy te akarod,ill látod
Én így csináltam, azóta is 2 napot ír az Origin
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
válasz SkyS1gn #13471 üzenetére
Esetleg leírnád, hogy mit kell beállítani ahhoz, hogy lehessen tolni korábban.
Más:
Remélem a hangokon csiszolnak még, mert nem nagyon bejövősek.
Még te mondtad múltkor, hogy milyen fasza hangja van a helinek. Ez igaz, viszont amikor befogok valakit akkor nem nagyon van hang.
Vagy csak a 3 után furcsa?
Ja,a videó minősége kritikán aluli, az eredeti fájlokat már letöröltem, csak a telómon volt meg, azért ilyen fos.Szerk.: én csak hc-n tolom, de ez egy vicc, hogy két rakéta a helibe plusz még kap pár rocket podsot, lángol az egész, de semmi......na majd hc-n.
Lara: thx...
(#13475) Cris99: nem mondod...
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
devilinsid3
addikt
válasz Laraxior #13470 üzenetére
[Moderálva!] valószínű multizni fogsz
#13471) Cris99 ha az EA-nél lennék 2 megoldás lenne:
- mindenkinél egyszerre elérhető (max. pár órás különbséggel az letolódások miatt)
- ha viszont már így csinálták meg, hogy 29. meg 31. akkor szűrném és az ilyen mókolásos emberkéket simán tiltatnám 1 hétre.. nem igaz, hogy 2 napot nem tudnak várni (és úgy 2 napot, hogy az a hivatalos megjelenés időpontja nem pedig +2 nap a megjelenéstől)[ Módosította: bnss ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Laraxior
titán
Miért jönne a ban? Most olvastam vissza a BF3 topikot... csak egy IPkorlátozás van, de ugyanúgy mentek az európai szerverek is, meg lehet, hogy nem is multizni fogok,hanem gyorsan letolom a single-t.
A vásárlásért járhatna esetleg, de én helyi-időzóna szerinti áron veszem/vettem, úgyhogy sok gondom nem lehet belőle. Meg úgy gondolom nem csak én leszek az egyedüli európai gamer...[ Szerkesztve ]
-
blaca83
őstag
-
blaca83
őstag
válasz boogie84 #13432 üzenetére
Reméltem, hogy Bétához képest szebbek lesznek a Ribbonok és a Medálok, de ha ez lesz a végleges akkor szinte rondább lesz mint valaha.
(#13434) Cris99:
Az komoly, hogy már az alap ennyi lesz.
Én úgy gondoltam, hogy a mostani alapjáték mondjuk kb. max.15 Gb és ha kijön az összes DLC akkor mindennel együtt lesz majd kicsit több mint 30 Gb.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
SkyS1gn
félisten
válasz Laraxior #13461 üzenetére
Én csak simán vezérlőpultban állítottam be, nem kell semmi program
Grat, jó neked hogy közel laksz pesthez!
(#13463) blaca83 Már mondtam hogy BF3 + B2K 20GB, ebben meg csak több tartalom van.. jobb graf.. stb stb.
Béta volt 6,5GB, konzolon meg 1,6 vagy 1,8... ez is mutat valamit
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Végre sikerült találni egy működő VPN-t Tehát már biztosított a 29-i game
-
devilinsid3
addikt
válasz r-chee #13457 üzenetére
hát úgy is itt parkol egy ajtótlan TZSV a kert mögött, nagyanyám virágokat ültet bele állandóan.. de legalább, ha lesz rajta ajtó akkor télen nem fagy meg, szóval jöhet 1+1 tartalék, majd pü-ben az ajtó pontos paramétereit akkor
-
r-chee
őstag
válasz devilinsid3 #13451 üzenetére
Fémforgácsolás, CNC, jobbára vonat alkatrészek gyártása külföldre
Kell egy vonatajtó esetleg?[ Szerkesztve ]
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
Whysperer
addikt
válasz r-chee #13450 üzenetére
Mindenki aki itt van rendeljen tőled valami kis izét! 8) aztán vissza küldjük ,hogy nem kell ezzel még egy ksi melót adva! 8)
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
boogie84
veterán
válasz SkyS1gn #13439 üzenetére
A valóságban van így, nem ebben a viccben. Az is micsoda vicc h a grip első rúgást csillapítja, másik meg a visszarúgást. Micsoda bullshit.
(#13454) Cris99: Persze ez egyértelmű, de azt hittem h valami realisztikusság is lesz a játékban. Aztán rájöttem , h baszki ez egy játék.
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
devilinsid3
addikt
válasz Laraxior #13448 üzenetére
és ugyanúgy 31.én játszol vele, mint a többiek
(#13441) Snip3r_HUN ha én is lefényképezném aztán felraknám szegény kis ak-mat ide páran sírva fakadnának
már csak a szigszalag brutális ereje tartja egyben szegényt#13450) r-chee hol és mit dolgozol? majd rendelek valamit onnan, hogy legyen meló
[ Szerkesztve ]
-
r-chee
őstag
-
r-chee
őstag
válasz SkyS1gn #13443 üzenetére
Nekem elég, ha 24 órával előbb letölthetem. Így nem csúszok meg vel. S a nulladik percben már csak a kódot kell beírni . Plusz az elején kicsit bosszankodni, hogy kidobál .
[ Szerkesztve ]
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
Laraxior
titán
válasz Snip3r_HUN #13441 üzenetére
Úgy látom vagyunk egy páran akik nem csak a monitoron harcolnak / harcoltak... én már nyugalmazott vagyok, már csak egy fél üveg töltényem maradt a régi szép időkből, meg pár fotó
(#13445) huby80: Régi kép, azóta már HX1000W van a masinában Mondjuk teljesen felesleges, elég lenne egy VX450W is, de hát a "van"tól nem kell félni, enni nem kér, túlterhelve sosincsen
[ Szerkesztve ]
-
r-chee
őstag
....5nap 14óra 25perc
-
SkyS1gn
félisten
válasz boogie84 #13438 üzenetére
-
- Azthiszem mindegyikre mehet mindegyik, még az is lehet hogy más hatásuk is lesz, egyik azthiszem elrejt a mapom másik mittomén.. mint a gripeknél, egyik az első rugást csillapítja jobban, long range-re pl, másik a folyamatos visszarúgást csillapítja!
-
Laraxior
titán
válasz boogie84 #13432 üzenetére
hmmm... van pár érdekesség rajta. Pl az a fáklya, ami a CoDban a leszületés helyét határozta meg, kíváncsi leszek itt mi célt szolgál, oda lehet kérni a JDAM BOMB-ot vajon?
Azonfelül csak US oldali Himarsot látok, nem tudom mi a kínai megfelelője, de se Katyusa, se semmi nincsen.
Mi a istennek annyiféle hangtompító?(#13435) sephi: Tehát elég lesz a BF4-nek vásárolt 60GB-os SSDm
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
-
boogie84
veterán
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
SkyS1gn
félisten
válasz Firkavadasz #13429 üzenetére
Csak 1 nappal maradtál le, nem kell itt is fikáznod, elég a gamepodos hírnél
- okés, mi itt másodperces hibahatárral dolgozunk
//
[ Szerkesztve ]
-
Firkavadasz
tag
BF4 FLOOD ZONE bemutató ha esetleg valaki nem látta volna még.. (vicc)
Cris: Sry, nem csekkoltam a topicot rég, mondom hátha valaki nem látta volna
[ Szerkesztve ]
A pletykákat az irigyek INDÍTJÁK, az ostobák TERJESZTIK, és a hülyék HISZIK EL.
-
@rglaaf
veterán
PSN:BiZzare_0 ️
-
Plezs21
tag
Szerintetek honnan érdemes elôrendelni?
i5-4670, ASUS GTX 760, 120GB SSD, 1 TB, H87 PRO, 8GB RAM, DELL U2312.
-
lofagi
addikt
válasz Snip3r_HUN #13413 üzenetére
Azaz! :]
De te végig nézed az egész single player játékot?
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
lotTóni
tag
Akinek van lehetősége bolyongani Pestországban,annak tudom ajánlani a Gameshopot,és a Galaxist,mivel ezeken a helyeken - a webshop szerint - átvehető 30.án személyesen.
A galaxis külön kitért arra,hogy nem nyitástól[ Szerkesztve ]
....two beer or not to be....
-
Tirexi
addikt
Látom elkezdődött a tisztogatás.
Itt a Live-os csávó is akinek előre szóltam, hogy nem kéne ezt csinálnia.[ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
38:20-tól csak nekem ugrott be egyszerre a batman filmből a jelenet
Battlefield 4 Gameplay Walkthrough Part 6In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
SkyS1gn
félisten
-
-
lofagi
addikt
Legalább neked még van erőd. :]
soultrapp: ha a véleményekre vagy kíváncsi, akkor visszaolvasol, súgok, nem is kell sokat visszamenni, ne haragudj, de a 200 milliomodik vagy...
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
zzola
titán
válasz soultrapp #13402 üzenetére
Kereső?
Hívd fel a boltokat, kérdezd meg!
Premium edition nincsen, a delux az ad néhány battlepackot, fémdobozt és dögcédulát, a limited semmit,
A kína DLC mindkettőhöz jár, a premium pedig egy kiegészítő csomag, amivel előre megveszed az összes megjelenő dlc-t illetve korai hozzáférést, egyéb tartalmakat...HA a legolcsóbb ajánlat kell, akkor látogass el a pcguru oldalára, még van előfizetési akciójuk...
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
*sigh*
-
soultrapp
senior tag
Csákó!
Ti honnan rendelitek elő?
A premium,deluxe,és a limited edition között mi lesz a különbség?
Mikorra várható a pontos megjelenés?,mert 576 november 1. a gameshop pedig október 30.-at ír.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest