Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Liquidator #36077 üzenetére
Nem kell vele meghalni, ésszel mész előre nem rongyolsz be 3 páncélos közé hanem max egyre, vagy csapatban mozogsz a társak tankjaival...
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Winne
nagyúr
válasz Kevin's #36096 üzenetére
Az nem a szerver hibája, ha a játékos fent kempel a tetőn... Mindenki el tudja dönteni, hogy hogyan játszik, max nem tetszik a másiknak. Neked nem tetszik, hogy Ő ott kempel, neki meg nem tetszik, hogy szólsz érte. A vélemény is olyan, mint a se*glyuk, mindenkinek van, csak senkit sem érdekel a másé.
Ha normálisan szóltál érte és így is kidobott érte, akkor az az Ő sara, te meg ne menj többet oda, ha meg trágárkodtál, akkor ne csodálkozz, hogy kirakott. Ennyi.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Kevin's
senior tag
Kérem uraim figyelembe venni eme hsz-em. Aki teheti messziről kerülje az IRAM szervert, mert akkora noob camperek játszanak ott IRAM Clanban hogy mikor hetedjére is kiszedet a kis f@sz IRAM Makcika a tetőn kampelve,mert én meg írtam neki hogy egy gyökér camper. Ezért rendesek voltak hozzám és kidobtak. Megjegyzem nem azokat kéne kidobni a szerveről akik teszik a dolgukat,hanem a semmire való campereket akik tetőn várják az idióta játékosokat akik mennek foglalni na, de egy ekkora tudás egy ilyen szervernek sok lehet
[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
raubisoda
senior tag
válasz CoolBoy323 #36091 üzenetére
Mert akkora BETA a driver mint ide Nagykáta.Az egész gém az AMD karikkal egy f....s.Nv.vel semmi gondom nem volt.Holnap eladva a karim és jön vissza az nvidia.
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
CoolBoy323
nagyúr
Az miért van, hogy Mantle módban elég sokszor dadog a játék? Előtte sose volt semmi lagg
-
Winne
nagyúr
válasz ThePoweR #36088 üzenetére
Ha ezzel átment a "bármilyen noskilled ember is tudjon játszani", akkor miért van, hogy a csapat fele agyhalott? Bármilyen játékot nézel, mindig voltak, vannak és lesznek különböző kvalitású játékosok. Valakinek jobban megy az öldöklés, valaki jobban járművezik, valaki azt csinálja, mi a feladat, valaki azt sem tudja mi a feladat, valaki mindenben jó, valaki meg semmiben.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
ThePoweR
senior tag
válasz LamaCube #36087 üzenetére
Fárasztó mindig leírni hogy van kivétel. Ne vedd magadra ha rád nem igaz, de mivel ez a tapasztalat, hogy CoD pubon 12-16 éves retard gyökerek játszanak 90%-ban és mivel a BF is átment egy kicsit abba az irányba, hogy bármilyen noskilled ember is tudjon játszani a sok retard ellepte azt a játékot is.
Szerk: Hú hát ez aztán értelmes és hosszú mondat lett.
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
válasz ThePoweR #36084 üzenetére
Hagyjad már ezt a demagóg codos dumát én codoztam 8 évet és mégis spotolok és teszem a dolgom az adott játékmódnak megfelelően. Egy játékost rohadtul nem az jellemzi, hogy codozott vagy bf-et tolta. Egyszerűen ilyen agyhalottak. Általában a statra gyúrnak és nem a feladatra. Kivennék a killeket a játékból itt is néhányan felakasztanák magukat. Értem én, hogy mindig a csapat bénaságára kell fogni, hogy miért nem csinálta a feladatot az ember, de ez már kicsit átlátszó. Aki meg tele van ponttal és rossz a k/d azt meg megszólják, hogy mit csinált ilyen stattal. Hát igen ő valószínűleg a feladatát próbálta csinálni a pontok körül és akiknek meg segíteni kellene azok meg a dombtetőkön jó messziről puffogtatnak, mert ugye béna a csapat és ha úgyse nyerhet, akkor "fraghunterherót" játszik.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
-
S1M0N
senior tag
Most mentem egy állati jó kört Zavodon (lehet, hogy volt már ennél jobb köröm, de ez most remek volt), nem hiába ez a kedvenc pályám.
1600 ticket-es szerverre mentem, nem sokkal kezdés után csatlakozhattam, mert 1400 körül volt mind a két csapat, mi voltunk végig hátrányban, de a végére fordítottunk, és meg is nyertük a játékot.
Én tankkal, IFV-vel mentem leginkább, eleinte inkább csak védtem a meglévő zászlóinkat, meg vadásztam az ellenséges konzervdobozokra, aztán később már foglalgatni is kezdtem.
A squadom sem volt rossz, 1-2 alkalommal beültek mellém gunnernek, csak éppen spotolni felejtenek el...
Nem tudom elhinni, hogy egyik lövésznek sem jut eszébe, hogy egerészés közben a Q-t is nyomogathatnák, mert esetleg ki lehetne kerülni az aknákat, sőt, talán még az ellenfél katonáit is könnyebben észre lehetne venni, akik azon vannak, hogy kilőjenek minket...
De nem, így vezetés, célzás és az ellenfél keresése közben még a Q-t is én nyomogassam... Mondjuk ehhez már hozzá vagyok szokva, de akkor is.
Bár egy szót nem szólhatok, legalább néha kiugrottak javítani...
[ Szerkesztve ]
-
ThePoweR
senior tag
BF2-be volt a jó. Megláttam az AA-t azt 1 TV-vel kibasztam. Jettel pedig lebombáztam felülről zuhanórepülésből. Itt meg mire kilőnéd kilő mivel rá kell repülnöd. TV nem öli egyből. Laser guided se és még van AP is...
-
gali777
őstag
válasz Liquidator #36077 üzenetére
Biztos azért mobile AA, hogy kezdőn üljenek vele. A te logikád mentén haladva bőven elég lenne akkor egy centurion a kezdőn. Mindegy is, te olyan f*szságokat hordasz össze, hogy nem is állok le vitázni veled. Legyen igazad.
[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
Aki szereti Paracel Storm-ot, annak ajánlom EZT a szervert.
Háromból kettő kiélezett küzdelem volt. Hála a prémium eventnek és az 50% boos-t-nak 54-es szintről 56-os szint 3/4ig eljutottam három kör alatt. Battle report-ok ízelítőnek, eme nick-es játékosokat keressétek, kemények nagyon. 1 2 3[ Szerkesztve ]
-
Kevin's
senior tag
válasz Snip3r_HUN #36074 üzenetére
De legalább zöldellik Érdekes hogy akiknek ki fagy AMD használnak nálam nem fagyott ki egyszer se az új patch óta sőt merem állítani jobb lett,de még a hitbox is bár lehet annyira megszoktam hogy fel sem tűnik és most olyan,mintha jobb lenne
[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Lavidaloka #36073 üzenetére
Nem mind arany ami fénylik
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
zack
nagyúr
válasz pilu85 #36056 üzenetére
A zack nevű játékos nem játszik furán. Így játszik, amikor jó a netcode, és nincs lag.
Aztán amikor beüt a mennykű, akkor hiába lövök, de nincs találat, van hogy sebzés se. Van hogy körökön keresztül jó, és 3-4 k/d-t lövök, de amikor történik valami egyik körről a másikra, akkor az 1.00-es k/d is kihívás, mert hiába célzok nem találok.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
FaTHI
őstag
Srácok egy 270X-es vidkarival játszanák, de irtózatosan beszaggat még High -en is. A legújabb driver fent van valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
aerosmith
őstag
Battlelogon hogy tudom megosztani ha előléptettek?
-
gali777
őstag
válasz Liquidator #36061 üzenetére
Ez most szarkazmus? Mert ha komolyan gondoltad az elég szomorú...
-
Sztavrosz
csendes tag
válasz TechArtist #36055 üzenetére
De akkor neked is megvolt a kifagyás téma a patch után?
-
FaTHI
őstag
Köszönöm mindenkinek aki irta,az Igpu letiltásával jó lett a bf4
-
Liquidator
tag
válasz Laraxior #36015 üzenetére
tudod ő biztos ráment volna a három járműre é szetszedte volna őket,amugy meg a nyertes csapatból mindig könnyű okosnak lenni mert nem látják azt,hogy csak 4-5 játékos küzd azért,hogy nyerjetek,mert ők csak azt látják,hogy minél többet öljenek,mert noob az enemy amugy meg nagyon jól csinaltad,hogy AA vel kezdőn ültél mivel az AA nek az a dolga,hogy messziről szedje ki az enemyt nem az hogy a palya közepén varja hogy valami idiota sniperes vagy egy tank kilője ami ellen eselye sincs AA vel mindig maradj kezdőn
-
Liquidator
tag
válasz Snip3r_HUN #36023 üzenetére
én is bessssszálok ebbe a vitába az AA-nek még zunival sincs semmi esélye egy tankkal szemben...
-
urbi73
senior tag
Megint mi ez a új patch ? Sajnos rákényszerit hogy le kel tölteni . Az eddig ép hogy játszható játék , most már játszhatatlan . Akad , kifagy , stb .
-
-
aizen92
addikt
ez ugye csak vicc hogy ha IFV-ben átülök a gunnerhez nem enged lőni??? ű
(#36059) lofagi: ez valami rohadt szánalmas. hogy képzelik ezt? inkább javítsák a bugokat ne ilyennel üssék el az idejüket....
Tripla XP-t nem akarnak adni?
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
pilu85
őstag
egy zack nevű játékos elég érdekesen játszott, majd figyeljétek köszi.
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
Sztavrosz
csendes tag
válasz kengyel #36036 üzenetére
Ez mondjuk innentől kezdve lesz érdekes, gondolom valami driverrel akadhatott össze vagy valamit regeditben nem irt felül frissítesnél!? Bár akkor elvileg a reinstallnak segitenie kellett volna.. és ha.meg driver akkor mért csak pár embernél!?
Na várom a fejleményeket! -
marilllyo
veterán
válasz kengyel #36036 üzenetére
naugye.... bár nem hiszem,hogy örül neki bárki is hogy nekünk feszüljön egy win reinstallnak a bf miatt ?
Amúgy miért van szükség fps nézegető progira bf alá? Van saját... Perfoverlay. Drawfps1
Afterburner meg grafikonok meg stb... Ez miért kell a játékhoz? Érzed/látod hogy akad vagy sem.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Kevin's
senior tag
Kár volt lecserélni az nvidiát Ez az AMD fjucsör ez még normálisnak is mondható OFF vége
Viccet félre téve teljes törlést végeztél vagy csak driver törlés volt Az nvidia sok mindent feltesz azokat is eltávolítottad
[ Szerkesztve ]
-
chabeee
aktív tag
amúgy a skill az akkor is csökken, ha nem játszom? mert 2 órája néztem 402 volt, most meg már 400.
-
ThePoweR
senior tag
válasz Garsza #36042 üzenetére
Na szal ami kell hozzá.
32biten és DX11-be futtatni a BF4-et.
vagy
64 biten futtatod ugyan úgy DX11-be, de akkor a Beta Afterburner kell.(nekem működik)
Ha nem jó és más játékban sem mutat semmi lehet ki van csúszva a képről. A rivaTunner stat szerverbe van egy kis ablak ott tudod huzigatni a kiírást.
pohár: Asszem 1. Talán van belőle 2 üléses is, de így gyorsba nem találok róla semmit.
[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
Na még egyszer.
Valaki tudja,hogyan kell filter-t cserélni?
Nem tudok felmenni egyes szerverekre,ha ezt nem teszem meg.
Köszi a választ. -
FaTHI
őstag
Srácok jött az új 270X- karim , Nvidia után mindent le töröltem, fel a legújabb Catalyst, de a Bf4- be ha rámegyek az Options-ra egyből kilép hibával. Mi lehet a baj?
-
gali777
őstag
Akkor most, hogy ha ez a hivatalos borító. Lesznek F-18-asok is a naval strike-ban? Vagy ez csak ilyen "jól néz ki borítónak" kép?
(#36038) Snip3r_HUN: Nem az, hogy annyira tetszik a kép, csak kíváncsi vagyok lesznek-e F18-ak
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Úgy néz ki egyenlőre megoldódott a fagyás gondom. Sajnos egy komplett Win7 X64 újrarakásba került a dolog. Most teszteltem le, egyenlőre szépen dolgozik
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Snip3r_HUN
addikt
-
@rglaaf
veterán
válasz Snip3r_HUN #36023 üzenetére
pont hogy D sarkánál lekempelt 2 staff-os buy skill pls tankos meg egy IFV igy meg se lehetett mozdulni semmi jármüvel
drága atikám is lowozott chat-be aztán meg mbtlaw-al nyomatta persze jött a kifogás hogy felvett kit[ Szerkesztve ]
PSN:BiZzare_0 ️
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Van már valami fps benchmark program ami működik bf4-el mantle alatt?
-
Atla
senior tag
Egy perc után kifagy a játék,pedig este semmi baja nem volt!Lehet hogy egyes szerverek még nem frissültek?
[ Szerkesztve ]
-
ThePoweR
senior tag
válasz Laraxior #36018 üzenetére
Kiszállsz az AA-dből és elmész zászlót foglalni pl.
Mondjuk a Lancang Dam eléggé szarul van összerakva. Kezdőről lövik a másik kezdőt. Helizni kb lehetetlen. Igazából nem értem mért kell rá AA mikor soldier-nél is lehet Stinger vagy Igla. Csak mindenki olyan selejt hogy nem jut el addig, hogy azt kéne hozni, pedig 1 ember is szétszopatja az összes repülőt...
-
SkyS1gn
félisten
válasz Laraxior #36018 üzenetére
"Az "E" pontig? Fent a sarkon a "D" előtt volt a fent említett 3 jármű. Mit csináljak velük?
Hallgatom, hogy szerinted mit kellett volna csinálni."Odamész engiként és elintézed őket, vagy support/recon aztán c4 nekik...
Mindíg ez a: "nem megyek az enemy közelébe mert megölnek meg úgyse tudok mit kezdeni" dolog megy
Ha tankokat kell irtani akkor miért AA-val rongyolsz? Vagy ha AA-val mész, akkor ne mond hogy nemtudtam semmit csinálni mert ennek így semmi értelme.
rock-paper-scissor
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
-
Laraxior
titán
válasz ThePoweR #36016 üzenetére
Meddig menjek ki? Az "E" pontig? Fent a sarkon a "D" előtt volt a fent említett 3 jármű. Mit csináljak velük?
Hallgatom, hogy szerinted mit kellett volna csinálni.szerk.: és még ezek ellenére sem használtam Active Radart...
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
válasz gali777 #36012 üzenetére
Talán nem írtál volna ilyet, ha tisztában lettél volna a csapatom helyzetével.
Gondolom Te nekimentél volna két tanknak, meg egy IFVnek az AntiAirrel, ha a helyemben vagy.Report... Maradt 1000 ticketetek, az 1200ból, szerintem nem nagyon kellene felróni semmit az AntiAirnak.
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
ThePoweR
senior tag
Biztos marha élvezetes lehet AA-vel játszani. Múlt hétig meg se volt rá semmilyen unlock, mert ilyen op fossal inkább nem játszottam. Csak ha néha a kezem ügyébe került meg szar volt unlock nélkül.
-
gali777
őstag
válasz Snip3r_HUN #36008 üzenetére
Csak azért írtam mert tegnap amikor játszottunk nem szíveskedett kijönni kezdőről lancangon.
-
marilllyo
veterán
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz gali777 #36005 üzenetére
Ma is volt szíves átadni az AA-t, igaz Goldmudon voltunk Battlereport
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
Azt írták, hogy javítva lett a TDM alatt jelentkező sound bug. Lóbrokit.
Tegnap este kör közepén egyszer csak elment a hang és jött helyette a zene.Más.
Az egyel korábbi patch óta HDD lagom van. Elkezdődik a kör, pár percig minden okés, aztán egyszer csak random időközönként elkezd villogni a HDD led, a játék meg be-be akad. Sokszor emiatt halok meg, elég bosszantó. Semmilyen új programot nem telepítettem a patch óta, így nem tudom erre fogni. Firefoxra gyanakodtam, de Internet Explorer alatt is ugyanúgy jelentkezik. A feladatkezelőben is néztem, de semmi kirívó.
Más nem tapasztalt esetleg ilyent ? -
kzolee216
senior tag
Találkozott már valaki Dx hibával? Játszok, majd 5 perc múlva lefagy és kidob az asztalra. Hiba: Getdeviceremovedreason . Ez egy í510p Lenovo notebook (755m sli)
-
Gyula84
veterán
-
törölt tag
Tegnap frissítettem a játékot és a china risinges szerókra nem tudok felmenni. Azt írja szedjem le. Másnál is van ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Politika
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Linux kezdőknek
- Dolce Gusto
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest