-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
Most mentem egy állati jó kört Zavodon (lehet, hogy volt már ennél jobb köröm, de ez most remek volt), nem hiába ez a kedvenc pályám.
1600 ticket-es szerverre mentem, nem sokkal kezdés után csatlakozhattam, mert 1400 körül volt mind a két csapat, mi voltunk végig hátrányban, de a végére fordítottunk, és meg is nyertük a játékot.
Én tankkal, IFV-vel mentem leginkább, eleinte inkább csak védtem a meglévő zászlóinkat, meg vadásztam az ellenséges konzervdobozokra, aztán később már foglalgatni is kezdtem.
A squadom sem volt rossz, 1-2 alkalommal beültek mellém gunnernek, csak éppen spotolni felejtenek el...
Nem tudom elhinni, hogy egyik lövésznek sem jut eszébe, hogy egerészés közben a Q-t is nyomogathatnák, mert esetleg ki lehetne kerülni az aknákat, sőt, talán még az ellenfél katonáit is könnyebben észre lehetne venni, akik azon vannak, hogy kilőjenek minket...
De nem, így vezetés, célzás és az ellenfél keresése közben még a Q-t is én nyomogassam... Mondjuk ehhez már hozzá vagyok szokva, de akkor is.
Bár egy szót nem szólhatok, legalább néha kiugrottak javítani...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 32 colos Phillips okos TV FHD ( 1 napos) gari + számla
- Msi Bravo 17 Ryzen 4800H Rx 5500 4gb 256gb ssd 1tb hdd 1080p 120hz
- Dell XPS 13 7390 2in1 - 13.3" 4K UHD Érintó - i7-1065G7 - 32GB - 1TB - Win10 PRO - MAGYAR
- ZBook Firefly 16 G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest