Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• S1M0N

senior tag

Most mentem egy állati jó kört Zavodon (lehet, hogy volt már ennél jobb köröm, de ez most remek volt), nem hiába ez a kedvenc pályám. :C

1600 ticket-es szerverre mentem, nem sokkal kezdés után csatlakozhattam, mert 1400 körül volt mind a két csapat, mi voltunk végig hátrányban, de a végére fordítottunk, és meg is nyertük a játékot.

Én tankkal, IFV-vel mentem leginkább, eleinte inkább csak védtem a meglévő zászlóinkat, meg vadásztam az ellenséges konzervdobozokra, aztán később már foglalgatni is kezdtem.

A squadom sem volt rossz, 1-2 alkalommal beültek mellém gunnernek, csak éppen spotolni felejtenek el... :U

Nem tudom elhinni, hogy egyik lövésznek sem jut eszébe, hogy egerészés közben a Q-t is nyomogathatnák, mert esetleg ki lehetne kerülni az aknákat, sőt, talán még az ellenfél katonáit is könnyebben észre lehetne venni, akik azon vannak, hogy kilőjenek minket... :U

De nem, így vezetés, célzás és az ellenfél keresése közben még a Q-t is én nyomogassam... Mondjuk ehhez már hozzá vagyok szokva, de akkor is.

Bár egy szót nem szólhatok, legalább néha kiugrottak javítani... :U

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés