Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz Enigma1945 #98096 üzenetére
Nézd meg lassítva amikor lő, tisztán látszódik hogy van a fegyvernek egy kevés visszarúgása.
No Sana No Life
-
Tomassy00
senior tag
válasz Enigma1945 #98096 üzenetére
-
Enigma1945
őstag
válasz vtomi2 #98092 üzenetére
nyugodtan előadhatod, nobodyhd is ezt tette, meg mindenki más. nem kell ide 100+ óra hogy tudd, hogy aekkal úgy nem lehet lőni barátom
de nem is érdekel, itt van egy közösség, akik védik egymást tűzön-vízen át, de jól is van így.
fától az erdőt srácok, fától az erdőt.
hopeless[ Szerkesztve ]
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
vtomi2
őstag
válasz Enigma1945 #98088 üzenetére
Azt hittem hagyjuk a dolgot, nem értem minek erősködsz
Nem tudom, hogy kinek képzeled magad, csak annyit, hogy már pár hónapja csak nyílsz itt, hogy ez nem megy meg az nem megy. Egy idő után csak átsiklottam rajtad, nem írtam, hogy töröld le stb, viszont lehet azt kéne csinálnod...
Mikor kezdtem hidd el, hogy én sem tudtam megfogni, de ha x óra alatt csak ugyanazokkal a fegyverekkel játszol, akkor azért illene megszokni, hogy hogyan kell visszatartani. Nem tudom mennyi órád van a játékban, meg hogy mennyire komolyan nyomod (sztem nem nagyon), de kezdj el csak 1 fegyvert használni, és majd figyeld meg, hogy te is vissza fogod tudni tartani), esetleg ajánlom az OSU!-t reakcióidő + pontosság fejlesztésre
Még azt magyarázd meg, hogy miért nincs 50%+ pontosságom aek-el, ha no recoil-t használok?
Akarod még fojtatni, vagy mostmár tényleg befejezzük, mert hidd el kevésbé érdekel a véleményed mint téged az enyém!
-
Astroboy
őstag
válasz Enigma1945 #98090 üzenetére
Szerintem is jobb, ha lezárod a témát.
Annál sokkal tapasztaltabb és ismertebb játékos a Tomi, hogy lejárassa magát előttünk és mindenki előtt ilyen gyerekes hülyeségekkel csak azért, hogy egy kis előnyhöz jusson.
Amúgy ez elvi kérdés azoknál akik kupáznak... -
Enigma1945
őstag
válasz CJ4567 #98089 üzenetére
Persze
recoil control.
GG srácokSzerk: Most legszívesebben azt mondanám adok egy fájlt, és hasonlítsd össze, a videóban látottakkal, de inkább nem folytatom tovább. Részemről lezárva, én is toltam AEK-kal, úgy nem lehet tartani a fegyvert. ill, de, csak nem tisztán.
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz Enigma1945 #98088 üzenetére
Recoil control, ha sokat játszott lehet ilyet. És látszódik hogy ugrál valamennyit a fegyver, no recoil a részemről BF3 @ M16A3.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
vtomi2
őstag
válasz Enigma1945 #98080 üzenetére
Köszi, de a 2 nem ugyanaz? Amúgymeg akkor már aim meg wallhack is mi
-
imi123
őstag
-
imi123
őstag
Sziasztok.
Van itt valaki aki Pr Telecomos nettel tolja a Bf4-et?
Szeretném tudni hogy csak nálam van gebasz vagy nem egyedi eset.Köszi!
Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
törölt tag
Hüllő lekéselt de Lockeren kapott ólmot rendesen. [link]
-
Zsoxx
senior tag
válasz Enigma1945 #98066 üzenetére
Ez egy német szerver. Keress másikat.
-
vtomi2
őstag
válasz Enigma1945 #98066 üzenetére
És a pingeddel mi a helyzet? Ha magas akkor ne csodálkozz, hogy kidobálnak
-
Enigma1945
őstag
Hol lehet itt panaszt tenni az adminokkal kapcsolatban? ezen a héten a két kezemen nem tudom megszámolni, hányszor dobtak ki " Choose server in your own country" indokkal.
Kezd elegem lenni ebből! Ezért vettem meg a játékot, hogy ezek a rasszista sz@rházik kidobjanak?
Nem írok be senkinek
Nem beszélek csúnyánAkkor mi a !!!!!!!!!!!!!! van?
-
törölt tag
Én holnap este már leszek. Felveszem Popes-t BAR listára beülök mellé a LAV-ba és a megfelelő pillanatban kiugrok lekéselni a bolhást.
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok! Jöttök este játszani?
-
@rglaaf
veterán
-
CJ4567
nagyúr
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
xPraetoriaNx
senior tag
Csősztök!
BF4-nek nem működik a matchmakere? Harmadszorra dob ki (Close Quarters-re keresve), pedig hozzáértő oldal szerint kommentem írásának pillanatában több, mint 14000 ember tolja a gammát PC-n... És jó eséllyel nem nálam lesz a gond, mert BF1-ben másodpercek alatt talál meccset. :/
[ Szerkesztve ]
There is no war. Only the harvest.
-
törölt tag
válasz Enigma1945 #98057 üzenetére
Megyek a hágai Nemzetközi Bíróságra.
Ui: és viszem a bézbózütőmet.[ Szerkesztve ]
-
Astroboy
őstag
-
stoon
addikt
válasz #35434496 #98049 üzenetére
hát majd ha beindul talán mostanába induláskor csak szivódizellel mentem, és hát jobb a turbós!majd ha leszünk annyian hogy ne mindenki engem öljön a pontok talán
(#98053) players111: a kollégám ivott egy ilyet a szalonnasütésen nálunk, és talicskástól járt a tűzön! 2× is van videó meg minden de nem publikus!
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
törölt tag
Hétfő este jövök ziramra és hozom a bézbózütőmet is. Arti remélem leszel mert kell a bolhas bundája tudod a dogtagos.
-
Enigma1945
őstag
sziasztok srácok! a mai nap vettem egy 2 Gigás GTX 750-et ( NEM Ti )
Tolja valaki ilyen kártyával? Mik a tapasztalatok? Lesz előrelépés a HD 7770-től?Köszi!
-
-
törölt tag
Tegnap este melyik gané ült a LAV-ban??
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Hali népek, ezek az esti IRAM meccsek rendszeresek? Lehet, felrakom ezt a nosztalgiagémet pár karika miatt! Jó lenne már tankozni egy értelmes járművel.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
k.zozo.
tag
válasz jozefgucci1 #98029 üzenetére
Ha böngészőből indítja a játékot, akkor a szerverre belépés után zárja be. Nekem a chrome nagyon lezabálja a procit.
-
Astroboy
őstag
válasz jozefgucci1 #98029 üzenetére
Kevés az infó, és most nem az i3-as proci pontos típusára gondolok elsősorban.
Régen jól futott? Nincs melege a gépnek ebben a kánikulában? Ki van takarítva rendesen? A játék az indításától kezdve laggol, vagy egy idő után kezdi el? Friss az oprendszer?
Monitorozd a gépet játék alatt - lehetőleg többféle programmal - és akkor pontosabban behatárolható, hogy mi okozza a laggot. Lehet - de mondom csak lehet - hogy egész egyszerűen pár dagi koszcica passzív hűtésig fenyítette a videokártyádat -
jozefgucci1
addikt
válasz imi123 #98027 üzenetére
Milyen I3 hú hát karácsonyra kapta a gépet és a legcombosabbat rakattam neki bele .Torrent nincs a gépén .Vinyórol megy neki a játék és nem ssd-röl , de ez eddig nem volt gond . Más játék normálisan működik , szóval értetlenül állok a dolog előtt.
Köszi mindenkinek a segítséget.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
imi123
őstag
válasz jozefgucci1 #98022 üzenetére
Esetleg az Internet?
Nem kezdett el gyerek torrentezni?Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
Astroboy
őstag
válasz fornettisuti #98023 üzenetére
Amíg nem 64-es a szerver, addig elképzelhető.
Vagy campaign only - és akkor főleg -
Enigma1945
őstag
válasz fornettisuti #98023 üzenetére
nekem is i3-van, és mióta normális memóriáim vannak, stabilan megy a játék, nem droppol, szóval nem értem miért nézed le ennyire az i3-at.
-
CJ4567
nagyúr
-
fornettisuti
veterán
válasz jozefgucci1 #98022 üzenetére
Csodálkozok, hogy ment a multi i3-al.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
jozefgucci1
addikt
Szevasztok.
A fiam gépén tegnap óta játszhatatlanul laggol a BF4 .Ma vírusírtottam-töredezettségmentesítettem ,de semmit nem javult. Nem telepített semmit tegnap .Valakinek vmi ötlet.
A gépe. I3,GTX1050Ti+8Giga ramOrigin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Enigma1945
őstag
-
Popes
őstag
-
Enigma1945
őstag
válasz fornettisuti #98017 üzenetére
De ez egy csaló srác volt, aki olyan járművet hozott a mapra, amit nem raktak bele.
-
fornettisuti
veterán
válasz Enigma1945 #98015 üzenetére
Miért, Golmudon a railgun jobb?😊
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
törölt tag
Nektek nem laggol a játék? 20-30 körüli pingem van de néha felugrik pár pillanatra 150-200ra is. Eddig nem volt ilyen gondom.
-
Enigma1945
őstag
haver mondta, hogy tegnap lockeren olyan emberke volt aki RAWR-t hozott. egészen elképesztő
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Köszönöm érdeklődésed, CoD-ozni is szoktam! Csak túl rövidek ott a körök és nincs egyszerre 64 ember a pályán. Nekem unalmasak a járművek, az AEK-971-el sokkal pörgősebb a játék. Ami még jó az a Battlefield Hardline , ma azzal is mentem pár kört. Csak összesen van egy tucat szerver...
-
Zsoxx
senior tag
válasz Németh Péter #98010 üzenetére
Uristen baszki, Lockeren 64 ember, 3200 tickettel? Az ilyenek miért nem mennek CoD-ozni?
-
őstag
Több hónap kihagyás után, megint elővettem ezt a játékot. Elkezdtem egy 3200 ticketes szerveren játszani. Most az utolsó 1-2 körben valami limitet átléphettem a szerveren, mert állandóan kirúgott egy auto admin, amikor éppen sikerült egy flank és sikeresen elimináltam 3-4 játékost egyhuzamban. Épp hogy sikerül egy áttörés, megölöm az utolsó ellent erre bumm, kivág egy admin. Úgy felidegesítettem magam!
Ez az a szerver:
24/7_OPERATION_LOCKER ALL_WEAPONS_NO_RULES_3200 -
CJ4567
nagyúr
válasz Norbi887 #98006 üzenetére
Nincs elrontva semmi, csak kevés a procid. Nekem egy Xeon E5440(=Core 2 Quad Q9550) van a gépemben, éppen a játszhatóság határát súrolja néhol amit tud, 64 játékos + járművek + rombolhatóság + néhol időjárás + sok más, kell a játéknak legalább egy modernebb i3, ajánlott az i5.
Amiket próbáltál FB3-as játékok nem annyira CPU függőek mint a BF4, BF1 még rosszabb helyzetben van. Béta (regedit után, mivel régi volt a driver a HD6770-hez) a procimmal szó szerint játszhatatlan volt, 5-10FPS volt 64-es szerveren. 24-es már tűrhető volt, de nem ideális.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Másnak sem játszható a játék 4GB RAM melett?
Még single player-ben okés, de multiplayer-ben játszhatatlanul akadozik a játék, holott a minimum gépigény simán megvan, sőt. [Intel Core 2 Quad Q6600, Nvidia GTX 750Ti, 4GB Ram]
Érdekes nem tudom mitől csinálja igazából, próbáltam más Frostbite 3-as játékot is a gépemen [Need for Speed Rivals, Plants vs. Zombies Garden Warfare] és azok mind vajsimán futnak egyetlen lag nélkül.
Ennyire ellenne rontva a BF4 esetében valami?
[Memory leak??!!! maybe?!]// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
imi123
őstag
Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ingyenes a Killing Floor aki esetleg szereti. [link]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Enigma1945
őstag
Van olyan hack, amikor megöl téged a cheater, de mikor meg akarod lesni hogy áll, nem látod a nevét? Bizony van! Mert nem olyan néven van fent! Más a neve a killcamben, és más a tab megnyomásakor. Csak pislogtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Micro Four Thirds
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest