Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz #35434496 #98395 üzenetére
Akkor egy kis dzsungeles machete szimulátor jól jön... vietnam 60-70es évek zenéivel... maci vadászat a dzsungelbe, jöhetne is azonnal.
Egyik legjobb BF-es éményeimet a Vietnam és a BC2 Vietnam kieggel játszva szereztem az eredeti 1942 mellett. Azóta se jöttek ki olyan hangulatos részek.
De ha valami 2. VH jön jó kis Omaha beach partraszállásokkal, meg Sztálingráddal... akkor sem fogok a kardomba dőlni... bármi más jön, csalódni fogok... (persze amugy megveszem akámi jön ).
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
stoon
addikt
-
Astroboy
őstag
Jövőre jön a Battlefield új része!
Remélem a második világháború/vietnam lesz végre, vagy 2142 felturbózva.Mindenesetre szívesebben kergetném panzerrel a Popest, mint pl. egy mamut hátán ülve.
-
eugabesz
őstag
válasz kissadam22 #98388 üzenetére
Hiába rakod játék módba az Avast-ot,(vagy bármely más víruskergetőt) szarik rá.Ki kell lőni a picsbe,mert neki a játékból minden vírus lesz,ugyan is nem ismeri fel a fájlokat.A PnKbstrA programot ki kell engedni a tűzfalon a PnKbstrB -t pedig úgy tudod,hogy megy a játék,mondjuk ablakban és a futó programok közt ott lesz.Nyomsz rá rá egy jobb gombot és elsődleges prioritást adsz neki.Ezek még amik problémát okoznak.
[ Szerkesztve ]
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
CJ4567
nagyúr
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
kissadam22
tag
Szia kicsi ablak.. játek kozben teljeskep modbol at valt kisablakra es megy a jatek...
Amit megcsinaltam azt hittem megoldja a gondot.
Frissites origin Bf4
Ati 7880
Ramok tesztelese
Gpu tesztelese
Speedtest viszonylag jo .... ping 17.tol.....35..ig.. szokott lenni
Alkalmazaskezeloben ... meg 76 progi fut.. de ott nem csinaltam semmit..
Passz..
Nem tudom mi lehet a baj.
Koszi -
Zsoxx
senior tag
válasz kissadam22 #98377 üzenetére
Kisablak? Mennyire kicsi? Nálam az zavart be régebben, mikor a Battlelog vagy az Origin értesített, hogy egy barát felcsatlakozott. Kapcsold ki az ilyen értesítőket esetleg.
-
CJ4567
nagyúr
Feltöltés alatt nem a "seedelést" (otthagyom 48-x órára a torrentet a kliensben) hanem a rendes felfelé töltést értem. (YouTube, GDrive, Google Fotók, stb, persze torrent is simán előhozza ezt, de elég akár egy telefon fényképezés után, jópár képpel. Tűrhető, mert nem lassú a feltöltés, torrentben meg korlátozni szoktam ~1,5MB köré, csak épp játék közben iszonyat idegesítő tud lenni, főleg olyan játékban ami mindenkinek lefogja a sebességet, ha valakinek lassú a netje/gépje, pl. Men of War Assault Squad 2.)
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Popes
őstag
válasz kissadam22 #98379 üzenetére
Lehet hülye kérdés, de igaz nem fut a pl torrent is a háttérben amíg játszol?
Deus ex machina
-
vtomi2
őstag
válasz kissadam22 #98379 üzenetére
Alkalmazások közül bármit kikapcsolhatsz, háttérfolyamatoknál vannak amiket nem szabad
-
vtomi2
őstag
válasz kissadam22 #98377 üzenetére
Annak semmi köze a nethez, az inkább vmi alkalmazás lesz, akár rosszindulatú is, feladatkezelőben kapcsolj ki munden futó alkalmazást, hátha megoldja
-
kissadam22
tag
Szia mar reg levettem lowra
De a nettel van valami baj ..
Mert folyton kilep ..es kisablakra vállt a kepernyő.. jatek kozben .. egyszer csak kisablak lesz.. -
Gigi01
őstag
Toljátok még innen?Lehet visszatérek,az 1 nem igen jött be,ez meg mindig meghozza a kedvem.
-
vtomi2
őstag
válasz kissadam22 #98374 üzenetére
Küldj 1 képet a grafodról
-
vtomi2
őstag
válasz kissadam22 #98372 üzenetére
Ez csak infó, rámész a closera és kész.
Esetleg beállítások ganeplaynél ki tudod kapcsolni
[ Szerkesztve ]
-
kissadam22
tag
A pingem 33.
-
kissadam22
tag
Sziasztok a pc mar mertem speedtestet ott viszonylag jó a test es a ping is 15. De folyt kiirja a jatek a jelzeseket rossz a net. A kis felszólitó ikonon ott vannak.
Mi az a packet loss hogyan tudom helyre hozni.
Mar frissizetem az origint . A net beall. Is de semmi nem tudom .
Köszi -
Enigma1945
őstag
-
Popes
őstag
válasz kissadam22 #98367 üzenetére
Console ba beírod NetworkPerfOverlay.DrawGraph 1, vagy a menüben is be lehet kapcsolni.(de az most fejből nem megy )
Ez javítani nem fogja csak megnézheted hogy mi újság.
[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
kissadam22
tag
Sziasztok. A jatekban hol lehet megnezni az internet hibát. javitani hogy lehet mert mar mindent megneztem de csak azt irja ki hogy gyenge a net..
Digi 200mb
Köszi -
laskr99
addikt
válasz Enigma1945 #98365 üzenetére
Augusztus 1-től lesz a másik.
-
Enton
addikt
válasz Tegla80 #98359 üzenetére
Jah igen ez kimaradt, hogy ezek csak táblázatból(blog) kiszedik a infót és felnyomják egy sablonra egy javascripttel majd a pár darab különböző kinézetűt összevája neked(és perasze bárki másnak is). Nem személyesen neked/ellened szól hanem kb minden felhasználónak csak vannak akik soha sem vagy ritkán találkoznak ilyennel.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Tegla80
addikt
Koszi,h valaszolsz.
Azt megtudnad esetleg mondani,h miert keszult rolam ilyen masok altal?(lehet szetrugtam a segguket azt valami forumba illesztesre kellet? En azt sem tudtam,h van ilyen ezek meg rolam csinalgatnak egy oldalnyit. amugy meg tetszik is 1ik masik es napra kesz is,vagyis frissult mert ez most az eredmenyem.)
A sniper dolgaim sosem mukodtek frissultek sztem meg holott rengeteget jatszom azzal.(metro/locker szinte csak az a beka miatt.)
Plusz pl az elvesztett dog tags-eim is 2016 valamikor ota allnak holott a minap is levettek rolam,viszont amit En szerzek az naprakesz.....[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Enton
addikt
válasz Tegla80 #98357 üzenetére
Bannerek forumokon és egyébb webes felületen tudnak működni mint egy interaktív aláírás(persze csak ha naponta frissítgeted, nem tudom magától frissítődik e)
A statos frissítések képesek heteket is késni, legalábbis volt már rá példa."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Tegla80
addikt
Morgen
Nem nagyon szoktam nezegetni,de most,h linkeltetek raneztem En is.
Plusz mivel Ti nagy szakik vagytok a gammaban(En meg csak jatszom es legtobbszor 1edul) igy megkerdeznem,h ezeket miert csinaltak "nekem" azok akik ? Ha hasznalnam ez hol latszana?Plusz ha mar nezitek a dolgaim elmondhatnatok,h ez pl a szemetekben(ami gondolom sok ilyet latott mar) milyen eredmeny?(es,h a sniper kaszt miert nem frissul....bekarol nincs is eledes stat holott....)
Sony® & PlayStation®
-
törölt tag
Köszi srácok.
-
guftabi96
addikt
válasz #35434496 #98350 üzenetére
bf4stats.com
Alul a 4 füllel tudod elvileg állítani, hogy miket mutasson[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
Zsoxx
senior tag
Valaki meg tudja mondani, hogyan lehet 10 %-os accuracyval 2,4-es k/d-t lőni?
-
Zsoxx
senior tag
válasz Enigma1945 #98345 üzenetére
Konkrétan melyik mapon?
-
Enigma1945
őstag
válasz FollowTheORI #98340 üzenetére
Letöltöttem, kipróbáltam király. Van hangulata. Bár nem értem, néha úgy behülyül, hogy csak kilépéssel oldja meg. A hang olyan lesz, ( csak ezeken a DLC-s pályákon van ez a hiba ) mintha az ember füle tele lenne vízzel. Hallod, de olyan furcsa! Másnak is van ilyen?
players111: Nice work soldier!
[ Szerkesztve ]
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
törölt tag
Azért voltak szép pillanatok. Nem volt popes barátom így elő mertem venni a bézbózütőmet. [link]
-
Tomassy00
senior tag
válasz FollowTheORI #98340 üzenetére
Itt mindenkinek megvan, itt mindenki PRÉMIUM TAG
-
nagyúr
Final Stand DLC megint ingyenes egy időre... ha valakinek nem lenne meg.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
törölt tag
Hallod ezt Arti!!!? Este lesz bolhás.
-
guftabi96
addikt
-
guftabi96
addikt
válasz #35434496 #98329 üzenetére
Amikor tudunk, akkor összegyűlünk páran. Meg hát a tegnapi hüllő-defi kill után addig nem nyugszom, amíg legalább egyszer ki nem filézem a gyíkot
Ahogy a tegnap esti lokker mutatja, kis pályán 8-10 emberrel is nagyon jókat lehet játszani.
Egyébként múlthéten majdnem minden nap tele volt esténként a szerver.#KeepFightingMichael
-
törölt tag
Este lesz valaki ziramon?
-
törölt tag
Tegnap este olyan jókat nevettem köszi srácok!
amd.exe-vel mi történt Lockeren? Furikaiksz nem bírta a tempót [link]Lipton!
guftabi96
22 Headshots Aimbotot használod E?[ Szerkesztve ]
-
kissadam22
tag
Sziasztok allandoan megjelennek az ilonok net hiba .. mit csinaljak 5gb rutetem van vezetekkel megy a geppbe.. de megis szaggat.. mi a picsa. Koszi..
-
Venyera7
senior tag
Hülye kérdés, de hogy lehet rpgzni zuhanás közben? Én nem tudm elővenni csak ha nyitva az ernyő.
-
Gold90
tag
De nekem ezek alapján miért nem jó?
-
kisza25
félisten
válasz Dark Archon #98313 üzenetére
ja gondoltam, hogy újra raktad, én sokszor jártam már így
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
addikt
-
Gold90
tag
Üdv!
Következő a probléma.Friss rendszer.Mindent telepitek.Jön a játék letöltés origin és a jellenség a követkő.
eljutt 10%-ig a letöltés gondol egyet és vissza ugrik 6%-ra!
ki pipálom a save letöltést ott meg tölti 20ms és leáll!
Valaki valami tipp? -
kisza25
félisten
válasz Dark Archon #98310 üzenetére
PunkBuster letölt, elindít, frissít, bf4 hozzáad
PunkBuster service letölt, lefuttat, örűl[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ok, feladom. Jó rég BF4-eztem már, talán tavasszal utoljára. Most próbáltam, játékba be tudok lépni, majd 0,5mp múlva a PunkBuster kivág. Ok, ismerős, pbsetup.exe letölt, frissít, fasza. De így is kivág a francba... még a Windows tűzfalra gondoltam, hogy blokkolja, de ablakot nem dob fel, amúgy meg nem találom a PnkBstrA.exe és PnkBstrB.exe file-okat, ha még egyáltalán így néznek ki.
Ötlet?
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
vtomi2
őstag
válasz Mr.Csizmás #98303 üzenetére
1x néztem pbug-t streamelni, kiköptem a szörpöt amikor mondta
-
guftabi96
addikt
-
kisza25
félisten
válasz Prosector #98299 üzenetére
Kunshikitty
vagy nem, de ez is vörös[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Jogász topic
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPhone topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest