Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
Koszi
Az "MP APS"-t kerestem....es akkor rosszul gondoltam mert masra szolgal,mint kepzeltem.
Utananezek ,h erhetem el.(mire is jo)Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
Morgen
Bugyuta kerdes lesz remelem sokaknak(igy lesz valasz is talan),de hogyan tudom megszerezni azt a 3labu zold/piros szinben jatszo kutyut ami jelzi,h jon e ellenseg vagy sem.
Metron/Locker-en soxor jol jonne,de nem nyomatjak es nekem meg nincs meg,h hasznalni tudjam.....
Egyedi dolog volt vagy hozajuthatok meg?
Koszi.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
Koszi,h valaszolsz.
Azt megtudnad esetleg mondani,h miert keszult rolam ilyen masok altal?(lehet szetrugtam a segguket azt valami forumba illesztesre kellet? En azt sem tudtam,h van ilyen ezek meg rolam csinalgatnak egy oldalnyit. amugy meg tetszik is 1ik masik es napra kesz is,vagyis frissult mert ez most az eredmenyem.)
A sniper dolgaim sosem mukodtek frissultek sztem meg holott rengeteget jatszom azzal.(metro/locker szinte csak az a beka miatt.)
Plusz pl az elvesztett dog tags-eim is 2016 valamikor ota allnak holott a minap is levettek rolam,viszont amit En szerzek az naprakesz.....[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
Morgen
Nem nagyon szoktam nezegetni,de most,h linkeltetek raneztem En is.
Plusz mivel Ti nagy szakik vagytok a gammaban(En meg csak jatszom es legtobbszor 1edul) igy megkerdeznem,h ezeket miert csinaltak "nekem" azok akik ? Ha hasznalnam ez hol latszana?Plusz ha mar nezitek a dolgaim elmondhatnatok,h ez pl a szemetekben(ami gondolom sok ilyet latott mar) milyen eredmeny?(es,h a sniper kaszt miert nem frissul....bekarol nincs is eledes stat holott....)
Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
válasz nincsnév007 #97433 üzenetére
Itt ra tudsz nezni,h epp mennyi a jatekos kulonbozo platformon. bf4stats
Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
válasz Micsurin #90440 üzenetére
Ne is mond nalunk is ez van most,h 2-3e ft ert adtak akcioban......annyi,h ps-en nem dobal,de itt is van boven abbol aki azt sem tudja,h miert vagyunk a palyan. Plusz En hc-t jatszom igy boven fekszek is,mert ezek lonek es dobaljak a granatot ugy,h pukijuk sincs arrol,h itt ettol mindenki meghal. Agyhalal volt az a 2-ora ami leszenvedtem vele az este igy jobbnak lattam kilepni es inkabb Rachet&Clank -al nyugtatni magam.
Sony® & PlayStation®
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- XPEnology
- Apple notebookok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Videós, mozgóképes topik
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest