Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Enigma1945 #98774 üzenetére
Légyszíves fejezd ezt itt be. Leírtad amit gondoltál napokon keresztül de most már tényleg unalmas. Irj rá privit vagy amit akarsz de ne itt menjen ez. Köszi.
-
kriszpontaz
veterán
Kupázzatok PS4-en.
-
mackosajt
addikt
Azt hittem, valami jó kis játékot érintő hír miatt pörög a topik, de látom csak betévedt pár lúzer.
Tényleg le lehet szállni Liptonrol. Nem csal. Ó felügyeli a zinternetet, így ő dönti el, ki lövi le, és ki éli túl.
Ennyi.1 hónap kihagyás után tegnap fent voltam játszani. Lipton lőhető. Igaz, párszor lelőtt.
Talán ma is leszek.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
guftabi96
addikt
Kisza & Players
Az AEKot is könnyebb suppressorral? Én is azt rakok mindenre. A Famas jó csúzli, de sokszor nagyon hiányzik az az 5 golyó.
Szóval lokkerre marad az AEK... Meg a 870mcs#KeepFightingMichael
-
kisza25
félisten
válasz #35434496 #98716 üzenetére
jap én famas-t könyebben megfogom, mint aek-t, csak sajnos az ki lett tiltva kupáról, így elég nagy hátrányba kerültem, mert mindenki aek-el tolta eddig is, gondolom nekik nem tetszett a famas, mert nem bírták megfogni, aki meg igen carrá lőtte őket
Famas titka, hogy supressor kell rá, sokkal kisebb lesz a recoilja, meg a legtöbb fegyvernek, én ezért rakok mindenre supressort, így mondjuk hátrányba kerülök a macros heavy barelesekkel szemben, de akkor sem fogok macrozni
így maradt kupára az ACW-R nekem, bár nem hiszem hogy indulok még, mert már nem volt időnk gyakorolni, csak éles meccsekre mentünk fel, így meg esélytelen[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
törölt tag
Lockeren guftabi96 ellen játszottam iram szerón. Lelőtt párszor de én is lelőttem jó pár alkalommal.
Akkor most én is csalok? rZr csapat meg az egész magyar kócerájt összecsukja pillanatok alatt.
Szóval mi még sehol nem vagyunk hozzájuk képest.Ui: be kellene fejezni ezt a ki csal meg ki nem témát mert semmi értelme.
Nem csalunk és nem is fogunk. FAMAS-t is meg lehet fogni csak sokat kell gyakorolni. -
kisza25
félisten
válasz Enigma1945 #98677 üzenetére
azt amúgy már próbáltad, hogy amikor lősz nem csak ráfekszel a bal egér gombra, hanem rövid sorozatokat lősz? na ő pont ezt csinálja, ahogy én is, utálom az összes csalót, sose csalnék, semmi értelme, önátverés, de engem is folyton lecsalóznak, pedig egy közepes játékosnak tartom magam.
guftabi96: az egyik kezedet a seggedbe dugod, fél lábra állsz, akkor is lelövöd és ezt ő nem tudja megemészteni, menjünk inkább PUBG-ot játszani[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
guftabi96
addikt
válasz Tomassy00 #98712 üzenetére
Na, akkor leírom újra, mert látom nem sikerült megérteni. Jól figyelj:
NEM használok: makrót, no recoilt és semmilyen más hacket.
Az AEK-ot kis gyakorlással simán meg lehet tartani, hiszen nincs durván nagy recoilja. (csak ezt fel is kéne fognotok, de azt már látom, hogy ez nem fog menni)
Gondolom idáig már egyikőtöknek sem sikerült eljutniDe amúgy meg nesztek, pár kill tegnap esti lokkerről. Csak nektek, szív küldi szívnek.
Természetesen van benne mindenféle hack, no recoil, wh, aim, meg amit még szeretnétek belelátni... hiszen ti úgyis jobban tudjátok#KeepFightingMichael
-
Laraxior
titán
Játszottam egy kört BF3-ban az Armored Shiled-en.
Hát azért nem volt az olyan rossz dolog, hogy végtelenítve volt a lőszer....*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
CJ4567
nagyúr
válasz Enigma1945 #98671 üzenetére
Tehát mindenki, aki tudja kezelni a fegyverét az makrós egeret használ. Jópár játékra szánt egér van, aminek drivere sincs, nem hogy makró.
No Sana No Life
-
guftabi96
addikt
válasz FollowTheORI #98695 üzenetére
Igazad van Ori,
DE
Ha engem itt elkezd valaki csalózni, ráadásul ilyen nevetséges módon, akkor én azt bizony nem fogom hagyni.
Ráadásul pont Enigma, akit azért párunknak nem kell bemutatni. Ugye a kupa... és az nem olyan régen volt, és mindenféle rosszindulat nélkül, látszott rajta, hogy még nagyon sokat kell tanulnia a játékról.
Aztán meg ugye történt, ami történt, akik ott voltak, azok tudják miről van szó.Szóval nekem ő ne csalózzon csak azért mert ő ehhez fakezű, és nem megy neki. Főleg ne itt nyilvánosan.
Ha egy csöpp esze lenne, akkor szépen elgondolkozna, hogy mekkora baromságot művelt itt, és szépen bocsánatot kérne.
Inkább bele se merek gondolni, hogy ha meglátná, hogy egy tényleg jó játékos (mert én a közelében nem vagyok annak) hogy játszik. (és ilyenekből itt a fórumon is van pár, max már nem játszik).
Jó lenne már ezt a "jobb nálam = biztos csal".
Mellesleg AEK-nál a recoil megtanulásához nem kell sem ész, sem különösebb skill, szimplán meg kell tanulni, hogy hogy kell bal lefelé húzni az egeret.#KeepFightingMichael
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest