Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula84
veterán
válasz gyáliSanyi #34783 üzenetére
nekem 1megás netem van, az elég. 128 ember nincs, max 70 slot van bf4 ben abból 64+2(commander) player meg 4 spect
(#34781) prokxy
valószínű instabil volt a rendszerem azért kaptam annyi exe hibát most állítottam ezt azt bios ban azóta nincs(#34785) Snip3r_HUN
nekem se kell már sok, de nagyon utálom őket[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Winne
nagyúr
válasz Snip3r_HUN #34794 üzenetére
Na de ebben nem csak a premiumos dolgok vannak, nekem meg pont az kell, amiben a premium nélküliek vannak.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
KingKress79
aktív tag
Hangtompítóhoz milyen kiegészítő való vagy ti mivel szoktátok használni?
PS4: KingKress
-
raggg
senior tag
válasz gyáliSanyi #34783 üzenetére
128 játékossal nem fogsz egy szerveren találkozni. :-) 64 a max.
ragklaatPS
-
prokxy
veterán
válasz FollowTheORI #34790 üzenetére
Na, nem kell így nekem állni, nem tudtam, ezért kérdezek.
szerk: ez igen szánalmas dolog, h a GCN-es 100e Ft-os kártyámon kompromisszumot kell kössek, mert szarnak bele!!!!! Holott már rég Mantle-vel kéne futnia a játéknak normálisan, már decembertől!! Február van, rohadjanak meg.
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
nagyúr
válasz prokxy #34773 üzenetére
A te kártyádon még nem jó a Mantle, mit kell ezen idegeskedni és nem érteni?
Tedd vissza DX11-re és úgy használd a 14.1-es driverrel. Ennyi.
A legtöbb embernél, így pl nálam is ezzel a kombinációval nincs semmi gond.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
prokxy
veterán
válasz Snip3r_HUN #34787 üzenetére
Eddig 2x feküdtem neki a DMR unlocknak. SVD-ig jutottam...1-1ben elég szar, mert szerintem bugos, mintha nem mindig adná be a találatot, pedig 100%, h eltalálom! Tény, AEK-val szemben nem sok esélyem van..
Lehet, h láma kérdés, de a DMR-nél az, h damage 50, az mit jelent? Ha testre kell belőle 2 lövés, akkor vmi nem fasza, mert 3tól sem pusztul...
Van ilyen szerver, h DMR only?
A DMR-eken kívül unlock még a stealth jet, na az kihívás lesz! Szart sem sebez
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Winne
nagyúr
válasz @rglaaf #34772 üzenetére
Nafene, akkor lehet benyomok pár boostot, mert van egy olyan sejtésem, hogy tűnt el pár, mert nem nyomkodtam be..
Hol látom ennek nyomát? BF3-ban volt valami calendar vagy mi a szar, ott minden ott volt előre.
[ Szerkesztve ]
-
ThePoweR
senior tag
válasz Snip3r_HUN #34785 üzenetére
DMR láma!
-
Rico45
őstag
Kib@szott B@zdelfield !
A rohadt TDM- hangot javítanák máár!"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
gyáliSanyi
őstag
Mekkora internetsebesség kell a játék multis futtatásához?
(128 játékosnál gondolom van elég adatforgalom.)Live poor, die rich.
-
prokxy
veterán
válasz kriszpontaz #34777 üzenetére
Domin nem jött elő, vagy nagy ritkán, de nem zavaróan. Akkor azt toltam...exe hiba eddig csak 1x volt, tegnap este meg sorban vagy 5-6. CQ-en pedig játszhatatlan. :S
-
DeadMeat
nagyúr
válasz kriszpontaz #34777 üzenetére
Első két nap nálam sem volt ilyesmi.. azóta a dx módot használom. Várok még pár drivert.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
kriszpontaz
veterán
válasz prokxy #34773 üzenetére
Amikor ezt mondtam neked azt írtad nálad semmi hiba, viszont látom hasonló mint nálam. Ha aktiválom a 14.1 mellett a Mantle renderer funkciót, random időközönként beakad a kép (tank lövésnél pl.) ha meg túl gyorsan fordulok, vagy kör vége ellőtt járunk, vagy pályaváltás van, vagy úgy tartja kedve a BF-nek, egyszerűen EXE hibával kidob.
Minden lehetséges módon körbejártam a megoldást, semmi nem használt. Visszaálltam D3D11-re azóta csak 10%-ban jön elő exe hiba, akadás nincs.[ Szerkesztve ]
-
ThePoweR
senior tag
válasz gyilok82 #34764 üzenetére
Nekik biztos jó a játék. Nem halnak 1 frame alatt hanem ők ölnek instant. Ezt nem értem sose. Mind1 mit csinálok úgyis meghalok, mert szar a játék. Nem azért mert egy béna fasz vagyok. Reakcióidő egyáltalán nem számít, mivel 200-300ms-ot késik az egész... Nem lehet olyat hogy lő hátba megfordulok lelövöm, mert ő már lő fél másodperce csak én nem láttam....
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
Akinek ATi kártyája van, 14.1-es bétával, Mantle aktiválva az options-ban, az mit tesz az ellen, hogy random időközönként beakadjon a game ill. exe hibával elszálljon?
A beakadás akár 7-10 FPS beesés, az exe hiba meg van hogy 10 perc alatt 2x is. :S
Patch+14.1 előtt semmi baja nem volt. :SMi a megoldás, van ötletetek?
/a 13.2 és DX11-re állításon kívül/Segítsetek pls, mert mérgemben eladom a 7970-et a picsába és veszek nvidiát, mert ez már szánalom!!
[ Szerkesztve ]
-
raggg
senior tag
Tegnap lőttem egy szép screenshotot, csak elfelejtettem menteni. Meghaltam, killcam - az ellenfélnek 0 HP-ja van és vígan szaladgál. Legalábbis a killcam alul ezt írta.
ragklaatPS
-
conqver
aktív tag
válasz gyilok82 #34764 üzenetére
Teljesen hihető járművel bizony megy ez....vannak FANATIKUSOK akik semmi mással nem tolják!!
Shadow&Dust.....
-
gyilok82
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
nem hack. az irányított lövedék szerintem megtalálja azt a pontot, ahol nem véd az aktiv protection. mert néha ha eldobom és nem tartom rajta látom hogy becsapódik a járműtestbe, de nem sebzi. viszont volt már olyan, hogy rpg/straw-val active protectiont valami csoda folytán telibe vertem.
egy biztos. a légi jármű tuti szétkapja az active protectiont. erre számíts. nincs menekvés. ( ritka nagy fa**ság az biztos. )"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
-
JamesHun
addikt
király
a száraz köhögéstől nem tudok aludni, erre gebasz van a battlelog vacakkalSeriesX: JamesSHun
-
Winne
nagyúr
Na újabb 3000< comment után visszatévedtem, most két este is újra játszottam kicsit. Mikor várható a gyalogosok kezében lévő földi járművek elleni dolgok gyengítése? Mintha említettek volna egy ilyen patchet?
Mennyi most kb a legolcsóbb premium a piacon?
Premium nélküli dupla xp lesz valamikor?
DLC-k mikor jönnek ill. mennyi van kint?
-
TXT
őstag
válasz Kucsek #34755 üzenetére
En pedig epp ennek az ellenkezojet tapasztalom, baxik mukodni!
Egy ujabb gyoker: wackyvegan!!! Reportoljatok sracok a kis kocsogot!
[ Szerkesztve ]
-
TXT
őstag
Az hogy van, hogy az "Active protection" beaktivalasa utan is betalalnak az iranyitott lovedekek akar tankkal, akar LAV-val kuzdok??? Ez valami bug vagy valami kib..zott hack??
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Egyre jobb már első pálya betöltésnél .exe hiba
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
fornettisuti
veterán
válasz SkyS1gn #34725 üzenetére
Tegnap este mentem egy kort Resorton es osszesen egy zaszlopont volt lathato a parton levo roncshajonal. Cruiser rakettakat meg mindig zsakszamra adja?
Ami meg erdekes volt, hogy ellenseg kommandere tudott uavot letenni en meg mindig nem, lehet PC-rol jott?iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
sixpak
nagyúr
-
Chris78
aktív tag
Teljes operációs rendszer ujra telepítés. Most működik. Új szitokszó:MANTLE
....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
Atla
senior tag
Mindjárt kaptok hogy nem az off topicba mennek ezek.
-
daveoff
veterán
válasz yodamester10 #34741 üzenetére
Van BF4 emblémás topik......
Battlefield 4 - Battlelog Embléma listaLG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz yodamester10 #34741 üzenetére
Google crome-al csinálom de szerintem firefox is hasonló.
ctr+shift+J...aztán jobb egérrel gomb clear console és utána beilleszted ctr+v-el és enterRemélem érthető...
ホンダシビッククーペ
-
yodamester10
őstag
válasz Lavidaloka #34740 üzenetére
Király,csak én ezt nem tudom beilleszteni hiába van leírva,béna vagyok hozzá
Lenyitom a konzolt a firefoxban és nem engedi beilleszteni.[ Szerkesztve ]
-
Lavidaloka
aktív tag
-
Def26
félisten
válasz Lavidaloka #34736 üzenetére
Ez neked van meg? Elkérhetem?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
afrojack1
senior tag
Ismeritek a c4 jump-ot?
SC: Herczku_Death
-
yodamester10
őstag
válasz Lavidaloka #34730 üzenetére
Ez jól néz ki,esetleg 780-al lehetne kérni,meg egy kis infót hogy kell berakni mert fogalmam sincs
-
gali777
őstag
válasz Lavidaloka #34728 üzenetére
Gondolom te csináltad, nem az emblemsbf-ről szedted le
-
-
jacint78
addikt
-
Kevin's
senior tag
válasz Lavidaloka #34730 üzenetére
Thy Ez is jöhet az AMD-sek tuti engem fognak lőni,de még ezt is bevállalom
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
Kevin's
senior tag
válasz Lavidaloka #34728 üzenetére
Ez az embléma kell !! Küld már el privátba nekem számozott verzió kell 770-es
[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
ScomComputer
veterán
Ma SEHOL,nem fagyott ki a gunner....tegnap meg szinte mindehol.....vat a fak....
-
SkyS1gn
félisten
Újra jó a tab commander!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Gyula84
veterán
válasz jozefgucci1 #34721 üzenetére
a multiplayer rangod online van tárolva, de a beállításokat is elmentheted a felhőbe, ha éppen működik
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
jozefgucci1
addikt
Szevasztok Urak !
Azt szeretném kérdezni , hogy lecserélem az adattárolóm nagyobbra ezért újrakell raknom a játékot és , hogy ebben az esetben kell e mentenem előre valamit vagy online tárolja a profilt?Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
marilllyo
veterán
Megnéztem a profilod..főleg a bf3-mast. Ötszáz valahány óra szinte csak enginieer-el. Legalább te a játék élvezetéért nyomod nem az unlockért
Az a baj a legtöbb játékossal, hogy az unlockra hajtanak és ezért sz@rnak bele magasról, hogy éppen mi történik a játékban. Rossz csapatjátékosok. Sajnos sok ilyen van
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Enton
addikt
válasz yodamester10 #34713 üzenetére
Ezt külön állítod hogy mutassa a commander és spectator slotokat is a szervernél, mert nálam semmi ilyen nincs.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
BIROD5
tag
Most nem fagy a játék . De szinte az összes tdm-ben végig,a menet végén játszott zene megy . Néha becsipog a recon spawnja semmi más .
-
nagyúr
válasz yodamester10 #34713 üzenetére
Nem feltétlen nálad... nekem elég vegyes a tapasztalatom a német szerverekkel.
Sokkal jobbakat tudok játszani és stabilabban is UK, NL meg hasonló szervereken. (UPC-nél vagyok Pesten).
Persze lehet azért mert UPC jobb/stabilabb ezen országok felé, még akkor is ha kicsit magasabb a ping (nem 20, hanem 50-60 pl). Szóval az alacsony ping nem garancia még semmire sajnos.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
R3laX
addikt
Help!
Ma még mindig fennáll a probléma. Simán ment Mantle óta is a játék, erre tegnap/ma hiába joinolok böngészőben(single, és multi-ban is) tölt lent a csík, lemegy majd nem indul el a játék. Semmi hibaüzenet...
-
Def26
félisten
Hogy lehet barátokat törölni battlelog -ból?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
beers
addikt
Kicsit húzós volt a vége, de csak meglett a kör!
300-as hátránynál nem bíztam benne ![ Szerkesztve ]
M&N
-
-
lowzor
veterán
válasz scope2007 #34689 üzenetére
A COD-é jó. Ebben ilyen időrabló killcam van, hogy 5 másodpercig csak azt mutatja, ahogy tps nézetben lépked az, aki lelőtt. És még skip-elni sem lehet. Gondolom a COD killcam-je le van védve, mással nem tudom magyarázni, hogy ebben miért ilyen szar.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Xbox Series X|S
- Asszociációs játék. :)
- Fallout 4
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest