-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
@rglaaf
veterán
Eközben Japánban...
még jóhogy nem ott laktok már rég nyomnátok ezt...?D
PSN:BiZzare_0 ️
-
R3laX
addikt
válasz
ujlakany1993 #12988 üzenetére
Én Platinumon rendeltem, ha nem írják át, és 29-én jelenik meg, akkor 30-án jöhetne mondjuk.
Plezs21: Megjelenhet, hétfőn meg megkapod.
boogie84 : Nem Peti vagyok
.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
ujlakany1993 #12991 üzenetére
Énis onnan rendeltem először, aztán visszamondtam mert 29. galaxison, hát nem...
Hol olvastad?
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
ujlakany1993 #12988 üzenetére
Ja de a kiszállítás +1 nap gondolom.
Ó galaxis... leaglább írtak volna egyből ennyit!
-
R3laX
addikt
576-on 2013.11.01
Gameshop-on 2013.10.30 hú jó változatos a felállás -
boogie84
veterán
válasz
Frozzy #12983 üzenetére
Miért, kiderült h meg sem kapják a kulcsokat? Vagy az a probléma h pár nappal később kapják?
Ki tudja, lehet h az első napokban olyan fos lesz az egész rendszer h játszani sem tudnak majd az emberek...(#12986) ujlakany1993: 5-ös lottó nyerőszámokat is tudnál írni? Privátban, köszi!
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
R3laX
addikt
válasz
SkyS1gn #12978 üzenetére
Platinumshop még nem változtatta a 29-ei megjelenést, de ez LE.
szerk.: És ingyenes házhozszállítás, megúszok egy ezrest
.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Galaxis módosította a dátumot...
GLS 31. csütörtök?
B+
Van aki 29. kapja? Honnan?
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
válasz
Tirexi #12975 üzenetére
Én a helyedben ki nem hagynám ezt a visszautasíthatatlan egyszeri ajánlatot és adnám meg az origin felhasználót és kódot a helyedben.
Még jó hogy nem te vagyok, és nem is kapok ilyen különleges ajánlatokat.
Legalább az origin-es email-edre érkezet?
Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
-
-
SkyS1gn
félisten
A lemezről kezd telepíteni, akkor jólesz azthiszem, majd ott írd be a kódot.
Én ghetto dvd olvasót fogok rákötni, gépház hátlap le, sata kábelek rákötni, aztán mehet, gépházba nem tudom rakni meg nem is használok egy jóideje dvd olvasót de van 1 elfekvőben
Origineseknek!
The #BF4 pre-load will begin on Oct 28 at 11 AM CET in Germany. If you are from USA, It will start on Oct 26 at 9:00 AM PDT approx.[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
-
Enton
addikt
Új kérdéskör:
Ha megkapom a tok-os verziót mikor meghozza a postás, aztán bevágom a meghajtóba, tudom én arról telepíteni a játékot azonnal, vagy az látja az origin-t hogy már települt átdob rá és ott bekéri a dvdkey-t és elkezdi szépen letölteni netről?
Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
daneeeeee
aktív tag
-
blaca83
őstag
válasz
Snip3r_HUN #12938 üzenetére
Ez tényleg nagyon "pihent" volt.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
lofagi
addikt
válasz
Snip3r_HUN #12939 üzenetére
azért a "GOD Bless America" ki nem maradhatott volna
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Snip3r_HUN
addikt
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Snip3r_HUN
addikt
nagy az isten állatkertje
[link]In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
SkyS1gn
félisten
Jövő héten ha minden jól megy landol nálam egy ilyen önvédelmi ezköz!
(#12937) Snip3r_HUN
Kenjék a hajukra ha nem bírják kiadni, elvileg holnap jön (jelenik meg, de kitudja mire kapható) de már leszarom!
[ Szerkesztve ]
-
-
SkyS1gn
félisten
-
Gippo
senior tag
Mindjárt megjelenik... igazán dobhatnának valamit a többi mapról is
Remélem nem az lesz, hogy a 2-3 map amivel be lett promozva a játék jó lesz, a többi meg...
(#12928) Plezs21: Oasis
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz
lofagi #12924 üzenetére
Igaza van, de sose érti meg senki, egyrészt ha shanghai totál rombolható lenne:
1, senki a világon nem bírná megmoccantani a játékot
2, ahogy Bach is mondja a gameplay, maga a pálya szerkezete/kiosztása totál szétesne... minden beleakadna mindenbe, nemlehetne járművezni, stbTech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SkyS1gn
félisten
-
lofagi
addikt
Azért ez a rombolhatóság még most is elég impozáns pár év távlatából. Valamit tudtak a fiúk már akkor is és ez még csak a Bad Company volt, a 2 még jobb volt. :]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Eddie141
senior tag
Szerintetek ha a "Deluxe edition"-omal kapok 3 Battlepack-et, és a Premium is ad 12-őt, akkor ez összeadódik, vagy fedésben is lehetnek akár , mert szinthez kötöttek a csomagok érkezése?
[ Szerkesztve ]
-
Stunts666
őstag
válasz
boogie84 #12909 üzenetére
Nekem nem enged rendelni.
Invalid Credit Card Number or Credit Card Verification Code.
Hiba: Failed to retrieve the Currency Converter XML document.
Hiba: Invalid Credit Card Number or Credit Card Verification Code.
Hiba: Hiba történt a fizetés feldolgozásakor (ps_paypal_api)
Invalid Credit Card Number or Credit Card Verification Code. -
lofagi
addikt
válasz
sulu1701 #12916 üzenetére
Lap teteje... lap teteje...
-Minden kiegészítőt 2 héttel hamarabb próbálhatnak ki a játékosok.
-Egyedi testreszabási lehetőségek beleértve ruhák, festések, emblémák, dogtagek és még sok más.
-Szerverre való csatlakozásnál előre sorolják az embert.
-Új tartalom minden héten.
-12 bónusz Battlefield 4 Battlepack
-A Battlefield 4 Premiumunkat átvihetjük Xbox 360-ról Xbox One-ra, illetve Playstation 3-ról Playstation 4-re.Véleményem szerint a legnagyobb előnye a prémiumnak még mindig az össz DLC lehetőség. Ettől függetlenül én konkrétan már megvettem most, bár nyilván ez mindenkinek a pénztárcájától függ, hogy most akarja-e megvenni vagy később. Olyan nagy előnyre nem számítok, mert premiumom lesz. DLC-k miatt szerváltam én is, illetve a gyors szerver csatlakozás miatt. :] Biztos ami tuti!
[ Szerkesztve ]
-
sulu1701
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes mindjárt megvenni a Premiumot a BF4 megjelenésekor, vagy nem unlockol semmi extrát még?
Köszi
-
tom_77
tag
Holnap megjelennek a radeon R9 290X-ek is hozzá
-
boogie84
veterán
válasz
Bjørgersson #12904 üzenetére
Ez gyagyás! Miért rendelne 15e€-ért?
(#12906) renard: Nos én 4-et rendeltem az 1,6TB-osból. Remélem siet a futár.
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
-
Anfänger
őstag
válasz
Laraxior #12877 üzenetére
De innen kell rendelni! Ez legalább 3.2 TB-os.
[ Szerkesztve ]
Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim
- Sony WF-G700NB - INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 1 év gari
- DELL LATITUDE E5290 HD CORE I5 8250 4 MAG LAPTOP 16GB 256GB NVME SSD CAM BT WIFI WIN11 1Év GAR!
- Eladó használt LG 27GR95QE-B UltraGear. 240Hz, 0.03ms, OLED
- iPad 3, és Lenovo M10 Plus csere, vagy eladó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest