Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
@rglaaf
veterán
Eközben Japánban...
még jóhogy nem ott laktok már rég nyomnátok ezt...?D
PSN:BiZzare_0 ️
-
R3laX
addikt
válasz ujlakany1993 #12988 üzenetére
Én Platinumon rendeltem, ha nem írják át, és 29-én jelenik meg, akkor 30-án jöhetne mondjuk.
Plezs21: Megjelenhet, hétfőn meg megkapod.
boogie84 : Nem Peti vagyok .
-
SkyS1gn
félisten
válasz ujlakany1993 #12991 üzenetére
Énis onnan rendeltem először, aztán visszamondtam mert 29. galaxison, hát nem...
Hol olvastad?
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SkyS1gn
félisten
válasz ujlakany1993 #12988 üzenetére
Ja de a kiszállítás +1 nap gondolom.
Ó galaxis... leaglább írtak volna egyből ennyit!
-
R3laX
addikt
576-on 2013.11.01
Gameshop-on 2013.10.30 hú jó változatos a felállás -
boogie84
veterán
válasz Frozzy #12983 üzenetére
Miért, kiderült h meg sem kapják a kulcsokat? Vagy az a probléma h pár nappal később kapják?
Ki tudja, lehet h az első napokban olyan fos lesz az egész rendszer h játszani sem tudnak majd az emberek...(#12986) ujlakany1993: 5-ös lottó nyerőszámokat is tudnál írni? Privátban, köszi!
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
R3laX
addikt
válasz SkyS1gn #12978 üzenetére
Platinumshop még nem változtatta a 29-ei megjelenést, de ez LE.
szerk.: És ingyenes házhozszállítás, megúszok egy ezrest .
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Galaxis módosította a dátumot...
GLS 31. csütörtök?
B+
Van aki 29. kapja? Honnan?
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
válasz Tirexi #12975 üzenetére
Én a helyedben ki nem hagynám ezt a visszautasíthatatlan egyszeri ajánlatot és adnám meg az origin felhasználót és kódot a helyedben.
Még jó hogy nem te vagyok, és nem is kapok ilyen különleges ajánlatokat.
Legalább az origin-es email-edre érkezet?
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
-
-
SkyS1gn
félisten
A lemezről kezd telepíteni, akkor jólesz azthiszem, majd ott írd be a kódot.
Én ghetto dvd olvasót fogok rákötni, gépház hátlap le, sata kábelek rákötni, aztán mehet, gépházba nem tudom rakni meg nem is használok egy jóideje dvd olvasót de van 1 elfekvőben
Origineseknek!
The #BF4 pre-load will begin on Oct 28 at 11 AM CET in Germany. If you are from USA, It will start on Oct 26 at 9:00 AM PDT approx.[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
-
Enton
addikt
Új kérdéskör:
Ha megkapom a tok-os verziót mikor meghozza a postás, aztán bevágom a meghajtóba, tudom én arról telepíteni a játékot azonnal, vagy az látja az origin-t hogy már települt átdob rá és ott bekéri a dvdkey-t és elkezdi szépen letölteni netről?
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
daneeeeee
aktív tag
-
blaca83
őstag
válasz Snip3r_HUN #12938 üzenetére
Ez tényleg nagyon "pihent" volt.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
lofagi
addikt
válasz Snip3r_HUN #12939 üzenetére
azért a "GOD Bless America" ki nem maradhatott volna
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Snip3r_HUN
addikt
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Snip3r_HUN
addikt
nagy az isten állatkertje
[link]In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
SkyS1gn
félisten
Jövő héten ha minden jól megy landol nálam egy ilyen önvédelmi ezköz!
(#12937) Snip3r_HUN
Kenjék a hajukra ha nem bírják kiadni, elvileg holnap jön (jelenik meg, de kitudja mire kapható) de már leszarom!
[ Szerkesztve ]
-
-
-
SkyS1gn
félisten
-
Gippo
senior tag
Mindjárt megjelenik... igazán dobhatnának valamit a többi mapról is Remélem nem az lesz, hogy a 2-3 map amivel be lett promozva a játék jó lesz, a többi meg...
(#12928) Plezs21: Oasis
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz lofagi #12924 üzenetére
Igaza van, de sose érti meg senki, egyrészt ha shanghai totál rombolható lenne:
1, senki a világon nem bírná megmoccantani a játékot
2, ahogy Bach is mondja a gameplay, maga a pálya szerkezete/kiosztása totál szétesne... minden beleakadna mindenbe, nemlehetne járművezni, stbTech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SkyS1gn
félisten
-
lofagi
addikt
Azért ez a rombolhatóság még most is elég impozáns pár év távlatából. Valamit tudtak a fiúk már akkor is és ez még csak a Bad Company volt, a 2 még jobb volt. :]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Eddie141
senior tag
Szerintetek ha a "Deluxe edition"-omal kapok 3 Battlepack-et, és a Premium is ad 12-őt, akkor ez összeadódik, vagy fedésben is lehetnek akár , mert szinthez kötöttek a csomagok érkezése?
[ Szerkesztve ]
-
Stunts666
őstag
válasz boogie84 #12909 üzenetére
Nekem nem enged rendelni.
Invalid Credit Card Number or Credit Card Verification Code.
Hiba: Failed to retrieve the Currency Converter XML document.
Hiba: Invalid Credit Card Number or Credit Card Verification Code.
Hiba: Hiba történt a fizetés feldolgozásakor (ps_paypal_api)
Invalid Credit Card Number or Credit Card Verification Code. -
lofagi
addikt
válasz sulu1701 #12916 üzenetére
Lap teteje... lap teteje...
-Minden kiegészítőt 2 héttel hamarabb próbálhatnak ki a játékosok.
-Egyedi testreszabási lehetőségek beleértve ruhák, festések, emblémák, dogtagek és még sok más.
-Szerverre való csatlakozásnál előre sorolják az embert.
-Új tartalom minden héten.
-12 bónusz Battlefield 4 Battlepack
-A Battlefield 4 Premiumunkat átvihetjük Xbox 360-ról Xbox One-ra, illetve Playstation 3-ról Playstation 4-re.Véleményem szerint a legnagyobb előnye a prémiumnak még mindig az össz DLC lehetőség. Ettől függetlenül én konkrétan már megvettem most, bár nyilván ez mindenkinek a pénztárcájától függ, hogy most akarja-e megvenni vagy később. Olyan nagy előnyre nem számítok, mert premiumom lesz. DLC-k miatt szerváltam én is, illetve a gyors szerver csatlakozás miatt. :] Biztos ami tuti!
[ Szerkesztve ]
-
sulu1701
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes mindjárt megvenni a Premiumot a BF4 megjelenésekor, vagy nem unlockol semmi extrát még?
Köszi
-
tom_77
tag
Holnap megjelennek a radeon R9 290X-ek is hozzá
-
boogie84
veterán
válasz Bjørgersson #12904 üzenetére
Ez gyagyás! Miért rendelne 15e€-ért?
(#12906) renard: Nos én 4-et rendeltem az 1,6TB-osból. Remélem siet a futár.
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
-
Anfänger
őstag
válasz Laraxior #12877 üzenetére
De innen kell rendelni! Ez legalább 3.2 TB-os.
[ Szerkesztve ]
Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- INTEL I5 10400F + 2X4GB RAM + GIGABYTE B650 lap.
- ACER Gateway DT55 AMD Athlon II X2 260 3.2Ghz 7GB DDR3 1333Mhz 750GB HDD 120GB SSD EN8500GT
- GIGABYTE B650 ALAPLAP + INTEL I5 10400F + 2X4GB RAM
- Fujitsu Esprimo P7936 8GB 1333Mhz RAM 128GB SSD 500GB HDD E8400 3GHz GT 610 2GB GDDR3
- Huawei Mate 50 Pro CSERE és GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest