Hirdetés
-
GAMEPOD
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxxenergie
senior tag
válasz
csibe1 #101577 üzenetére
Minden nagyon várós volt BF1-BFV aztán pár hét játék után mentem vissza BF3-BF4-re ennyi szval most sem várok mást igazából - Csodaszép grafika látványok de a játékélmény nekem BF4-el igazából megszűnt, talán még BF1-ben volt néha-néha de az sem az igazi már ... nekem persze.
-
-
KAMELOT
titán
válasz
csibe1 #100909 üzenetére
Ez már nem a doom korszak ahova kellett kód mert nem tudtál megcsinálni valamit már 2-3 órája.
Mint írtam olyan szervereken játszok ahol van admin és szabályok is vannak. pl. nincs rakétavető, meg ilyenek. Max gránát van megengedve. Na ott kiderül ki tud játszani! Aki csal repül!De még reportot is kap és a accountja is törölve lesz!
-
válasz
csibe1 #100859 üzenetére
Köszi!
Amúgy ezeket az akciókat láttam a gamepodon, meg hogy ingyen osztották az összes free DLC-t a Battlefield 4-hez szeptemberben, de akkor hülye fejemmel még nem gondoltam arra, hogy kipróbáljam a Battlefield 4-et a Battlefield 1 mellett és hogy haverral milyen jó lenne játszani. -
Gabi 8906
senior tag
-
lofagi
addikt
válasz
csibe1 #32978 üzenetére
Van egy dolog egyébként ami miatt én jónak tartom azt, hogy gyorsan fel tudja fejleszteni magát, ha valaki játszik. Még pedig az, hogy nagyon sokszor volt a 3-ban az, hogy oda nem mentem be, ahol sok volt a lvl100as az egyik csapatban, míg a másikban kevés, vagy egyáltalán nem volt. 3-ban azért jóval jóval több idő kellett ahhoz, hogy valaki elérje a maxot. Nekem konkrétan meg sem lett. :] Viszont tényleg nem mentem be oda ahol láttam,hogy sok a lvl100-as. Volt, hogy még gyors megnéztem az adatlapját is, hogy miben jó, milyen a statja, érdemes-e bemenni ingyen fragnek.
Viszont itt a 4-ben ilyen nincs, itt nem érdekel, hogy mennyi lvl110es van bent, mert abból most nem derül ki még semmi sem, nyilván nem fogom mindet végignézni, hogy vajon ő mióta lvl110. Szóval látok én ennek jó oldalát, hogy gyorsan fel lehet szintezni magad, de csak ezt az egyet.
Sőt a 3-ban szinte nonstop láttam, hogy lvl100 nolifer stb stb. Viszont itt a 4-ben nagyon keveset találkoztam még ezzel a jelenséggel. Volt, nem mondom, hogy nem, de nem annyi, mint a 3-ban.
Persze ha igaz lesz az, hogy bejönnek a +10 szintek kiegészítőkként és majd megint lesz humble akcióban a BF4, akkor azoknak már biztos megint ez lesz a szavajárása, hogy nolifer lvl200.
-
-
S1M0N
senior tag
válasz
csibe1 #26632 üzenetére
Tudom, egy időben ezért is próbáltam ráerőszakolni magamra a single részt, de egy idő után konkrétan belefájdult a fejem... Szarabbul is fut mint a multi, meg semmi érdemlegeset nem találok benne "történet" szempontjából.
Mit mondjak, unalmas, néhol meg kifejezetten idegesítő...
-
Xaels
félisten
válasz
csibe1 #26390 üzenetére
A játéknak annyi köze lehet hozzá, hogy segít előidézni az amúgy is fent álló problémát, de ez nem a játék hibája mert a hibajelenség/lehetőség attól még ugyanúgy megmarad.
Amúgy annyit hozzá tennék ehhez a pénzt vissza meg félkész játék témához, hogy nem véletlenül pukkan most akkorát ez a lufi. Itt az új konzol generáció és nyitócím a BF4. Ezekre a gépekre elég kevés játék elérhető és ilyenkor az a kevés ami van sokkal nagyobb figyelmet kap. Ha visszaemlékeztek a BF3-nál gyakorlatilag ugyanezek a hibák ott voltak megjelenéskor. Ugyanúgy appcrash, tálcára ledobás és a többi. Ott is el kellett telnie hónapoknak, hogy olyan állapotba kerüljön mint amire emlékezni fogunk. A konzolokra egy erősen megkurtított verziót adtak ki, mármint MP tekintetében és emiatt a szerverek is sokkal kevesebb terhelést kaptak mint a PC verzió. Most ugye a konzolokra is kiengedik a 64főt és a szerverek ott sem bírják olyan jól.
-
Olympos
aktív tag
válasz
csibe1 #26390 üzenetére
A Trailer a kiadás előtt van.
Ha azt bekajáltuk, akkor ott volt a Béta tesztnek.
Ha azt is bekajáltuk, onnantól már a mi bajunk, főleg akkor, ha folyton lefagy; de csak játszunk, csak játszunk vele, hátha.Az, aki tényleg megvette és játszott vele max. 2-10 órát (most csak mondtam vmit), na az mondhatja, hogy kéri vissza a pénzét addig, amíg nem oldják meg a fagyásokat.
De aki már 20-60-110 szinten van, az magából csinál(hat) hülyét, ha megpróbálja visszakéri a pénzét. -
devilinsid3
addikt
válasz
csibe1 #23333 üzenetére
titok
el kell dönteni, hogy mit nevezünk minőséginek
azt a pár márkát aminek az ára ott végződik ahol egy proci ára kezdődik vagy pedig azt is odavesszük ami nincs behipeolva a fél világ által, de tökéletesen működik
ráadásul 30 ezres tápról beszélni olyankor amikor 100 ezret akar gépre költenihát nem tudom.. még egy SSD-t feldobhattatok volna neki sima vinyó helyett, hogy már semmi ne maradjon a "tényleges" gépére
azon kívül pedig pont az ilyen 30 kontra 10 ezres tápok illetve 45 kontra 18-20 ezres alaplapokkal lehet spórolni pénzt ami ugyanúgy működik, de közel hasonlóan viszont az árkülönbséget nem tükrözi.. -
RichieTri
senior tag
válasz
csibe1 #23246 üzenetére
ma déltől kicsit reconozhatnékom volt. végre meglett az uccsó puska is SRR...
de a lényeg végig mentem zászlóra, ott voltam ahol kellett. persze volt 300m feletti killem is, nem kempelve.és szinte az összes körben még a vesztesekben is az első 5 ben mindig benne voltam 48-as szerón.
nyilván a fűtőszálas szőnyeg otthon maradt
a tugsot meg nem szeretem.mindig MB van nálamés mindezt úgy, hogy a lelkem mélyén engineer vagyok és nem a járműbe-aszott fajtából
-
Xaels
félisten
válasz
csibe1 #21358 üzenetére
Én nem mondtam, hogy ne legyen elégedetlen az ember. Ha visszaolvasol láthatnád, hogy kifejtettem én is nemtetszésemet ez irányba. Csak azt nem helyeslem, hogy 5percenként jön valaki sírni, hogy kidobott, crashelt és stb. amikor ki van írva, hogy jelenleg instabil a dolog. Talán attól megjavul, hogy itt nem megy más csak a hiszti? Inkább olyan dolgokról kéne beszélni amik érdekesek. Az új dolgokról, hogy mi mire való vagy taktikákról, tapasztalatokról.
-
LamaCube
addikt
válasz
csibe1 #21135 üzenetére
40/20-as a netem és mint írtam 20kb-re korlátoztam a feltöltést. Bf3-at is így toltam.
Bf4-ben inkább mindent kilőttem, hogy hátha nem fagy ki és valamiért nekem semmi fagyásom nincs napok óta.
Winne
A vonatos mapon nekem is elment inf-be is a hang volt, hogy 1 percre is.
-
-
sixpak
nagyúr
válasz
csibe1 #20827 üzenetére
Nálam úgy lép ki, mintha csak én nyomtam volna a quit gombra.
Semmi feladatkezelő meg hasonlók. Kilép a battlelogba, mintha minden a legnagyobb rendben volna.
Egy fél óra múlva felmegyek megint, kíváncsi vagyok. Két hét zavartalan játék után kezdem átérezni az itt méltatlankodók fájdalmát. -
boogie84
veterán
válasz
csibe1 #18469 üzenetére
Kikapcsolásnál. Pikk pakk leáll.
(#18470) Zolar: Hidd el ki fognak mindent javítani, csak idő kérdése! Felesleges eladni a géped. Közel fele annyiért tudod csak eladni amennyiért vetted. Várj türelemmel.
(#18475) xboxmod: Hányok a win telepítéstől, de megléptem. Én nem bántam meg! A Báta knai pályát akkor még nem vitte ultrán. Most meg vígan! Engem meggyőzött! Személyes tapasztalatom alapján mindenkit buzdítok a win 8.1-re! Konkrét értékeket nem tudok mondani h nálad mennyi lesz, de nálam béta még nem volt élvezhetően játszható ultrán, most meg vígan!!! Ez nem szám, de meggyőző! Sztem!
-
spanglee001
addikt
válasz
csibe1 #18194 üzenetére
pl, egy olyan billenytűzettel is megoldható, amelynek minden billenytűje szabadon átállítható a szoftverében,
Vagy lehet van eleve ilyen szoftver, a bilenytűzetekhez.
Pártatlan módon mivel nem ismertem megvettem a Codot, hiába szarozta minden bf-es
mostmát azok táborát erősítem akik bf-esek és szarozzák a Codot
de nekem kellett megtapasztalnom, hogy miért is szar
egyébként jó lett a szerver peccs? ma még nem volt kedvem idegesíteni magam vele, de mivel a hsz-ek száma kb felére csökkent, így vagy játszotok mert jó, vagy senkinek sincs kedve idegeskedni -
devilinsid3
addikt
válasz
csibe1 #16256 üzenetére
hát szerintem itt nem is az a baj, hogy az emberek ezt nem tudják (bár szerintem elég sokan nem, én sem tudtam pl.), de azért pl. egy gyors tdm körben most őszintén, kinek lesz arra ideje meg ingere, hogy ott chargolgasson? sajnos senkinek.. inkább lenne egységesen 60-80 hp és kész
(#16257) aizen92 ajh ez a sok egyforma avatar már, amúgy működik rendesen ?!
-
[HUN]Ryan623
csendes tag
-
LamaCube
addikt
válasz
csibe1 #15182 üzenetére
Jah! Ilyen az élet. Gyerekkoromban hittem benne, majd felvilágosítottak, hogy nincs és pár év múlva szembesültem, hogy mégis van. Egyszer aztán 9 hónapig felém se nézett, azt kaptam egy ajándékot
Na ez az ajándék már tudja, hogy nincs mikulás, de még kb.7-8 év és rájön, hogy de vaaaaan
Devil
Na, hogy on is legyek. Konfigom az adatlapomon tudom itt még senki nem játszik vele, de most le van fagyva a youtube és nem találok videót, hogy hogyan is futna a gépemen.
Valakinek másodlagos tapasztalata ez ügyben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest