Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
Egyelőre még nem volt szó arról, hogy mikor és milyen tartalommal lesz prémium, de a BF3-ból kiindulva szerintem biztos lesz. Már csak azért is, mert az előrendelőknek úgy reklámozzák, hogy kapnak egyet a prémium DLC-k közül.
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
prokxy
veterán
Persze, ki miért játszik! Én nem "haragszom", arra aki trollkodik, bénázik, csak akkor ha velem csinálja, mert az ÉN játékélményem rontja el. Szoktam SQUAD-ot váltani, mindig próbálok olyanba bemenni, ahol pluszos/viszonylag a scoreboard közepén-elején lévő emberek vannak, mert számíthatok rájuk, hogy rám joinolnak, amikor éppen foglalom a pontot, megvédik a seggem, én az övéket, stb.
Nekem az is szempont, h nyerjen a csapat CQ-ben, mert egy kihívásnak tartom. De van amikor nem érdekel, mert pl. az assignmentet csinálom vagy épp én is trollkodós kedvemben vagyok.
ÉN is azért játszom, mert szeretek vele játszani, mert kikapcsol, ha van ismerős, akkor jókat mókázunk, nem beszélve, h jól jön egy kis levezetés meló után, ha van rá időm.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
SkyS1gn
félisten
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SkyS1gn
félisten
SEHOL! Még mondták is hogy a 17perces is egy elég optimalizálatlan alpha gameplay volt! NINCS hivatalos gépigény és nem is lesz egy ideig! "expected to be"
A dátum korrekt, elég ha a 3 megjelenését nézzük, meg a cod felé akarják időzíteni megint mert ez a legfontosabb EA-nek a világon!
[ Szerkesztve ]
-
stoon
addikt
a linkre katintva amit Criss99 kollega linkelt ! a kép mellet jobbra közvetlen!a legalsó!
(#996) Cris99: amit linkeltél ott irják! vagy az handa banda?
(#998) v!ct0y ezt irják, látom megtaláltad!
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
SkyS1gn
félisten
A 4ben még látok fantáziát ha egy fasza kis game lesz, commander stb.. de ha elcodosodik, s ha az EA-n múlik elfog, akkor eladom a gépem a retekbe, leszopom magam és kész, úgyse lesz értelmes játék a piacon, csak dlc hegyek, konzolportok, meg hazug kiadók!
-
M3oH
addikt
Konzolvilag 10500Ft hazhozszall.sal egyutt. Olcsobbat nem talaltam egyelore. Sajna, a gyenge Ft miatt, a kulfoldi rendeles szinte kizart...
-
SkyS1gn
félisten
Igazából régóta keringtek a pletykák de most úgytűnik megerősítették!
Remélem olyan lesz mint amire számítok.
Még nagyobb, polírozott bf3, graf jobblesz, vizi csaták, óriási pályák, dinamikusan változó csaták (ezt említi a csaj is)... Hétfőn sokkal de sokkal többet tudunk majd. Egy rekesz sör, rakat szotyi meg ilyesmivel készülök már az élő adásra
(#1338) sixpak
E3 2013 Press Conferences:Microsoft - június 10. (hétfő), 18:30
Ubisoft - június 10. (hétfő), 22:00
EA - június 11. (kedd), 00:00
Sony - június 11. (kedd), 03:00(#1340) sixpak Majd akkor hétvégén vásárolok be igazán
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Én egy órával elöbbre számoltam, a fenti időpontot az otherworldösök posztolták ki.
Ezdeszar...
BF3 Air kit unlock BF4 előrendeléssel[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
hidd el, vannak... nem egy CoD-os ismerősőm tért át BF3-ra....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
kisza25
félisten
a TDM és Close Quarter sem kimondott BF, inkább COD-hoz áll közelebb és tutira azért lett pont az ingyenes, hogy most pár COD-ost még megnyerjenek bf4-re
amúgy én COD-os BF-es vagyok, nekem is jöhet minden FPS játék csak jó legyen
alient is nagyon vártam csak azt elb@szták[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
- = Zk = -
félisten
de, azok voltak... több éves klán a seggük mögött, közös partik bulik stb...
(#2159) gali777
nem véletlenül ugye a CQ kieg lett "ingyenes"(#2175) Delta×
jaaa.. ja. ja.. értem (Y)[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
xavix13
őstag
Szerintem úgy nem fog működni, gondolom épp a megfelelő pillanatban kell megnyomni, másképp nem működik...
Az újításokhoz: ez mind szép és jó, de erről tudni már valamit hogy javították-é? Ha ezt is javítják akkor örömbódottá
[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
Laraxior
titán
A kulcsot hozzárendelték egy fiókhoz.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Jézusom, emeld már be amit mondani akarunk. Ezt nem lehet CDn kapni. Ezt kiküldték az accountra. Nem kellett sem beváltani se semmi. Csak hozzáadták. A hozzárendelt account nélkül nem használható fel!
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
SkyS1gn
félisten
Akkor ha odaírom hogy zsiráfot árulok akkor tényleg zsiráfot árulok és nem sarimacskát?
(#2433) EczkE Próbáltam steammel énis, és mégis levették a hirdetésem, pedig csak a játékokat írtam semmi accountot!
(#2422) EczkE Neszójjábe!
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Majd a modik eldöntik, felnyomtam a 'csába
-
Laraxior
titán
BF4-et éppen nem, mert azt mindenki tudja, hogy nem létezik egyelőre. BF3-at azt lehet...ügyesen, okosan, úgyhogy ezt bebukta a kölyök
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest