Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
és itt is van
futár srác kocsijából üvöltött az Animals, meg Bárány mix, már az utca végéről hallottam
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Colos1
őstag
válasz DeathAdder #14592 üzenetére
Az nem fog menni. Az Afterburneres kiíratás úgy működik, hogy van hozzá a RivaTunerOSD, ami tkp egy külön program. Az Afterburner, HWInfo, Aida64 erre az OSD -re írja rá az adatait. Ez az Android App csak az Afterburnerhez van, nem az OSD -hez, így nem tudsz mást ráíratni.
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Dexter-2000
őstag
no, cd galaxisból én is megrendeltem bf4 delux -ot és a prémiumot
Szép napot!
-
blaca83
őstag
Már kíváncsian várom milyen lesz élőben Full Hd-ban!
Tényleg nagyon jól néz ki.
@scope2007:
Hasonló a konfigunk, csak nekem 680 Lightningom van.
Nálad milyen órajelen megy az I7 ?A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
bognar110
őstag
576ból aki előrendelte annak meg jött már a játék?
-
r-chee
őstag
válasz F e Z o #14582 üzenetére
BF3 esetén csináltam olyat, hogy rendszer újratelepítése előtt az Update mappát a benne lévő Xpack1-5 mappákkal együtt elmentettem, és új Win-en csak visszamásoltam őket, míg töltődött Origin-ről a BF3 alapjáték. Így a kiegészítőket (DLC-k) nem kellett újra letölteni
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
Plezs21
tag
Lenne értelme lemondanom 576-ban és mondjuk egy értelmesebb céggel beszállíttatni? Vagy mostmár mindegy?
i5-4670, ASUS GTX 760, 120GB SSD, 1 TB, H87 PRO, 8GB RAM, DELL U2312.
-
kucseranor
tag
Sziasztok!
Most érkezett meg a lemez! Ha beaktiválom a kódot Origin-en, akkor már a vpn-t el lehet felejteni, és várhatok péntekig, vagy utána is lehet mókolni vele?
-
huby80
senior tag
Ha ma megkapom a gamet a singlet tudom jatszani?
-
Plezs21
tag
válasz ujlakany1993 #14578 üzenetére
Hol tudom megnézni?(Noob spotted )
Rico45
[ Szerkesztve ]
-
F e Z o
veterán
válasz Plezs21 #14577 üzenetére
Semennyire.
(#14578) ujlakany1993 : Alaplapi és dedikált videókarit egyszerre használni?
(#14564) r-chee : Én le szoktam menteni az egész origin mappát egy külön meghajtóra, aztán ha win reinstall van, elkezdem letölteni a játékot, s közben bemásolom a lementett cuccot a telepítőkönyvtárba. Nekem ez a telepítőfájlok megtartása nem jött össze egyszer.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Plezs21
tag
576-nál kell visszaigazoló email? Vagy csak szólnak majd, hogy mikor hozzák?
Ha rákötnék egy plusz monitort a gépre Battlescreen-nek az mennyire húzná vissza a 760-om teljesítményét?
-
@rglaaf
veterán
PSN:BiZzare_0 ️
-
pohár
félisten
ja igen, tényleg
lassan ebédelni kéne, nem pörög úgy az agyamkisza25...
én is várom már a futárt mióta, de csak nem akar erre kanyarodnimég jó, hogy korábban jött a T-Mobile-tól a 32GB-os mSD-m, így legalább tudok felszabadítani helyet a játéknak, míg meg nem jön a terás redem
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
Honzi
senior tag
válasz ForRedGlory #14520 üzenetére
Mire vagy kíváncsi?
Felrakod beállítod keresel egy szervert ahol nem leszel magányos oszt megy.
Írj egy pü-t ha valami konkrétabbra vagy kíváncsi.Ryzen 3600 & GTX 1080
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Laraxior #14559 üzenetére
Tudom, de már volt itt aki hozta a keresztet, karót, meg a szentelt vizet
(#14562) pendre54 BF4: Best way to get early access
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
zzola
titán
válasz ujlakany1993 #14563 üzenetére
Nem, az elseje 0 óra. Ha 30-a 0 óráról beszélünk, az ma 23:59 után lesz...
-
r-chee
őstag
Számomra is elérkezett a nagy pillanat :
Bár vilrágboltival Single kijátszható a kezdetig.
Most rutinos voltam, bepipáltam Origin-ben, hogy tartsa meg a telepítőt egy külön könyvtárban .Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
addikt
válasz Snip3r_HUN #14557 üzenetére
Ez a vpn-es megoldás ez valamilyen mókolást jelent? Van erről valahol valamilyen magyar nyelvű leírás, mert sajna az angol nem nagyon megyen, mivel a hatvanas években még az orosz lőn a kötelező.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
prokxy
veterán
válasz F e Z o #14543 üzenetére
Többször is le van írva, h VPN miatt nem banolnak, csak akkor van rá esély, ha VPN-en keresztül veszed a játékot, "megkárosítva az EA-t". Tehát ha VPN-en keresztül csak aktiválod és játszol, akkor ez hivatalosan nem vonz maga után semmi szankciót.
Ez most nem biztatás senkinek, csak egy tény![ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
zzola
titán
Elseje? 31-e 0 órát ír origin kliens. ..
-
Laraxior
titán
Bf fanoknak kötelező
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
-
-
addikt
Üdv!
Most érkezett meg a cucc.
Lenne egy keresztkérdésem: ha lemezről telepítek, és nem az Originről szedem le a játékot, akkor sincs sok esélyem arra, hogy legalább az egyjátékos részt el tudom indítani okt. 31 előtt?"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Gippo
senior tag
válasz Snip3r_HUN #14548 üzenetére
SACRIFICE? szemetek....
-
Bjørgersson
félisten
válasz ujlakany1993 #14550 üzenetére
Persze, pont ezért mondtam.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
ujlakany1993
aktív tag
Pont ezért nyomom ki 1.nek a single-t.
(#14547) kovy29 Szerintem azért 2napba nem lehet belehalni, ha mégis számolni kell a bann veszélyével.
(#14551) kovy29 Ja bocs, leesett az irónia[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Szerintem jobb lett volna, ha hagyják a coopot, esetleg még csiszolnak, bővítenek rajta.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Snip3r_HUN
addikt
a single-ből feloldható multis fegyverek :
Unlock MP412 REX (Multiplayer): Complete Baku
Unlock P90 (Multiplayer): Sacrifice Hannah
Unlock M249 (Multiplayer): Sacrifice IrishIn space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Bjørgersson
félisten
válasz ujlakany1993 #14545 üzenetére
Jó, azért próbáljátok megérteni, milyen nehéz lehet már kivárni azt az utolsó két napot..
-
-
F e Z o
veterán
válasz scope2007 #14538 üzenetére
Na, azon még röhögnék is egyet, ha türelmetlenkedő emberek vpn, meg más mókolás miatt bant kapnának. Akkor, hogy menne itt a sírás-rívás.
(#14545) ujlakany1993 : Lehet kiállok a házatok elé, s ha jön a futár, átveszem tőle én a játékot. Kíváncsi lennék az arcodra.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
oneal1
senior tag
sziasztok!
engedte már valakinek előtelepíteni a játékot az origin?
nekem szürkés az ikon:S
-
Sonic*
aktív tag
válasz ujlakany1993 #14534 üzenetére
Oké csatlakozom.
De akkor másnak miért megy mókolás nélkül?
Majd kiderül..vagy beborul!
-
Sonja
nagyúr
válasz ujlakany1993 #14534 üzenetére
Bocs, nem neked.
Szép lett nagyon a víz.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
pohár
félisten
válasz kriszpontaz #14509 üzenetére
na, kicsit a világ
Daywalker kolléga felesége/jegyese is nádudvariki amúgy?
-
Sonja
nagyúr
-
Sonic*
aktív tag
válasz ujlakany1993 #14522 üzenetére
A kérdésem változatlan, beaktiválható?
-
scope2007
addikt
válasz ujlakany1993 #14519 üzenetére
a beta nagyon fos volt majdnem 8.1 lett belőle, de szerencsére nem kell váltani
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
ForRedGlory
félisten
válasz prokxy #14516 üzenetére
Ok, jogos
Valaki ki tudna TS-ből okosítani. Csak jobb lenne hanggal játszani. Eddig ódzkodtam tőle, de kipróbálnám. Felkészültem rá
[ Szerkesztve ]
-
Sonic*
aktív tag
Valaki már ma megvette a játékot?????? Beaktiválható?
------------------------------------------------FONTOS
[ Szerkesztve ]
-
scope2007
addikt
na tökéletesen fut a full bf4 win7 64bit alatt is
no lagg sehol.... playCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #14514 üzenetére
Köszi
Na, de elég az off-ból (még kivágnak), majd battlelogon vegyél fel és toljuk a BF4-et, közben meg eszmecserézünk!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Chabe89
addikt
Egyáltalán minek az neked?
[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #14507 üzenetére
Na, posztjainál vagy hol, ott van a kiscsaládunk, az vagyok én ott jobbra!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
nanorambo
őstag
válasz kriszpontaz #14509 üzenetére
Egyik barátomat meg úgy hívják, hogy Nádudvari ...
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #14507 üzenetére
Meg is van!
Bár lehet, h ki fog akadni, mondtam, h belépek egy csoportba. Ennyi volt a válasz: BF, mi?!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
CsonkaImo
addikt
Gameshop is kiszállította, kb 1 órája vettem át.
-
SEMY
tag
válasz ujlakany1993 #14496 üzenetére
Ööö én is vidéki vagyok ha úgy nézzük ... Debrecen.
Battle.net : SEMY#2518 Battlefield : SEMY_HUN Uplay : SEMY72
-
prokxy
veterán
válasz ForRedGlory #14500 üzenetére
Már vagy 3x regeltem volna, de 1x sem jött meg az aktivációs mail. Most belépjek a csajoméval? Tuti elkezditek spam-elni!
-
PeetR
aktív tag
válasz ujlakany1993 #14496 üzenetére
Most hívtam őket, adminisztrációs hibát emlegettek ,de hnap megkapom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest