Hirdetés
-
GAMEPOD
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
-
válasz
Attix82 #50291 üzenetére
Elolvastam a kommentet. Ő bejött, Istenítette a Mantle-t, meg minket nézett hülyének és folyamatosan állította, hogy bizony a tuning miatt ilyen és biztos nem stabil.
Kéremszépen. A topicban 10-ből 7 embernek egyszerűen szar a Mantle, nem működik. Laggol mint az állat. 2-3 másodpercenként egy baszott nagy lag van és ezzel tudom, hogy nem vagyok egyedül. Ajánlottak már itt újratelepítést, videokártya driver frissítést, alapórajel() csökkentését, de eddig igazán megoldás nem született. Én bízom benne, hogy későbbi patchben, vagy későbbi driverben majd javítják. Addig szopóka-nyalóka a DX11-el, ami egyébként nem sokkal rosszabb. Pont azon a helyen, ahol fotóztál, nekem ott 60-65 FPS van, és ez szinte a minimum amit a játékban el tudok érni. Átlagban viszont 80-90-100 FPS. De ezt kérlek továbbítsad az illetőnek, mert képtelen volt megérteni, hogy másnak nem működik tökéletesen a Mantle.
-
devilinsid3
addikt
válasz
Attix82 #18136 üzenetére
pont ezt akartam én is írni
egyrészt már hazavitte szóval még a pénztártól való távozás után esete is fennállhat
a másik meg, hogy ráadásul aktiválva van a kód.. gondolom valaki ott felbontotta aztán örült magának
csak azt nem értem ő miért vette meg azt, illetve, hogy ezt miért nem látták amikor fizetted ki, hogy az egy felnyitott doboz..
mind2 oldalon mulasztás történt szerintem#18137) ForRedGlory kamera felvételt elvileg kikérhet, mert minden kasszát elvileg kamera figyel, de gondolom pont nem fogják megtalálni azt
egyébként jogosan röhöghetik ki, mert bontott csomagolásos játékot megvenni, háát
aki viszont ott felbontotta és most azzal játszik annak Respect -
-
TGaben
tag
válasz
Attix82 #10985 üzenetére
Én az értem, de a 3-nál nem emlékszem, hogy ennyire gáz lett volna. Nem vagyok pro gémer egyáltalán, jobban meg kell "küzdenem" a cuccokért, de a 4 valahogy jobban "fekszik". Illetve ez alapján döntené el az ember, hogy megveszi, vagy sem. Mondjuk hallottam, hogy sokan visszamondák az előrendelést, nem is csodálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- MSI GTX 1060 GB
- (új) IPI Float 88 dual 8K black gamer egér (PAW3395, 42g, carbon fiber composite ház)
- Húsvéti Akció - (új) Eweadn X21 Pro pink gamer egér (PAW3395, 3 üzemmód, 56g)
- Egér Modding! Alkatrészek: mikrokapcsolók, enkóderek, kábelek, talpak, gripek, stb.
- Húsvéti Akció - (új) Machenike L8 Pro white munka+gamer egér (PAW3395, Infinite scroll, RGB töltőáll
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Ryzen 7 CPU-k
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest