Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
-
BBéci
legenda
válasz Carasc0 #32997 üzenetére
Akkor éri meg az A-400, ha vetítővel rendelkezel és nagy vásznon nézed a filmeket. 55-65 colos, csúcskategóriás TV-n, például Panasonic VT60-on már észrevehető az előnye a MED-hez képest, de csak csekély mértékben.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
MED 800 a kiszemelt. De olvastam hogy brutális a teljesítménye ennek a POPCorn A-400 VXPképfeldolgozó cuccnak. Ez igaz? Tényleg megéri a többletet? Én sokallom. MED 800 és az A-400 között kb 30K különbség.
Vélemény?
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
psg5
veterán
Dune hd tv 101 olyant csinált, hogy elkezdett film közben recsegni a hang, Film megállítása majd újraindítása után már rendben volt. Mi lehetett ez?
F.K.T.
-
mivamma
senior tag
Sziasztok!
Telefonos segítséget szeretnék kérni.
Téma: Dune HD Base 3.0, böngésző/torrentkliens használat!
Ha kapok egy telefonszámot privátban, akkor megköszönöm.
Ui: ha 70-es lenne, akkor az maga lenne a csoda
" Aki legény éjjel, legyen nappal is éjjel! "
-
esox
senior tag
válasz Kakukktojás2 #32986 üzenetére
hát a leírás alapján gondoltam, hogy van sok kimenet...
Specifications :
Video Connections Composite *1
S-Video *1
Component(YPbPr)
Component PP (Progressive Scan) : 1080i/ 720p/ 480p/ 480iazt nem írták, hogy csak a tutikábellel megy...
Alpha sonic-ot megkérdezném helyedben, náluk mindenféle elvetemült kábel van.__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
Isual
veterán
Sziasztok!
Plazma TV-hez szeretnék egy médialejátszó-külső vinyó kombinációt venni. BD ISO, BD25, tömörítetlen BD50 és pár 1080p-s mkv-kat szeretnék nézni (mit érdemes még?) egy ilyen rendszer segítségével (gép letölt-vinyó-media player-TV).
Milyen lejátszót ajánlotok, illetve erre a felhasználásra milyen, mekkora winchestert kell, érdemes vásárolni?
Ez lesz az első ilyen rendszerem, ezért elnézést az inkompetenciámért!Üdv!
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
cekkk
veterán
válasz Kakukktojás2 #32988 üzenetére
Akkor ez volt a tanuló pénz, hogy ne foglalkozzál ilyen vacakokkal.
-
cekkk
veterán
válasz Kakukktojás2 #32986 üzenetére
Ami a használatijában van azt a kábelt sem kaptad hozzá?
-
esox
senior tag
válasz Kakukktojás2 #32984 üzenetére
Akkor kösd rá valami régi tévére mondjuk amin van s-video bemenet és azon állítsd be, hogy milyen kimeneten menjen a kép. Anyósom Alcor dvb-t doboza csinál néha factory resetet és ott az alap kimenet a scart, a kütyü meg nyilván hdmi-n van bekötve....persze, hogy nem lát utána semmit a tévé hdmi forráson. Ilyenkor jön a telefon, hogy megint vmi gebasz van a cuccal...
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
Kakukktojás2
aktív tag
válasz Multibit #32982 üzenetére
Hallod van itthon egy 22 es és egy 17 es tft-m egyiken sem jó, sógoromnak van 24 monitorja, 107 es meg kicsit nagyobb tv je egyikkel sem jó. Lehet h régi darab, mondjuk 1000 ft ért vettem a vásárba, és addig semmi gondom nem is volt vele amig nem nyomtam meg a system defaultot
-
Multibit
nagyúr
válasz Kakukktojás2 #32981 üzenetére
Pontosan: Sedna SE-3360MP-N
Nem hiszem, hogy találsz itt valakit, akinek ilyen kütyüje lenne. Ez egy régi mediaplayer, szegényes formátumtámogatással.
Nincs más lehetőséged, mint a monitor setup-jában állítgatni ezt-azt. Lehet, hogy olyan frekvencián próbál kommunikálni a monitorral, mit az nem szeret. Próbáld a horizontális/vertikális frekvenciát változtatni a monitoron. Esetleg másik (kölcsön) monitorral próbálkozhatsz. -
Kakukktojás2
aktív tag
válasz TazLeacher #32974 üzenetére
Mediabank a neve, SE-3360-MP-N
-
cecil
aktív tag
sorozatoknál van problémám.
Alapvetően így vannak elnevezve a NAS-on a mappák és a sorozat részek.:
mappa: sorozatnév (évszám)
fájl: sorozatnév (évszám).epizódszám. rész címeVannak olyan sorozatok amikből több is létezik pl. volt egy ugyanilyen címmel régebben, vagy más országban.
Ezeknél már az első szkennelésnél se szokta a jót kiválasztani még beírtam évszámmal sem.
Ilyenkor manuálisan a popin megkeresem a jó változatot.Viszont amikor jön új rész és frissítem az adatbázis popin, ezeket mindig elrontja, megjelenik 2x a sorozat megint rátalál a másik (régebbi v. más országos verzióra).
Lesz 2 borító, amiből az egyik rossz...
Ha meg törlöm a rosszat az adatbázisból autómatikus tőrli a jót is.Sorozatok átnevezésére a The Renamer progit használom. Általában jól működik...
Filmeknél még nem fordult elő ilyen probléma, ha nem is találta el elsőre jól átállítás után nem találta meg a régebbit újra soha. -
cecil
aktív tag
Sziasztok!
Popcorn Jukebox-szal (NMJ) van valakinek tapasztalata?
Kéne egy kis segítség... -
RichiG23
csendes tag
Sziasztok! Arra kérném a hozzáértőket, hogy segítsenek eldőnteni melyik 3D Bluray házimozi rendszert vegyem, melyikkel járok a legjobban. Kettő között vacilálok:
Samsung HT-FS6200
és
Sony BDV-NF720
Szerintetek? 2.1et vennék mindenképp mert az 5.1 vagy még több hangszóróból álló rendszerrel az a bajom, hogy nem tudnám rendesen elvezetni a vezetékeket illetve valaki folyton belebukna vagy adott eseben kidöntené a hátsó hangszórókat.
Esetleg ha valakinek lenne jobb alternatívája, ugyanebben a minőségben maximum 150ezer forintig, azt szivesen fogadom. Köszönöm!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Kakukktojás2 #32973 üzenetére
El ne áruld, hogy milyen típus, mert úgy esetleg tud segíteni az, akinek ilyen van....
-
Kakukktojás2
aktív tag
Sziasztok, nekem lenne egy olyan problémám, hogy vettem egy médialejátszót, de win7 alatt nem találta meg a hálózat, mondom van rajta system default, megnyomtam, erre majd fél órán át nem bántottam,, beált a kép, ekkor kikapcsoltam majd újra be. ,mivel távirányitó nincs vele.Azóta se kép. se hang. A szerkezet dolgozik vinyót felismeri, viszont a monitoron nem ad képet( out of range).
Próbáltam különböző felbontásokat, monitoron, tv ken, de semmi....Hogyan élesszem újra ???[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
Srácok el tudnátok nekem magyarázni mire jó mire való és mihez kell az LTU?Semmit sem tudok róla.
[ Szerkesztve ]
-
kenyerr
tag
Hello!
10-15k körül dvd/usb média lejátszót upc-s STB és scartos régi crt tv közé keresnék. Van valami "igénytelen" tehát ami kb mindenféle alap kiterjesztést lejátszik gond nélkül (nem kell semmi komolyabb hd, bd csak xvid szintű dolgok) és azért valamennyire megbízható is? Előre is köszönöm!Illetve ha már kérdezek, akkor egy másik:
adott nas adattár illetve 42es lm640 es tv aminek a belső lejátszója ugye igen gatya, ehhez kérnék tanácsot, hogy milyen lejátszót érdemes, itt az ár-nál fontosabb tényező az ár/érték arány.[ Szerkesztve ]
-
Multibit
nagyúr
válasz bolyhos bari #32965 üzenetére
Pl. jó lehet helyette a WD TV Live Streaming.
-
nickjames
tag
Sziasztok!
A szagértők segítségét kérném. Kellene a hálószobába egy "játékos", egyelőre két márka között hezitálok: WD és Mede8er. Egy régebbi 43" Pio-t hajtana, de ki tudja, még az is lehet, hogy kikerülne egy 55" Pana ST60-hoz. Ugye a MED drágább, de mivel tud többet? Ahogy néztem, fájlformátum támogatásban egy súlycsoport.
Igazából azon agyalok, hogy egy WD+alap NAS, vagy egy MED800 lenne a jobb megoldás (szerverként is használva)? Vinyó nélkül hasonló lenne az árcédula, de az tény, hogy ezért tényleg csak egy belépő NAS-t kapnék a WD mellé.Nem szakértőként, egyelőre homályban tapogatózom. Ha néhány gondolattal segítenétek, jobb lenne a hétvégém .-)
Köszi
nj -
-
zsoltee10
addikt
Sziasztok!
Megjött a Mede8er 600-as. Olyan gondom van vele, hogy nem tudok a hálózaton keresztül belépni a saját gépemre. Csatlakoztattam hálókábellel a routerre, látja is a gépemet, de amikor rámegyek, felhasználónevet és jelszót kér, de ilyen nincs beállítva, és logon fail üzenettel megáll. Ha beírom a számítógép nevét, meg a munkacsoport jelszavát, akkor se megy. A meghajtó meg van osztva a gépemen. A lejátszó hálózati beállításai automatikuson vannak, a notebookon látom is a lejátszót a hálózati eszközök között. Mi lehet a bibi, mit csinálok rosszul?
-
Trianta
tag
Sziasztok!
A napokban vásároltam egy Egreat U3 androidos lejátszót.
A lejátszót RCA csatklakozóin keresztül csatlakoztattam a TV-re.Az oprendszere nagyon gyenge, majdhogynem gagyi. :-(
A letöltött és telepített app-ok 99%-a (A google Chrome is) a következő hibaüzenettel kilép:
"Your system does not supported 3D apps".
A gyárilag rátelepített Skype is lefagy azonnal, frissíteni pedig nem lehet.Hogy lehetne ezen segíteni, átalakítani a rendszerét?
Írtam a gyártónak többször is, de válaszra sem méltattak.
A honlapjukon nincs is már fent ez a termék és semmiféle támogatás nem található.Ebben az állapotában szinte kizárólag a videók nézegetésére alkalmas.
Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/128 SD
-
törölt tag
válasz arcitec #32952 üzenetére
Igen, több hang, esetleg HD hang, ami önmagában 3-7gb is lehet. Tisztességes 1080p mkv tömörítés normál tévén szabad szemmel akár észrevehetetlen is lehet az eredetihez kápest. Igény kérdése, majd belejössz ha megízlelted :-) és az eredetire törekedsz.
Popi A400 jó és ajánlott, ahogy a Mede8er típusai, kisebb költségvetéssel WD Live Streaming. Mind nagyságrendekkel jobb, mint a beépített vackok, ráadásul a GT megérdemli, hogy kiszolgálják.
-
arcitec
addikt
válasz #75912448 #32950 üzenetére
Nagyon köszönöm , a popi A400 lehet a legjobb választás? ( az árát nem nézve ) De ha már 60HZ a TV miért így van megkreálva, az MKV kiterjesztések használata megfelelő az ISO-hoz képest? Az ISO csak azért több mert nem csak tömörítetlen , hanem hang több nyelven stb terheli a méretet? Laikus kérdések tudom, de eleddig sd és HD Ready volt , itt most minden új ...
Köszönve ...[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
OldAstar
csendes tag
Segítsetek, pls!! Icy Box IB-MP309WB médialejátszóba szeretnék HDD-t bepakolni. Milyen adapter vagy más valami kell, ami a HDD-t összeköti a lejátszóban lévő csatlakozással? Köszönöm a segítséget.
-
törölt tag
-
arcitec
addikt
Szeretném kérdezni, hogy a PANA GT60 beépített medialejátszó használata helyett, érdemes-e külön médialejátszót vásárolni.... elsősorban a képminőség tekintetében kérdezném, azt tudom egyik ill. a másik mit játszik le illetve nem és persze az egyéb szolgáltatásokat is ,,, bár ha valaki tud ahhoz is hozzátenni szívesen veszem ..
Köszönve előre is ....[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
-
cekkk
veterán
válasz Sefter #32941 üzenetére
Én már csalódtam bennük, a frissítések során, amikor egyet előre 5-t meg hátra léptek. Meg mondjuk az enyémet garanciális idő alatt javítani is kellett. Mondjuk a Base és a Prime még jól sikerült széria volt.
Az 5 év garancia miatt pedig nem is gondolkoznék a dolgon, mert hosszútávon "befektetésnek" tűnik, mint egy használt lejátszó. Persze ha nincs pénze a kollégának marad a használt
[ Szerkesztve ]
-
mivamma
senior tag
-
cekkk
veterán
válasz mivamma #32938 üzenetére
Szolgáltatás terén mindenképpen a medet venném, friss készülék és támogatása is van/lesz még neki, a dune régebbi és kisebb a támogatása.
Képminőség tekintetében szerintem egy normális nézési távolságból sok különbséget nem vennél észre.
A garancia miatt én a medet venném. Ha nem sokkal drágább mint a használt dune. Pedig volt nekem is ilyen dunem. -
mivamma
senior tag
Sziasztok!
Sikerült döntenem lejátszó terén: HDI Dune HD Base 3.0
Szenvedhetek-e valamiben hiányt egy Mede8er MED800X3D-hez képest?
A 3D nem szempont!
[ Szerkesztve ]
" Aki legény éjjel, legyen nappal is éjjel! "
-
törölt tag
Ha úgy érted, hogy hardveresen fejlettebb-e, akkor nem, médialejátszóként egyformák. Kiszerelés, csatlakozók stb van eltérés, de itt részletes összehasonlítást találsz.
-
dannyg
csendes tag
Sziasztok!
Vásárlási tanácsot szeretnék kérni low budget lejátszóhoz. Szeretnék egy CRT tv-t használni második tv-nek a lakásban. Filmek nason, tehát ami szükséges: lan csatlakozás meg analóg kimenet. Ezt hogy lehetne minél olcsóbban kihozni?
Köszi
-
-
Ágógreen
senior tag
30K beleférne.
rút erem nincs. csak verő meg visszér. és most éppen arany sincsPopcorn Hour A400 jó cucc ? halk ? mármint teljesen kussol ha be van kapcsolva ?
[ Szerkesztve ]
-
esox
senior tag
med600x3d és med800x3d lejátszók között csak az a különbség, hoyg a 800-asba lehet pakolni vincsit?
Nagyon szimpik ezek a lejátszók, úgy érzem át kell lépnem az a határt, amit smagamnak szabtam új mediaplayer vásárlásra.__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
Ágógreen
senior tag
hát úgy gondoltam, h hdmivel összekötni a géppel és akkor a médialejátszót másik hdmi kiementtel összedobni a tv-vel. vagy ez hülyeség ? csak akkor nem kéne másolgatnom. igazából tudom h ezek azé vannak h ne kelljen pc-t használni... szóval ez lehet nem logikus így.
24p jöhet ;-) -
Ágógreen
senior tag
melyik az a lejátszó amelyik síri csendben teszi a dolgát ? (passzív hűtés kéne)
-
ptoma
tag
Hali
Kérnék egy kis segítséget médialejátszó vásárlása miatt.
Jelenleg egy Asus HDP-R1-et használok meg NAS-t, s ezeket cserélném le 1-re.
Szóval lenne pár lejátszó amit kinéztem magamnak:
1. Asus O!Play HD2
2.Popcorn Hour A300
3.Dune HD Base 3D
4.más alternatívák (ajánlások alapján)A lényeg DVD minőségű filmeket nézek és FLAC-t hallgatok DAC-on keresztül (a jó hangminőség fontos számomra , és optikai kábelen megy át a hang a DAC-ba), és a Torrent kliens és esetleg már hab a tortán az FTP
Árban ugye az asus vezet majd kb 30e-s ugrással a popcorn és végül dune.
Kérdés kinek mi a tapasztalata velük?
A válaszokat , tapasztalatokat lehet ide és lehet privátba is.
Előre is köszi mindenkinek.Üdv Toma
:D
-
junkpod
veterán
Xtreamer MK1 van itt valakinek?
Arra lennék kíváncsi, hogy oldható meg komfortosan az AAC hangú filmek lejátszása.
ugyanis:
- ha DTS-re van állítva asetupban a digitálsi hang akkor DTS jó, de AAC csak 3.0
- ha AAC (HDMI)-re van állítva a setup (bár az erősítő nem ír kis semmi felismerést) de a speaker tesztek szerint 5.1-ben szól, de ekkor meg a DTS rosszNem tud valaki egy megoldást, hogy ne kelljen ezt kapcsolgatni?
Box's don't touch!
-
esox
senior tag
sziasztok,
1. generációs xtreamer-t szeretnék lecserélni közeljövőben. Egy pana G30 tévével használom, szóval full hd-s lejátszás alapkövetelmény, lehetőleg wifin keresztül, de ha csak lan vanm az sem baj...
így jött képbe a boxee box, ami nekem szemkly szerint nagyon tetszik, tudom, az sem mai darab már és a másik dune hd-tv 102.
Kb 30-35 ezret költenék rá többet nem igazán. leginkább 1080p, 720p filmek lejtászása a fő szempont, ha youtube hd kliens is van az nem akadály, de nem szempont.__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
Multibit
nagyúr
válasz bolyhos bari #32910 üzenetére
Igen, az általad felsorolt esetekben is jelenthetnek problémát a Play hiányosságai. Mkv konténeres filmek leginkább blu-ray forrásból készülnek. A BD-n lehetnek - többek között - MPEG2 kódolású filmek is. Kérdés, hogy a releaser megtartja-e az eredeti kodeket, vagy sem (remux esetén meg kell tartania). Szintén mkv filmeknél jelenthet gondot, ha csak a DTS kódolású hangsávval készült az adott release. Ezekben az esetekben nem tudod megnézni a szóban forgó mkv filmet.
szerk:
kizárólag avi-hoz és jutyubhoz nem vennék HD mp-t.[ Szerkesztve ]
-
bolyhos bari
tag
válasz Multibit #32889 üzenetére
Szia!
Olvastam ezt, de nekem nem DVD-re kell. Mivel nem értek hozzá, semmit nem mond a DTS és az MPEG2. Mondjuk, ha avi és mkv filmet akarok nézni pendrive-ról vagy wifin keresztül a gépről, meg egy kis Youtube akkor sem jó? (Főleg avi és Youtube.) Ha van bármilyen hang, az már jó, nem kell az 5.1 vagy a 7.1, csak szóljon érthetően.
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz #75912448 #32906 üzenetére
Szeretnék beletenni egy belső 3.5" 3TB HDD-t a filmekhez. Amúgy igazad van mert én sem értem a különbségeket. Lehet elegendő lesz a MED800-as is de abból is a WP ha már pénzt adok ki érte.
Most hírtelen nem tudom, hogy a 600-as tudja-e fogadni a 3.5-es HDD-ket.
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Samsung UE40ES6710 SMART TV-hez szeretnék csatlakoztatni valami kis klassz itthoni átlagos HD filmek lejátszására hivatott Media player-t. Eddig Dune Base 3D-vel szemeztem. De amióta megmutatták nekem a Mede8er lejátszót kicsit elbizonytalanodtam. Egyrészt a Dune klassz minden, de drága. Elsőre kapásra egy MED1000X3D-t néztem ki. Mondjuk furi hogy tavalyi modell és többet tud mint egy idei Dune majdnem fullos modell. Ára is -20K. Pop-Corn-t nekem nem ajánlották ábr az A-400-ről hallottam hogy a képminőségben üt. De nem tudom hogy a TV-mhez dukálna egy ilyen Popcorn vagy nem. Illetve az is drága. Tetszik a MED 5év garis juttatása.
TV-m által nyújtható képminőséget kiszolgálná egy MED1000?
Előre is köszönöm!
-
ManUnited
aktív tag
válasz #75912448 #32902 üzenetére
Olvastam azt a hsz-ed is, csak abban nem volt ilyen számomra egyértelműen leírva mint ebben a hsz-edben. A lejátszó nem nekem lesz, hanem a szüleimnek ezért nem olyan nagyok az igények. Az utasítás hogy mindegy hogy hogy, csak legyen kép és hang. Ráadásul a hang a tv hangszóróján fog szólni... Ezért gondoltam a WD-re, mert szerintem ezekre az igényekre a WD is elég. Köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ManUnited #32901 üzenetére
2 hozzászólással ezelőtt írtam le. A DTS-HD MA hang tartalmaz egy úgynevezett DTS magot, amit 1536kps DTS formában továbbít is. Magyarul "sima" DTS-t hallasz majd HD MA helyett. Az MKV fájlokban található "normál" DTS sávot szintén továbbítja az erősítő felé. A MED annyival tud többet, hogy a jóval magasabb bitrátával rendelkező DTS HD-t is képes továbbítani, nem csak a magot. Legfőbb kérdés, hogy egyáltalán szükséged van-e erre a funkcióra, kérdésedből arra következtetek, nincs.
-
ManUnited
aktív tag
Sziasztok!
Médialejátszót keresek és két kiszemeltem van: WD TV Live és a MED600X3D. A 3D nem fontos, szinte csak mkv-k (fullHD is, de gondolom ez már alap) illetve avi-k mennének rajta egy Synology NAS-ról. A kérdésem hogy a WD-nél ez a DTS HD bitstream nem támogatottsága mit jelent? Nem lesz hang ha olyan az mkv-ban a hang vagy csak lekeveri valamire? Mert a legtöbb hang az AC3 szokott lenni, de néha van 1-2 DTS hangú film is. Szóval ezekre az igényekre melyik a jobb választás?
Köszi a segítséget, ManUnited.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest