Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz dgyuri0123 #42846 üzenetére
Most én vagyok a béna vagy az első kettőt tényleg nem lehet megvenni?
Mert azokat nem találom, hogy hol lehetne kosárba rakni. -
cekkk
veterán
válasz devil-k #42096 üzenetére
Egy hálószobai HTPC-t
Százszor inkább ez mint megy Dune Base Én a régit használom usb-n kapja a TVről a tápot akkor kapcsolba amikor a TV, tudja a HDMI CEC-t így a tv távrecsegőjét lehet hozzá használni.
Megy rá az openelec KODIval és tökéletes kis masina lesz belőle.De ha te csak az árát vagy képes látni és szerinted (jó hifis felfogás szerint) csak az a jó ami drága akkor ki ne próbáld
-
cekkk
veterán
A bipoláris kódolás feszültségszintet használ az egyensúly eléréséhez. Alternatívaként használhatjuk például a 4B/5B leképezést az egyensúly eléréséhez (akárcsak az átmeneteket az órajel helyreállításához). Erre a fajta kiegyensúlyozott kódolásra példa a 8B/10B vonali kód, ami 8 bit bemenetet képez le 10 bit kimenetre, tehát 80%-os hatékonyságú csakúgy, mint a 4B/5B vonali kód. A 8 bitet egy 5 bites és egy 3 bites csoportra bontjuk fel, amelyek közül az előbbit 6 bitre, az utóbbit pedig 4 bitre képezünk le. A 6 bites és a 4 bites szimbólumokat ezután összekapcsoljuk. Minden csoportban néhány bemeneti minta leképezhető kiegyensúlyozott kimenti mintává, amikben ugyanannyi 0 és 1-es van. Például a „001”-et leképezi „1001”-re, ami kiegyensúlyozott. De nincs elegendő kombináció minden kimeneti minta kiegyensúlyozásához. Ezekre az esetekre, minden bemenő mintát két kimenő mintára képezünk le. Egyik kap egy extra 1-est, míg a másodlagos minta egy extra 0-t. Például, a „000”-t leképezzük „1011”-re és az azt kiegészítő „0100”-ra is. Mivel a bejövő biteket kimenő bitekké képezzük le, a kódoló megjegyzi a korábbi szimbólum diszparitását. A diszparitás a 0-k és az 1-esek száma összesen, aminél a jel kiegyensúlyozatlan. A kódoló ez után kiválaszt egy kimeneti mintát vagy annak másodlagos mintáját, hogy csökkentse a diszparitást. A 8B/10B kódolás esetén a diszparitás legfeljebb 2 bit lesz. Így a jel soha nem kerül messze a kiegyensúlyozottól. Továbbá, soha nem lesz 5-nél több egymást követő 1-es vagy 0, hogy az órajel visszaállítását is segítse.[link]
Ahogy olvasom 8b/10B kódolás van a hdmi kábeleken is. Azért elég jól ki van ezt találva. Azt eltudom képzelni, hogy a feszültség esik az egyik vezetőn jobban mint a másikon, de ezért is van ez a kódolás, hogy jól elkülöníthetőek legyenek a bitek. Ha pedig össze zavarodik, nem kevésbé színes lesz, hanem digitális zaj lesz.
-
cekkk
veterán
Mi másban tudna megmutatkozni? De egyébként könnyen elképzelhető, hogy pl az egyik kábelen a 1V amikor rákerül akkor a végén 0.5V lesz a másikon pedig 0.75. Itt már lehet különbség, de ha olyan a kódolás akkor az a 0.5V vagy 0.75 még mindig ugyan azt fogja jelenteni.
Ha az egyiken 1 helyett folyamatosan 0 , vagy is más értéket venne fel mint amit kellene akkor elhiszem hogy van "olyan" különbség, de ekkor is digitális zaj lesz.Nekem nem fizet érte senki, mégis látom
Mivel szakújságírónak mondod magad, így csak kapsz érte fizetést, nem?[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Ezt nekem írtad akkor is egy hdmi kábel vitáról volt szó:
Aki éveken át hangoztatja és leírja, hogy valami nincs, az nagy valószínűséggel nem fogja nagy nyilvánosság előtt elismerni, hogy tévedett, mert iszonyatos presztízsveszteséget jelentene számára. Mivel az apró képminőségbeli eltéréseket nem lehet dokumentálni, mérni, (B)csak látni, bárki (/B)azt állíthatja, hogy Ő nem vesz észre semmi különbséget. Még az is elképzelhető, hogy tényleg nem látja.
[link]Hm, akkor most te egy senki vagy semmi vagy? Bizonyítsd hogy létezel
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Az enyém nincs és sosem volt hálózatba kötve.
Pedig pont ez a lényege egy hálózati média lejátszónak, hogy hálózatba legyen kötve, de tudjuk te nem is akarod. Majd ha egyszer rászánod , magad a NASra akkor megváltozik a véleményed.
Most azért ültem a laptop elé, mert két merevlemezt hoztam ide, hogy másoljak rá filmeket, amíg egy harmadikról nézek valamit.
Minek mászkáljak, és vigyek magammal két merevlemez és húzzam ki és dugdossam be majd újra ki és újra be?
A Dune Base 3.0 egy médialejátszó, nem másoló és letöltögető PC.
Ezt én már csak azért is kitekerem és kifacsarom a másik mondani valóját.
Ha nem képes rá, akkor ne tegyenek bele hálózatot vagy ne lehessen másolni rajta, vagy írják le, hogy nem tudja a kettőt együtt. Ugyan így a torrenttel.
Ha benne van és százhuzonezer forintba kerül joggal várja el az ember, hogy tudja. Akkor ne rakják bele, és ne fizettessék ki érte a pénzt ha nem használható.És cseppet sem tartom lassúnak.
Pedig még a PI is gyorsabb nála és csak 10 ezer forintba kerül.
Nem egy eszköz megfordult a kezeim között és nem csak MP, ahhoz képest igen is lassú.
Semmiféle telefonos távirányító alkalmazást nem használok,
Nem tehetek róla, hogy nem használsz, mert még nem használtál jót azért. Majd ha zenét akarok lejátszani azért kapcsoljam be a tv-t vagy indítsam el a gépet és kínlódjak azon. Persze.Itt eltudom olvasni a film leírását, nem kell lépkednem. Sorba rakom a zenéket amiket hallgatni szeretnék, nem kell hozzá kijelző. Gondolom te ezt távirányítóval és kikapcsolt megjelenítővel is megtudod tenni. 5 Másod perc múlva másik albumot hallgatok ha akarok, míg te a sima távoddal ezt nem fogod tudni meg tenni.
Persze nekem itt soha nem lesz igazam, mert nem én hangoskodom és a holdudvarhoz sem tartozom, de attól mert valamit nem ismerünk, nem használunk nem fűződik érdekünk a reklámozásához még ne ítéljük el. Persze tudom, ha majd olyan eszköz jön ki ahol a forgalmazó azt mondja, hogy a telefonos alkalmazást is dicsérni kellene, majd jó lesz az a telefonos app. -
cekkk
veterán
Érdekes nekem meg volt
Amik meg maradtak az évek múlásával
Lassú, mert az volt.
Én benne tartottam a vinyót, és usb-n a többit, a hálózat meg azért van, hogy másolni lehessen rajta, de ha már másoltam rá, és elakartam egy másik vinyóról indítani valamit akkor az már nem ment neki, de egy 1 gigás sorozat se. 120 vagy 125 körül volt az új ára, ezt azért illett volna tudnia.
Az meg, hogy ide oda vigyem a merevlemezeket másolgatni(nem kell meg sértődni) csinálja az akinek két anyja van és mind a kettő édes. A hálózatot ezért találták ki.
Az hogy nem volt egy normális borítós és zene album letöltő program. Az, hogy külön még egy gépről csináljam meg hozzá, és töltögessem át az nálam nem volt nyerő. De mintha már tudná ezt, bár nem tudom.
Az az évek alatt nem készült el hozzá egy normális telefonos program amivel irányítani lehet.
A dune mint márka leírta magát nálam a hazudozásokkal, hogy ez lesz az lesz, üres dobozok mutogatásával.Mind a WD mint a Dunet én elég hamar megkaparintottam, és az adott termék fórumán (nem itt a ph-n) elég sokat segítettem a felhasználóknak. Meg lehet nézni. Legalább annyi időt eltököltem ezekkel az eszközökkel mint egy htpcvel, mire kiismertem a lelkivilágukat.
Egy PI semmivel nem rosszabb mint egy WD, az ember letölti a openelecet ráteszi a memória kártyára 5 perc és egy használható média centere van a hálószobában. Leszedi a feliratokat, nem kell átnevezni, CEC-el vezérelhető, nem kell külön táv hozzá. Lehet még sorolni az előnyüket. Nem véletlen akart erre elindulni a Dune sem, csak abból sem lett nekik semmi ha jól tudom. Mert a honlapjukon nincs erről semmi infó. -
cekkk
veterán
válasz Mezga Aladár #37951 üzenetére
A málnára felrakod valamelyik xbmc disztrót és egy kicsit hullik a hajad mert lagol az xbmc menüje,
Milyen érdekes, hogy nekem nem laggol, és még a hajam sem hullik ki tőle.
Használtál már ilyet vagy csak netes videókon láttad? -
cekkk
veterán
válasz erdoke #33365 üzenetére
Akkor te minek vergődsz itt a te szavaiddal élve és szólsz bele olyan dologba meg a haverod is ami nem nektek szól.
Jah tudom, mert te is almás vagy és fáj neked is gondolom, hogy nem imádkozom az alma isteneihez se reggel se este.
Egy szóval nem szóltam le a mp lejátszókat. Csak elmondtam egy véleményemet, egy más eszközről amiről szó volt a topikba, ha ez nem tetszik akkor ott a modis topik és lehet kérni a moderálásomat. -
cekkk
veterán
válasz Mezga Aladár #33361 üzenetére
Még jó, hogy nem tartozom neked beszámolóval. Ott a válasz a kérdésedben, hogy mivel érdekel, hogy mit tudnak már.
Köszönöm!
Elkönyvelheted, hogy nőt eggyel a hsz számlálód. -
cekkk
veterán
válasz madgie #33359 üzenetére
Ha a vágy felül kerekedik
Mondjuk mivel erről a telefonról olvasni a legtöbb hibás darabot, akár a megjelenés után pár nappal. Szóval ha én valamiért ennyit adok az egyből működjön és menjen ki a világból. De a googlebe keresve iszonyat sok fajta hibáról számolnak be, a home gomb se egyedi eset ezek szerint. Ennyi pénzért én nem ezt várnám el.
Most nézem a 64 gigás 300 ezer jó magyar forint[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz madgie #33348 üzenetére
Én befejeztem, mert ennek soha nem lesz vége. Majd ha lejátszók tudják azt amit akarok akkor veszek megint. Volt nekem is, pont egy pár.
Viszont akkor sem fogom megérteni miért jó az olyan eszköz eszközök amik akar 200 ezer forintba is kerül és nem bírnak ki akár egy évet sem. És nem néha előforduló hibás daraokról beszélünk.[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz madgie #33334 üzenetére
Én nem akarokhit vitatkozni veled.
Itt vannak, én elhisze, hogy jó szép meg minden, de ez 60 ezer az 195 ezernél kezdődik. Ebből évekig üzemeltetem a hp-t. Lehet nem a legszebb, nem a leghalkabb, de lehet neki helyet találni.
Ahogy olvasom htpcket nem sok sikerrel építettél, mert nem működtek neked. Bár másoknál meg megy ugyanazon a platformon
Appla dolgot meg azért nem veszek, mert bátyám telefonja 1 éves és már nem jó a középső gombja, az unoka testvérem ipodján a gombot szintén nem működnek tökéletesen 1 év után(és mennyi ilyen jellegű minőségi gond van velük sajnos). Azért én nem veszek ilyen túlárazott dolgokat. Bocsi nem vagyok fan boy.
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz Kakukktojás2 #32988 üzenetére
Akkor ez volt a tanuló pénz, hogy ne foglalkozzál ilyen vacakokkal.
-
cekkk
veterán
válasz Kakukktojás2 #32986 üzenetére
Ami a használatijában van azt a kábelt sem kaptad hozzá?
-
cekkk
veterán
válasz Sefter #32941 üzenetére
Én már csalódtam bennük, a frissítések során, amikor egyet előre 5-t meg hátra léptek. Meg mondjuk az enyémet garanciális idő alatt javítani is kellett. Mondjuk a Base és a Prime még jól sikerült széria volt.
Az 5 év garancia miatt pedig nem is gondolkoznék a dolgon, mert hosszútávon "befektetésnek" tűnik, mint egy használt lejátszó. Persze ha nincs pénze a kollégának marad a használt
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz mivamma #32938 üzenetére
Szolgáltatás terén mindenképpen a medet venném, friss készülék és támogatása is van/lesz még neki, a dune régebbi és kisebb a támogatása.
Képminőség tekintetében szerintem egy normális nézési távolságból sok különbséget nem vennél észre.
A garancia miatt én a medet venném. Ha nem sokkal drágább mint a használt dune. Pedig volt nekem is ilyen dunem. -
cekkk
veterán
válasz JohannZimu #32875 üzenetére
Én nem is mertem ilyen drága eszközt javasolni
-
cekkk
veterán
válasz Sefter #32868 üzenetére
Ha van pénzed akkor cseréld le egy popira ha fontos az ilyen jellegű irányíthatóság. (Nem lettem popi fan )
Ezzel a programmal szerintem csak win alapú gépről tudod irányítani ilyen formában.
Analógon vagy digitálisan van bekötve a dune? Már mint zene hallgatásnál melyik kijáratát használod?Vagy az angoloktól venni kell használtan egy squezzebox duettet, Warter is most vett és kb 40be meg is van.
Nekem is volt és nagyon jól használható.[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz osztraksajt #32679 üzenetére
Akkor nem üzlet ez Majd a kaveri vagy kabini
Tényleg halott lett ez a piac sajnos -
cekkk
veterán
válasz #75912448 #32675 üzenetére
Én véleményem is ez. Hamarosan szerintem lesz olyan aki rááll ezekre, hogy árulja őket készen, bedugod és menni is fog.
Néztem a NUC-t , erről is beszélgettünk tegnap Pityuval. Mondjuk OSXel kapcsolatban. Mondjuk én ezeket drágállom a 100 körüli árával, annyiért már jó kis gépet össze lehet rakni, igaz nem ilyen kicsi.
A gigabyte-oknak mi az ára mert egyről találtam egy 55ezres árat, a többiről nem ott körül viszont már jó vétel lenne. -
cekkk
veterán
válasz #75912448 #32664 üzenetére
Sok jó dolog van már rá
Pl amit a kolléga is említ, hogy pl a TV távjával tudja használni. Mondjuk ő az emlegetett ismerős/barát.Nem is tudom, hogy került ide.
Viszont második lejátszónak ez a kis ketyere hálóba tökéletes. Olcsó nem fogyaszt sokat, sőt ha a TV usbjéről kapja a tápot akkor a tvvel együtt kapcsol ki be.
Kísérletezni és az xbmcvel ismerkedni, a családod megtanítani meg szerintem tökéletes, jobb mint egy wines gép. Szereznem kell nekem is egy ilyet
http://www.raspyfi.com/(#32665) osztraksajt
Dolgozzál csak -
cekkk
veterán
válasz #75912448 #32662 üzenetére
Ismerős ezt használja hálóban, teljesen jó. Sőt nagyon sokan használják. Ha rossz lenne szerintem nem lenne rá külön xbmc se. Egy próbát szerintem megér, hogy az ember kipróbálja. De pont a hifi topikba linkeltem, hogy van már spéci hifis is a raspberryfi. Telefonról írok így nem tudok linkelni.
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz robi-k #32660 üzenetére
Viszont ezzel relatív olcsón tudnád tesztelni a openelecet aztán ha beválik, akkor elgondolkozol egy komolyabb gép osszerakásán. De ha nem nem. Te dolgod. Sőt ha xbmc adatbázist a szerveren tárolód és mondjuk a nappaliban nézel valamit de a hálóban akarod befejezni mert ott is van egy ilyen kis ketyere akkor onnan folytatódik ahol a másik helyen abba hagytad.
-
cekkk
veterán
válasz Mercutio_ #32613 üzenetére
Zsigus csinált egy pár jó leírást.
Szerintem ha majd elkerülnek hozzám a dolgaim, akkor én is váltok winről, openelecre, mert nekem a 3D nem kell. Sőt már a HD se majd, szóval tök jó lesz ez a linuxhttp://logout.hu/cikk/openelec_avagy_a_tokeletes_htpc_os/bevezeto.html
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz robi-k #32610 üzenetére
Akkor ahogy egyre jobban fejlődik az xbmc úgy lesz majd sokkal jobb alternatívája ezeknek
Az amd-s openelec már megkapta a hd hangtámogatást, lényegében már a linuxal sem kell pöcsölni, felrakod egy penre elindítod és működik is.De hol marad ezek után az öröm, hogy lehet őket cukkolni, hogy már megint csak dobozt vittek ki
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz tobias40 #32568 üzenetére
Az nfo szerint pedig az angol az elsődleges hang nem pedig a magyar.
Hang #1
Sáv száma : 2
Formátum : DTS
Formátum/adatok : Digital Theater Systems
Kódek azonosító : A_DTS
Időtartam : 2 óra
Adatsebesség mód : állandó
Adatsebesség : 1 510 Kbps
Csatornák száma : 6 csatorna
Csatorna kiosztás : Front: L C R, Side: L R, LFE
Mintavételezési gyakoriság : 48,0 KHz
BitDepth/String : 24 bit
Adatfolyam mérete : 1,63 GiB (14%)
Nyelv : angol
Default : nem
Forced : nem
Hang #2
Sáv száma : 4
Formátum : AC-3
Formátum/adatok : Audio Coding 3
Format_Settings_ModeExtension : CM (complete main)
Formátum beállítások, Endianness : Big
Kódek azonosító : A_AC3
Időtartam : 2 óra
Adatsebesség mód : állandó
Adatsebesség : 384 Kbps
Csatornák száma : 6 csatorna
Csatorna kiosztás : Front: L C R, Side: L R, LFE
Mintavételezési gyakoriság : 48,0 KHz
BitDepth/String : 16 bit
Adatfolyam mérete : 424 MiB (4%)
Nyelv : magyar
Default : igen
Forced : nem -
cekkk
veterán
válasz nyurga82 #32283 üzenetére
1. attól függ, hogy a konténerben(mkv és a m2ts is az, nem kódolások ) milyen kódolású film van, ha valaki egy elrontottat tesz bele mindegy, hogy melyiket kölcsönzöd ki, ezért kell ismertebb nevű csapatok munkáját előnybe részesíteni. Az idő jó minőséget teremt, nem kell az elsőt egyből kikölcsönözni.
2. Sok esetben igen, de van amikor a videó és a hangsávot is tömörítik, hogy kiférjen egy bd25 lemezre. Van amikor a videó sávval nem csinálnak semmit, csak kiveszik a felesleges dolgokat.
3. A régió, Az US az usa piacra szánt kiadás, a másik a közép európai CEE.
4. Ez függ a kódolótól, ki hogyan készíti el a munkáját.
5. Neveket kell keresni, és nem azt, hogy az elsőt kikölcsönzöd amit felkerül, sok esetben azok a legrosszabb és legigénytelenebb munkát, mert ugye ftpre dolgoznak sokan és abból jön nekik a pénz, az idő meg pénz nekik, minőséggel nem törődnek.
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz bluobluo75 #32157 üzenetére
Kedves kolléga!
Mielőtt azon vitatkozunk, hogy egy ilyen műszaki eszközt az ipon webshopjában hova van kategorizálva tisztázzunk le pár dolgot!
1.1 A dicert a upc műholdas szolgáltatása.
1.2. Neked ez van?
1.3 Ha neked ez van akkor ez a készülék nem jó mert nincs benne dvb-s tuner. Ennek saját magad is utána járhattál volna.
1.4 a UPC pár éve már a beltérit és a kártyát össze rendeli így csak azzal a beltérivel megy amivel összekapcsolták.2. Kábel tévéd van?
2.1 Kábel tévére se alkalmas, ennek megint utána nézhettél volna.És a legfontosabb nincs kártya nyílása így ebbe nem tudod dugdosni a kártyádat.
Köszönjük szépen, hogy utánanéztél a vásárolni kívánt eszközödnek.
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz Dorian #31796 üzenetére
Óvatosan, hú mire egyszer szétszedtem a régi boxomat és megtaláltam ezeket a kis bütyköket
De ha nem szeretnél vele játszani, elhozom én tőled, és nem lesz gondod vele, tápot nézem apróról
Ha majd vissza került a htpc hozzám végre akkor én is beszerzek egyet és megnézem, hogy az én tápommal van-e bármi jelentősége
-
cekkk
veterán
válasz Dorian #31776 üzenetére
Én ezért várok valami "jó" és "olcsó" hdmi-s dacra, mert azzal a számítógépes zenehallgatás egyből könnyebben kivitelezővé válhatna és nem kéne usb-tocoax meg onnan még a DAC. Az én szintemen bőven kiszolgálna egy ilyen rendszer
Kicserélted már a tápot xboxosra?[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Én nem látom egyik hozzászólásában sem, hogy BD50ről írt volna.
Tudom, hogy létezik BD25, de semmi értelmét nem látom, hogy csak azért butítsunk le egy filmet, hogy rá lehessen írni egy Blu-ray lemezre,
Ez már a te problémád, főleg, hogy sok esetben a képhez nincs is hozzányúlva csak kiveszik a hangokat és megtartják a menüt, sok esetben meg van, de tudom te mindent látsz hallasz és a te igényeidnek nem felel meg, de sok másik ezer embernek meg igen
Már megint engem helyesbítesz. ?
Úgy mint ahogy te másokat
-
cekkk
veterán
Ez nem teljesen igaz, mert a 3D BD amik BD25ben vannak azok nem az 1:1 másolatai a BD50 lemeznek hanem már egy átkódolt változata.
Az isonak az a lényege(BD), hogy az üres mappák is meglegyenek, mert a nem isoban lévő BD struktúránál a torrent készítése közben az üres mappák nem kerülnek bele torrentbe. Azon mappák nélkül a optikai lemezről nem tudja beolvasni a filmet a lejátszó.
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz pity-putty #31550 üzenetére
Nem tudom Sőt én egyszer bontottam ki csak egy 3D filmet, különösebben nem is izgat a téma Próbálkozni kell vagy össze jön vagy nem, esetleg külföldi fórumokon érdeklődni
-
cekkk
veterán
válasz pity-putty #31548 üzenetére
Iso-t nem kezelte a program.???
A 10 giga plusz az nem gáz.
Általában az nfo fáljban van leírva, hogy melyik az indíto mpls fálj.
Az általában össze füzi egy darabba a filmet.
M2TS muxing; Így egy fáljt lesz belőle
Blu-ray disc; AVCHD disc így kapsz BD struktúrátVissza lehet igen az imgburn nevű cs író programmal
Esetleg ha további kérdésed van, aszfaltos oldalon a hdevo topikban megtalálod suicid(nem tudom, hogy jól írom-e) mestert és ő jobban tudja ezeket.
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz pity-putty #31540 üzenetére
winrarral. Én sem akartam elhinni de az kibontja.
-
cekkk
veterán
válasz Multibit #31533 üzenetére
tsMuxer is a Transport Stream muxer. Remux/mux elementary streams, EVO/VOB/MPG, MKV/MKA, MP4/MOV, TS, M2TS to TS to M2TS. Supported video codecs H.264, VC-1, MPEG2. Supported audio codecs AAC, AC3 / E-AC3(DD+), DTS/ DTS-HD. Ability to set muxing fps manually and automatically, Ability to change level for H.264 streams, Ability to shift a sound tracks, Ability to extract DTS core from DTS-HD, Ability to join files. Output/Author to compliant Blu-ray Disc or AVCHD. Blu-ray 3D support in version 1.11+.
-
cekkk
veterán
válasz pity-putty #31530 üzenetére
Hagy ne írjak le egy kis regényt neked, de a google nagyon sokat tud neked segíteni ez ügyben, programokkal és leírásokkal is, Remux és a BD szó segítségével.
-
cekkk
veterán
válasz pity-putty #31528 üzenetére
ÉS miért nem muxolod őket össze a számítógépeden?
-
cekkk
veterán
Nem kötözködni akarok, de egy lejátszónak nem az a lényege, hogy a filmeket lejátssza? Onnantól kezdve az összes többi dolog csak extra, bár vannak olyan lejátszók amik a lejátszással nem birkóznak meg de a torrent meg a automatikus képletöltés megy nekik. Meg kinek kell a faszbook stb alkalmazás. Ha egy gép tökéletesen lejátssza a média tartalmat akkor az szerintem mondható teljes értékű lejátszónak, mert a feladatát ellátta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest