Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz f(x)=exp(x) #6950 üzenetére
Littler készlete elég sok kipattanót produkált, engem nem győzött meg az a toll. Semmi bajom a 30 éve bevált gyártmányokkal.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Mela Kehes
addikt
Üdv!
Mi pontosan a Development Tour?
Az eredményeken sincs megjelenítve-"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Cheif
tag
válasz Mela Kehes #6952 üzenetére
16-23év közöttieknek egy versenysorozat, 24 versennyel, pénzdíjas, ugyan olyan ranglista van, mint a felnőtteknél.
Tour kártyát lehet nyerni, Q school nevezési díjat.
Illetve a VB-re is be lehet kerülni (1-2. hely), valamint az ifi vb-re -
Stylerr
addikt
Sziasztok!
Arra van valami tippetek, hogy néhány dobást követően ne kezdjen el lötyögni/kicsavarodni a szár a darts nyílból?
Elég zavaró tud lenni, hogy mindig vissza kell tekergetni.
Vagy csak ez nálam ilyen "user error"? -
Stylerr
addikt
Köszönöm a tippeket!
Rendelni akartam egy csomagot úgy is a gamecentertől, így ezzel ki is egészítettem. -
BBéci
legenda
válasz Stylerr #6955 üzenetére
Fémszárral előfordul, a gumigyűrű segít, de még jobb a műanyag szár. 21 év dartsozás után álltam át olyanokra, minden szempontból jobb.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
bigrob
őstag
Szerintem egy alu szár sima tollal jobb kombó mint műanyaggal, annyi robin hoodot dobtam, volt hogy heti többször tört egy műanyag szár.. Alut meg vissza lehet párszor hajlítani.
De a legjobb cucc a piacon szerintem az egybe szár és toll kombók, condor axe, target k-flex, aliexpresses fox smiling.
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
BBéci
legenda
Minden nap dobálok valamennyit, átlagosan másfél órát, néha négyet, ötöt. Évente 2 csomag/6 db szárat fogyasztok el, amióta lyukasztott tollakat használok. Igaz, nagon ritka madár a robinhúd.
Egybeizét nem kedvelem, nem véletlen, hogy a PDC ranglista első 32 helyezettje közül csak néhányan választják. Fém szárakat még kevesebben.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Stylerr
addikt
Debrecenben esetleg van valamilyen üzlet, ahol lehet kipróbálni nyilakat a vásárlás előtt?
-
esbii22
őstag
Hamarosan Győrbe költözünk. Tudtok ajánlani helyet/helyeket ahol lehet dartsozni (steel) ? Sport pub vagy hasonló érdekelne. Jó lenne olyan lehetőség ahol van amatőr verseny is.
Természetesek a Győri DC honlapját már felkerestem. Tervezem is, hogy kimegyek a Pólusba majd néhányszor.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
BBéci
legenda
Nézném az Austrian Opent, de a korábi streamek közül egyik sem működik.
Adjatok ötletet, hol tudném nézni! A fizetősöket hagyjuk!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz zsolti72837 #6970 üzenetére
Az mi?
-
zsolti72837
addikt
TV adás.
Élőben adta. Ma is fogja adni a délutáni, illetve az esti mérkőzéseket is.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
BBéci
legenda
válasz zsolti72837 #6972 üzenetére
Nincs a csomagomban.
-
BBéci
legenda
válasz zsolti72837 #6976 üzenetére
Sosem hallottam eddig erről a csatornáról. Aminek egyik oka, hogy nagyon ritkán kapcsolom be a tévét, szinte csak F1-et nézek rajta.
-
desigo
senior tag
Reremélem néztétek valahol.
Littler egy bullal nyert. Elékpesztő hangulat volt. -
zsolti72837
addikt
Sokáig én sem, csak írták pár hónapja, hogy ők adják és azóta tudok róla.
Olyasmi, mint a Galaxy4, ők is adtak darts-ot, ha jól rémlik. Filmes adások talán.ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
esbii22
őstag
Győrben van olyan darts üzlet ahol ki is lehet próbálni vásárlás előtt a nyilakat? Vagy az csak Budapesten lehetséges a Dartsbarlangnál?
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
Peetey91
senior tag
Sziasztok!
Otthonra teljesen hobbijátékra, néha családdal és haverokkal dobáláshoz tudnátok nekem táblát és nyilakat ajánlani? Telefonon teljesen jól használható appokat találtunk már a számoláshoz, így elektromosra nincs szükségem.
Nem kell profi cucc, de azért egy legalább közepes minőséget szeretnék. Mit lenne érdemes néznem?
-
bigrob
őstag
válasz Peetey91 #6990 üzenetére
Szia!
Gamecenter, dartsbarlang.
Táblán nem nagyon éri meg szerintem spórolni egy Blade 6 single core legalább vagy hasonló, one80 gladiatorra mondják meg hogy nem rossz.
Nyilakat lehet összekapkodni fb csopikban használtan, darts piac vagy darts nyilak adok-veszek. (23-24-25g van nekem is pár eladó, ha érdekel pm-ben kérdezz nyugodtan)Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...