Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabi1984
addikt
válasz Warter #73740 üzenetére
Igy van. A számítógépen sem stream az, hogy rámegyek az egyik meghajtóra és a gépen nézem jó esetben adatfolyamatról beszélhetünk ami lehet audio vagy videó. Az már stream ha egy tv keszülékre "átküldjük" a folyamatot. Tehát így kellene valahogy érteni. Van transzkódolás amikor mondjuk a NAS "ehető" formába küldi egy másik készülékre a tartalmat (pl telefon). Nem is neked írtam mert próbáltál magyarázatot adni, ez inkàbb csal hozzáfűzés.
-
Beni2360
félisten
válasz Warter #73572 üzenetére
Ha vissza olvasol lathatod, hogy van HBO Max es eddig csa 2 filmet es 2 sorozatreszt neztem meg rajta. Es szinte minden megtalalhato a virag boltban ami engem erdekelne.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
fanci
tag
válasz Warter #45188 üzenetére
A netes tartalmak lejátszásával nincs gond,a rögzített filmek lejátszása a problémás.Persze ebben az is benne van hogy hardveresen gyengécske a tabletem,ezt viszont nem szeretném cserélni.Ezért is gondoltam hogy veszek inkább egy olcsó médialejátszót.Ezekről esetleg tudnál valami véleményt mondani:wdtv live hd,Sony SMP-N100,ha divx,mkv,divx hd,mkv hd viszi az nekem már bőven elég.Többszázezres 3-éves sony tévémből egyik naprol a másikra eltünt a youtoube lejátszó,mondván hogy már nem támogatott,frissítéssel pedig már nem tudják megoldani.Ezekkel a régebbi típusú lejátszókkal megtörténhet ugyanez?
-
fanci
tag
válasz Warter #45184 üzenetére
Nemigazán vagyok otthon médialejátszó témában. A chromecast tulajdonképpen kapcsolatot teremt a tv és pl egy tablet között? Ezt a megoldást eddig is használtam,csaképpen vezetékkel kötöttem össze a tv-t és a tabletet de nemigazán jött be,mert akármilyen lejátszót teszek fel a kép erősen szaggat, főleg mkv-nál.Ezértis írtam hogy nem androidos lejátszót keresek.
-
devil-k
nagyúr
válasz Warter #45049 üzenetére
Milyen hittérítés? Csak pár embernek ki kell húznia a fejét a homokból, ennyi.
"Nekem már akkor htpc-m volt, amikor devilk még popcorn-nal tömte a hasát, mégse tolom, hogy a htpc az egyetlen járható út, minden betévedőnek."
De itt erről hol olvastál, hogy valaki ezt írja, hogy csak a HTPC az egyetlen út? Nem értem mire jó ez az egész, hogy bizonyos dolgokat nem úgy ad vissza 1-2 ember ahogy a másik leírta, hanem elferdítve..
(#45048) Mezga Aladár
Nekem sem volt semmi bajom sokáig a Popcornnal, szerettem. Viszont azt elfogadhatatlannak tartom, hogy már nem adnak ki hozzá új frissítést...(#45055) tomic
Jó alternatíva, csak pénz legyen dögivel.[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Helsing
aktív tag
válasz Warter #44014 üzenetére
Energiában, ráfordított időben sokkal több ha én járok utána. Akinek van ilyen lejátszója vagy jártas a témában az az összes kérdésemre válaszol kb 3 perc alatt. Ezzel szemben amíg én elolvasok két tesztet, megnézek egy unboxing videót, utánaolvasok a gyártó honlapján és átnyálazom a manualt, ne adj isten felhívom a forgalmazót eltelik vagy két óra.
A fórum azért is van hogy segítsünk másoknak. Én is mindig szívesen segítek másnak, ha módomban áll. Nekem csak pár percembe kerül ő meg órákat spórolhat vele.
-
dhcodoki
senior tag
-
junkpod
veterán
válasz Warter #43868 üzenetére
1 éve még nem találkoztam velük, persze ha jobb lesz mint a droid akkor váltani kell. Nekem a Kodi a fontos nem a droid.
Devilk: pont ez az, a vetítés nem 2filler.A 4K meg ott is drága, nagyon.
Itt meg sokan érdeklődnék akinek a mede8er is drága. Szerinted?[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
anonym1s
őstag
válasz Warter #43187 üzenetére
Melyik az a lejatszo ami 400megat gyorsitotaraz? A kodi alapon 20 megat taraz, ezt ki is irja a cache infonal ha elohozom az infokat lejastszas kozben, de ez teljesen lenyegtelen, mert mar irtam hogy rendes BD3D film is megy dts hd hanggal.
Nem is ertem miert vitaztok velem ezen. Nekem ilyen ruterem van es tapasztalatbol beszelek, ti meg feltetelezesek, es tobb eves infok alapjan.
-
anonym1s
őstag
válasz Warter #43181 üzenetére
Hali.
22mbps bitsebessegu mkv film siman megy az emlitett N-es wifi adapterrel a ruterem 2.4ghz-es halojan is. Ennel nagyobb bitsebessegu mkv filmek igen ritkan vannak. Nagy tavolsagra, vagy tobb falon keresztul valoban problemas, de azt is meg lehet oldani ket rutert hidba kotve.
Fejlodik a technika, mar nem olyan a wifi mint 5-6 eve volt. -
-
BBéci
legenda
válasz Warter #42765 üzenetére
Nem volt rossz a megfogalmazás, mert rengeteg LCD tévén is kipróbáltam a 10 és 12 bitet, a képminőség jobb lett, mint amikor 8 volt beállítva kimenetnek. Erről már volt egy vita valamelyik topikban, utána többen kipróbálták és nekem adtak igazat.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Dudee
senior tag
válasz Warter #42528 üzenetére
Rendben, köszi a linkeket. HTPC topikba már tegnap irogattam, de ott inkább nagyvasakról és tápegységekről társalognak, a másik topik talán jobb lesz, bár ott meg a garázskapu vezérlés is téma
Ez pont egy öszvér :-/ és továbbra is állítom, hogy nagyon sok asztali lejátszót kereső embernek - akik nem feltételnül akarnak 60 ezret kiadni egy kütyüért - érdekes téma.De természetesen tiszteletben tartom a kérést!
-
Dudee
senior tag
válasz Warter #42523 üzenetére
Persze, nem gond. Mondjuk szerintem ebben a formában ez is asztali médialejátszó. És mint látható ketten is elkezdtek érdeklődni utána, igy talán kárt nem okoztam
De segíts kérlek, merre találom a raspis medialejátszó topikot, nekem is jobb, ha többen értekeznek a témában.
Kösz
@anonym1s: addig is privátban válaszolok, ne zavarjunk
[ Szerkesztve ]
-
Víz Elek
senior tag
válasz Warter #42277 üzenetére
Most lehet kicsit nyers leszek, de nézd el nekem, de nem a kérdésemre válaszoltál, pedig egy egyszerű kérdést tettem fel, amire igennel, vagy nemmel kellett volna válaszolni.. és nem, nem azért szeretnék, mert a szomszéd gyereknek is olyan van, teszek rá, hogy neki mi van..
Röviden és tömören kérdezem akkor, hátha úgy tudsz egyértelmű választ adni, felesleges rizsa nélkül, tehát akkor a kérdésem a következő lenne.. van benne torrent kliens, vagy nincs?
Most lehet kicsit nyers voltam, de nézd el nekem!
Samsung S9
-
farkas-j
őstag
válasz Warter #42280 üzenetére
Nem akarok vitát szítani, de az átlag felhasználó nem fog elmélyedni a szakkifejezésekben. Ő elolvassa a termék tulajdonságait, esetleg utána olvas nehogy nagyon mellényúljon, és választ. Ha ő fájlmegosztást akar, és a gyártó ezt NAS-nak hívja (lásd pl. Mede8er: "Samba szerver - NAS funkcó", de írhattam volna más gyártót is), akkor az egyszerű user is annak fogja hívni! Ha szigorúan vesszük, az alapkövetelményeknek meg is felel: hálózati adattárolás, melyet a hálózat többi tagja elér. Az, hogy hozzáférés szabályzást, RAID-et stb.-t nem tud, az egy dolog. Bár a Mede8er pl. kinál ilyet: "Teljes szülői felügyelet mappánként" ami felfogható hozzáférés szabályzásnak
[ Szerkesztve ]
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
farkas-j
őstag
válasz Warter #42277 üzenetére
Ő a NAS alatt szerintem ezt érti: "A NAS a legoptimálisabb eszköz, amivel fájlokat (adat és multimédia egyaránt) oszthatunk meg, vagy érhetünk el nemcsak számítógéppel, de akár mobiltelfonnal is ...."
A konkrét eszközt nem ismerem, de ha van benne vagy csatolva hozzá HDD, és pl. fut rajta egy Samba szerver, akkor ezt már jóindulattal nevezhetjük NAS-nak. Ilyen pl. az én IAMM NTR-82HD médialejátszóm is. Minden eszközről elérem a filmeket, zenéket, képeket rajta. Még DLNA megosztásra is képes, pedig nem mai darab. Szóval legyünk kissé toleránsak (bár van néhány dolog amiben én sem tudok az lenni...)Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
devil-k
nagyúr
válasz Warter #42069 üzenetére
Érdekes jelenség. Mondjuk ha direkt táp nélküli HDD-t veszel (mint pl. WD My Passport) és nem megy a dolog, akkor az valóban idegesítő. Ott nem nagyon van más alternatíva, nem? Vagy egy tápcsere (a lejátszóhoz) megoldja ezek szerint?
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
válasz Warter #41536 üzenetére
Fogalmazzunk úgy, hogy az is lehetne! Nem, de? Szerintem minden megvan amit a kérdező szeretett volna. Viszont kicsit nyakatekerten fogalmazott, az tény. Ráköti a Mede8ert a hálózatra, hozzáköti a TV-hez HDMI kábellal és mehet a megosztás és minden egyéb. PC-ről is elér. Bár az igaz, hogy a torrentezési funkciója ennek az eszköznek sem a "best of"...
Egyébként nem akarok mindenkinek HTPC-t ajánlani, attól függetlenül, hogy nekem is az van. Egyszerűbbek ezek a "plug and play" eszközök. Aki meg nagyon elszánt, az meg úgyis rálép erre az útra.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz Warter #41223 üzenetére
Mostanság elég sokan tekintgetnek a HTPC felé, ami nem biztos, hogy mindenkinek jó dolog. Sokan úgy gondolják, hogy olyan, mint egy médialejátszó. -mármint kezelés terén.
Van vele macera rendesen, DE meghálálja a "törődést". Igaz, nem "plug and play", viszont nagy előrelépés mindenféle téren.
- mozi bolondéria -
-
-
MODERÁTOR
válasz Warter #41215 üzenetére
Nagyon gondolkozom rajta, de nem látom hogy foglalkoznak-e vele (android.es kivételével, de ott is csak promo, ha jól látom). Viszont rákeresve a hátulján levő típusjelzésre, kijött Android 4.4 felirattal is...
Ha medialejátszásba bukik is, win8 gépnek elmehet... Ingyen szállítás... Mondjuk az áfa v.s beszámítandó...Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
djnice
veterán
válasz Warter #40456 üzenetére
Gondoltam hogy ebbe beleköt valaki...
Akkor úgy fogalmazok, hogy lehet hogy valaki nem látja vagy nem veszi észre, más meg igen.
Pl a BOB deinterlace rossz minőségét sem látja mindenki, de attól még van, de ha hangról beszélünk, van aki az mp3-mat sem tudja megkülönböztetni a flac-tól, a hangfalkábelek által okozott különbségekről meg ne is beszéljünk.[ Szerkesztve ]
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz Warter #40316 üzenetére
Nagyjából tök mindegy hogy Coax, vagy HDMI a kimenet, mindkét esetben az erősítőd fogja dekódolni.
Ha pedig úgy rossz, az megint csak az erősítőd képességét mutatja, nem a lejátszóét.Abban egyetértek, hogy jobb eszközzel jobb lenne a hangzás, de ez akkor is sarkítás, ami nem visz közelebb az igazsághoz, mert azt gondolhatja bárki, hogy egy jó analóg képességgel bíró eszközzel, jó minőségű sztereót fog kapni egy "olcsó" pénzbe kerülő HM erősítővel, de ez nagyon nem így van.
Még egy szösszenet: volt 120e FT-os sztereó erősítőm és 100E FT-os CD játszóm is, de egyáltalán nem tetszett, amit tudott. A Jelenlegi rendszeremmel sokkal jobban tetszik a zene, pedig a Med600 a forrás HDMI-vel, FLAC-vel.
Akkor azt mondod, hogy egy 220e FT-ba kerülő ( + hangfalak még 150e ) sztereó rendszeren lehetetlen zenét hallgatni?
Nem tetted nagyon magasra a lécet?[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
félisten
válasz Warter #40311 üzenetére
Köszönöm, a Squeezeboxot már nézegettem, és azon kívül, hogy elképesztően drágának tűnik (amit még le is nyelnék, ha tényleg jó), nem is találom sehol megvehetően. A Logitech szerint is megszűnt.
A listák összerakása a készüléken nyilván nem túl felhasználóbarát folyamat -- ezért is érdekelne, hogy valamilyen Androidos programmal mennyire működhetnek együtt az AV-erősítők. 100e Ft-ért már DLNA-kompatibilis AV-erősítőt lehet kapni, ami akárhogyan is nézzük, médialejátszó.
Mi lehet velük a gond (a filmnézés nálam tényleg másodlagos)?És mi lehet a hátulütője egy szintén DLNA-s BD-lejátszónak (amit elvben szintén lehet Androidról vezérelni)?
Köszönettel: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
zsgodor
csendes tag
válasz Warter #40015 üzenetére
Szia Warter,
Jó hogy írtál, most felizgattál ezzel a kütyüvel.
Én ezt néztem ki [link]
Mivel én itthon is 6 éve linuxot használok nem állna távol tőlem ez a cucc.
A kérdés az lenne hogy mivel lehet ezt távirányíthatóvá tenni?
A képen egy androidos telefont látok akkor elvileg azzal lehetne irányítani?
Most telepítettem fel a gépemre az cbmx progit, nekem tetszik és mivel én nem akarok sem youtubozni sem facebookozni a tv-n így akár egy ilyen box is szóba jöhet.
De szerintem mivel linux fut rajta így tuti hogy a youtube is megoldható.
A kérdés az hogy a fel telepítendő linuxot honnan lehet letölteni hozzá.
Nem tudom te mennyire vágod ezeket a gépeket de ha esetleg elakadnék a telepítésben tudnál segíteni mert akkor meg is rendelem úgysem szállítják csak 2 hét múlva.[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
válasz Warter #39898 üzenetére
Régi médiaplayereknél a gyengébb hardver okán simán előfordulhat lejátszási probléma egy nagyobb állománynál. Pl. a régi Venice lejátszóm becsületére legyen mondva lejátszott mindent, akár BD-t is HD hangokkal, de olyankor pl. léptetés, belepörgetés, hang vagy képsáv váltás csak erős kompromisszumos módon volt lehetséges.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Multibit
nagyúr
válasz Warter #39898 üzenetére
Nincs öreg Asusom, ezért csak netes tesztekre hagyatkozhatok. Itt például USB-n teszteltek. Az lehet a helyzet, hogy lekonvertált FHD filmekkel elbírnak a régi Asusok, de a BD, vagy BD-remux kifoghat rajtuk.
(#39897) Rangerke:
No meg normális-e az, hogy széles sáv mellet a pc-n ugyan az a file 3,6 mbit/sec-el jön, míg a lejátszó 400 kbit/sec fölé nem igen megy, így pedig kicsit lassú
Igen, normális. Olvass vissza! Többször volt téma a mediaplayerek megerőszakolása torrentezés által. Ezek a vasak nem többszálas letöltésre lettek kitalálva. Még egy egyszerű LAN-on belüli másolás is lassabb mp-vel, mint mondjuk két szgép között.[ Szerkesztve ]
-
Multibit
nagyúr
válasz Warter #39798 üzenetére
én tuti egy régi Oplayt vennék, az olcsó és egy crthez tökéletesen megfelel
Az O!Play-ekkel nem az a gond, hogy ne felelnének meg CRT-hez, hanem az, hogy korlátozzák a felhasználót bitráta tekintetében. Attól hogy valaki CRT tévét használ, simán belefuthat kölcsönzés során magas bitrátás anyagokba és elég bosszantó tud lenni, ha szaggat a film. -
redhunter
senior tag
válasz Warter #39464 üzenetére
Az egreat r6.ct-nagyon ne e,mlitsd egy lapon az r6 s-el.Az volt a legalja a playereknek.Ujonnan 11900 volt az ára és kb 3 év után elkezdi ledobálni a csatlakoztatott külső adattárolókat.Az R6s azért a kategóriájában a legolcsóbb 3d-s player volt amikor bejött, nagyon nem egy kategória a kettő.
[ Szerkesztve ]
PSN - RedFoxHun
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Warter #39308 üzenetére
ezt most nem mondod, h pont Te vetted meg?..
és azóta is megvan, használod?
igazából nem is az volt a bajom vele, h nem láttam a hálózatot - mondjuk akkor még nem volt nas-om..
más dolgok voltak, idegesítő, random fagyásoktól, akadásoktól kezdve a lassúságokon át.. sok minden
tipikus esete volt a jó vas/szar szoft -nak... sajnáltam nagyon
(de rohadtul remélem, h az a400 másabb lesz..)devil-k
nagyon kiváncsi vagyok már rá. megkülönböztett türelemmel fogok nekivágni az útnak, nagyon bízom a sikerben és a kellemes élményekben... -
Hooper
őstag
válasz Warter #38485 üzenetére
Alternatív megoldás?
Csak azért használom mert néhány dolgot a PCn tárolok (seedelés miatt) és onnan játszok le.
vagy ha nincs kedvem hosszú perceket várni hogy átmásoljon valamit a HDDre ami a WD LIVE streamingre van dugva. A400ra ugyan olyan csiga tempoval tudok majd másolni otthoni hálótaton mint a WDre? -
Mezga Aladár
veterán
válasz Warter #38447 üzenetére
Ha-ha ez nagyon jól hangzik de ez "csak" arra volt jó hogy a nagy felbontású zenék egyáltalában megtudjanak szólalni és bitperfect legyen a lejátszás. A folyamatos lemorzsolódáson ez nem segített. És a volumio és rune projectekben is visszatérő probléma volt, nem csak nekem hanem másoknak is, de olvasgatni kellene, vagy átmenni a prohardveres pi fórumba. És igen valószínűleg szoftveres a probléma de a broadcom nem engedélyezte hogy az alapítvány módosítsa a megfelelő meghajtót. Lehet azért mert a hardvere hibás?
És most boruljatok cekkk-el egymás kebelére milyen jól esik már megint valakit b@szogatni.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz Warter #38438 üzenetére
Közös a vezérlés, és az eszköz képtelen volt az usb-t megfelelően időzíteni, emiatt csomagok vesztek el. Ez a hangban egy nagyon idegesítő pattogó hangot eredményezett usb-n.
"Semmi ilyesmirol nem hallottam." raspberry usb bug Egyszerű gugli keresés.
"De ha volt is ilyen biztos, hogy mar javitva lett, foleg a B+ verzional."
Talán igen, talán nem.
-
Madwe
nagyúr
válasz Warter #38371 üzenetére
Nekem otthon van 3 leszelektált (mindenféle laptop ps bővítése után visszamaradt régi) 2.5ös hdd-m. Van hozzájuk keret, a popcornra rákötve 2 hiba nélkül megy, a 3.ról lejátszva gyakran szaggat, kb 5-10 percenként, van hogy csak kicsit de van hogy rohadt nagyokat! Pedig 90% feletti a hdd health értéke, mégis vmi gagyi hdd, s ez nagyon megviseli a popit! (igaz csak bd50et és remuxot nézek róla, lehet pár gigás kis fileoknál nem lenne gondja) mindenesetre szvsz nem mindegy milyen az a hdd, kiváltképp popi esetében! annyival nem drágábbak, cserébe alig fogyasztanak a többihez képest s megbízhatóbbak, sokkal sokkal megbízhatóbbak!
(#38370) devil-k én is WD REDet használok, csak gondoltam beírom a másik favoritot is Igaz azt popiban nem tudom tesztelte e valaki, de elvileg minden probléma nélkül jónak kellene lennie annak is...
[ Szerkesztve ]
-
a8l
aktív tag
válasz Warter #38294 üzenetére
Ha az kezelési hiba hogy hozzányúlok a távhoz lejátszás közben bármi miatt mondjuk kicsit beletekernék vagy csak kikapcsolnám a feliratot akkor én vagyok a hibás, de nem az szerintem.
Sokat javult az asus az évek alatt, eleinte tényleg használhatatlan volt mert állandóan lefagyott, mára csak kilép a menübe. A legjobban szereti ha elindítok egy filmet és nem nyúlok a távhoz egyáltalán amig vége nem lesz.
Szerinted mit kéne máshogy kezelnem ahhoz hogy ne csinálja ezt?
A felirat kikapcsolás se lehet alapértelmezett, és ha túl hamar nyomogatom végig lejátszás alatt az off-ig mielőtt még megjelent az első szöveg a képen, akkor hatástalan az off beállítás.
A hálózatban meg vannak osztva mappák illetve meghajtók, a gépek látják egymást tudják kezelni az asus csak egy üres mappát lát, a user manual se ír semmit erről, gyanítom hogy win7-es gépek háltójában nem tud kutakodni. -
dh66e
veterán
válasz Warter #38227 üzenetére
Maradjunk abban hogy a nem mai csirke Dune B1 nél nem kell alapállapot ahhoz hogy működjön a rendszer.Ez ne legyen már alapfeltétele egy új fw felrakásának.
(#38228) devil-k
Elhiszem amit mondasz ezek szerint kolléga random jelleggel rossz "rilizekkel" próbálkozik.Félre értés ne essék nem akarom ekézni a popit csak megnézem az árcéduláját és....
[ Szerkesztve ]
-
Imdre
aktív tag
válasz Warter #38227 üzenetére
Ez így van, ahogy írod. Popinál vannak bizonyos lépcsők a szoftokban, azonban az utolsó ilyen vmikor év elején volt. Azóta az aktuális szoft mindig tartalmazza a javításokat (vagy új hibákat). Nem szükséges egymásra pakolgatni őket... gyári visszaállítás már szükségesebb.
Nálam egyébként filmnél soha nem indult újra. Alkalmazásoknál (youtube és társai) már annál inkább. Idegesítő, pláne, hogy teljesen kiszámíthatatlan - igaz nem túl gyakran, de régi hiba nálam.
Viszont az utolsó frissítés eldurrantotta a patront a fejemben. Képernyővédőből visszatérve úgy kikapcsolja a popit, mintha lenyomnám a biztit! Na ez nagyon nagy szégyen. Párszor beleszaladtam, azt hittem oda a vinyónak... persze azóta kikapcsoltam.
De már a gyártónak a visszajelzés is hidegen hagy - hasonló pökhendiség megy ott is, mint a hazai forgalmazónál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest